Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Pc is idd aangesloten met Ethernet kabel aan de router. Maar de remote app hoort dat toch helemaal niet te kunnen? Stiekem vind ik het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 4 August 2009, 00:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Pc is idd aangesloten met Ethernet kabel aan de router.
Maar de remote app hoort dat toch helemaal niet te kunnen? Stiekem vind ik het wel handig om hem alvast aan te kunnen zetten, maar het is dan ook weer onhandig gezien ik hem 'per ongeluk' aan kan zetten, als ik vergeet dat de remote app dat doet.
Toch best vreemd.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 4 August 2009, 00:11
Froggle's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Drunen
Berichten: 234
Send a message via twitter to Froggle
Standaard

Over welke remote app heb je het precies? Die voor iTunes? Daar hoort dat niet mee te kunnen namelijk.
  #143  
Oud 4 August 2009, 00:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Die voor iTunes.
  #144  
Oud 4 August 2009, 00:23
Froggle's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Drunen
Berichten: 234
Send a message via twitter to Froggle
Standaard

Dat is erg apart. Ik zal het straks eens bij mezelf uitproberen. Misschien komt dit omdat je dan ook je Apple TV zou kunnen opstarten (als je die hebt) vanaf je iPhone. In dat geval is dat dan best wel handig.

Ik heb zo'n idee dat je met deze ontdekking dan een aantal apps overbodig gemaakt hebt die er voor zijn om je PC/MAC op te starten via Wake on LAN.

Ik zal het zo eens hier uitproberen.

Edit: Ja werkt! Nou, weet ik dat ook weer.

Laatst gewijzigd door Froggle; 4 August 2009 om 01:20.
  #145  
Oud 4 August 2009, 11:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Ik heb volgens mij geen Apple tv, anders wist ik waarschijnlijk wel wat het was
Grappig dat het bij jou ook werkt, maar naar mijn weten is dit verder bij niemand opgevallen?!? Dat zal wel komen omdat niemand aan de remote app zit als de pc uit staat.
  #146  
Oud 4 August 2009, 18:33
Froggle's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Drunen
Berichten: 234
Send a message via twitter to Froggle
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Damage147 Bekijk bericht
Ik heb volgens mij geen Apple tv, anders wist ik waarschijnlijk wel wat het was
Grappig dat het bij jou ook werkt, maar naar mijn weten is dit verder bij niemand opgevallen?!? Dat zal wel komen omdat niemand aan de remote app zit als de pc uit staat.
Daar komt bij dat je in je BIOS Wake-on-LAN ingeschakeld moet hebben. Wil je niet dat je PC aan gaat bij het opstarten van de Remote app, dan moet je dus een paar keer op F2 rammen bij het opstarten.
  #147  
Oud 5 August 2009, 09:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Berichten: 19
Standaard

Ok, bedankt voor de info, ik laat het denk ik gewoon zo, best handig af en toe.
  #148  
Oud 5 August 2009, 22:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 4
Standaard

Bij mijn mac werkt het niet.
Eigenlijk best jammer...
  #149  
Oud 30 August 2009, 14:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Locatie: Almere Stad
Berichten: 206
Stuur een bericht via ICQ naar bbgt Stuur een bericht via Instant Messenger naar bbgt Stuur een bericht via MSN naar bbgt Stuur een bericht via Yahoo naar bbgt Stuur een bericht via Skype™ naar bbgt Send a message via twitter to bbgt
Standaard

Is het volgende mogelijk? Ik ben net van huis en ontdek dat ik vergeten ben mijn Outlook Express emailprogramma af te sluiten. Aangezien ik heb ingesteld dat ik geen copie op de server achterlaat met OE heeft het gen zin mijn mail op mijn iPhone te checken. Kan ik ook remote mijn laptop/bureaublad (draadloos thuis met XP) bedienen
en alsnog het emailprogramma closen?
__________________
....i.c.m. een Tele2 sim only 1GB en 100 bel/sms
  #150  
Oud 30 August 2009, 14:38
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bbgt Bekijk bericht
Is het volgende mogelijk? Ik ben net van huis en ontdek dat ik vergeten ben mijn Outlook Express emailprogramma af te sluiten. Aangezien ik heb ingesteld dat ik geen copie op de server achterlaat met OE heeft het gen zin mijn mail op mijn iPhone te checken. Kan ik ook remote mijn laptop/bureaublad (draadloos thuis met XP) bedienen
en alsnog het emailprogramma closen?
Heeft niets met dit topic te maken, maar je kan RealVNC downloaden uit de appstore. (en zo zijn er meerdere app's hiervoor)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #151  
Oud 30 August 2009, 14:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Locatie: Almere Stad
Berichten: 206
Stuur een bericht via ICQ naar bbgt Stuur een bericht via Instant Messenger naar bbgt Stuur een bericht via MSN naar bbgt Stuur een bericht via Yahoo naar bbgt Stuur een bericht via Skype™ naar bbgt Send a message via twitter to bbgt
Standaard

Is toch ook Remote? Welke titel heeft dit topic dan?
Ik zoek in iTunes nu naar RealVNC maar krijg dan twee hits die
vlgs mij nix met RealVNC te maken hebben.....
  #152  
Oud 30 August 2009, 14:47
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bbgt Bekijk bericht
Is toch ook Remote? Welke titel heeft dit topic dan?
Ik zoek in iTunes nu naar RealVNC maar krijg dan twee hits die
vlgs mij nix met RealVNC te maken hebben.....
Remote is een app, van Apple zelf, dus graag even de zoekfunctie gebruiken, er zijn genoeg oplossingen te vinden!! oa hier: https://forum.iculture.nl/f8/ap...en-iphone.html
  #153  
Oud 5 September 2009, 04:13
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2008
Locatie: Omgeving Tilburg / Breda
Berichten: 27
Unhappy

Net heel dit topic door zitten lezen. Een jaar aan problemen samengevat in 8 pagina's...
Weet iemand nou eigenlijk al wat DE oplossing is? Of wat het probleem veroorzaakt?

Bij mij werkte alles tot voor kort namelijk perfect: Wi-Fi vanaf mijn SpeedTouch 716
voor de MacBook en iPod touch en de iMac G5 en G3-400 bekabeld aangesloten.
iTunes was te bedienen op alledrie de computers zonder problemen.

Ook op de zaak kan ik de iTunes op mijn PowerMac G5 bedienen, want daar
is een AccessPoint aan het verder bekabelde netwerk gehangen voor een
paar MacBooks, een Vaio en een stel iphones en HTC smartphones.

Toen ik overstapte naar een iPhone 3GS deed het het ineens niet meer...
Raar, want de instellingen van de iPhone waren EXACT hetzelfde
als van de iPod touch; die kwamen namelijk uit een backup...

Verder geen aandacht meer aan gegeven tot vandeweek;
ik heb binnenkort een feestje en dan is het erg handig om
vanuit het hele huis verzoekjes "voor" te kunnen zetten enzo.

Vandaag dus maar eens aan het testen geslagen
en flink met Google in de weer geweest...

Op de zaak werkt alles nog steeds zoals het hoort: ik kan mijn bedrade G5
bedienen en ook de MacBook Pro die mijn collega bij zich had via Wi-Fi...

Thuis kan ik wel koppelen met alle Macs, maar bedienen kan ik daarna
alleen als de betreffende Mac (ook) een Wi-Fi-verbinding heeft.
In de lijst met Bibliotheken zie ik allevier de gekoppelde Macs, maar die zonder
Wi-Fi zijn grayed out. Zet ik Wi-Fi aan (als dat kan, want de G3 heeft geen Airport)
dan wordt desbetreffende Mac vrijwel meteen beschikbaar en bedienbaar...

Het lijkt er dus op dat er thuis via Wi-Fi contact gezocht wordt, maar dan buiten
mijn router om. Anders zou het op de bedrade aansluitingen toch ook moeten werken?
Op de zaak wordt de Wi-Fi gedaan door een SiteCom WL-161, is die
misschien beter dan het ingebouwde spul in mijn SpeedTouch 716???
Heeft het misschien iets met Bonjour te maken?

Blijft natuurlijk vreemd dat dit "zomaar" is ontstaan, alhoewel
er volgens mij laats wel een update van de Remote.app was...
Aan de andere kant was et probleem een jaar
geleden dus ook al aanwezig bij anderen...

Ik zet voor mijn feestje Airport nu maar aan op de iMac,
dan werkt het iig, maar het is wel vreemd dat dat nodig is nu...

Groet,
JAN | Murciélaygo
  #154  
Oud 24 September 2009, 00:25
AxelLeReer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2009
Locatie: Cape Canaveral
Berichten: 10
Standaard Hidden access point?

Maak jij thuis wellicht gebruik van een hidden access point? Op je werk niet toch? Heb het geprobeerd met zichtbaar acces point: werkt nog steeds niet. Hat paren lukt wel, maar de library wordt nog steeds niet gevonden. Het router IP adres op mijn iPhone is hetzelfde als de Mac die via Ethernetkabel aan dezelfde router hangt.

Het lijkt er op dat ook de computer met de library via Wi-Fi verbonden moet zijn hoewel dat op jouw werk toch niet het geval is... can't get it.

Laatst gewijzigd door AxelLeReer; 24 September 2009 om 00:56.
  #155  
Oud 28 September 2009, 00:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb net pas Remote geïnstalleerd, maar ook ik heb het probleem dat ik niks te zien krijg op iTunes. Dus ik heb gekeken naar de IP van mijn pc en iPhone, en ik zag dat de twee laatste cijfers verschillen.
Nu ben ik geen computertechneut, maar ik snap niet dat pc en iPhone verschillende IPs hebben. Ik heb gewoon het Wi-Fi wachtwoord gebruikt van hier in huis wat ik ook ooit op mijn pc heb ingetypt.
Ik zou graag de Remote willen gebruiken, maar ik snap er niks van nu!

Hellup..!
  #156  
Oud 1 October 2009, 00:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Neck
Berichten: 66
Standaard

Goedenavond..!!

Ik heb sinds een tijdje ook problemen met Remote.. Heb er tijden mee gewerkt nooit problemen.. Ik luister 's avonds muziek en gebruik remote hierbij..
Maar nu kan ik maar eenmalig verbinden met Itunes. Als mijn iPhone dan in slaapstand gaat en ik wil een ander nummer instellen, komt Remote niet meer in mij bibliotheek. Dan moet ik itunes eerst afsluiten dan opnieuw de Bibliotheek toevoegen en dan doet ie het weer.. Maar ook weer eenmalig.

Misschien iemand een oplossing?
  #157  
Oud 22 November 2009, 09:13
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 5
Standaard

Heb ook nog steeds het probleem dat ik wel de code kan invoeren maar Remote vervolgens de library niet kan vinden. Pc is met ethernetkabel met het netwerk verbonden. Het heeft een tijdje terug heel even (uurtje) gewerkt waarna het zelfde probleem weer optrad. Het moet dus kunnen.

Heeft niemand hierover contact gehad met de helpdesk van Apple? Ben benieuwd wat ze aandragen. Het zou leuk zijn als er nu eindelijk eens een echte oplossing komt.
  #158  
Oud 27 November 2009, 19:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Krijg mijn Remote ook niet aan de praat..

PC met Vista hangt met LAN in het netwerk.
Blijkbaar is dat ook het hele probleem.. In de Apple helpdesk staat ook dat de PC via Wi-Fi in het netwerk moet zitten.

Heb alles al afgezocht, maar een oplossing voor een Vista PC die bedraad in het netwerk zit, is er blijkbaar niet....
  #159  
Oud 27 November 2009, 19:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske1973 Bekijk bericht
Krijg mijn Remote ook niet aan de praat..

PC met Vista hangt met LAN in het netwerk.
Blijkbaar is dat ook het hele probleem.. In de Apple helpdesk staat ook dat de PC via Wi-Fi in het netwerk moet zitten.

Heb alles al afgezocht, maar een oplossing voor een Vista PC die bedraad in het netwerk zit, is er blijkbaar niet....
Bij mij is de pc ook niet verbonden via Wi-Fi. Houdt je Firewall het toevallig niet tegen? Schakel de firewall dus even uit en probeer dan of het werkt.
  #160  
Oud 27 November 2009, 20:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Bij mij is de pc ook niet verbonden via Wi-Fi. Houdt je Firewall het toevallig niet tegen? Schakel de firewall dus even uit en probeer dan of het werkt.
Ik kan dus wel de code invoeren, maar daarna houdt op.
Hij kan de Bibliotheek op de iPhone vervolgens niet vinden.

Heb reeds geprobeerd om de Vista Firewall volledig uit te schakelen, en AntiVirus Eset NOD32 volledig uit te schakelen.

Echter zonder resultaat.

Ik gebruik een Belkin Router.
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:44.