Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort werkt bij mij Remote helaas niet meer. Dat komt denk ik omdat ik een nieuwe internet verbinding heb. Voorheen deed die het geweldig. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 24 February 2009, 21:19
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Sinds kort werkt bij mij Remote helaas niet meer.
Dat komt denk ik omdat ik een nieuwe internet verbinding heb.
Voorheen deed die het geweldig.
Ik maak gebruik van McAfee Firewall, hoe kan ik een poort (TCP) '3689' open zetten zodat Remote weer gaat werken?

Heb dit gevonden via google;
Firewall-> Uitzonderingen-> Add Port-> 3689 TCP
Firewall-> Uitzonderingen-> Add Port-> 5353 UDP

Voordat ik dat ga doen, iemand ervaring ermee of dit werkt?
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*

Laatst gewijzigd door Brian_NL; 24 February 2009 om 21:26.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 24 March 2009, 22:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 11
Standaard Remote problemen?

Hi there, Remote now finally works for me but it took a long time since I also couldn’t get passed the “verifying” code. I tried almost everything, checking iTunes preferences, resetting my router, firewalls, etc. The thing that made it work in the end was in my SYSTEM Preferences > Internet & Network > Sharing. You have to activate “filesharing” there. Try it!
  #103  
Oud 25 March 2009, 11:07
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Bij mij werkt het allemaal gelukkig weer.
Vind het een top App, vooral als je visite hebt en niet steeds na de pc hoeft te lopen.
  #104  
Oud 26 March 2009, 11:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 5
Standaard

Bij mij werkt het alleen op mijn laptop (Windows Vista) die wireless met de router is verbonden (TELE2). Op de overige pc's (Windows XP pro en Windows 7 Beta, beiden met kabel verbonden met ded TELE2 router) kan ik wel de code invoeren maar krijg ik vervolgens op mijn iphone de melding dat de bibliotheek niet kan worden gevonden. Heb al heel veel geprobeerd:

- Firewall uitschakelen
- Poorten openzetten (zowel in windows als op de router)
- AVG uitzetten
- bestanden delen aanzetten in iTunes en in Windows
- Remote deinstalleren en opnieuw installeren
- Router uit en aan zetten

Wie o wie heeft de verlossende oplossing? Alvast dank voor jullie bijdragen.
  #105  
Oud 7 April 2009, 18:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Berichten: 9
Standaard

Hallo

Ik zit met hetzelfde probleem dat ik wel de code in kan voeren, maar er daarna niks gebeurt.

Het is wel zo dat mijn computer via een draadje op het netwerk zit, en mijn iPhone via de Wi-Fi verbinding heeft. ik weet niet of dat invloed heeft?

groet
Jaap
__________________
I love iPhone
  #106  
Oud 12 April 2009, 15:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 1
Standaard Luktmenie!

Ik krijg het niet voor elkaar... Ik heb de poort opengezet. Volgens de gegeven tips. Maar ik kan de netwerknaam van Windows niet vinden?

Ik ben een newbie op dit gebie. Ik heb de volgende configuratie:

- PC met Windows Vista die met een kabel verbonden is met het modem van KPN (Speedtouch)
- Apple 3G 16 GB, volledig up to date
- Itunes 8.1.1.10 Kan iemand me helpen?
  #107  
Oud 18 April 2009, 16:48
AxelLeReer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Cape Canaveral
Berichten: 10
Standaard iPhone Remote op Wi-Fi & Mac desktop via kabel, kan dat?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Remote is een applicatie die gratis te vekrijgen via appstore. Met de applicatie kan je je itunes aansturen vanaf je iphone. Hiervoor moet de iphone en de computer met itunes verbonden zijn aan hetzelfde draadloze netwerk.


Mijn Mac zit via de kabel op mijn router, en mijn iPhone zit via Wi-Fi op de zelfde router; op deze mannier kan ik dus niet iPhone remote gebruiken? Ik kan wel iTunes & mijn iPhone "paren" maar de bibliotheek blijft onvindbaar voor iPhone Remote.

Graag uw reactie.
  #108  
Oud 18 April 2009, 21:04
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Lightbulb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AxelLeReer Bekijk bericht
Mijn Mac zit via de kabel op mijn router, en mijn iPhone zit via Wi-Fi op de zelfde router; op deze mannier kan ik dus niet iPhone remote gebruiken? Ik kan wel iTunes & mijn iPhone "paren" maar de bibliotheek blijft onvindbaar voor iPhone Remote.

Graag uw reactie.
Je kan zelf een netwerk aanmaken op je mac en dan vervolgens je iPhone verbinden met dat zojuist door jou aangemaakte netwerk. Dan ziet Remote je iTunes bibliotheek wel
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Afbeelding-2.png‎ (33,9 KB, 36x gelezen)
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #109  
Oud 18 April 2009, 21:46
JoOosty's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Je kan zelf een netwerk aanmaken op je mac en dan vervolgens je iPhone verbinden met dat zojuist door jou aangemaakte netwerk. Dan ziet Remote je iTunes bibliotheek wel
hoe bedoel je dit precies?? Moet je dan een ad-hoc netwerk creëren? en hoe zit dat met xp??

Een heleboel vragen
  #110  
Oud 18 April 2009, 23:22
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Ja, je moet een Ad-Hoc netwerk creëren...

www.google.nl
  #111  
Oud 19 April 2009, 09:09
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoOosty Bekijk bericht
hoe bedoel je dit precies?? Moet je dan een ad-hoc netwerk creëren? en hoe zit dat met xp??

Een heleboel vragen
Ik heb geen Windows.. I Deunt Kneuw..
  #112  
Oud 19 April 2009, 11:18
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - België
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Ik denk wel dat én de pc én de iPhone met een draadloze verbinding moet verbonden zijn, hetzelfde natuurlijk. Bij mij ging het niet met een pc die met lan is verbonden en de iPod wel, op een andere pc, die wel via Wi-Fi verbinden is, werkte het prima.
  #113  
Oud 19 April 2009, 11:30
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bordyl Bekijk bericht
Ik denk wel dat én de pc én de iPhone met een draadloze verbinding moet verbonden zijn, hetzelfde natuurlijk. Bij mij ging het niet met een pc die met lan is verbonden en de iPod wel, op een andere pc, die wel via Wi-Fi verbinden is, werkte het prima.
Tis vrij simpel dus
Je computer en je iPhone moeten met hetzelfde draadloze netwerk verbonden zijn.
Is je computer bedraad verbonden met internet, dan werkt mijn tip in post #109 uitstekend

  #114  
Oud 19 April 2009, 16:45
AxelLeReer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Cape Canaveral
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Je kan zelf een netwerk aanmaken op je mac en dan vervolgens je iPhone verbinden met dat zojuist door jou aangemaakte netwerk. Dan ziet Remote je iTunes bibliotheek wel
Bedankt, maar ik begrijp uit jouw reactie en plaatje van AirPort dat mijn Mac dus ook met een draadloze (Wi-Fi) verbinding verbonden moet zijn met de router. Helaas kan dat niet want ik heb een Stealth seriele hard ware Port geinstalleerd i.p.v. de Air Port.

Mijn Mac MOET dus met een kabel op de router, de iPhone is dus Wi-Fi verbonden. is het mogelijk om op deze wijze de bibliotheek te laten vinden? Bij mij is dat nog steeds niet gelukt. Wie weet het?
  #115  
Oud 19 April 2009, 18:49
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AxelLeReer Bekijk bericht
Bedankt, maar ik begrijp uit jouw reactie en plaatje van AirPort dat mijn Mac dus ook met een draadloze (Wi-Fi) verbinding verbonden moet zijn met de router. Helaas kan dat niet want ik heb een Stealth seriele hard ware Port geinstalleerd i.p.v. de Air Port.

Mijn Mac MOET dus met een kabel op de router, de iPhone is dus Wi-Fi verbonden. is het mogelijk om op deze wijze de bibliotheek te laten vinden? Bij mij is dat nog steeds niet gelukt. Wie weet het?
Nee, ik was op dat plaatje toevallig verbonden met een draadloos netwerk.

Je mac en je iPhone moeten met hetzelfde draadloze netwerk verbonden zijn, of dit nou een echt internet-netwerk is of een zelf gemaakte device-to-device-netwerk maakt niet uit

ps. internet is ook geen vereiste met Remote Probeer maar eens om je kabel uit je computer te trekken en met je airport nergens mee verbinden.. Als je dan zelf een netwerk maakt en je iPhone daarmee verbindt doet Remote het ook gewoon
  #116  
Oud 19 April 2009, 22:23
AxelLeReer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Cape Canaveral
Berichten: 10
Standaard

Ok, ik heb in principe verbinding tussen de iPhone en mijn Mac, en mijn iPhone wordt ook zichtbaar in iTunes, en "paren" lukt ook.

Maaarrrrrrr....... De bibliotheek wordt niet zichtbaar op mijn iPhone, wie weet wat er aan de hand is?

PS: mijn bibliotheek staat op andere interne HD.
  #117  
Oud 20 April 2009, 19:54
AxelLeReer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Cape Canaveral
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Nee, ik was op dat plaatje toevallig verbonden met een draadloos netwerk.

Je mac en je iPhone moeten met hetzelfde draadloze netwerk verbonden zijn, of dit nou een echt internet-netwerk is of een zelf gemaakte device-to-device-netwerk maakt niet uit

ps. internet is ook geen vereiste met Remote Probeer maar eens om je kabel uit je computer te trekken en met je airport nergens mee verbinden.. Als je dan zelf een netwerk maakt en je iPhone daarmee verbindt doet Remote het ook gewoon
Dat internet niet nodig snap ik.
Het gaat hierom: zou de iPhone de bibliotheek kunnen vinden als de desktop (een Mac) via een ethernetkabel- en de iPhone via Wi-Fi op hetzelfde router zitten? Nogmaals: "paren" lukt wel dus ze zien elkaar wel, maar de bibliotheek komt niet.... Wie weet de oplossing?
  #118  
Oud 20 April 2009, 20:30
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AxelLeReer Bekijk bericht
Dat internet niet nodig snap ik.
Het gaat hierom: zou de iPhone de bibliotheek kunnen vinden als de desktop (een Mac) via een ethernetkabel- en de iPhone via Wi-Fi op hetzelfde router zitten? Nogmaals: "paren" lukt wel dus ze zien elkaar wel, maar de bibliotheek komt niet.... Wie weet de oplossing?
Mmm.. En als je de reserve-kopieën laat vergeten? (zie bijlage)
En ook even voor de zekerheid: welke versie van iTunes gebruik je?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Afbeelding-5.png‎ (89,8 KB, 28x gelezen)
  #119  
Oud 20 April 2009, 21:32
AxelLeReer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Cape Canaveral
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Mmm.. En als je de reserve-kopieën laat vergeten? (zie bijlage)
En ook even voor de zekerheid: welke versie van iTunes gebruik je?
Laatste versie van iTunes (8.1.1. / 10). Volgens mij staat alles goed. Ik heb regelmatig "forget divces" gedaan, fire wall staat uit. Poorten TCP 3689 em UDP 5353 staan open in de router.

De bibliotheek staat op andere interne HD, ik kan die disk gewoon lezen en schrijven....

Zie plaatjes... snap er de ballen van..... Remote op de iPhone ziet de bibliotheek niet, wie weet waar het aan ligt?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Picture 1.png‎ (47,2 KB, 19x gelezen)
Bestandstype: png Picture 5.png‎ (26,7 KB, 19x gelezen)

Laatst gewijzigd door AxelLeReer; 21 April 2009 om 22:57.
  #120  
Oud 23 June 2009, 17:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Blijf dit probleem vaag vinden,ook hier werkt het niet over bekabelt netwerk (versatel modem) wel over Wi-Fi via de laptop pakt ie hem gelijk.

Merk het ook met Wi-FiRemote op de laptop vind die automatisch het ip adress (Wi-Fi) en op me desktop (bekabelt) moet ik zelf het netwerk adress invullen.

Dus als apple de optie zou geven om zelf je netwerk ip's in te voeren in Remote zou er geen probleem opgelost zijn lijkt mij.
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:23.