Wifi werkt alleen thuis niet

Wifi werkt alleen thuis niet discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Iphone 4, deze heeft altijd thuis gewerkt op Wifi alleen nu niet meer. Bij een ander geen probleem dan werkt ie gewoon. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 September 2011, 15:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard Wi-Fi werkt alleen thuis niet

Ik heb een Iphone 4, deze heeft altijd thuis gewerkt op Wi-Fi alleen nu niet meer.
Bij een ander geen probleem dan werkt ie gewoon.
Andere mensen die hier thuis komen met een Iphone dan werkt de Wi-Fi gewoon
Ik ben wel verbonden, heb gewoon 4 of 5 blauwe halve cirkels alleen als ik safari of app store of iets dergelijks opvraag dan veranderd de kleur van de halve cirkeltjes (grijs) en het rondje dat draait is ook grijs.
In App store blijft ie laden en in safari zegt ie dat er geen internet verbinding is.
Nou heb ik de laatste keer aan het prutsen geweest met mijn wachtwoord (mijn oude was zo lang bleef aan het typen) en vanaf deze tijd heb ik de problemen.
Ik weet ook niet meer hoe ik mijn account kan resetten of wijzigen .

Wie kan me helpen ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 September 2011, 15:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2010
Locatie: 050
Berichten: 193
Standaard

je hebt de optie reset alle verbindingen. Mss moet je die eens gebruiken. Heb helaas mn foon aan mn schatje gegeven, dus kan je niet precies melden waar de optie zit. maar dat lostte bij mij altijd zulke problemen op.
  #3  
Oud 19 September 2011, 15:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard

Sjaak bedankt voor je reacktie.
Jouw suggestie heb ik al gedaan evenals alles gereset en als een nieuwe Iphone ingesteld.
ben al een paar weken aan het prutsen, weet jij hoe ik me opnieuw kan aanmelden bij Itunes een nieuwe account maken bedoel ik?
  #4  
Oud 19 September 2011, 16:43
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 331
Standaard Wi-Fi

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheoBosman Bekijk bericht
Ik heb een Iphone 4, deze heeft altijd thuis gewerkt op Wi-Fi alleen nu niet meer.
Bij een ander geen probleem dan werkt ie gewoon.
Andere mensen die hier thuis komen met een Iphone dan werkt de Wi-Fi gewoon
Ik ben wel verbonden, heb gewoon 4 of 5 blauwe halve cirkels alleen als ik safari of app store of iets dergelijks opvraag dan veranderd de kleur van de halve cirkeltjes (grijs) en het rondje dat draait is ook grijs.
In App store blijft ie laden en in safari zegt ie dat er geen internet verbinding is.
Nou heb ik de laatste keer aan het prutsen geweest met mijn wachtwoord (mijn oude was zo lang bleef aan het typen) en vanaf deze tijd heb ik de problemen.
Ik weet ook niet meer hoe ik mijn account kan resetten of wijzigen .

Wie kan me helpen ??
Welke provider ?? Heb na 6 maanden goed werken en na update van iphone 4 naar 4.3.3 problemen gehad met Telenet.be. Ze hebben uiteindelijk het modem en een APN vervangen, bepaalde modems kunnen blijkbaar niet overweg met iOS 4.3.3
  #5  
Oud 19 September 2011, 16:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard

Hartelijk dank voor je reacktie,

Heb inderdaad Telenet heb die gasten als gebeld en zeggen dat ze niets voor me kunnen doen (internet werkt immers)
ze zien niet mijn Ip adres van mijn iphone ze zien wel laptops en de andere iphone (van m'n vriendin).dus het is niet hun probleem zeggen ze maar een probleem van mijn iphone dus moet ik (nog steeds volgens telenet) ergens anders hulp halen.

brrrr......apparaten die het niet doen ...daar wordt je gek van !
  #6  
Oud 19 September 2011, 17:04
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Zou maar eens in je route/AP gaan kijken. Reset van router geven en opnieuw configureren....probleem opgelost.
  #7  
Oud 19 September 2011, 17:10
ikkeg's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: aan de Maas in Belgi
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheoBosman Bekijk bericht
Hartelijk dank voor je reacktie,

Heb inderdaad Telenet heb die gasten als gebeld en zeggen dat ze niets voor me kunnen doen (internet werkt immers)
ze zien niet mijn Ip adres van mijn iphone ze zien wel laptops en de andere iphone (van m'n vriendin).dus het is niet hun probleem zeggen ze maar een probleem van mijn iphone dus moet ik (nog steeds volgens telenet) ergens anders hulp halen.

brrrr......apparaten die het niet doen ...daar wordt je gek van !
Heb maanden gebeld en gemaild. Met fibernet zou het moeten werken. Maar heb op 1 jaar 3 modems en een apn gehad. De laatste technieker van swapteam begreep mijn probleem. Blijven aandringen. Ik kan nu met 3 pcs, iphone en ipod internetten.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 september 2011 om 16:18 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Zou maar eens in je route/AP gaan kijken. Reset van router geven en opnieuw configureren....probleem opgelost.
De nieuwe modems en APN van telenet zijn beveiligd als je met fibernet werkt. Alleen "zij" kunnen instellingen wijzigen. Zie ook mijn andere post
  #8  
Oud 19 September 2011, 17:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard

allemaal bedankt voor jullie reacktie,

heb de stekker al uit de modem gehaald en een paar minuten gewacht en weer ingeplugd (de stroom)....nada...
  #9  
Oud 20 September 2011, 22:06
WLA WLA is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2011
Berichten: 12
Standaard

Theo,

ik heb sinds gisteren hetzelfde probleem. Ik heb ADSL aansluiting bij Belgacom en de Iphone vraagt steeds een paswoord. Ik heb al de Encryption key ingegeven maar zonder resultaat. Met mijn laptop heb ik dit probleem niet?
  #10  
Oud 21 September 2011, 10:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard

Gisteravond kreeg ik opeens een bericht via Whatsup, dus dat betekende dat ik weer op internet was thuis.Vanaf dat moment heb ik geen problemen meer....snap er echt geen hout van.
Ben er ondertussen wel achter dat ik niet de enige ben met dit probleem.
Diverse Iphone verkopers zijn bekend met dit probleem en halen de schouders op omdat ze het ook niet weten.

dus ......ik vrees dat we er mee moeten leren leven.

succes allemaal
  #11  
Oud 9 October 2011, 21:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 179
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Ik zit met hetzelfde probleem, nog geen oplossing voor gevonden?
  #12  
Oud 10 October 2011, 11:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard

Hij deed het opeens weer (na een week of zo niet gewerkt te hebben)
Ik had me er al bij neergelegt dat ie het thuis nooit meer zou doen, maar opeens had ik weer Wi-Fi thuis niets veranderd in instellingen of zo.

snap er ook niks van

vr.gr.

Theo
  #13  
Oud 12 October 2011, 18:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 179
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Ik word er nu echt gek van, heb alles al geprobeerd. Wi-Fi heeft altijd gewerkt op me iphone 4, maar plots doet het niets meer. Ik krijg het wel het icoontje met maximale ontvangst bovenaan het scherm, maar kan niet internetten.

Andere Wi-Fi netwerken werken wel... Het Wi-Fi netwerk thuis werkt ook gewoon op de iphone van me vriendin en de ipad, alleen dus niet op mijn iphone...

Wie o wie weet de oplossing?
  #14  
Oud 12 October 2011, 18:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard

zelfde probleem gehad.
Bij mij deed ie het opeens weer nadat ik een bericht via Whatsapp heb ontvangen maar het blijft vreemd
  #15  
Oud 19 October 2011, 08:05
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Is dit misschien een oplossing?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #16  
Oud 30 October 2011, 21:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 179
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Wi-Fi werkte op zowel mijn iphone 4s als mijn vriendin haar iphone 4 niet meer. Heb op de router de beveiling aangepast van WEP naar WPA2...

Nu werkt Wi-Fi weer op de iphone 4 van me vriendin, maar nog niet op mijn 4s...

Iemand een idee?
  #17  
Oud 31 October 2011, 10:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2011
Berichten: 8
Standaard

nadat ik een berichtje had ontvangen op Whatsup deed ie het opeens bij mij weer.
  #18  
Oud 31 October 2011, 17:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Locatie: Kalmthout
Berichten: 179
Stuur een bericht via MSN naar blaugrana Stuur een bericht via Skype™ naar blaugrana
Standaard

Als ik naar de Wi-Fi settings op de iphone kijk, staat er bij router en dns 0.0.0.0, dat lijkt me dus niet te kloppen? Andere iphones in huis krijgen daar wel gewoon gegevens...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi werkt alleen voor de iPhone niet meer Red-Hat Wi-Fi 13 27 September 2009 22:21
Wi-Fi Thuis werkt niet op mijn Iphone maar wel op die van vriend deaapdaar Wi-Fi 0 20 May 2009 19:06
Wi-Fi werkt overal behalve thuis pieter0000 Wi-Fi 11 5 February 2009 19:22
exchange werkt alleen op TMO netwerk en niet op Wi-Fi blondie213 Wi-Fi 11 23 October 2008 23:32
Wi-Fi werkt alleen thuis...? drwhoe Archief 6 23 January 2008 01:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:15.