Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door dennis2k9 Blijf dit probleem vaag vinden,ook hier werkt het niet over bekabelt netwerk (versatel modem) wel over wifi via de laptop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 23 June 2009, 22:54
AxelLeReer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Cape Canaveral
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dennis2k9 Bekijk bericht
Blijf dit probleem vaag vinden,ook hier werkt het niet over bekabelt netwerk (versatel modem) wel over Wi-Fi via de laptop pakt ie hem gelijk.

Merk het ook met Wi-FiRemote op de laptop vind die automatisch het ip adress (Wi-Fi) en op me desktop (bekabelt) moet ik zelf het netwerk adress invullen.

Dus als apple de optie zou geven om zelf je netwerk ip's in te voeren in Remote zou er geen probleem opgelost zijn lijkt mij.
Ja heel vaag en ik snap niet dat Apple hier niets aan doet want mijn WinLapTop doet het wel via Wi-Fi maar mijn Mac die met en kabel op dezlfde router zit wordt niet gevonden! Waardeloos vind ik het.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 24 June 2009, 08:15
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AxelLeReer Bekijk bericht
Ja heel vaag en ik snap niet dat Apple hier niets aan doet want mijn WinLapTop doet het wel via Wi-Fi maar mijn Mac die met en kabel op dezlfde router zit wordt niet gevonden! Waardeloos vind ik het.
Juist op een Mac werkt Remote heel goed met een device-to-device-network.
Heb je het wel goed ingesteld dan?
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #123  
Oud 24 June 2009, 23:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Zag net een update van Remote 1.3 maar ook dat mag niet baten

Enigste oplossing is om zelf je netwerk ip's te kunnen invullen denk ik, zodat je geforceert connectie maakt maar denk niet dat apple dat ooit toevoegt.
  #124  
Oud 27 June 2009, 10:51
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 40
Standaard

Ik heb het volgende probleem. Voor 3.0 wekte alles perfect. Als ik nu verbinding wil maken met mijn itunes lukt dit niet. Als ik de code in moet tikken dan gaat itunes dit bij de iPhone verifiëren maar dan valt bij de iphone de Wi-Fi verbinding weg. Hoe kan dit??Het is om gek van de worden.
  #125  
Oud 30 June 2009, 22:01
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Hoi,

bij mij wekrt remote ook niet.
-windows firewall staat uit
-bieb delen staat aan, zoeken naar afstandsbediening staat aan
-muziek en library op externe hdd
-zowel itunes als iPhone hebben beveiligd (wpa) verbinding met internet via een fritzbox

iphone programma splashID sync'ed via Wi-Fi met splashID desktop op mijn pc (laptop). Wanneer ik de DJ functie van iTunes gebruik kan ik dmv mijn iphone wel 'stemmen' en nummers aanvragen, maar mijn bibliotheek vind 'ie niet.

Aangezien het splashID syncen wel gebeurt ga ik ervan uit dat de iphone en pc elkaar gewoon moeten kunnen benaderen. Dit word bevestigd doordat de DJ functie wel werkt....

Iemand enig idee?
  #126  
Oud 30 June 2009, 22:16
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Wi-Fi moet wel aan staan en verbonden zijn
  #127  
Oud 30 June 2009, 22:56
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Wi-Fi is verbonden, anders kan ik ook niet mijn splashID syncen of nummers aanvragen via iTunes DJ.
  #128  
Oud 1 July 2009, 17:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Beuningen
Berichten: 38
Stuur een bericht via MSN naar Harm
Standaard

Ik heb de bekende problemen met remote...
Ik kan wel pairen. Dus itunes ziet de nieuwe remote, code invoeren werkt... Maar als ik daarna op Ok druk. Niks meer...

3g os 3.0
Laatste versie van Remote geinstalleerd.
Xp. Firewall poort 5353 udp en 3689 TDP open.
Router. Zelfde poorten opengezet.

Pc->kabel->router<-Wi-Fi<-iphone
  #129  
Oud 8 July 2009, 14:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 22
Standaard itunes remote

ik krijg het programmaatje remote niet aan de praat.
heb alles al geprobeerd, zelfs port-forwarden in mijn router.

help!
  #130  
Oud 8 July 2009, 14:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 22
Standaard

hmm... dat is raar, op mijn macbook pro doet hij het wel.
die gaat net als de iPhone op de airport.
mijn mac-pro gaat via ethernet kabeltje maar dat zou toch niet uit moeten maken?
  #131  
Oud 8 July 2009, 14:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

hier ok niet...
het werkte ook niet op mijn iPhone 2G Firmware 2.0
en nu ook niet op mijn 3GS... ligt dus duidelijk aan mijn pc
heb ook al iTunes eraf gegooid en nieuwste versie geinstalleerd...
firewall en antivirus enzo allemaal weggedaan...
niets
iTunes ziet wel dat ik met remote wil connecten, k kan wel een 4 cijferig code invoeren enzo maar daarna doet hij niets meer... Library not found enzo
  #132  
Oud 8 July 2009, 15:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 22
Standaard

het wordt nog raarder... nieuwe osx leopard geďnstalleerd op een lege partitie... en daar doet hij het wel!!!

zeer vreemd.

ps. bij mij ziet itunes de iPhone wel maar krijgt hij de passcode niet door
  #133  
Oud 8 July 2009, 18:22
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 May 2009
Berichten: 27
Standaard

Ik weet niet of dit helpt:
Maar ik heb dus mijn macbook pro op het draadloze internet. Met een normale router (niet van apple). Ik heb verder niet echt iets ingesteld. Maar het werkte meteen.

Miss kan het alleen draadloze internet ?
  #134  
Oud 8 July 2009, 22:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 201
Standaard

nee want vroeger werkte het wel bij mij (1 jaar terug ofzo) en toen had ik ook gewoon zelfde pc en internet verbinding en alles^^
  #135  
Oud 9 July 2009, 12:21
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 22
Standaard

het werkt nu... moest wel eerst OSX Leopard schoon installeren... ben daarbij mijn inbox kwijtgeraakt wegens foutieve backup... maar het werkt!!!

waarschijnlijk een ander appje wat dezelfde poort gebruikt ofzo.
eerder kreeg ik hem ook aan de praat maar werkte later ineens niet meer.
  #136  
Oud 9 July 2009, 18:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Bij mij werkt het ook niet.. Ik heb een dell pc met vista, itunes 8.2 en iPhone 3G met 3.0 er op. iTunes herkent m alleen heel even om de code in te voeren, daarna is mn iphone remote foetsie.. Geen idee waar het aan ligt, iemand een idee? heb al de juiste poorten voor de remote app open gezet in mcAffee, geen effect..
  #137  
Oud 9 July 2009, 19:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 22
Standaard

nu doet hij het een hele tijd goed bij mij.
ga ik even in een ander iPhone appje en daarna wil hij ineens niet meer connecten.

laat ik de iphone slapen en weer waken... dan doet hij het ineens weer wel.

dubieus applicatietje hoor.
  #138  
Oud 29 July 2009, 09:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Berichten: 62
Standaard

Al een oplossing Dreek?
Bij mij werkt het ook niet op m'n Vista pc. Via m'n Macbook heeft geen problemen.

Firewall staat uit en iTunes heeft administrator rechten op m'n Vista pc.
  #139  
Oud 3 August 2009, 23:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 19
Standaard Remote App start pc op

Ik was vanavond aan het prutsen met m'n iPhone in de huiskamer toen plotseling de Pc 'spontaan' opstarte.

Na de complete verbazing ben ik logisch gaan nadenken en het bleek dat bij het openen van de Remote app, de pc automatisch opstart. Zeer vreemd, gezien deze applicatie daar helemaal niet voor bedoeld is en het is ook een beetje zorgwekkend dat de pc zomaar ingeschakeld kan worden. De iPhone heeft naar mijn weten geen IR zender dus het moet wel via de Wi-Fi gebeurd zijn.
Weet iemand wat hier aan de hand is?
  #140  
Oud 3 August 2009, 23:51
Froggle's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Drunen
Berichten: 234
Send a message via twitter to Froggle
Standaard

Ja dat is Wake-up LAN. Dan wordt je PC ingeschakeld via het netwerk. De PC moet dan wel via een kabel verbonden zijn aan het netwerk.
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:45.