Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic

Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Arnie99 Na update blijft de Iphone in de DFU hangen. Bij het terugzetten van originele FW3.0 krijg ik foutmelding (9). Bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #641  
Oud 22 June 2009, 12:09
Majestic's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Majestic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arnie99 Bekijk bericht
Na update blijft de Iphone in de DFU hangen. Bij het terugzetten van originele FW3.0 krijg ik foutmelding (9). Bij T-Mobile wisten ze het ook niet meer..
Computer opnieuw opstarten en andere usb poort proberen.

Laatst gewijzigd door Majestic; 22 June 2009 om 12:14.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 22 June 2009, 14:38
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

@Periko

Ja een prepaid kaartje van tmobile kopen 120euro beltegoed opzetten en de tmobile 3g laten unlocken.. en klaar..

120euro truc..

Maar jailbreak werkt..
  #643  
Oud 22 June 2009, 18:33
arw arw is offline
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 53
Standaard

Klein vraagje normaal had je onder de knop instellingen verschillende functies zitten zoals telefoon, mail, safari, ipod etc nu ik de jilbreak heb gedaan mis ik dit ik wil graag nummerweergave uit zetten dit kon altijd door een schuifknop onder telefoon maar hoe moet dit nu ?? staat er iets verkeerd waardoor ik dit mis ?
  #644  
Oud 22 June 2009, 18:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arw Bekijk bericht
Klein vraagje normaal had je onder de knop instellingen verschillende functies zitten zoals telefoon, mail, safari, ipod etc nu ik de jilbreak heb gedaan mis ik dit ik wil graag nummerweergave uit zetten dit kon altijd door een schuifknop onder telefoon maar hoe moet dit nu ?? staat er iets verkeerd waardoor ik dit mis ?
Als ik het goed begrijp mis jij de hele instellingen menu toch?
Zo ja dan zou ik even nog een keer opnieuw de jailbreak uitvoeren want de instellingen mag je niet zomaar missen.
  #645  
Oud 22 June 2009, 18:58
arw arw is offline
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 53
Standaard

ja dit mis ik tenminste een groot gedeelte ervan ?
  #646  
Oud 22 June 2009, 21:03
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Majestic Bekijk bericht
Ik ben nu aan het uploaden over 1 uur staat hij erop en zet ik de link hier neer.

Edit: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
THNX!
Haal hem nu binnen
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #647  
Oud 22 June 2009, 21:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

okeee... ik ben net nieuw hier en wilde mijn iPhone ook jailbreaken...

Heb ik het nu goed dat ik hem kan herstellen met de custom 3.0 firmware en dat die dan ge-jailbreaked is en alles werkt? of denk ik er nu te simpel over?

ik heb de iPhone 16gb black met 3.0
  #648  
Oud 22 June 2009, 21:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 14
Standaard

sorry, maar ik heb het halve forum gelezen en kom er nu niet meer uit, heb gister de jaibraik uitgevoerd met redsnow, iphone T-mob abbo gelock, het ging voorspoedig alleen na gehele uitvoering had ik geen ontvangst van het netwerk. dus op nog 5 manieren proberen te jailbreaken... maar het lukt niet meer kan iemand mijn even de link aangeven van de juiste methode/frimware etc voor windows gebruikers bvd
  #649  
Oud 22 June 2009, 21:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 2
Standaard

wachten op ultrasnow.
  #650  
Oud 23 June 2009, 11:04
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 93
Standaard

Nog nooit mijn 3G gejailbreakt, maar met de Navigon software nu op BT-sites vroeg ik me af: kan ik mijn 3G jailbreaken en daarna de iPhone cracken zodat ik dergelijke Apps ook kan draaien op mijn 3G?
  #651  
Oud 23 June 2009, 12:00
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 150
Standaard

@Playboy Mansion, hier hetzelfde eigenlijk, alleen ik heb een Belgische unlockte met originele 3.0 nu erop, vraag me ook af of cydia nodig is voor de bekende permissies en cyberduck, dus open SSH. Ik heb jou genoemde app. even in de 'programma's' van Itunes geladen, maar helemaal lekker gaat het niet dat syncen.....
Overigens heb ik in de auto al een echte Navi zitten, dus geen domdom, dit probeer ik gewoon voor de fun, had hem bijna al gekocht.
  #652  
Oud 23 June 2009, 12:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Wat is het verschil met en zonder activatie? Is dat hetzelfde als met/zonder unlock??
  #653  
Oud 23 June 2009, 12:34
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Leerdam
Berichten: 40
Stuur een bericht via MSN naar dnto-_- Stuur een bericht via Yahoo naar dnto-_- Stuur een bericht via Skype™ naar dnto-_-
Standaard

ik heb die van mij gewoon geupdate, en daarna pwnage gebruikt.
nu moet ik die van iemand zijn iphone ff doen, maar als ik de 3.0 download via de wiki komt die als zip, en als ik hem uitpakt staat alles los zegmaar, (de firmware in losse bestanden en mappen)
wat nu?
__________________
iPhone NL 3.0 - pwnage
MacBook 13,3 Inch black 2GHz 120GB Leopard
  #654  
Oud 23 June 2009, 12:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dnto-_- Bekijk bericht
ik heb die van mij gewoon geupdate, en daarna pwnage gebruikt.
nu moet ik die van iemand zijn iphone ff doen, maar als ik de 3.0 download via de wiki komt die als zip, en als ik hem uitpakt staat alles los zegmaar, (de firmware in losse bestanden en mappen)
wat nu?

.zip aanpassen naar .ipsw
  #655  
Oud 23 June 2009, 17:44
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Berichten: 5
Standaard

Is de Quickpwn al uit voor de windows gebruikers? ik las wel iets op de 19de erover dat die hoogstwaarschijnlijk uitkwam die avond nog, maar verder niks meer over gehoord.. Of wordt het toch Snow ipv Quickpwn?

Zou wel graag mijn 3.0 gejailbreakt zien!

Windows XP, service pack 3
Iphone 3G, 8gb
Nu : Firmware 3.0 orgineel van Apple via Itunes
Itunes 8.2
  #656  
Oud 23 June 2009, 17:49
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Nee, en komt ook niet meer. Redsn0w is de nieuwe multi-device jailbreak tool van het iPhone Dev Team.
  #657  
Oud 23 June 2009, 21:45
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 53
Standaard

Ok,

Ik snap er niks meer van. ik heb mijn iphone geupdate via Itunes, vervolgens redsnow geopend maar dan moet ik een IPSW selecteren? .. als ik de orginele download krijg ik dus allemaal losse files en geen IPSW.

hoe werkt dit?
  #658  
Oud 23 June 2009, 21:47
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rikske Bekijk bericht
Is de Quickpwn al uit voor de windows gebruikers? ik las wel iets op de 19de erover dat die hoogstwaarschijnlijk uitkwam die avond nog, maar verder niks meer over gehoord.. Of wordt het toch Snow ipv Quickpwn?

Zou wel graag mijn 3.0 gejailbreakt zien!

Windows XP, service pack 3
Iphone 3G, 8gb
Nu : Firmware 3.0 orgineel van Apple via Itunes
Itunes 8.2
Probeer eerst even te zoeken voordat je deze vraagt stelt. Dit is nu al meer dan genoeg bespoken hier op dit mooie forum. Hint: zoek op 'redsn0w' zonder de aanhalingstekens.......
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #659  
Oud 23 June 2009, 23:01
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Leerdam
Berichten: 40
Stuur een bericht via MSN naar dnto-_- Stuur een bericht via Yahoo naar dnto-_- Stuur een bericht via Skype™ naar dnto-_-
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stef4fun22 Bekijk bericht
.zip aanpassen naar .ipsw

en hoe doe ik dat? (btw ik gebruik mac osx)
  #660  
Oud 23 June 2009, 23:08
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 150
Standaard

Wijze heren (en dames), ik krijg geen kpn ontvangst! Moet ik nu wel of niet 'Activate the phone' aanvinken? Ik heb een Belgische, dus in mijn ogen 'legitiem' maar mijn provider is Telfort/KPN.
Hieronder de link die ik gevolgd heb:
iClarified - iPhone - Hoe je de iPhone 3G Jailbreakt met OS 3.0 via PwnageTool (Mac)
alvast bedankt!
Laat maar, NIET aanvinken dus ook voor andere providers!!! Heb weer ontvangst, na steeds een nieuwe .ipsw te maken.

Laatst gewijzigd door mneerhout; 23 June 2009 om 23:14.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic 3svb Jailbreak 380 21 April 2010 20:50
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
iPhone: [3G] Pwnage 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 76 20 June 2009 16:24
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 02:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 10:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:57.