Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door amphora Ik heb de Firewall op m'n Windows Vista PC uitgezet maar hij blijft eerst lang zoeken naar mijn Bibliotheek en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 20 July 2008, 19:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door amphora Bekijk bericht
Ik heb de Firewall op m'n Windows Vista PC uitgezet maar hij blijft eerst lang zoeken naar mijn Bibliotheek en uiteindelijk de melding "Bibliotheek niet gevonden'. Ook even op m'n intel iMac geprobeerd en daar werkte het in n keer.
Weet je zeker dat er iTunes 7.7 op die Windows PC staat? Misschien een andere firewall die ook aanstaat (bijv. Norton of iets dergelijks)? Welke IP adressen hebben de iMac en PC?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 20 July 2008, 20:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Hier ook aanvankelijk wat troubles met Remote icm Windows (Vista). Uiteindelijk m.b.v. de tip van KRASH opgelost. Misschien even ter verduidelijking hoe ik het heb gedaan.
Ik heb de firewall zelfs helemaal uitgezet. Dus daar zit het em dan niet in lijkt me.
  #23  
Oud 20 July 2008, 20:17
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

@psychonikeo hoe komt het dan mijn "remote" er strakker uit ziet en niet in Safari loopt...? Volgens mij klopt het plaatje niet helemaal...

Greetz, Stiruam
  #24  
Oud 20 July 2008, 20:35
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Ik was benieuwd of je d.m.v. Remote ook nummers in de partyshuffle kan zetten.
'Shuffle' is er wel: Album/Alle nummers/Shuffle.
Ik begrijp dat dit iets anders is als Partyshuffle? Wat is het verschil?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 20 July 2008 om 20:40. Reden: lamaar
  #25  
Oud 20 July 2008, 20:35
iTommie's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Volgens mij niet. Ik heb net gekeken en kon het niet vinden. Wel "25 meest afgespeelde", "Onlangs afgespeeld" en "Onlangs toegevoegd"
Ok, wel jammer!

Maar bedankt dat je het even voor me wilde checken...
  #26  
Oud 20 July 2008, 20:50
iTommie's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
'Shuffle' is er wel: Album/Alle nummers/Shuffle.
Ik begrijp dat dit iets anders is als Partyshuffle? Wat is het verschil?
PartShuffle is iets anders..

Het maakt het mogelijk om nummers vanuit de bibliotheek in een "wachtrij" met verzoeknummers te zetten. Zo kan iedereen een verzoekje in de llijst plaatsen en wordt deze in de gewenste volgorde afgespeeld.

Daarnaast gaat de partyshuffle automatisch verder en kan b.v. nummers automatisch selecteren op "meest afgespeeld" / "best beoordeeld" etc..

Ideaal voor een feestje dus!
  #27  
Oud 20 July 2008, 21:44
koolenboer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 46
Standaard

nou bij mij werkt het niet hoor
kan wel de code ingeven in itunes
maar de iphone kan de bibliotheek niet connecten
ik zit wel op het zelfde netwerk
want als ik wijzig bibliotheek doe
verschijnt wel de remote in itunes
maar vervolgens kan hij niet connecten met de bieb

Laatst gewijzigd door koolenboer; 20 July 2008 om 21:51.
  #28  
Oud 20 July 2008, 21:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 32
Standaard

Volgens mij heb ik het probleem gevonden (het werkt in ieder geval). Mijn laptop Wi-Fi verbinding werkte prima, maar de vaste netwerk adapter die er in zit was (om voor mij onduidelijke reden) vastgezet op 192.168.0.1. Wat toevallig ook ip adres van de router is.
  #29  
Oud 20 July 2008, 22:24
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koolenboer Bekijk bericht
nou bij mij werkt het niet hoor
kan wel de code ingeven in itunes
maar de iphone kan de bibliotheek niet connecten
ik zit wel op het zelfde netwerk
want als ik wijzig bibliotheek doe
verschijnt wel de remote in itunes
maar vervolgens kan hij niet connecten met de bieb
Dan is er kennelijk wel verbinding. Klik eens op die remote in iTunes. Krijg je dan ook de vraag een code in te geven?
  #30  
Oud 20 July 2008, 23:18
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 1
Standaard Remote

Ik heb me iphone upgedate vanuit windows met de custom firmware en het was binnen no-time gedaan. Dank je wel voor de goede tutorial

Een kleine vraag... Weet iemand hoe ik de Remote werkend kan krijgen. Hij wordt wel gedetecteerd in itunes maar er gebeurd niks als ik de code invoer. Help please
  #31  
Oud 20 July 2008, 23:50
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Indien je niet kunt connecten:
Ga in iTunes naar, Bewerken, Voorkeuren, tabblad Delen en zet daar het vinkje bij "Mijn bibliotheek delen......" aan.
  #32  
Oud 21 July 2008, 00:09
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

zelfde probleem hier. ik ga ff zoeken en mocht iemand een antwoord hebben, dan horen we het wel.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #33  
Oud 21 July 2008, 12:01
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Is het ook mogelijk om een bibliotheek die je hebt toegevoegd te verwijderen uit Remote?
  #34  
Oud 21 July 2008, 12:04
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Klik eens op de edit-knop
  #35  
Oud 21 July 2008, 12:07
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Klik eens op de edit-knop
Ik zeg niks meer

Thanx
  #36  
Oud 21 July 2008, 13:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

bij werkt hij ook niet, ik heb de code ingevoerd dan zegt itunes dat hij gereed is voor gebruik maar me iphone wil niet iets vinden, kep al gekeken naar de firewall e.d kep windows xp prof
  #37  
Oud 21 July 2008, 13:33
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mausie Bekijk bericht
bij werkt hij ook niet, ik heb de code ingevoerd dan zegt itunes dat hij gereed is voor gebruik maar me iphone wil niet iets vinden, kep al gekeken naar de firewall e.d kep windows xp prof
Zit je wel op hetzelfde draadloze netwerk?
  #38  
Oud 21 July 2008, 13:35
Ibby's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 90
Standaard

Dus als ik het goed begrijp kun je dan op je iPhone je iTunes muziek afspelen?
Een soort streaming dus!
En kan remote dan ook verbinding maken met mijn iTunes server die ik heb draaien op mijn server?
Dan hoef ik er ook geen muziek meer op te zetten
__________________
OTB 4.0.2 -> 4.1
  #39  
Oud 21 July 2008, 13:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

ja anders vind itunes hem toch ook niet
  #40  
Oud 21 July 2008, 13:40
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ibby Bekijk bericht
Dus als ik het goed begrijp kun je dan op je iPhone je iTunes muziek afspelen?
Een soort streaming dus!
En kan remote dan ook verbinding maken met mijn iTunes server die ik heb draaien op mijn server?
Dan hoef ik er ook geen muziek meer op te zetten
Nee, je speelt je muziek gewoon vanaf je pc, en met je iphone bedien je iTunes, geen streaming dus!!

en ja, deze maakt verbinding met je pc, maar goed, nogmaals, je BEDIENT iTunes en speelt de muziek gewoon op de luidsprekers van je pc
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:23.