Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic

Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door tripkip Ja ik ben toch zeker van DFU mode als het scherm zwart blijft en itunes herkent de iphone en vraagt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 17 September 2009, 10:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 103
Stuur een bericht via ICQ naar batumulia Send a message via twitter to batumulia
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tripkip Bekijk bericht
Ja ik ben toch zeker van DFU mode als het scherm zwart blijft en itunes herkent de iphone en vraagt voor herstel h?
Nee je bent er pas zeker van als je het iTunes logo met een stekker ziet.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 17 September 2009, 10:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Ik heb tot nu toe 2x fout 1604 gekregen ??

Graag advies aub.
Zet hem goed in dfu, gebruik een stopwatch voor de tijden.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #183  
Oud 17 September 2009, 10:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batumulia Bekijk bericht
Nee je bent er pas zeker van als je het iTunes logo met een stekker ziet.
Ik ben vrij zeker dat je fout bent, dat is de gewone recovery mode.
  #184  
Oud 17 September 2009, 10:46
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Zet hem goed in dfu, gebruik een stopwatch voor de tijden.
Ik heb fout 1600 gekregen, na IREB te gebruiken werkte het direct!
  #185  
Oud 17 September 2009, 10:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja en dan zie je, als je gaat herstellen, heel even een wit scherm, zo niet dan sta je niet goed in dfu.
Ok Michael ik heb terug hoop want dat witte scherm heb ik niet gekregen.

Dus afzetten, exact 10sec home+power, home tot herkenning?
  #186  
Oud 17 September 2009, 10:49
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tripkip Bekijk bericht
Ok Michael ik heb terug hoop want dat witte scherm heb ik niet gekregen.

Dus afzetten, exact 10sec home+power, home tot herkenning?
Zo moet het inderdaad lukken.
  #187  
Oud 17 September 2009, 11:13
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Hier werkt het niet !!!

Ik krijg de volgende fouten 1600, 1601 en 1604.

Wat doe ik verkeerd ??
  #188  
Oud 17 September 2009, 11:15
Sashimi's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batumulia Bekijk bericht
Hey ik zie dat het is gelukt om jou 3G te jailbreaken. Ik zou graag je Custom FW hebben aangezien ik geen Mac heb en andere mensen geen Custom FW hebben gepload.
Thaan heeft ook voor de 3G inmiddels een custom gemaakt. Ik ben de komende twee avonden niet thuis om vanaf m'n Mac wat te kunnen doen. Dus op korte termijn kan ik even niets betekenen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Hier werkt het niet !!!

Ik krijg de volgende fouten 1600, 1601 en 1604.

Wat doe ik verkeerd ??
Ik denk dat je toch moet blijven proberen goed in DFU mode te komen. Heb je nu die Vista+iTunes 9 gebruikt, of die XP met iTunes 8 waar je het eerder over had. Probeer anders de XP -iTunes te upgraden naar 9 en van daaruit. Het kan soms heel nauw steken met in DFU mode te komen, maar je moet niet te snel opgeven. Succes.
__________________
Lekker bezig

Laatst gewijzigd door iScorpio; 17 September 2009 om 14:50. Reden: samenvoegen
  #189  
Oud 17 September 2009, 11:27
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Hier werkt het niet !!!

Ik krijg de volgende fouten 1600, 1601 en 1604.

Wat doe ik verkeerd ??
Gebruik IREB 2.1.
1) Zet hem in DFU
2) open IREB
3) enter, enter, enter ... tot IREB zegt: detected DFU
4) Je hoort windows wat geluid maken ivm connectie iphone
5) Wachten tot dat geluid stopt
6) dan enter
7) dan nog eens in DFU zetten volgens commando's in IREB
8) dan custom laden in iTunes terwijl IREB nog openstaat

Zo heb ik het gedaan en werkt perfect.
  #190  
Oud 17 September 2009, 11:31
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

domme vraag: wat is IREB?

Ik zit nu op Vista en Itunes9, herstel met originele FW3.1 werkt wel maar custom niet ??? vreemd, zal ik Custom opnieuw dl'n ??

Laatst gewijzigd door Spooky; 17 September 2009 om 11:38.
  #191  
Oud 17 September 2009, 11:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mollie68 Bekijk bericht
De 3GS heeft per ongeluk...... lees dochter van 11! een update gehad naar 3.1 via iTunes...

Zo van nou Papa heb ff een update gedaan hoor....!!!!


Kan zij ook niets aan doen...... GRRRRRRRR..
Dat is goed lullig, dochter maar even leren van papa's spullen af te blijven?
Hoop voor je dat er snel weer een nieuwe unlock uitkomt.
  #192  
Oud 17 September 2009, 12:04
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Hij is nu aant herstellen dank zij IREB, iedereen alvast bedankt voor hulp en antwoorden
  #193  
Oud 17 September 2009, 12:30
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

Nix geen ireb hiero en Zeker geen dfu (sorry Michael)! Ik had ook die 1600 error en toen in recovery (ja idd dus MET die connect to iTunes zooi) ging het allemaal prima!
Zit nu gewoon op 3.1 en het werkt gelukkig goed (ff afkloppen)
heb tutorialtje gemaakt maar toen ik op verzenden klikte was de laptop leeg. Geen idee of het is gepost want zit nu op de iPhone. Als hij er is staat ieg gedetailleerd beschreven wat te doen, gewoon precies opvolgen en je bent zo over op 3.1 (de tutorial werkt natuurlijk ook voor andere custom fw maar is voor 2g geschreven)
succes allemaal!
  #194  
Oud 17 September 2009, 12:38
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Locatie: Elst GLD
Berichten: 27
Send a message via twitter to plindeman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door plindeman Bekijk bericht
Ik zal mijn T-mobile file straks wel even ergens uploaden. Meld ik hier even.
Hier is de carrier.plist voor T-Mobile NL. Die even via sftp naar /System/Library/Carrier Bundles/TMobile_nl.bundle

Succes
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip carrier.plist.zip‎ (1,8 KB, 24x gelezen)
  #195  
Oud 17 September 2009, 12:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Locatie: Sassenheim
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door plindeman Bekijk bericht
Ik zal mijn T-mobile file straks wel even ergens uploaden. Meld ik hier even.
Thanx, ik hoop dat hij snel komt, mis mijn vertrouwde t-mobile logotje!!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door plindeman Bekijk bericht
Hier is de carrier.plist voor T-Mobile NL. Die even via sftp naar /System/Library/Carrier Bundles/TMobile_nl.bundle

Succes
Thanks, gaat helemaal goed komen!!!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 17 September 2009 om 14:52. Reden: samenvoegen
  #196  
Oud 17 September 2009, 12:51
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Hij is nu idd JB, MAAR ik heb nu geen gsm ontvangst meer, wel Wi-Fi maar geen netwerk wat is ernu weer aan de hand????
  #197  
Oud 17 September 2009, 12:56
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Locatie: Elst GLD
Berichten: 27
Send a message via twitter to plindeman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Hij is nu idd JB, MAAR ik heb nu geen gsm ontvangst meer, wel Wi-Fi maar geen netwerk wat is ernu weer aan de hand????
Zelf de PwnageTool gebruikt? Activate uitzetten waarschijnlijk! Zie ook eerder bericht hierover in deze thread.
  #198  
Oud 17 September 2009, 13:03
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

ik begrijp het effe niet meer, wat moet ik doen dan?
  #199  
Oud 17 September 2009, 13:14
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Locatie: Elst GLD
Berichten: 27
Send a message via twitter to plindeman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
ik begrijp het effe niet meer, wat moet ik doen dan?
Welke firmware heb je nu gebruikt? Met of zonder activatie?
  #200  
Oud 17 September 2009, 13:18
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

ik heb iPhone1,2_3.1_7C144_Custom_Restore gebruikt, Iphone is/was simlock vrij met telfort, en nu geen ontvangst meer vreemd genoeg, heb geen streepjes en nu alleen maar ZOEKEN na dat ik ultrasn0w gedaan heb, netwerk lijst is leeg en kan niet geladen worden

Ultrasn0w er weer afgehaald en nu niets, alleen maar stipjes waar normaal streepjes en logo staan.

Laatst gewijzigd door Spooky; 17 September 2009 om 13:27.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone: [3G] Pwnage 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 76 20 June 2009 16:24
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 02:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 10:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:16.