Hoe zet je nu 3.0 op een 2G iphone ?

Hoe zet je nu 3.0 op een 2G iphone ? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Zonder problemen gelukt hier ;-) Thanx ArB ;-) Zitten hier nou ook alle functies in als bij de officile OS 3.0?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 17 June 2009, 23:23
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 6
Standaard

Zonder problemen gelukt hier ;-) Thanx ArB ;-)

Zitten hier nou ook alle functies in als bij de officile OS 3.0?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 17 June 2009, 23:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 135
Standaard

iTunes 7.5 kan niet werken met iPhone, moet updaten naar 8.2 zegt ie...
  #123  
Oud 17 June 2009, 23:25
cruzer's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Locatie: Ergens in Limburg
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar cruzer
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Ja je hebt gelijk, dat klopt

Nee ik vergiste me even, gebeurd ook weleens

Geen probleem, maar toevallig een idee hoe ik terug kan naar de orginele firmware? Nu heb ik nog de melding van error 5.

Thx
  #124  
Oud 17 June 2009, 23:26
niels1981's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: Dronten,Flevoland
Berichten: 305
Standaard

Shift ingedrukt houden en de juiste ispw doen is de key!
Hier klaar binnen 10 minuten.
  #125  
Oud 17 June 2009, 23:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fukijama Bekijk bericht
Arb je hebt hier staan dat je jailbreak en activatie moet uitvoeren,
kan je ook niet meteen de custom firmware erop zetten?

omdat je daarboven nog zegt dat je die wel moet downloaden
nee want je kan in itunes anders niet de shift+restore doen, omdat hij dan roept dat je simkaart niet werkt etc
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #126  
Oud 17 June 2009, 23:26
cruzer's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Locatie: Ergens in Limburg
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar cruzer
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kluppergeest Bekijk bericht
iTunes 7.5 kan niet werken met iPhone, moet updaten naar 8.2 zegt ie...
Werkt alleen in de DFU mode kwam ik al achter
  #127  
Oud 17 June 2009, 23:26
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Rijswijk ZH
Berichten: 31
Standaard

Hier ook het zelfde probleem.. met het terug zetten met itunes 7.5 naar fw 2.0.2. ook error 5 of 1.. verschild . Toestel staat in DFU.. Dus ben nu 1.1.4 ff aan het dl'en kijken wat hij daar mee doet.. Hopen dat me iPhone weer tot leven geroepen kan worden!
  #128  
Oud 17 June 2009, 23:27
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2
Standaard

Gister met Michaels 2.2.1 firmware icm pwnage 2.2.5 (quickpwn werkte niet..)

Net [alt] [werk bij] gedaan en de firmware gepakt via de link in de eerste post..

En hij werkt gewoon.. De makkelijkste upgrade ooit...
  #129  
Oud 17 June 2009, 23:28
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

HEt gaat me ietsje te snel hier, dus ik zal niet alle vragen beantwoorden. Sorry daarvoor. Als je een vraag stelt probeer dan zoveel mogelijk info erin te stoppen zodat ik hem kan quoten en een eventueel antwoord kan geven.

Dank
  #130  
Oud 17 June 2009, 23:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cruzer Bekijk bericht
Werkt alleen in de DFU mode kwam ik al achter
Als ik DFU-volgorde volg, start hij gewoon op elke keer (als hij in pc instak kon je hem nog in DFU krijgen op basis van de geluidjes die hij maakte dan...)
  #131  
Oud 17 June 2009, 23:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erwin1987 Bekijk bericht
Hier ook het zelfde probleem.. met het terug zetten met itunes 7.5 naar fw 2.0.2. ook error 5 of 1.. verschild . Toestel staat in DFU.. Dus ben nu 1.1.4 ff aan het dl'en kijken wat hij daar mee doet.. Hopen dat me iPhone weer tot leven geroepen kan worden!

Hier ook iPhone in DFU!!! en dan bij 7.5 restoren naar 2.0.2 krijg ik een error 5 of 1 Hopelijk komt er snel een of andere oplossing (a)
  #132  
Oud 17 June 2009, 23:32
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Rijswijk ZH
Berichten: 31
Standaard

Je moet je toestel terug zetten naar 1.1.4.. Hij loopt hier bij mij gewoon door.. Daarna is het een kwestie van Activeren via quickpwn. En daarna Shift+Restore naar 2.2.1 Custom! en vandaar Shift+Update naar 3.0GM
  #133  
Oud 17 June 2009, 23:32
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Ok ArB

Ik heb dus me iPhone met de 3.0 van supermodder Michael ge update met shift + update naar 3.0
Ging allemaal goed maar totdat op me iPhone verscheen dat ik mijn pincode moest invoeren toen gaf me iPhone aan dat ik mijn pincode moest invoeren, iPhone van usb kabel af halen en daarna weer aansluiten.
Toen kreeg ik het scherm in iTunes dat ik een AT&T simkaart erin moest doen om te activeren?

Ik moest toch juist GEEN shift + restore doen?
  #134  
Oud 17 June 2009, 23:32
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Rijswijk ZH
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erwin1987 Bekijk bericht
Je moet je toestel terug zetten naar 1.1.4.. Hij loopt hier bij mij gewoon door.. Daarna is het een kwestie van Activeren via quickpwn. En daarna Shift+Restore naar 2.2.1 Custom! en vandaar Shift+Update naar 3.0GM
Zet hem terug naar 1.1.4. Dit werkt bij mij tot nu toe wel
  #135  
Oud 17 June 2009, 23:34
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erwin1987 Bekijk bericht
Je moet je toestel terug zetten naar 1.1.4.. Hij loopt hier bij mij gewoon door.. Daarna is het een kwestie van Activeren via quickpwn. En daarna Shift+Restore naar 2.2.1 Custom! en vandaar Shift+Update naar 3.0GM
Dus eerst naar 1.1.4 dan 2.2.1 dan activeren Quickpn, dan 2.2.1 custom en dan 3.0???
  #136  
Oud 17 June 2009, 23:34
» iPhone US 16GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Breda
Berichten: 2
Standaard

Werkt!!! Thanks

Heb niet eens die andere 2.2.1 erop gezet. Ik had al een 2.2.1 erop gezet. Daarna de 3.0 gedownload en een update gedaan. Werkt nu perfect. Alleen Youtube werkt niet.
  #137  
Oud 17 June 2009, 23:34
» iPod touch 32GB [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Locatie: c
Berichten: 40
Standaard

shit shit shit krijg alleen maar de 1602 fout als ik hem will restoren naar de orginele 2.2.1. Iemand oplossing?
  #138  
Oud 17 June 2009, 23:35
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colin_kuijntjes Bekijk bericht
Ok ArB

Ik heb dus me iPhone met de 3.0 van supermodder Michael ge update met shift + update naar 3.0
Ging allemaal goed maar totdat op me iPhone verscheen dat ik mijn pincode moest invoeren toen gaf me iPhone aan dat ik mijn pincode moest invoeren, iPhone van usb kabel af halen en daarna weer aansluiten.
Toen kreeg ik het scherm in iTunes dat ik een AT&T simkaart erin moest doen om te activeren?

Ik moest toch juist GEEN shift + restore doen?
michael heeft geen 3.0 erop gezet ? Ik snap je neit helemaal ?
  #139  
Oud 17 June 2009, 23:35
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
michael heeft geen 3.0 erop gezet ? Ik snap je neit helemaal ?
Hij heeft een URL geplaatst in een WiKi
  #140  
Oud 17 June 2009, 23:35
cruzer's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Locatie: Ergens in Limburg
Berichten: 18
Stuur een bericht via MSN naar cruzer
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erwin1987 Bekijk bericht
Je moet je toestel terug zetten naar 1.1.4.. Hij loopt hier bij mij gewoon door.. Daarna is het een kwestie van Activeren via quickpwn. En daarna Shift+Restore naar 2.2.1 Custom! en vandaar Shift+Update naar 3.0GM
Heb je een link naar de 1.1.4 firmware?
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Hoe zet ik een beltoon op mn Iphone Joshna iTunes 1 18 June 2010 22:23
Hoe zet ik een aangepast (agenda)bestand op mijn non-JB iPhone terug? XIII iPhone algemeen 0 2 October 2009 10:04
hoe zet ik msn of een leuke achtergrond op mijn iphone laura87 iPhone algemeen 5 25 September 2008 00:29
hoe zet je een achtergrond op je iphone laura87 Archief 3 22 September 2008 10:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:15.