Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic

Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Zoals ik al zei; ik heb hem gekocht in Canada en daar is hij in de software simlock vrij gemaakt.. Had verder helemaal nooit problemen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #261  
Oud 20 September 2009, 22:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Berichten: 13
Standaard

Zoals ik al zei; ik heb hem gekocht in Canada en daar is hij in de software simlock vrij gemaakt.. Had verder helemaal nooit problemen. Totdat ik zaterdag de nieuwste update van apple downloadde voor mijn Iphone, stom natuurlijk..maargoed!
Heb toen via hulp van deze site via ibec custom software geinstaleerd etc. Alles doet het weer en is precies zoals het was.. Heb alleen geen service.

Is er echt niks op te vinden dan?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #262  
Oud 20 September 2009, 22:39
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Mijn toestel is ook simlockvrij gemaakt, maar daarmee is ie nog niet officieel simlock vrij

Ik heb ook nog een 3G en die is door Tmobile officieel simlockvrij gemaakt, dan doet de baseband er niet toe

je zult moeten wachten op een oplossing, want je kunt niet downgraden met je baseband
  #263  
Oud 20 September 2009, 22:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2009
Berichten: 13
Standaard

Nee, maar hij heb het wel 2 maanden 100% uitstekend gedaan, zonder ook maar n enkele complicatie. Dus het door n update zal niet opeens die baseband veranderd zijn.
Dus er moet wat aan te doen zijn toch of niet.

Ben verder niet echt bekend met al die termen, maar het probleem was nadat ik hem geupdate had; ik kreeg melding dat er een ongeldige sim inzat.
Toen heb ik een 3.1 custom software van deze site erop gedaan en toen was mijn telefoon helemaal hoe hij was.
Wat is nu het probleem dan, als je daarbij meeneemt dat hij het wel goed deed voor de update. Heb ik hem nou gejailbreaked(wat dat ook inhoudt) of simlock vrij (zo goed als) gemaakt?

Hoop echt dat er snel een oplossing voor kan zijn
  #264  
Oud 20 September 2009, 23:23
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reinieraaa Bekijk bericht
Dus het door n update zal niet opeens die baseband veranderd zijn.
Dus wel, met de update naar 3.1 heb je dat gedaan
  #265  
Oud 21 September 2009, 11:40
thespikie's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Locatie: Tienen, Belgi
Berichten: 550
Standaard

Hey,

ik had mijn iphone gejailbreakt met de 3.0 en werkte altijd goed. (simlockvrij toestel)
Maar had nu naar de 3.1 geupgrade maar kreeg geen netwerk via jailbreak maar wel
met de 3.1 via itunes.

Kan iemand helpen AUB?

Alvast bedankt
  #266  
Oud 21 September 2009, 13:05
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Je hebt waarschijnlijk de verkeerde custom gebruikt, je moet deze iPhone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore hebben, let op 1_2 en niet 1,2, staat hier al uitvoerig besproken op vorige pagina's

succes
  #267  
Oud 21 September 2009, 14:25
thespikie's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Locatie: Tienen, Belgi
Berichten: 550
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spooky Bekijk bericht
Je hebt waarschijnlijk de verkeerde custom gebruikt, je moet deze iPhone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore hebben, let op 1_2 en niet 1,2, staat hier al uitvoerig besproken op vorige pagina's

succes
Bedankt maar mijne pwagetool kan die niet selecteren.
alleen de 1,2

ben mac gebruiker
  #268  
Oud 22 September 2009, 00:05
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2009
Berichten: 20
Standaard

Iphone 3G per ongeluk geupdated naar OS 3.1... Nu heb ik zelf Windows maar mijn vader heeft een Mac. Kan ik de pwnagetool 3.1 hierop draaien zodat ik iig mijn iPhone als iPod kan gebruiken?

Zo nee wat kan ik dan doen? Heb ook al met customs geprobeerd maar alleen maar foutmeldingen 1600, 1602, 1604
  #269  
Oud 22 September 2009, 12:31
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Oud Iphoneclub gezegde "ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN"
  #270  
Oud 22 September 2009, 14:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 11
Standaard

Ben misschien niet op het juiste adres. Indien de jailbreak niet goed gaat kan je dan weer terug naar de fabrieksinstelling? Kann iemand mij hier iets over vertelllen.
Krijg morgen mijn Iphone thuis bezorgt en heb al heel wat uurtjes op dit forum doorgebracht. alvast bedankt

Gijsje
  #271  
Oud 23 September 2009, 22:20
Baphi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik heb nog niet helder kunnen achterhalen, of een jailbreak uitgevoerd moet worden met of zonder activatie, als je iPhone officieel geleverd is bij een T-mobile abonnement n inmiddels officieel door T-mobile (en dus door Apple via iTunes) unlocked is (simlockvrij).

Ik wil mijn iPhone 3G met FW3.1 jailbreaken maar kom er niet achter hoe ik de jailbreak moet uitvoeren, dus met activation aangevinkt of niet?

Wie kan me hier duidelijkheid in verschaffen?

Ik heb het over onderstaand venster:


Laatst gewijzigd door Baphi; 23 September 2009 om 22:24.
  #272  
Oud 23 September 2009, 22:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bas-3g Bekijk bericht
Ik heb nog niet helder kunnen achterhalen, of een jailbreak uitgevoerd moet worden met of zonder activatie, als je iPhone officieel geleverd is bij een T-mobile abonnement n inmiddels officieel door T-mobile (en dus door Apple via iTunes) unlocked is (simlockvrij).

Ik wil mijn iPhone 3G met FW3.1 jailbreaken maar kom er niet achter hoe ik de jailbreak moet uitvoeren, dus met activation aangevinkt of niet?

Wie kan me hier duidelijkheid in verschaffen?
Jij moet de versie zonder activatie hebben, heb ik ook gedaan met een 3G
dus de 3e link uit dit topic https://forum.iculture.nl/f14/i...-firmware.html
  #273  
Oud 23 September 2009, 22:26
Baphi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Berichten: 29
Standaard

Thx! Jammer dat dit niet duidelijk wordt uitgelegd op de Dev Team site, of ik kan niet goed lezen of snap het niet (kan natuurlijk ook )
  #274  
Oud 24 September 2009, 19:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 20
Standaard

ik heb dus ook mijn iphone 3g geupdate met de versie met activatie maar ik heb nu dus geen singnaal meer en hij herkent ook mijn provider niet (kpn HI) mijn modem firmware is 04.26.08 volgensmij is hij simlockvrij. moet ik nu dus die andere update doen zonder activatie? en doet hij het dan wel?

alvast bedankt!
  #275  
Oud 24 September 2009, 19:10
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koosie Bekijk bericht
ik heb dus ook mijn iphone 3g geupdate met de versie met activatie maar ik heb nu dus geen singnaal meer en hij herkent ook mijn provider niet (kpn HI) mijn modem firmware is 04.26.08 volgensmij is hij simlockvrij. moet ik nu dus die andere update doen zonder activatie? en doet hij het dan wel?

alvast bedankt!

met deze baseband moet je kunnen unlocken met ultrasnow
dus even via cydia unlocken
  #276  
Oud 24 September 2009, 19:39
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koosie Bekijk bericht
ik heb dus ook mijn iphone 3g geupdate met de versie met activatie maar ik heb nu dus geen singnaal meer en hij herkent ook mijn provider niet (kpn HI) mijn modem firmware is 04.26.08 volgensmij is hij simlockvrij. moet ik nu dus die andere update doen zonder activatie? en doet hij het dan wel?

alvast bedankt!
Blijft hij op 1 streepje hangen??? Dat heb ik ook gehad. Ik wocht gewoon op redsn0w...
  #277  
Oud 25 September 2009, 10:37
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door francebramie Bekijk bericht
Blijft hij op 1 streepje hangen??? Dat heb ik ook gehad. Ik wocht gewoon op redsn0w...
Hebzelfde probleem na gebruik van de 3G custom restore, alles ging goed, Cydia staat erop, apt & app backup en mijn iphone zoals voorheen,alleen geen netwerk (Base Belgi). Simlockvrij gekocht in Belgi. Heb nu de andere restore gebruikt die ik vond, maar nu geen cydia ( heb foutief die met 1,2 gebruikt) ga straks proberen met de versie met 1_2. Hoop dat het dan lukt. Heb momenteel modemfirmware 05.11.07, carrier 5.0 en versie 3.1 (7C144), daar werkt ie normaal mee zonder JB.

Wat is de oorzaak van "geen netwerk" ? Bij instellingen staat ook geen aanbieder meer bij die update.

OK eindelijk alles zoals het hoort: via iReb, de custom-firmware: Phone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw, op mijn iPhone gekregen. Wel een keer of drie moeten herbeginnen. Lukt steeds niet, toen heb ik via iTunes herstel de officil 3.1 erop gezet, daarna de "Phone1_2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw".
Cydia werkte onmiddelijk, netwerk OK, zelfs mms instellingen stonden na terugzetten van reservekopy perfect. Alles gesynct en het werkt. Dus GEDULD hebben en durven opnieuw en opnieuw beginnen. Dank aan allen op dit forum voor de info en zeker voor de makers van de JB custom firmwares.

Batterijgebruik na JB, nacht stannd-by nog steeds 100%, afwachten vandaag. Heb Bossprefs geinstalleerd, zien of dot batterij gebruik verandert.

Laatst gewijzigd door ikkeg; 26 September 2009 om 10:46. Reden: tevreden JB
  #278  
Oud 26 September 2009, 17:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 23
Standaard

Ik heb de 3G simlock vrije Iphone.
Deze is gejailbraked met RedSn0w op 3.0.1 en BB 04.26.08

Als ik dit hier allemaal lees zijn er toch wel een heel aantal problemen.

Wacht ik beter op de nieuwe redsn0w of wat raden jullie aan?
  #279  
Oud 26 September 2009, 17:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kazzz Bekijk bericht
Ik heb de 3G simlock vrije Iphone.
Deze is gejailbraked met RedSn0w op 3.0.1 en BB 04.26.08

Als ik dit hier allemaal lees zijn er toch wel een heel aantal problemen.

Wacht ik beter op de nieuwe redsn0w of wat raden jullie aan?
Als hij fabrieksaf simlock vrij is, zou ik gewoon updaten en jailbreaken met PWNAGE tool of een custom FW gebruiken. Heb er geen problemen mee
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #280  
Oud 27 September 2009, 00:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 23
Standaard

Dus mag ik hem eigenlijk de update via itunes laten uitvoeren en dan pwnage tool derop los laten?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone: [3G] Pwnage 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 76 20 June 2009 17:24
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:50.