Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Lijkt mij sterk, ik denk dat het toeval is. Bij de 3g moet je het nl gewoon wat vaker ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #721  
Oud 23 October 2009, 22:56
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Lijkt mij sterk, ik denk dat het toeval is. Bij de 3g moet je het nl gewoon wat vaker proberen..
Ik heb het ongeveer 25 keer geprobeerd, en toen met de kleine kabel erin, ging het meteen goed, lijkt me erg toevallig dan.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #722  
Oud 23 October 2009, 23:10
» iPod touch 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Dus als ik het goed begrijp moet ik gewoon vaker proberen ?
  #723  
Oud 23 October 2009, 23:12
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sebassie05 Bekijk bericht
Dus als ik het goed begrijp moet ik gewoon vaker proberen ?
Inderdaad, vroeg of laat lukt het wel eens
  #724  
Oud 23 October 2009, 23:14
» iPod touch 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Okee , bedankt !
  #725  
Oud 23 October 2009, 23:17
» iPod touch 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPetert Bekijk bericht
Ik heb het ongeveer 25 keer geprobeerd, en toen met de kleine kabel erin, ging het meteen goed, lijkt me erg toevallig dan.
wat is de kleine kabel ?

Is dat de kabel die je meegeleverd krijgt ?

Laatst gewijzigd door sebassie05; 23 October 2009 om 23:48.
  #726  
Oud 24 October 2009, 00:30
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard

dit was wel de meest eenvoudige Jailbreak die ik ooit gedaan heb !
__________________
All work and no play makes Dirk a dull boy
  #727  
Oud 24 October 2009, 00:48
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sebassie05 Bekijk bericht
wat is de kleine kabel ?

Is dat de kabel die je meegeleverd krijgt ?
Jep, bij m'n iPod nano zat een kabel met groter connectortje, en daar wilde het dus absoluut niet mee op de een of andere manier.
  #728  
Oud 24 October 2009, 12:47
» iPod touch 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 7
Standaard

nee het gaat mis bij het boote
er gebeurd niets !?
  #729  
Oud 24 October 2009, 14:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

Is het mogelijk om een week geleden gekochten iPhone 3GS te Jailbreaken met Balckra1n?
Heb namelijk ook gelezen dat de nieuwste iPhones uit de winkel nog niet te jailbreaken zijn omdat ze een chip ingebouwd gekregen hebben...
  #730  
Oud 24 October 2009, 15:09
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zuhoor Bekijk bericht
Is het mogelijk om een week geleden gekochten iPhone 3GS te Jailbreaken met Balckra1n?
Heb namelijk ook gelezen dat de nieuwste iPhones uit de winkel nog niet te jailbreaken zijn omdat ze een chip ingebouwd gekregen hebben...
Daar kan je alleen achterkomen door het te proberen Het is nog niet duidelijk welke iPhones niet meer te jailbreaken zijn.
  #731  
Oud 24 October 2009, 15:09
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zuhoor Bekijk bericht
Is het mogelijk om een week geleden gekochten iPhone 3GS te Jailbreaken met Balckra1n?
Heb namelijk ook gelezen dat de nieuwste iPhones uit de winkel nog niet te jailbreaken zijn omdat ze een chip ingebouwd gekregen hebben...

Je kunt het proberen, er is een nieuwe bootrom, soort van bios, toegepast sinds kort
__________________

  #732  
Oud 24 October 2009, 15:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Je kunt het proberen, er is een nieuwe bootrom, soort van bios, toegepast sinds kort
Ik heb het geprobeerd, krijg wel blackra1n icoon op me scherm te zien. Maar wanneer ik Cydia wil installeren krijg ik een melding dat het niet mogelijk is. Rocky kan ik wel opzetten, vreemd genoeg.

Is het zo dat wanneer blackra1n icoon op me scherm staat dat iPhone WEL te jailbreaken is?
  #733  
Oud 24 October 2009, 15:13
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Als je de zwarte druppel hebt is het jailbreaken gelukt
  #734  
Oud 24 October 2009, 15:16
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Niel
Berichten: 89
Stuur een bericht via MSN naar RedBull Stuur een bericht via Yahoo naar RedBull Stuur een bericht via Skype™ naar RedBull Send a message via twitter to RedBull
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zuhoor Bekijk bericht
Is het mogelijk om een week geleden gekochten iPhone 3GS te Jailbreaken met Balckra1n?
Heb namelijk ook gelezen dat de nieuwste iPhones uit de winkel nog niet te jailbreaken zijn omdat ze een chip ingebouwd gekregen hebben...
de mijne is 2 weken oud en heb deze eergisteren perfect kunnen jailbreaken

groeten
  #735  
Oud 24 October 2009, 17:32
Ducati_Corse's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 30
Standaard

Ik heb een 3GS 16Gb met FW 3.0 (7A341) en ModemFW 04.26.08.

In juni pre-orderd bij Tmobile en eind juni had ik 'm al.
Ik heb gewoon een Tmobile abbo, dus unlock is n.v.t.


JB met redsnow 0.8, en alles draait prima.



Kan iemand mij een reden geven waarom ik mijn iPhone FW zou moeten
updaten naar 3.1.2 ?
Ik zou kunnen doen "om het te doen"...
Maar heb eigenlijk geen zin om al mijn apps weer te installeren, en de hele
config (instellingen naar mijn smaak) weer te doen...

Maar als iemand mij nou 1 of meerdere redens kan geven wat ik als
"3.nuller" nou mis.....

Laatst gewijzigd door Ducati_Corse; 24 October 2009 om 17:34. Reden: typvout
  #736  
Oud 24 October 2009, 17:33
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

De meesten die op 3.0 draaien zijn tevreden.

het kan zijn dat steeds meer apps straks 3.1 eisen

Als alles prima draait zou ik het zo laten.
  #737  
Oud 24 October 2009, 19:51
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 10
Standaard

er is ook een bacup voor cydia e in een klik en alles sta weer op je iphone
  #738  
Oud 24 October 2009, 20:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2009
Berichten: 1
Standaard

yeaaahhhhhh wat een gedoe zeg. Scheldpartijen, buren die komen kijken wat er aan de hand is, ruzie met de vrouw, huilend kind naast me buro, maaarrrrr eindelijk na een paar uurtjes k*tten en alles proberen wat hier op het forum staat. EINDELIJK gelukt.

Had hem nu in vliegmodus staan, itunes stond aan en had 3 blackrain vensters open. Wou het opgeven en was bezig om de blackrain vensters te sluiten en ineens PAM die gekke kop van Geo in beeld. Ben nu zo blij als een klein kind
  #739  
Oud 24 October 2009, 22:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 6
Standaard

Ik heb lekker op de bank 37 pagina's gelezen. Ik heb dus nu wel een redelijk beeld wat de kansen zijn om een JB te te passen. Toch ben ik nog wat bang (heb hem net een week). Wat zou er mis kunnen gaan? Als ik bijvoorbeeld blackra1n uitvoer en het mislukt, blijft hij dan in een gekke modus staan? Of is het dan gewoon telefoon opnieuw starten en terug bij af en gewoon weer lekker bellen? Ik wil echt kunnen blijven bellen...

Telefoon: iPhone 3GS, 16 Gb, komt uit belgie en heeft dus een fabrieksunlock
FW 3.1 (7C144)
  #740  
Oud 24 October 2009, 22:28
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door difrosti Bekijk bericht
Ik heb lekker op de bank 37 pagina's gelezen. Ik heb dus nu wel een redelijk beeld wat de kansen zijn om een JB te te passen. Toch ben ik nog wat bang (heb hem net een week). Wat zou er mis kunnen gaan? Als ik bijvoorbeeld blackra1n uitvoer en het mislukt, blijft hij dan in een gekke modus staan? Of is het dan gewoon telefoon opnieuw starten en terug bij af en gewoon weer lekker bellen? Ik wil echt kunnen blijven bellen...

Telefoon: iPhone 3GS, 16 Gb, komt uit belgie en heeft dus een fabrieksunlock
FW 3.1 (7C144)
Mocht het echt mis gaan dan kun jij altijd nog herstellen en weer opnieuw proberen aangezien jij een Belgisch toestel hebt
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 02:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:03.