Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) @Nielsey: Bij mij lukte het door een beetje te spelen met de aansluiting van je iPhone met je computer. Je moet ff zoeken naar wanneer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #201  
Oud 26 March 2011, 21:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

@Nielsey:
Bij mij lukte het door een beetje te spelen met de aansluiting van je iPhone met je computer. Je moet ff zoeken naar wanneer die reageert. Bij mij werkte geloof ik door eerst remote te starten en ''Voeg itunes-bibliotheek toe''. Dan start je iTunes en dan staat ie er geloof ik tussen.
Het kan ook zo zijn, dat als dat niet helpt, dat je dan gewoon steeds ff je usb eruit haalt, er weer in doet. Of code aanvragen als iTunes openstaat, en dan je iPhone met je pc verbinden. Gewoon een beetje alles uit proberen, hij gaat vanzelf passen.

Hou me ff op de hoogte, want ik kom niet verder dan de code invoeren. Ik krijg net als alle andere mensen een melding dat ie de bibliotheek niet kan vinden. Ik heb echt alles geprobeert, maar hier om hulp vragen heeft geen enkele zin. Je krijgt alleen maar de reactie: zelfde probleem blablabla.

Ik hoop je te helpen geholpen en dat het bij jou in een x doet.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 7 April 2011, 22:59
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 4
Standaard

Bedankt voor je reactie, maar niks lijkt te werken.
Zou het iets te maken kunnen hebben met de zoekdomeinen van je iPod/iPhone?
teamviewer en dergelijke applicaties werken overigens wel gewoon...
Ik ga binnenkort ook eens proberen of het wel werk met andere computers bij mij thuis.
  #203  
Oud 9 April 2011, 13:18
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2011
Berichten: 4
Standaard

Iedereen die de remote app niet aan de praat krijgt zou dit programma eens moeten bekijken:
Signal - The Ultimate Media Player Remote

Dat is een prima alternatief programma dat erg op remote lijkt.
  #204  
Oud 13 April 2011, 22:52
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 23
Standaard

Opgelost mag weg

Laatst gewijzigd door Ronnymes; 14 April 2011 om 22:57.
  #205  
Oud 10 May 2011, 13:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

helemaal niet opgelost. weer hetzelfde probleem met iPhone 4, 4.1. iTunes vind hem wel, maar blijf code controleren.
iemand een oplossing bitte?
  #206  
Oud 11 May 2011, 18:23
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 137
Send a message via twitter to Jeroen0704
Standaard

Kun je met de remote app op je iPad ook de iPod op je iPhone bedienen?
  #207  
Oud 19 September 2011, 02:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Berichten: 22
Standaard Eindelijk werkt het...

Oke ik heb jarenlang het probleem gehad dat iTunes mijn Remote app wel zag maar daarna de bibliotheek niet kon zien.

Ik kon dus wel de code invullen maar daarna zei de Remote app op mijn iPhone dat de bibliotheek onvindbaar was .

Na HEEEL VEEEL gezocht te hebben en dingen te hebben uitgeprobeerd heb ik mijn probleem opgelost.

Ik heb in mijn router (van tele2icon) mijn draadloze verbinding zichtbaar gemaakt (hij staat dus niet meer op hidden acces point) en het heeft gelijk geholpen.

Ik heb via Remote de bibliotheek opnieuw toegevoegd en ik kan Remote nu weer gewoon gebruiken en hij werkt fantastisch. Ik baal alleen dat mijn router nu zichtbaar is maar dat moet ik dan maar eventjes voor lief nemen. Heeft iemand misschien een idee waar dit eigenlijk aan ligt? Waarom ziet de iPhone de bibliotheek niet als je WI-FI op "verborgen" staat?

Mijn instellingen:
Ik heb de UDP en UTP poorten opengezet (weet niet als dat meehelpt aan de oplossing)
Mijn firewall van Tele2 heeft ook de UDP en UTP poorten open (weet niet als dat meehelpt aan de oplossing)
Je Wi-Fi weer zichtbaar maken (heeft het probleem bij mij opgelost na jaren)

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.
  #208  
Oud 15 October 2011, 20:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2011
Berichten: 19
Standaard Remote

Kan via de Remote app geen contact krijgen met iTunes.
Code die remote geeft heb ik in iTunes ingegeven.
Bij zoeken kan de iPad vervolgens iTunes niet vinden.
Alle probleemoplossingen heb ik nagelopen, maar alles staat goed ingesteld.
Hoe dit probleem op te lossen?
  #209  
Oud 15 October 2011, 21:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

// Topics samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #210  
Oud 11 January 2012, 13:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Berichten: 5
Standaard

Zojuist Remote geinstalleerd. Als ik iTunes op mijn laptop aan zet dan vind zowel mijn iPhone4 als mijn iPad2 'm, dus dat gaat goed.
Nu wil ik alleen de muziek van mijn iPad2 bedienen met mijn iPhone4 maar deze 2 apparaten zien elkaar niet(!?) Op zich lijkt mij dit gek, dat 2 Apple apparaten elkaar niet kunnen bedienen via Remote maar dat het wel op beide apparaten werkt met een Windows laptop.
De afgelopen uren heb ik enorm lopen zoeken op internet maar ik kom er niet uit. Zojuist mijn modem uit en weer aan gezet omdat ik hierover iets las maar ook dat helpt niet.

Iemand een idee??

Alvast bedankt en groet van Bert
  #211  
Oud 11 January 2012, 14:23
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Nergens is aangegeven dat de app Remote iOS-Apparaten bestuurt, dit is dan ook niet mogelijk. Waar het wél voor is gemaakt is om een iTunes op de computer of een Apple TV te bedienen, precies zoals in de beschrijving van de app is aangegeven.

Als je graag je iOS-Apparaten ook wilt bedienen met een afstandsbediening, kun je er een kopen voor álle Apple apparaten: Apple Remote - Apple Store (Nederland)
  #212  
Oud 11 January 2012, 14:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Nergens is aangegeven dat de app Remote iOS-Apparaten bestuurt, dit is dan ook niet mogelijk. Waar het wél voor is gemaakt is om een iTunes op de computer of een Apple TV te bedienen, precies zoals in de beschrijving van de app is aangegeven.

Als je graag je iOS-Apparaten ook wilt bedienen met een afstandsbediening, kun je er een kopen voor álle Apple apparaten: Apple Remote - Apple Store (Nederland)
Ok, eens, toch zou het mogelijk moeten zijn om de muziek op de iPad te bedienen met je iPhone, kan me niet voorstellen dat dit onmogelijk is.
  #213  
Oud 11 January 2012, 14:48
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Inderdaad, maar dat zouden ze dan eerst moeten inbouwen. Kan me niet voorstellen dat het veel moeite kost maar ja.
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:44.