Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door wimpy1973 Ik heb hetzelde probleem, kan bilbiotheek niet vinden. Gedaan wat hier staat maar geen resultaat iemand een idee wat ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #181  
Oud 21 September 2010, 22:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Locatie: Leiden
Berichten: 9
Send a message via twitter to pjotrvdh
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wimpy1973 Bekijk bericht
Ik heb hetzelde probleem, kan bilbiotheek niet vinden.

Gedaan wat hier staat maar geen resultaat iemand een idee wat ik verkeerd doe

( firewall uitgezet,iPhone hersteld naar fabrieks instellingen en app opnieuw geinstalleerd, i-tunes opnieuw geiinstaleerd, poort open gezet )

Maar nog steeds vind remote geen bibliotheek
ik denk dat het ligt aan het 64bit systeem... op een of andere manier kan het net geen contact maken. ik ga denk ik binnenkort even proberen met een 32bit systeem op me pc en dan laat ik het je wel weten.
ik heb het in iedergeval nog niet opgelost met het remote probleem
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 22 September 2010, 16:41
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 3
Standaard

ik heb een 32bit systeem dus ja nu het spoor helemaal kwijt
  #183  
Oud 29 September 2010, 14:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 21
Standaard

De remote kan bij mij wel connecten met mijn macbook pro, maar kan niet connecten met mijn windows PC (64-bit). Beide staan verbonden aan dezelfde modem/router...

Ik heb zo wat alles geprobeerd:
- Poorten staan open
- Firewall staat itunes toe, ik heb ook geprobeerd de firewall af te sluiten (geen verschil)

Ik kan de 4 getallen wel invoeren maar er gebeurt niks... Op mijn macbook heeft de iPhone gelijk verbinding.
  #184  
Oud 30 September 2010, 11:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Het is mij eindelijk gelukt! ;-)

Bij iTunes -> voorkeuren -> delen -> alle afstandsbedieningen vergeten aanklikken.

Vervolgens Remote op de iPhone gestart en de code in iTunes aangvinkt.

Werkt perfect nu.

Configuratie:
Windows Vista bekabeld aangesloten op de ( wireless ) router
iPhone 3GS FW 4.1
  #185  
Oud 30 September 2010, 12:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Locatie: Leiden
Berichten: 9
Send a message via twitter to pjotrvdh
Standaard

remote deed het eerst niet. nu remote 2.0 er op staan en ik heb weer hetzelfde probleem als eerst. ik kan de 4 cijfers invoeren in itunes...
maar als ik probeer te connecten kan hij em niet vinden. hij geeft ook niet de bibliotheek naam weer
  #186  
Oud 30 September 2010, 21:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 7
Standaard

Bedankt apple met Remote: Het lijkt precies op een Windows applicatie: Bij de helft van de mensen werkt het niet, bij de andere helft werkt het voor een deel. Applicatie lijkt me geinig, maar krijg hem helaas niet aan de praat. Na het code intikken krijg ik 'kan bibliotheek niet vinden en dan 2 komma's" Wat een poepzooitje zeg. Alles open gezet. Firewall, poorten toegeovoegt etc. Niets helpt. Bedankt apple. Ik maar terug naar peren.
  #187  
Oud 2 October 2010, 23:40
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2009
Locatie: ergens op de aarde
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar gotchaz
Standaard

ik heb ook t zelfde probleem, maar ook met ander applicatie, itunes 10.. welk itunes versie gebruik je? op de mac krijg ik wel de melding op de code in toetsen en verder doet ie niks!! ik gebruik hier itunes 9.
  #188  
Oud 2 October 2010, 23:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

\\Topics samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #189  
Oud 3 October 2010, 17:01
Remco.'s schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: Weert, Nederland
Berichten: 90
Standaard

Heb het vorige week ook gedownload. Werkt echt heerlijk, vooral als je in bed nog even van je iTunes library wilt genieten.

Voor de mensen die problemen hebben met Remote:

Weet je zeker dat je in je firewall TCP poort 3689 en UDP poort 5353 open hebt staan?

Laatst gewijzigd door Remco.; 3 October 2010 om 17:03. Reden: Toevoeging
  #190  
Oud 4 October 2010, 00:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 6
Standaard

Mijn probleem is opgelost, naast de firewall software op mijn pc had mijn modem ook nog een firewall ingebouwd, daar heb ik de juiste poorten opengezet.
  #191  
Oud 10 October 2010, 01:46
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2009
Locatie: ergens op de aarde
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar gotchaz
Standaard op mac 10.5.8 doet t wel

ik heb t vandaag bij iemand geprobeerd, en werkt gewoon perfect, maar bij mij thuis krijgt helemaal geen pc;s vinden. bizar terwijl gewoon heeft gewerkt altijd, wordt echt moe van
ik heb itunes terug 9 geinstalleerd, mocht niet baten en weer itunes 10 ook hetzelfde effect
  #192  
Oud 15 October 2010, 18:08
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 21
Standaard

HI

Ik probeer ook de 'remote' app, maar deze schakelt steeds mijn Wi-Fi uit op mijn iPhone

Mijn config:
Windows 7, 64bits, met Itunes 10.0.0

Mobile:
iPhone 4 met iOS 4.0.1 nog, en Remote 2.0
en iPad met native Remote 2.0

Ik heb geen poorten veranderd in de soft & hardware firewall, want heel soms lukt het wel om verbinding te maken met mijn bibliotheek.
Maar.....
Op mijn iPhone schakelt het Remote programma meestal mijn Wi-Fi/Netwerk uit. Dan moet ik eerst de Remote app uitschakelen om daarna weer de Wi-Fi te connecten.

Ik krijg bij iTunes ook niet de mogelijkheid om de code in te voeren.
Maakt geen verschil of ik WEL of GEEN verbinding via USB heb.
Ik heb in iTunes ook nog geen één keer de code van Remote in kunnen voeren en toch wel al een paar keer kunnen gebruiken.


suggesties????
  #193  
Oud 16 October 2010, 13:23
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 20
Standaard

Ik heb de oplossing gevonden als hij je bibliotheek steeds niet kon vinden, je moet in je router instellingen multicast toestaan en dan doet hij het perfect.
  #194  
Oud 16 October 2010, 16:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 21
Standaard

heb multicast gezet...

en er is nu ook een update van REMOTE vandaag vrijgekomen en die lijkt het probleem opgelost te hebben-> ff afwachten
  #195  
Oud 16 October 2010, 17:03
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rooky Bekijk bericht
heb multicast gezet...

en er is nu ook een update van REMOTE vandaag vrijgekomen en die lijkt het probleem opgelost te hebben-> ff afwachten
Dan ligt het aan het multicast en niet aan de update.
  #196  
Oud 17 October 2010, 11:55
ipodyoshi's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 50
Standaard

Hij doet het niet, in firewall itunes enzo toegestaan...hij vindt hem wel maar als ik code invoer krijg je zo'n bliep geluidje en lukt het connecten niet... :-(
  #197  
Oud 9 February 2011, 22:01
» iPhone 4 32GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2011
Berichten: 1
Standaard

het schijnt dat er niet meer gediscuseerd wordt over dit onderwerp ?
Remote werkt fantastisch op mijn laptop, op de vaste computer helemaal noppes.
na het invoeren van de 4 cijferige code gebeurd er helemaal niets meer. alles alles alles geprobeerd. Jammer......
  #198  
Oud 9 February 2011, 23:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Locatie: Leiden
Berichten: 9
Send a message via twitter to pjotrvdh
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Matgerrits Bekijk bericht
het schijnt dat er niet meer gediscuseerd wordt over dit onderwerp ?
Remote werkt fantastisch op mijn laptop, op de vaste computer helemaal noppes.
na het invoeren van de 4 cijferige code gebeurd er helemaal niets meer. alles alles alles geprobeerd. Jammer......
nou mijn probleem met de remote app is opgelost...
ik had eerst dat de app het niet deed met mijn computer die via lan met het netwerk was verbonden en me iPhone via wireless
ik heb inmiddels een andere router (vanwege andere redenen) en probeerde laatst het weer eens uit... wat blijkt nou nu doet de app het wel...
waar het dus aan kan liggen is je router... ik had mijn netwerk eerst via het tele2icon modem/router lopen. na wat onderzoek blijkt dus dat die router gewoon helemaal dicht getimmert is en dat je er bijna niets mee kan..
misschien dat je poorten open moet zetten op je router?
  #199  
Oud 13 February 2011, 20:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Tilburg
Berichten: 1
Send a message via twitter to rogiervanbossum
Standaard

Ik heb een net iets ander probleem dan jullie...
Bij mij komt hij niet voorbij de controle van de 4-cijferige code.
Ik blijf in Itunes maar de melding krijgen: remote-toegangscode controleren...

wie weet raad?
  #200  
Oud 25 March 2011, 14:53
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 4
Standaard

bij mij verschijnt de remote überhaubt niet in itunes...
zelfs niet als ik alle firewalls uitzet! (router/PC)
Ik ben er al enkele uren forums aan het lezen, maar niks lijkt te helpen.
nog suggesties?
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:44.