Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic

Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Met Shift+Herstel ja. En pas je je profiel even aan?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #621  
Oud 21 June 2009, 16:53
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Met Shift+Herstel ja. En pas je je profiel even aan?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #622  
Oud 21 June 2009, 16:54
Majestic's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Majestic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DouweM Bekijk bericht
Met Shift+Herstel ja. En pas je je profiel even aan?
Als het zover is wel ja ;-)
  #623  
Oud 21 June 2009, 16:55
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

In je profiel staat dat je een iPhone 2G hebt, maar je zegt net dat je een 3G hebt ;-)
  #624  
Oud 21 June 2009, 16:57
Majestic's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Majestic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DouweM Bekijk bericht
In je profiel staat dat je een iPhone 2G hebt, maar je zegt net dat je een 3G hebt ;-)
Sorry, er stond ook nog dat ik windows gebruik maar dat is ook niet meer zo
  #625  
Oud 21 June 2009, 16:57
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Haha, okay, dan is het wel Alt+Herstel
  #626  
Oud 21 June 2009, 16:58
Majestic's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Majestic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DouweM Bekijk bericht
Haha, okay, dan is het wel Alt+Herstel
Oke. Bedankt voor je snelle reactie
  #627  
Oud 21 June 2009, 19:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Majestic Bekijk bericht
Ik download nu

iPhone1,2_3.0_7A341_Custom_Restore.ipsw

Kan ik deze dan gewoon met alt+herstellen erop zetten? Heb ik dan een iPhone 3G met jailbreak?
Ik heb precies hetzelfde gedaan (nou ja shift in Windows ) en ja het werkte prima.
  #628  
Oud 21 June 2009, 19:15
Majestic's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Majestic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bimmer Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde gedaan (nou ja shift in Windows ) en ja het werkte prima.
Bij mij ging het fout kreeg error 1604. Ondertussen alweer opgelost maar was wel raar. Ik ga nu ff weer proberen


Edit: Nou werkt niet bij mij gaat gewoon weer fout.

Zijn er nog ander oplossingen?

Laatst gewijzigd door Majestic; 21 June 2009 om 19:44.
  #629  
Oud 21 June 2009, 19:39
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 67
Standaard

Is er nu reeds een custom FW waar ik enkel de FW kan updaten en niet mijn baseband zodat yellownsnow blijft werken?
  #630  
Oud 22 June 2009, 08:14
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Exclamation Custom firmware met activatie: Wie?

Ik heb een verzoekje aan de MAC-bezitters: wie heeft er tijd en zin om een custom te maken MET activatie? In de startpost staan alleen customs zonder namelijk.
Liefst een custom zonder ananas, met Cydia en met de standaard partitie.

Bedankt alvast voor de tijd en moeite!
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #631  
Oud 22 June 2009, 08:42
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

Ik heb een T-Mobile geunlockte 3G en deze is gewoon standaard al geunlockt door Tmobile (door de 120euro truck).. Hoe kan ik nu jailbreaken? er staan zoveel draadjes hier.. met mijn 2G kwam ik er altijd wel uit maar er staat nu zooooveel gegevens dat ik door de bomen het bos niet meer zie..
RedSnow installeren en dan istie klaar? Dat is wat ik tot nu toe begrijp..
  #632  
Oud 22 June 2009, 09:51
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

Ok ik heb RedSnow gedraait en alles werkt!!
  #633  
Oud 22 June 2009, 10:39
Majestic's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Majestic
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik heb een verzoekje aan de MAC-bezitters: wie heeft er tijd en zin om een custom te maken MET activatie? In de startpost staan alleen customs zonder namelijk.
Liefst een custom zonder ananas, met Cydia en met de standaard partitie.

Bedankt alvast voor de tijd en moeite!
Ik ben nu aan het uploaden over 1 uur staat hij erop en zet ik de link hier neer.

Edit: http://www.megaupload.com/?d=PXYS4JO7

Laatst gewijzigd door Majestic; 22 June 2009 om 11:51. Reden: Link van ISPW toegevoegd
  #634  
Oud 22 June 2009, 11:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -GJ- Bekijk bericht
Mijn iPhone werkt inmiddels weer na een recoveryfile en heeft ook gewoon weer T-Mobile signaal . Nu Cydia testen!

wat heb je dan gedaaN? wat bedoel je met recorvyfile?
  #635  
Oud 22 June 2009, 11:22
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StefV Bekijk bericht
Ik heb een T-Mobile geunlockte 3G en deze is gewoon standaard al geunlockt door Tmobile (door de 120euro truck).. Hoe kan ik nu jailbreaken? er staan zoveel draadjes hier.. met mijn 2G kwam ik er altijd wel uit maar er staat nu zooooveel gegevens dat ik door de bomen het bos niet meer zie..
RedSnow installeren en dan istie klaar? Dat is wat ik tot nu toe begrijp..
Door de 120 truck?
  #636  
Oud 22 June 2009, 11:25
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

hoe ik heb ze er op staan kost me 5 jaar van me leven maar als ik wat wil binnehalen krijg ik veel errors is dat normaal punjAbiringtoontje komt zo binnen biggboss b.v niet. Via cydia dan

Laatst gewijzigd door periko; 22 June 2009 om 11:28.
  #637  
Oud 22 June 2009, 11:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

En die update in cydia van cydia geeft ook een error Help Heb ik toch wat foutgedaan?
  #638  
Oud 22 June 2009, 11:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: den haag
Berichten: 70
Standaard

Is er iemand wakker
  #639  
Oud 22 June 2009, 11:33
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Berichten: 1
Unhappy

Na update blijft de Iphone in de DFU hangen. Bij het terugzetten van originele FW3.0 krijg ik foutmelding (9). Bij T-Mobile wisten ze het ook niet meer..
  #640  
Oud 22 June 2009, 12:44
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

.....

opgelost

Laatst gewijzigd door forum.bericht; 22 June 2009 om 13:16.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic 3svb Jailbreak 380 21 April 2010 21:50
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
iPhone: [3G] Pwnage 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 76 20 June 2009 17:24
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:26.