Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag een Airport Express besteld, dus als het goed is kan ik straks gewoon simpel mijn complete muziekcollectie beluisteren beneden via mijn receiver. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 29 September 2008, 20:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 15
Standaard

Ik heb vandaag een Airport Express besteld, dus als het goed is kan ik straks gewoon simpel mijn complete muziekcollectie beluisteren beneden via mijn receiver. Mijn remote werkt nu ook al, maar nog niet echt zinvol als je iMac vlak voor je staat.

Weet iemand trouwens een manier om je computer uit de sluimer te halen via je Iphone. Want ik vermoed dat ik daar misschien nog wat kleine probleempjes mee ga krijgen
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 29 September 2008, 21:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 9
Standaard

mijn mac wordt door remote netjes wakker gemaakt
__________________
MacBook - iMac - iPhone
  #83  
Oud 30 September 2008, 18:14
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 128
Standaard

ik heb sinds een paar dagen ook een airport express, de 802.11g versie. Was een aanbieding omdat de N-versie er nu is en G is snel genoeg voor streamen van muziek.
Echter sinds ik de AE heb aangesloten knalt het wireless netwerk er voortdurend uit tijdens het streamen.
Ik heb de router al op alleen G gezet ipv B/G. De beveiliging veranderd van WEP naar WPA/PSK. Diverse andere channels geprobeerd. Maar nog geen resultaat. Bloedirritant dit. Iemand nog suggesties?
  #84  
Oud 30 September 2008, 18:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Heb je misschien een oude router? 10 Mbit Die wil wel eens problemen krijgen met de buffergroote.
  #85  
Oud 30 September 2008, 19:12
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 128
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door feek Bekijk bericht
Heb je misschien een oude router? 10 Mbit Die wil wel eens problemen krijgen met de buffergroote.
Ik heb een linksys wrt54g router. Moet volgens mij geen probleem zijn.
  #86  
Oud 30 September 2008, 19:27
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 9
Standaard

idd dat zou geen problemen moeten opleveren.... ik vrees dat ik je nu niet verder kan helpen
  #87  
Oud 1 October 2008, 20:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 15
Standaard

Vandaag mijn Airport Express binnen gekregen, dus ik kan nu mijn muziek vanuit Itunes via mijn receiver beluisteren. Dat is echt gaaf, en nu pas merk hoe mooi de remote app werkt.

Echt een aanrader..
  #88  
Oud 1 October 2008, 20:22
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 128
Standaard

en bij mij gaat de AE er morgen uit. Ga een n-versie halen en een nieuwe n-versie router. Eens kijken of dat helpt.
  #89  
Oud 2 October 2008, 09:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door feek Bekijk bericht
mijn mac wordt door remote netjes wakker gemaakt
Is jouw mac via een kabel op je netwerk aangesloten op je netwerk of via Wi-Fi??
  #90  
Oud 2 October 2008, 19:47
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 128
Standaard

mijn problemen zijn opgelost. De linksys router eruit, Apple Aiport Express basestation ervoor in de plaats. De Airport Express 802.11 G omgeruild voor een N versie. Linksys WMP300N in de PC et voila, geen problemen meer. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat ;-)
  #91  
Oud 3 October 2008, 15:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 85
Standaard

via diskutilities mijn permissies terug geplaatst, en toen werkte remote direct.

bizar, maar toch een toffe app.
  #92  
Oud 4 October 2008, 00:20
iPhone Paul's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 14
Send a message via twitter to iPhone Paul
Standaard

Zowel mijn pc als iPhone zijn draadloos verbonden met het zelfde Wi-Fi netwerk. (Ik neem aan dat remote daar geen probleem mee heeft?)
Bij het opstarten van remote krijg ik geen apparaat te zien in iTunes. Heb firewall ook al eens uitgezet (Panda AV+FW). Orange livebox gereboot. Nog steeds geen enkel resultaat...
Iemand nog suggesties?
  #93  
Oud 4 October 2008, 12:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhone Paul Bekijk bericht
Zowel mijn pc als iPhone zijn draadloos verbonden met het zelfde Wi-Fi netwerk. (Ik neem aan dat remote daar geen probleem mee heeft?)
Bij het opstarten van remote krijg ik geen apparaat te zien in iTunes. Heb firewall ook al eens uitgezet (Panda AV+FW). Orange livebox gereboot. Nog steeds geen enkel resultaat...
Iemand nog suggesties?
Je firewall staat al uit maar misschien moet je bepaalde ip-adressen toelaten tot een 'veilige' lijst van je router? Dat is hier zo in ieder geval.
  #94  
Oud 5 October 2008, 11:46
iPhone Paul's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 14
Send a message via twitter to iPhone Paul
Standaard

Ik neem aan dat ik dat in de Firewall configuratie van mijn livebox moet doen? Naam?, Protocol? Van poort tot poort? Lokaal IP-adres?
Waar kan ik die info vandaan halen? Ik ben geen magician, zoals je ziet...

Thanx 4 adviese
  #95  
Oud 7 October 2008, 11:26
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Leerdam
Berichten: 40
Stuur een bericht via MSN naar dnto-_- Stuur een bericht via Yahoo naar dnto-_- Stuur een bericht via Skype™ naar dnto-_-
Standaard

ik heb ook remote geinstaleerd...
maar sinds gister staat hij niet meer op me iPhone, en kan hem ook niet opnieuw downloaden via app store:S

wat nu?!
  #96  
Oud 7 October 2008, 11:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dnto-_- Bekijk bericht
ik heb ook remote geinstaleerd...
maar sinds gister staat hij niet meer op me iPhone, en kan hem ook niet opnieuw downloaden via app store:S

wat nu?!
Je geeft aan dat hij niet meer op de Iphone staat, maar staat hij dan ook niet meer in Itunes? Want als hij daar staat is het gewoon een kwestie van syncroniseren

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #97  
Oud 10 October 2008, 14:39
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: Leerdam
Berichten: 40
Stuur een bericht via MSN naar dnto-_- Stuur een bericht via Yahoo naar dnto-_- Stuur een bericht via Skype™ naar dnto-_-
Standaard

hij staat wel in itunes, als ik syncroniseer zet hij hem er niet op
en ik vond hem nou net zo handig!


edit:

ik heb me iphone gerestored omdat ik een probleem had met mijn geluid...
dus ik dacht daarna... weetje wat? ik instaleer hem nu wel, want daarvoor zei hij alleen maar is al geinstaleerd terwijl ik niks zie.

dus ik instaleer. en hij istaleerd, hij zegt laden. hij is klaar en remote pictogram verdwijnt opeens..

Laatst gewijzigd door dnto-_-; 12 October 2008 om 00:45. Reden: ff wat bij gekomen
  #98  
Oud 2 November 2008, 14:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 1
Standaard remote

alle bijdragen over de remote functie bekeken...
geen oplossing gevonden voor mijn probleem.
iPhone wordt niet weergegeven bij apparaten in iTunes, ik krijg (dus) ook geen mogelijkheid om de 4-cijferige code in te toetsen om verbindin te maken.
heb een Wi-Fi netwerk via Apple Airport Router. Mac en iPhone maken allebei gebruik van hetzelfde router ip adres

heb schijfbevoegdheden hersteld en WPA2 PSK encrypty ingesteld (2 suggesties van het forum) firewall staat op alles toelaten.
wat kan ik doen?
  #99  
Oud 19 November 2008, 01:26
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Berichten: 3
Standaard En via Fonero/a

Dag allen,

Ik gebruik voor Wi-Fi thuis een fonero in combinatie met de livebox (vroeger van wanadoo) en werkt goed. Echter remote krijg ik niet werkend...
Als ik kijk naar de instellingen van ip adres op de mac en die van de iphone verschillen ze maar als ik deze handmatig aanpas ofwel op de mac naar de instellingen zoals op iphone of op de iphone naar de instellingen zoals de mac werkt het niet. Tevens verlies ik de mogelijkheid om te kunnen internetten op zo'n moment ondanks er wel verbinding is tenminste volgens het Wi-Fi logo op de iphone...

Kan het zijn dat remote niet werkt via zo'n fonero accespoint of kunnen we dit wel werkend krijgen via wat omwegen?

Thanks,
Macferna
  #100  
Oud 31 December 2008, 10:39
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Limburg, Belgie
Berichten: 4
Standaard Apple remote

Hallo,

Ik heb een probleem met het programma Apple remote.
ik heb dit programma uit de APP Store gehaald.

Ik heb een Iphone 1.0 die gekraakt is naar firmware 2.1 en gebruik de laatste nieuwe Itunes op Windows Vista.

Wanneer ik met mijne Iphone wil verbinden met Itunes, vind hij mijn bibiliotheek wel terug, maar als hij daarmee wil verbinden, krijg ik de melding dat dit niet lukt en ik het misschien geblokkeerd is door een firewall. Maar ik heb deze al uitgezet, zowel die van Windows en die van mijn virusscanner Mcafee.

Weet iemand of ik iets verkeerd doe of waar er misschien een instelling fout staat?

*edit*
Ik heb ook al de poorten aangepast/toegevoegd. Voor ik deze vraag/opmerking ga krijgen

Alvast bedankt voor de reactie.

Mvg,

M.

Laatst gewijzigd door Wicky_Baby; 31 December 2008 om 10:48.
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:17.