Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Whoh, wat een gave tool. Heb het via app store op mijn iPhone ge´nstalleerd en in iTunes kon ik daarna direct de viercijferige code invoeren. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 21 July 2008, 13:46
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Whoh, wat een gave tool. Heb het via app store op mijn iPhone ge´nstalleerd en in iTunes kon ik daarna direct de viercijferige code invoeren.
Mijn muzieklijst werd ingelezen en ik kon direct vanuit de huiskamer beneden mijn installatie boven op kantoor aansturen alsof ik een echte remote controle in handen heb.

Werkt hier dus in ÚÚn keer goed. Genieten!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 21 July 2008, 14:08
niels1981's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: Dronten,Flevoland
Berichten: 305
Standaard

Werkt super dit!

heb mijn macbook via airport express verbonden via Wi-Fi aan mijn home cinema set!

Kan dus mijn laptop aanzetten,itunes aan, muziek knalt door de speakers door het hele huis en kan de muziek bedienen via mijn iPhone!

GEWELDIG!!
__________________
Enjoy every day, buy an Apple Iphone!
  #43  
Oud 21 July 2008, 14:23
Nikos1984's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 135
Send a message via twitter to Nikos1984
Standaard

Bij mij werkt dit ook super!
Eerst moeders ff gek gemaakt door alles in te stellen terwijl ze er niet was. Eenmaal thuis ging ze achter dr pc zitten en ik vanaf de bank telkens dr muziek veranderen haha LOL.

Perfect progje!
  #44  
Oud 21 July 2008, 19:14
Ibby's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Nee, je speelt je muziek gewoon vanaf je pc, en met je iPhone bedien je iTunes, geen streaming dus!!
Jammer, het plaatje bij dit topic deed mij anders vermoeden, lijkt of het bestand daar op de iPhone wordt afgespeeld. Niks voor mij dus die Remote
__________________
OTB 4.0.2 -> 4.1
  #45  
Oud 21 July 2008, 20:33
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Berichten: 4
Standaard

bij mij doet hij het jammer genoeg ook nog niet. ik klik op mijn iPhone gewoon het icoontje remote aan en in itunes geeft die ook gewoon het apparaat weer, ik vul de code in, en dan geeft ie aan dat hij de remote-toegangscode aan het controleren is. maar dan houd het op.

ik heb bij instellingen ook al aangegeven dat die mag delen. zit op hetzelfde netwerk.

wie weet de oplossing?
  #46  
Oud 21 July 2008, 20:34
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Voor de mensen die wel 4 cijfers kunnen in invoeren maar er geen verbinding wordt gemaakt.
Systeemvoorkeuren / beveiliging / firewall instellen met alle verbindingen toestaan.
Dit lost het bij mij op!
  #47  
Oud 21 July 2008, 22:51
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Berichten: 4
Standaard

nee, dan doet hij het nog niet, had ik ook al geprobeerd... dusja, iemand nog andere opties?
  #48  
Oud 22 July 2008, 12:34
Ray's schermafbeelding
Ray Ray is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 61
Standaard

Ik heb ook problemen met connecten, hij vindt m wel in iTunes maar na het invoeren van de code houdt hij op.
Firewall staat alle progs toe en iTunes staat delen van de library toe.

Iemand een oplossing?

Laatst gewijzigd door Ray; 23 July 2008 om 23:24.
  #49  
Oud 22 July 2008, 14:03
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Ben zelf ook een beetje radeloos. (Itunes 7.7. i.c.m. iPhone 2G met fmw 2.0 en Vista Business)

1. Gisteren Remote ge´nstalleerd na werktijd
2. Getest op het werk-netwerk
3. Na extra Windows firewall port te hebben geopend ('Remote' - 3689)
4. Deed Remote het goed

Thuis aangekomen werkte het dus niet. Niet eens een icoontje in itunes (Speedtouch 570 modem)

1. Remote geuninstalled van Iphone en opnieuw ge´nstalleerd
2. Windows Firewall instelling lopen rommelen (totaal uit / aan)
3. Andere computer in m'n thuisnetwerk getest (xp-machine)
Geen succes
4. Vanavond proberen de firewall van m'n router uit te schakelen

Als er mensen zijn die dit kennen en andere oplossingen weten dan hoor ik het graag. (allemaal op hetzelfde netwerk).

Greetz
  #50  
Oud 22 July 2008, 14:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 246
Standaard

Wat ik mis is de optie om alle songs in je library geshuffled te spelen, maar verder een top tool! Super!
  #51  
Oud 22 July 2008, 16:32
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blahblah Bekijk bericht
Wat ik mis is de optie om alle songs in je library geshuffled te spelen, maar verder een top tool! Super!
Kan toch echt wel....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #52  
Oud 22 July 2008, 17:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 153
Standaard

Waarom kan ik geeneens de 4 cijferige code invoeren?

Vreemd..
  #53  
Oud 22 July 2008, 18:27
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Helaas,

Via Telnet m'n firewall van m'n router uitgezet, Vista firewall uitgezet en nog steeds wordt er geen icoontje getoond in iTunes.

DHPC client uitgezet, helpt ook niet. Toch hetzelfde netwerk, zelfde naam, maar geen resultaat. Als iemand het weet, ik hoor het graag.
  #54  
Oud 22 July 2008, 20:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Dankjewel! Compleet over het hoofd gezien! .
  #55  
Oud 23 July 2008, 23:24
Ray's schermafbeelding
Ray Ray is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ray Bekijk bericht
Ik heb ook problemen met connecten, hij vindt m wel in iTunes maar na het invoeren van de code houdt hij op.
Firewall staat alle progs toe en iTunes staat delen van de library toe.

Iemand een oplossing?
Ik heb nog een paar keer geprobeerd en uiteindelijk doet hij het wel. Verder heb ik niets met mijn poorten in de router gedaan. De aanhouder wint

Laatst gewijzigd door Ray; 23 July 2008 om 23:27.
  #56  
Oud 24 July 2008, 15:33
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 52░18'51.59"N 4░56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

werkte altijd perfect. Alleen vanaf vandaag opeens niet meer.
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #57  
Oud 25 July 2008, 00:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 2
Standaard

Hallo iedereen,

Raar iets. Bij mijn ouders werkt remote wel als ik daar mijn laptop (windows vista) aan het draadloze netwerk hang. Gaat perfect. Thuisgekomen doet hij het niet. Wel het invoeren van de 4 cijferige code, maar dan gebeurd er niets meer. Het kan dus volgens mij alleen maar aan mijn draadloze netwerk liggen en niet aan firewalls op mijn pc. Weet iemand een oplossing?

Thanx

Alvast bedankt.
  #58  
Oud 25 July 2008, 10:50
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 52░18'51.59"N 4░56'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Bij mij werkte het door remote eerst eens te verwijderen en vervolgens weer te installeren
  #59  
Oud 25 July 2008, 15:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 32
Standaard

Ik heb (denk ik) een bug ontdekt.
Ook na uitschakelen firewall etc kon ik maar niet connecten. Kon wel in iTunes de code invullen en kreeg bevestiging dat het zou moeten werken maar Remote op de iPhone kon de bibliotheek maar niet openen. Ik probeerde dit op mijn laptop. Die heeft zowel een Wi-Fi als bedraag netwerk. Zodra beide netwerken aan stonden kan ik niet connecten. Zodra ik of Wi-Fi uitzette of de netwerkkabel eruit haalde werkte alles wel gewoon. Het lijkt er dus op dat als je pc/laptop 2 ip adressen heeft (van iedere netwerk interface ÚÚn) dat remote dan problemen heeft.
Op mijn iMac met zowel Wi-Fi als draadnetwerk gaat het wel gewoon goed. Het lijkt dus een Windows (Vista in mijn geval) issue. Wat op zich wel jammer is want nu heeft het misschien een lagere prioriteit bij de Apple ontwikkelaars

Laatst gewijzigd door amphora; 25 July 2008 om 15:51.
  #60  
Oud 31 July 2008, 19:22
koolenboer's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 46
Standaard

Voor mensen op een mac met leopard
ik heb hem bij mij werkend
zet bij je firewall instellingen op:
sta alle inkomende verbindingen toe

bij mij stond hij op: sta alleen essentiŰle voorzieningen toe
dan werkt het niet

wel een leuk programma dat remote
kan nu vanaf mijn balkon muziek uit kiezen die via airtunes op mijn bose 321 wordt gespeeld. Prima app ! (het was wel ff dokteren)
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:44.