Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic

Pwnage 3.1 voor FW 3.1 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) 't is me gelukt, heb eerst ultrasnow gezocht in cydia , werkte niet toen de repo: ultrasn0w.com gedownloaded en daar ultrasn0w op gezocht, geinstallleerd, en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #321  
Oud 7 October 2009, 10:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 August 2008
Berichten: 3
Standaard

't is me gelukt, heb eerst ultrasnow gezocht in cydia, werkte niet toen de repo:

ultrasn0w.com
gedownloaded en daar ultrasn0w op gezocht, geinstallleerd, en herstart, werkt gelukkig weer, nog niet helemaal top, want je ziet geen providerslogo.... phhhh,


groeten, Karel
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #322  
Oud 7 October 2009, 12:17
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 274
Standaard

Met FW 3.1 werkt mijn Wi-Fi niet meer. Ik kan het nog wel aanzetten, hij vind dan ook wel ons netwerk, maar dan gebeurd er niks meer.... De Iphone krijgt geen ip volgens mij, er gebeurd dus gewoon niks meer dan...

Iemand ideen hoe dit komt, en wat ik er aan kan doen?

Hopenlijk doet de JB voor 3.1 wat goeds voor de 3GS van mij!
__________________
Doe mij maar 10 bier! *Overigens; iPhone 6S 16GB & iPad 4 16GB.
  #323  
Oud 7 October 2009, 17:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Berichten: 3
Standaard krijg quickpwn niet geopend

kan iemand mij helpen ik blijf quickpwn afhalen maar krijg het nie geopend krijg het ook nie ge unzipt kan iemand mij helpen
  #324  
Oud 9 October 2009, 21:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 24
Standaard

mss moet je gewoon ff je channel (kanaal) van je wireless set ff veranderen. zet hem (als je macs gebruikt in huis) op een lager kanaal (windows wat hoger), maar verander hem ff, kijk daarna of je iphone wel connect.

ivan

@ sponzert, dat merkte ik ook al (bleek al een bekend probleem te zijn), vroeg me ook af of je kon downgraden met een gejailbreakte 3gs 3.1 naar 3.0? iemand die me kan zeggen of dat mogelijk is? (vermoed van niet).
maar idd werkt cyclopedia wel en menig ander programma wat 3.1 nodig heeft, maar batterij is idd een probleempje wat 3.1.2 niet gaat oplossen (overigens waar is 3.1.1 gebleven vraag ik me ook af

Laatst gewijzigd door iMario; 19 October 2009 om 14:25. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #325  
Oud 10 October 2009, 10:25
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivan101 Bekijk bericht
overigens waar is 3.1.1 gebleven vraag ik me ook af
3.1.1 was er al maar enkel voor de iPod touch, om het geheel weer gelijk te trekken slaan we op de iPhone deze versie over en gaan we direct naar 3.1.2
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #326  
Oud 11 October 2009, 10:45
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 5
Standaard Vraag die maar niet wordt beantwoord

Ik heb minstens 5 mensen de volgende vraag zien stellen:

Heb een iphone 3G (firmware 3.1) van T-mobile (unlock niet nodig), ik wil alleen een jailbreak dus Cydia draaiend. Wat moet ik doen?

Graag antwoord, ik lees me al een week blauw en heb de telefoon al minstens 10 keer opnieuw moet herstellen.

Het is me een keer gelukt (met MACBOOK) had echter geen service meer, het is toch wel handig dat ik kan blijven bellen.

Bij voorbaat dank!
  #327  
Oud 11 October 2009, 10:47
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

@joko156 , jij moet op de link klikken, dit is dus voor een windows pc

- Jailbreak
- Zonder activatie
- Cydia
- Apple logo

Link
__________________

  #328  
Oud 11 October 2009, 10:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 5
Standaard

Werkt dus ook met baseband 05,11,07 en gewoon via DFU mode, shift herstellen met deze download?
  #329  
Oud 11 October 2009, 10:51
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Ja, jij hebt geen unlock nodig

Dit is alleen jailbreak.

Met deze versie kun je dus ook upgraden als je wel unlock nodig had en nog op 04.26.08 zat
  #330  
Oud 11 October 2009, 10:53
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 5
Standaard

Moet wel via DFU mode?
  #331  
Oud 11 October 2009, 10:56
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joko156 Bekijk bericht
Moet wel via DFU mode?

bij mij ging het goed als ik het stekkertje in beeld had

dus iPhone uit, slide off
home+power
als appeltje in beeld komt, power los
als melding van iTunes komt, home los

en dan shift + herstel
  #332  
Oud 11 October 2009, 11:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 5
Standaard

Nu gaat het volgens mij helemaal mis, moet nu updaten naar nieuwe originele 3.2. Krijg tijdens het proces weer eens te maken met de bekende 1600 foutcode. Ach zo hebben we wat te knutselen op zondag toch?
  #333  
Oud 11 October 2009, 11:17
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dan moet je even zoeken naar ireb op dit forum, schijnt wel eens te helpen
  #334  
Oud 11 October 2009, 14:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 24
Standaard

@joko156 zie hier: https://forum.iculture.nl/f14/i...-firmware.html
  #335  
Oud 11 October 2009, 15:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 5
Standaard

Het is inmiddels gelukt bedankt allemaal.

Hoe krijg je buiten Cydia ook installer op je iphone?
  #336  
Oud 11 October 2009, 17:13
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 228
Standaard

beste Iphone users...


Ik zie nu ook even door de firmware de iphone niet meer.....

Ik heb sinds kort een nieuwe Iphone (mijn oude iphone van 2 maanden oud werkte niet meer.....tenminste de Wi-Fi kaart!!!)
Heb dus nu een splinternieuwe met het volgende:

Versie 3.1 (7C144)
Carrier 5.0
modemfirmware 05.11.07
en windowsgebruiker
Nu heb ik deze telefoon toen der tijd op internet besteld met een Vodafone abb. en naar mijn weten kwam deze uit Italie.
Mijn nieuwe Iphone is naar mijn weten dus ook origineel simlock vrij nog steeds een vodafone abb(Kan ik dat misschien ook ergens zien??)
Kan ik hem nu jailbreaken en zo ja met welke custom en welk programma...

Ik hoop dat iemand zo vriendelijk wil zijn om mij hier een antwoord op te geven.....(wat waarschijnlijk al 10 keer is gedaan.)
Mijn vorige was ook gejailbreaked en heb dat gelukkig zonder hulp kunnen doen maar nu weet ik het echt ff niet meer

Alvast bedankt

Laatst gewijzigd door xbored; 11 October 2009 om 17:17.
  #337  
Oud 12 October 2009, 09:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 24
Standaard @xbored

de mijne kwam uit belgie ook simlock vrij en bel ook met vodafone.
ik heb hem gewoon geupdate naar 3.1.2 en toen in windows met blackra1n gedowngrade dat ging echt in 10 seconden ofzo. daarna opnieuw opstarten en cydia installeren via blackra1n op de iphone.

ivan
  #338  
Oud 12 October 2009, 12:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivan101 Bekijk bericht
de mijne kwam uit belgie ook simlock vrij en bel ook met vodafone.
ik heb hem gewoon geupdate naar 3.1.2 en toen in windows met blackra1n gedowngrade dat ging echt in 10 seconden ofzo. daarna opnieuw opstarten en cydia installeren via blackra1n op de iphone.

ivan
en tog wil het niet lukken bij sommige 3G gebruikers:s bij mij ook niet
  #339  
Oud 12 October 2009, 12:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 24
Standaard niet lukken

maar wat lukt dan niet? lukt de blackr1n jailbreak niet tijdens het uitvoeren? of wat?
  #340  
Oud 12 October 2009, 12:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ivan101 Bekijk bericht
maar wat lukt dan niet? lukt de blackr1n jailbreak niet tijdens het uitvoeren? of wat?
Hij blijft hangen op connect to itunes screen en blackr1n blijft op running staan..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone: [3G] Pwnage 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 76 20 June 2009 16:24
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 02:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 10:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:16.