Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic

Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) backup gevonden nu nog de /var/mobile.... bestanden vinden;p...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #301  
Oud 19 June 2009, 23:16
Inyigo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 68
Standaard

backup gevonden nu nog de /var/mobile.... bestanden vinden;p
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 19 June 2009, 23:19
royster's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 12
Stuur een bericht via MSN naar royster
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door InnerRush Bekijk bericht
Waarschijnlijk vinkje aangelaten in PWnageTool --> Activering
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -GJ- Bekijk bericht
Heb je bij het maken van je ipsw wel aangeklikt dat je hem kan activeren via iTunes?
Dit moet het haast wel zijn, heb nu een nieuwe ipsw gemaakt en ben hem nu weer aan het restoren!
  #303  
Oud 19 June 2009, 23:20
DeBar0n's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Bollenstreek
Berichten: 78
Standaard

Wat ik niet snap..
Iedereen raad als je ultrasn0w wilt gaan gebruiken PwnageTool te gebruiken omdat je baseband dan niet update. Maar 3.0 werkt toch niet met de oude baseband ?

Dus je kan nu toch veilig update in itunes naar 3.0, dan quickpown (zodra die beschikbaar is) gebruiken en dan Ultrasn0w er opzetten ? (zodra die beschikbaar is)

Lijkt mij het meest betrouwbaar ipv dat je custom made firmware op je toestel moet laden ?
  #304  
Oud 19 June 2009, 23:22
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbinonline Bekijk bericht
Wat ik niet snap..
Iedereen raad als je ultrasn0w wilt gaan gebruiken PwnageTool te gebruiken omdat je baseband dan niet update. Maar 3.0 werkt toch niet met de oude baseband ?

Dus je kan nu toch veilig update in itunes naar 3.0, dan quickpown (zodra die beschikbaar is) gebruiken en dan Ultrasn0w er opzetten ? (zodra die beschikbaar is)

Lijkt mij het meest betrouwbaar ipv dat je custom made firmware op je toestel moet laden ?
Ja, dit is wel zo, maar dan kun je nu ondertussen toch even genieten van de jailbreak.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #305  
Oud 19 June 2009, 23:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Berichten: 18
Standaard

Heb net een restore gedaan met de custom firmware van pag. 1 met een t-mobile locked iphone 3g via Windows. Het lijkt allemaal gelukt te zijn, is nu aan het restoren.

Oja, ik gebruik een beta van iTunes, misschien dat het daarom werkt.

edit: Restore time remaining: about an hour
  #306  
Oud 19 June 2009, 23:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Jongens ik word hier helemaal gek van de 1600 error!
MET en zonder DFU blijft deze error komen!
Ook andere USB poorten helpt niet. Mn andere PC geeft deze error ook aan.
Het gaat om een 3g, versie 3.0 :@
Nog tips?
  #307  
Oud 19 June 2009, 23:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

Hey ik draai op windows.
Iphone 3g 3.0 van mobistar gekocht.
op pagina 1 welke custom van michael heb ik nodig voor jailbreak
met activate of
zonder activate
  #308  
Oud 19 June 2009, 23:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 63
Standaard

Het probleem met de 1600 error is dus bij windows gebruikers :Wanneer je in DFU-mode gaat moet het scherm zwart blijven. Dit gebeurd ook. Maar normaal zou -wanneer je op shift+klik drukt en je de custom fw hebt geselecteerd- hij beginnen met ''preparing iphone for restore'' en de iPhone moet dan aanspringen met de progress bar. Hij springt dus niet meer aan, en de 1600 error komt op het scherm van je PC. Ik weet zeker dat deze manier wel gewoon werkte met 2.2.1 en oudere fw versies. Vervelend, en de enige oplossing is wachten op Quickpwn voor windows ben ik bang.

Via recovery-mode werkt het restoren wel gewoon, maar dit kan dus alleen dmv de originele fw.
  #309  
Oud 19 June 2009, 23:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 6
Standaard

Nou, ik word hier dus echt niet wijzer van!

DFU aan/uit allebijde costomFW's geprobeert, allebij werken ze niet.

Word maar wachten op de officiele release van quickpwn.
  #310  
Oud 19 June 2009, 23:33
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 15
Stuur een bericht via Skype™ naar chayimb Send a message via twitter to chayimb
Standaard

Groot succes! alles werkt voor mij!
  #311  
Oud 19 June 2009, 23:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 31
Standaard

Hallo allemaal,
Net al de meeste heb ik mijn iphone natuurlijk ook naar de 3.0 geupdate..
Nou is zo dat als ik Quicksn0w opstart en me iphone aangesloten is staat er onder: The correct IPSW will have a name beginning with iPhone1,2_3.0.

En heb ik dus via itunes de backup van mijn 3.0 gemaakt en voegt hij die automatisch toe.. de naam begint met: iPhone1,2_3.0 en nog krijg ik de bericht onderin in het rood: Firmware error string.

Hoe kan dit? kan iemand me helpen?

PS: Het is geen custumfirmware maar een van de wiki hier gedownload een 3.0..

Alvast bedankt,
Greets
  #312  
Oud 19 June 2009, 23:41
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 156
Standaard

Net de Custom erop gezet uit post 1 maar nu staat er geen Cydia op????
Al restart e.d., nog iemand met dit probleem?

Edit: Nevermind, gevonden...
__________________
Wanneer leren mensen nu eens dat het een iPhone is en geen Iphone? En dat het jailbroken is en niet gejailbreaked?

Laatst gewijzigd door The Doctor; 19 June 2009 om 23:46. Reden: opgelost
  #313  
Oud 19 June 2009, 23:42
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 66
Standaard

wat ik niet snap is ik hoor hier een hoop mensen over dat itunes je contacten niet opslaat... en doen allemaal moeilijk om een bestand te backuppen. Maar bij mij restore itunes gewoon alles ook me contacten en me smsjes fotos, filmpjes, progs, muziek... Hoewel die daar wel ****ing lang mee bezig was

Maar geen probs hier.
custom firmware zonder activatie

@the doctor, ja cydia schijnt nog een issue te zijn.
  #314  
Oud 19 June 2009, 23:42
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jeffa_90 Bekijk bericht
Hallo allemaal,
Net al de meeste heb ik mijn iphone natuurlijk ook naar de 3.0 geupdate..
Nou is zo dat als ik Quicksn0w opstart en me iphone aangesloten is staat er onder: The correct IPSW will have a name beginning with iPhone1,2_3.0.

En heb ik dus via itunes de backup van mijn 3.0 gemaakt en voegt hij die automatisch toe.. de naam begint met: iPhone1,2_3.0 en nog krijg ik de bericht onderin in het rood: Firmware error string.

Hoe kan dit? kan iemand me helpen?

PS: Het is geen custumfirmware maar een van de wiki hier gedownload een 3.0..

Alvast bedankt,
Greets
Het werkt alleen met originele IPSW's. En QuickSn0w werkt dacht ik alleen op firmware 2.2.
  #315  
Oud 19 June 2009, 23:42
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 June 2009
Berichten: 3
Standaard

ik krijg een foutmelding (1600)
weet iemand wat er mis is +?
  #316  
Oud 19 June 2009, 23:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mauro101 Bekijk bericht
Nou, ik word hier dus echt niet wijzer van!

DFU aan/uit allebijde costomFW's geprobeert, allebij werken ze niet.

Word maar wachten op de officiele release van quickpwn.
Probeer met itunes 8.2 beta, werkte voor mij.
  #317  
Oud 19 June 2009, 23:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 May 2008
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Je moet 3.0 hebben zonder activatie.


dank je, I give it a shot
  #318  
Oud 19 June 2009, 23:46
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leeeeen Bekijk bericht
ik krijg een foutmelding (1600)
weet iemand wat er mis is +?
Kijk post #1.

EDIT
Het is inmiddels wat rustiger, dus ik ben ook begonnen aan de update op de 3G. Kreeg een error 1603 bij het 'updaten' naar 3.0 custom. Herstellen naar 3.0 custom lijkt goed te gaan...

  #319  
Oud 19 June 2009, 23:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Kijk post #1.

EDIT
Het is inmiddels wat rustiger, dus ik ben ook begonnen aan de update op de 3G. Kreeg een error 1603 bij het 'updaten' naar 3.0 custom. Herstellen naar 3.0 custom lijkt goed te gaan...

er staat in post 1 niks over 1600
  #320  
Oud 19 June 2009, 23:51
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excellence Bekijk bericht
er staat in post 1 niks over 1600
Staat er wel. In de mini FAQ.
Reageren


Er zijn 2 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 2 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic 3svb Jailbreak 380 21 April 2010 21:50
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
iPhone: [3G] Pwnage 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 76 20 June 2009 17:24
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:17.