Unlock Baseband 04.26.08-05.11.07-05.12.01-05.13.04 (FW 3.0 tot 4.0) - Verzameltopic

Unlock Baseband 04.26.08-05.11.07-05.12.01-05.13.04 (FW 3.0 tot 4.0) - Verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Moet je wel oude boot rom hebben...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 15 February 2010, 22:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 27
Standaard

Moet je wel oude boot rom hebben
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 16 February 2010, 00:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Locatie: Roosendaal
Berichten: 53
Stuur een bericht via MSN naar antgin Send a message via twitter to antgin
Standaard

En hoe kan je zien welke bootrom je heb?
  #103  
Oud 16 February 2010, 01:37
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 199
Standaard

instellingen----algemeen----info, daar vind je alle informatie
  #104  
Oud 16 February 2010, 06:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

....maar niet je bootrom. Je hebt de nieuwe bootrom als je iPhone is geproduceerd vanaf/na week 40 van 2009. En dat kun je weer checken aan de hand van het 4de en 5de cijfer van je serienummer.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #105  
Oud 16 February 2010, 12:23
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2010
Berichten: 1
Standaard

Ja wat een f*ckers he van apple...

Ik heb dus een iPhone 3G(S) 32GB 3.1.3 05.12.01 MC142...
Hiervoor was hij unlocked en hij deed het prima en dacht aan jailbreaken..
maar toen heeft hij dus via iTunes geupdate en toen kon ik niks meer
alles geprobeerd van downgraden en de hele rotzooi..

uiteindelijk een beltegoed kaartje gekocht van T-mobile die opgewaardeerd via internet met 120 euro en toen T-mobile gebeld en ik kreeg een emailtje na een uurtje dat ik me tel uit moest zetten en weer aan en op iTunes moest verbinden en ja hoor hij was weer unlocked... maarja Jailbreaken zit er dus voorlopig niet in...
Als iemand een oplossing weet ik wil die gene er zelfs nog wel voor betalen

maar ook de pro's zeggen dat mijn MC model met combinatie met 3.1.3 en 05.12.01 nog niks mee te doen valt...

T-mobile unlocken is duur (120 euro voor een emailtje) maarja ik kan tenminste weer bellen...
p.s. mijn iPhone was van 07-01-2010 dus moest wel betalen anders een jaar wachten

I HATE APPLE!!!!

Laatst gewijzigd door stevie_nr1; 16 February 2010 om 12:27.
  #106  
Oud 16 February 2010, 14:47
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Berichten: 1
Standaard

Hoi all
ik had perongeluk mijn iphone ook geupdate naar 3.1.3, nu kan ik niet meer jailbreak en unlock, maar de internet tethering was ook weg. Nu probeer ik die tethering terug te installeren luk mij het niet meer, hen iemand nog een andere idee? Wat moet ik doen om die tethering te kunnen installeren?
  #107  
Oud 16 February 2010, 15:17
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Berichten: 1
Standaard

wij zitten ook met het zelfde probleem , hebben gisteren onze iphone 3gs gekocht bij T-mobile en er werd gezegd dat dit allemaal makkelijk te unlocken is maar ja niet meer met versie 3.1.3 begrijp ik , ons abonnement loopt nog tot juni van KPN maar die kan er dus niet is lekker zeg . Groeten Coen
  #108  
Oud 16 February 2010, 15:29
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coencindy Bekijk bericht
wij zitten ook met het zelfde probleem , hebben gisteren onze iphone 3gs gekocht bij T-mobile en er werd gezegd dat dit allemaal makkelijk te unlocken is maar ja niet meer met versie 3.1.3 begrijp ik , ons abonnement loopt nog tot juni van KPN maar die kan er dus niet is lekker zeg . Groeten Coen
Bij T-Mobile gekocht, maar een abbo bij KPN?
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #109  
Oud 16 February 2010, 16:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mulderslag Bekijk bericht
Hoe serieus is dit bericht???

We have published guide to jailbreak iPhone 3.1.3 using Redsn0w 0.9.4 now here is good news for iPhone 2G/3G & 3GS owners latest version of sn0wbreeze 3.1.3 has been released which can jailbreak iPhone 3.1.3 2G, 3G and 3GS with old boot rom and also preserves the iPhone baseband.
Now using Sn0wbreeze 3.1.3 you can unlock your iPhone 3G/3GS 3.1.3 with Ultrasn0w 0.92. This will only work if you havent updated to stock firmware 3.1.3. The procedure to unlock iPhone 3.1.3 is quite easy just follow simple steps and get your iPhone 3.1.3 unlocked.
1. Download Sn0wbreeze 3.1.3 and jailbreak your iPhone 3G & 3GS 3.1.3 OS for iPhone 2G 3.1.3 you can use Redsn0w 0.9.3
2. Once you have jailbreaked your iPhone 3.1.3 you can go to Cydia under manage tab then access sources. (T-Mobile users should disable 3G before installing Ultrasn0w)
3. Now edit and add ultrasn0w.com source url and click on Add sources.
4. Now search for ultrasn0w 0.92 and install it. It will automatically unlock your iphone.
5. Now restart your iPhone and enjoy unlocked iPhone 3G/3GS 3.1.3
Source: Redmondpie

Mijn Iphone komt uit week 29, en heeft firmware 3.1.3 en base band 5.12.01, maar dus wel een oude bootrom.
Zou ik hem nu dus kunnen unlocken?
  #110  
Oud 16 February 2010, 17:11
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Nee, de unlock betreft de baseband en baseband 05.12.01 is niet te unlocken. Sn0wbreeze werkt volgens de instructie ook alleen als je vanaf 3.1.2 werkt en niet als je al geupdate hebt naar de officiele 3.1.3 firmware van Apple. Daarnaast is Sn0wbreeze niet bij iedereen geliefd (= niet stabiel). De werking is verder een beetje zoals Pwnagetool voor de Mac, waarmee je een 'custom firmware' maakt van firmware 3.1.3 en vervolgens die custom firmware gebruikt om te updaten.
  #111  
Oud 17 February 2010, 00:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Nee, de unlock betreft de baseband en baseband 05.12.01 is niet te unlocken. Sn0wbreeze werkt volgens de instructie ook alleen als je vanaf 3.1.2 werkt en niet als je al geupdate hebt naar de officiele 3.1.3 firmware van Apple. Daarnaast is Sn0wbreeze niet bij iedereen geliefd (= niet stabiel). De werking is verder een beetje zoals Pwnagetool voor de Mac, waarmee je een 'custom firmware' maakt van firmware 3.1.3 en vervolgens die custom firmware gebruikt om te updaten.
Maar als ik t goed versta is er in nederland een dienst bij Tmobile die iphones unlockt? Wat zijn hun voorwaarden juist?
  #112  
Oud 17 February 2010, 00:25
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Voor zover ik weet kun je bij T-Mobile je iPhone laten unlocken als je deze bij T-Mobile hebt gekocht en daarbij ook een abbo hebt afgesloten. Dat kost dan € 120 ongeveer. Of ze dat ook doen voor iPhones die niet bij hen gekocht zijn of een abbo bij hen hebben, weet ik niet.
  #113  
Oud 17 February 2010, 02:58
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2009
Locatie: lelijkstad
Berichten: 12
Standaard

Mijne is van okt 2009 en heeft na een crash ook 3.1.3
het is een officiele t-mobile van Ned.
Ik heb geen Abb. Van t-mobile en kan de persoon niet meer vinden van deze iPhone. Zo ja dan had het me 70 gekost. Maar ik heb dus geen abb. Lopen dus blijft het voor mij 120

kom maar op met de unlock& jailbreak.
  #114  
Oud 17 February 2010, 15:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 15
Standaard

hoe serieus is deze site mensen?

Unlock iPhone 3Gs 3.1.3 - Unlock iPhone 3G 3.1.3 - Unlock 05.12.01 Baseband - iPhone unlock Software.

de review van deze site staat hier:

Jailbreak software to unlock iphone 3g unlock iphone 3gs unlock 3.1.3 | News Submit
  #115  
Oud 17 February 2010, 15:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 10
Standaard

Zo serieus: Dev-Team Blog - Scam season
  #116  
Oud 17 February 2010, 16:36
h.m h.m is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Berichten: 18
Standaard

ik kom helemaal mijn iphone niet meer in dus kan ook niet bij instellingen kijken wat de baseband is
  #117  
Oud 17 February 2010, 20:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door h.m Bekijk bericht
ik kom helemaal mijn iphone niet meer in dus kan ook niet bij instellingen kijken wat de baseband is
Ik heb hetzelfde probleem , ik heb een belgisch abo maar een amerikaanse iphone van dec 09 dus ik vermoedt dat ik ook niets kan doen
Weet iemand of die optie zoals T-mobile ook in belgie van toepassing is?
ik heb er ook wel wat euro's voor over
  #118  
Oud 17 February 2010, 20:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Anders
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Berichten: 3
Standaard

Mijn vrouw heeft een iphone 3g en heeft haar abbonement verlengd met een toestel iphone 3gs via t-mobile.met simlock ik wil hem graag gebruiken maar lees hier op de forum dat het vaak fout gaat met unlocken van het toestel,als ik het via t-mobile laat doen kost me dat 120euro best wel veel.
hoe kan ik op een snelle manier deze toestel simlock vry krygen.of welke zaak doet het minder dan 120euries
  #119  
Oud 17 February 2010, 21:02
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2010
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mofi Bekijk bericht
Mijn vrouw heeft een iphone 3g en heeft haar abbonement verlengd met een toestel iphone 3gs via t-mobile.met simlock ik wil hem graag gebruiken maar lees hier op de forum dat het vaak fout gaat met unlocken van het toestel,als ik het via t-mobile laat doen kost me dat 120euro best wel veel.
hoe kan ik op een snelle manier deze toestel simlock vry krygen.of welke zaak doet het minder dan 120euries
Wachten tot de oplossing van het dev-team er is denk ik....
Ik zou met plezier 120 euro geven om mijn toestel te unlocken.
Maar weet niet eens welke provider de vorige eigenaar had
  #120  
Oud 17 February 2010, 21:04
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Locatie: spijk
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Je baseband kun je niet downgraden, oftewel je zult voorlopig met deze simlock zitten totdat er iemand met een nieuwe tool komt.
ik ben nu de gebeten hond.

3.1.3 .ik letten ff niet op ,moet nu wachten tot mijn nieuwe provider in gaat.
shitty me!!
da's over 5 dagen pas.

c-ya issy
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Unlock Baseband 05.14.02-05.15.04 (FW 4.1 t/m 4.2.1) via 06.15 - Verzameltopic XIII Unlock 911 16 October 2013 02:55
Alle iDevices: Jailbreak voor 4.0 tot 4.1 iDevices met Greenpois0n - Verzameltopic spysical Jailbreak 502 30 March 2011 18:28
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS 3.1.2 tot 4.0.1 & 3.2.1 [iPad] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 370 15 February 2011 20:39
iPhone 1e gen.: Bootneuter Unlock Verzameltopic Nego Unlock 97 8 June 2010 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:33.