Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) inmiddels 98 pogingen gehad, veel verschillende manieren geprobeerd, mac en windows. werkt echt voor geen meter. wil best wat doneren aan hem, maar zorg alsjeblieft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #641  
Oud 20 October 2009, 00:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: uitgeest
Berichten: 41
Standaard

inmiddels 98 pogingen gehad, veel verschillende manieren geprobeerd, mac en windows. werkt echt voor geen meter. wil best wat doneren aan hem, maar zorg alsjeblieft dat het gaat werken.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 20 October 2009, 00:18
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Hier op mijn mac ook een paar keer lopen klooien, maar het is gelukt!! Kreeg steeds het itunes stekkertje en begon het hele riedeltjes dan maar weer opnieuw, zonder resultaat. Uiteindelijk weer op 'make it rain' geklikt, kreeg weer het itunes stekkertje. Blackrain niet afgesloten, maar via home en power button de iphone (nog steeds aangekoppeld aan de mac) opnieuw opgestart en tadaaaa.......toen verscheen het geohot mannetje!

Mijn oplossing voor het steeds opnieuw verschijnen van het itunes stekkertje dus:

-klikken op 'make it rain'
-bij het verschijnen van het itunes stekkertje de iphone opnieuw starten met de home en power button
-blackrain niet afsluiten en opnieuw starten, maar gewoon laten staan waar hij mee bezig was.
-de iphone start opnieuw op en in mijn geval verscheen nu wel het geohot mannetje

Ga nu cydia installeren!

Laatst gewijzigd door Francis78; 20 October 2009 om 00:24.
  #643  
Oud 20 October 2009, 00:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 44
Standaard

Bij gaat die runnen en 2 sec erna wil die booten maar niks gebeurd.. Ondertussen al 25 keer geprobeerd... Hij blijft staan op de itunes + stekker...
  #644  
Oud 20 October 2009, 00:30
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

heb je geprobeerd wat ik heb beschreven? Je eerste zin klopt volgens mij niet helemaal....
  #645  
Oud 20 October 2009, 12:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Francis78 Bekijk bericht
heb je geprobeerd wat ik heb beschreven? Je eerste zin klopt volgens mij niet helemaal....
Hoe kun je Blackra1n opnieuw opstarten als die niet afgesloten wordt. Deze applicatie moet je toch steeds opnieuw runnen?
  #646  
Oud 20 October 2009, 15:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Berichten: 8
Standaard

Geweldig!

Vanmorgen mijn iPhone ontvangen. Geupdate naar 3.1.2. Daarna gelijk gejailbreakt. Binnen 30 seconden ongeveer was het gebeurd!
  #647  
Oud 20 October 2009, 15:32
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

M'n nieuwe 3GS ging zelfs in 1 keer. Met m'n 3G tig keer geprobeerd maar met 3GS dus in 1 keer :

- iPhone aangesloten, iTunes even gestart en gesynchroniseerd.
- blackra1n gestart
- iTunes afgesloten
- make it ra1n......en voil !
  #648  
Oud 20 October 2009, 18:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2009
Locatie: Hengelo OV
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar DutchWolf Stuur een bericht via Skype™ naar DutchWolf Send a message via twitter to DutchWolf
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Agent` Bekijk bericht
Hoe kun je Blackra1n opnieuw opstarten als die niet afgesloten wordt. Deze applicatie moet je toch steeds opnieuw runnen?
Je start blackra1n ook niet opnieuw op, je laat 'm verder doorgaan

dus:
je start Blackra1n op
sluit de iPhone aan
je klikt op "let it rain" (de "verder" knop)
  #649  
Oud 20 October 2009, 19:03
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Bij mij is de jailbreak zonder problemen gelukt
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #650  
Oud 20 October 2009, 19:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DutchWolf Bekijk bericht
Je start blackra1n ook niet opnieuw op, je laat 'm verder doorgaan

dus:
je start Blackra1n op
sluit de iPhone aan
je klikt op "let it rain" (de "verder" knop)
Sorry maar dit klopt niet

Het moet als volg ;
je start blackra1n op , vervolgens klik je op let it rain en daarna sluit je je iPhone aan je USB. Vervolgens niets meer afsluiten of aan komen. De rest gaat van zelf. Wacht wel tot het helemaal gereboot is.

Succes
  #651  
Oud 20 October 2009, 20:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 44
Standaard

Ik heb de procedure doorlopen. Mijn iphone herstart.. maar niets van icoontjes te vinden... ik gebruik blackra1n rc1?
  #652  
Oud 20 October 2009, 20:57
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fokke.dekker Bekijk bericht
inmiddels 98 pogingen gehad, veel verschillende manieren geprobeerd, mac en windows. werkt echt voor geen meter. wil best wat doneren aan hem, maar zorg alsjeblieft dat het gaat werken.
Beste gabber geef het maar op met al die pogingen.
Doe het met een custom firmware dan ben je van al de ellende af.
Zorg wel dat je de juiste voor jouw download en installeert.
Hier kun je custom firmware halen https://forum.iculture.nl/f14/i...rmware-38.html

heelveel succes en graag gedaan.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Agent` Bekijk bericht
Ik heb de procedure doorlopen. Mijn iphone herstart.. maar niets van icoontjes te vinden... ik gebruik blackra1n rc1?
Ok ,
mijn vogorde was ;
iTunes geupdate naar 9.1
iPhone backup gemaakt
iPhone geupgade van 3.0 naar 3.1.2
iTunes uitgezet
iPhone van de USB gehaalt
blackra1n gedownload en gestart
geklikt op let it rain
iPhone weer een de USB gekoppelt en de rest ging van zelf.
Is dit voor jou ook te veel poespas , gebruik dan een custom firmware.
Hier kan je die downloaden https://forum.iculture.nl/f14/i...rmware-38.html

succes

Laatst gewijzigd door iScorpio; 20 October 2009 om 21:16. Reden: samenvoegen
  #653  
Oud 20 October 2009, 21:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door floa1512 Bekijk bericht
Beste gabber geef het maar op met al die pogingen.
Doe het met een custom firmware dan ben je van al de ellende af.
Zorg wel dat je de juiste voor jouw download en installeert.
Hier kun je custom firmware halen https://forum.iculture.nl/f14/i...rmware-38.html

heelveel succes en graag gedaan.



Ok ,
mijn vogorde was ;
iTunes geupdate naar 9.1
iPhone backup gemaakt
iPhone geupgade van 3.0 naar 3.1.2
iTunes uitgezet
iPhone van de USB gehaalt
blackra1n gedownload en gestart
geklikt op let it rain
iPhone weer een de USB gekoppelt en de rest ging van zelf.
Is dit voor jou ook te veel poespas , gebruik dan een custom firmware.
Hier kan je die downloaden https://forum.iculture.nl/f14/i...rmware-38.html

succes
Bedankt.. wat ik gewoon raar vind is dat ik het logo van blackra1n zag staan op mijn iphone.. hij reboot.. maar niets is veranderd... dus geen icoon
  #654  
Oud 20 October 2009, 21:26
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door floa1512 Bekijk bericht
Beste gabber geef het maar op met al die pogingen.
Doe het met een custom firmware dan ben je van al de ellende af.
Zorg wel dat je de juiste voor jouw download en installeert.
Hier kun je custom firmware halen https://forum.iculture.nl/f14/i...rmware-38.html

heelveel succes en graag gedaan.
Let wel dat jailbreaken met een customfirmware enkel gaat als je al eens gejailbreakt hebt. De enige andere mogelijkheid is dan jailbreaken met Blackra1n (of eventueel downgrade natuurlijk).
  #655  
Oud 20 October 2009, 21:31
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 3
Standaard

Volg deze discussie nu al vanaf het begin, maar toch heeft nog niemand mij echt kunnen overtuigen dat zijn of haar methode echt werkt om blackrain op een 3g te krijgen. Het kan toch niet zijn dat voor nieder een andere methode geldt !! Is er nou echt nog geen methode die met zekerheid werkt op een 3g ??
  #656  
Oud 20 October 2009, 21:33
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ingelkes Bekijk bericht
Volg deze discussie nu al vanaf het begin, maar toch heeft nog niemand mij echt kunnen overtuigen dat zijn of haar methode echt werkt om blackrain op een 3g te krijgen. Het kan toch niet zijn dat voor nieder een andere methode geldt !! Is er nou echt nog geen methode die met zekerheid werkt op een 3g ??
Neen, dat is ook iets dat Geohot aangeeft op zijn website. Gewoon de handleiding volgen en blijven proberen. Vroeg of laat moet het lukken.
  #657  
Oud 20 October 2009, 21:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 44
Standaard

Ik heb nu al 3 keer harry potter gezien op mijn iphone.. maar nog steeds geen icoontje te zien? Heeft iemand dit al voor gehad?
  #658  
Oud 20 October 2009, 21:39
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Agent` Bekijk bericht
Ik heb nu al 3 keer harry potter gezien op mijn iphone.. maar nog steeds geen icoontje te zien? Heeft iemand dit al voor gehad?
En je laat je iPhone zelf rebooten of trek je hem vroeger uit de pc?
  #659  
Oud 20 October 2009, 21:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 44
Standaard

hij reboot vanzelf...
  #660  
Oud 20 October 2009, 21:40
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ingelkes Bekijk bericht
Volg deze discussie nu al vanaf het begin, maar toch heeft nog niemand mij echt kunnen overtuigen dat zijn of haar methode echt werkt om blackrain op een 3g te krijgen. Het kan toch niet zijn dat voor nieder een andere methode geldt !! Is er nou echt nog geen methode die met zekerheid werkt op een 3g ??
Bij mij is het in een keer gelukt en heb hier boven mijn stappen reeds opgeschreven.
Ik doe het jailbreaken nu al vanaf de iPhone 1ste generatie dus weet wel redelijk hoe dat werkt.
Ik heb een 3G zwart en gebruik Windows xp.
Lukt het niet met blackra1n , download dan gewoon jou custom firmware en dat in iTunes ,shift ingedrukt houden, selecteer je firmware en klik op restore. Als Je telefoon helemaal weer herstart is zit cydia er ook meteen bij
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 02:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:07.