Remote: verzameltopic

Remote: verzameltopic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Allereerst wil ik even zeggen dat ik al meerdere dingen heb geprobeerd die ook hier op het forum staan vermeld om mijn remote app ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #161  
Oud 13 January 2010, 00:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2010
Berichten: 1
Question Remote app niet herkend in itunes

Hallo,

Allereerst wil ik even zeggen dat ik al meerdere dingen heb geprobeerd die ook hier op het forum staan vermeld om mijn remote app van mijn iPhone te laten werken maar het werkt nog steeds niet. Ik zit met het volgende probleem:

iTunes laat geen 'apparaten' zien als ik de remote app op mijn iphone start. Ik heb al Bonjour en iTunes geaccepteerd bij mijn firewall en ook mijn bibliotheek is gedeeld. iTunes zoekt ook al naar iPhone remotes dus ik begrijp echt niet waarom hij niet gewoon werkt. Ik werk via mijn eigen computer via een draadloze internet verbinding en laat mijn iPhone op hetzelfde Wi-Fi netwerk werken zoals het ook hoort om het programma te laten werken. Op mijn andere computer die via een internetkabel werkt, werkt de Remote app wel.

HELP ME! HOE KRIJG IK DE REMOTE APP AAN DE PRAAT EN VERSCHIJNT MIJN IPHONE ONDER APPARATEN IN ITUNES???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #162  
Oud 31 January 2010, 06:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske1973 Bekijk bericht
Ik kan dus wel de code invoeren, maar daarna houdt op.
Hij kan de Bibliotheek op de iPhone vervolgens niet vinden.

Heb reeds geprobeerd om de Vista Firewall volledig uit te schakelen, en AntiVirus Eset NOD32 volledig uit te schakelen.

Echter zonder resultaat.

Ik gebruik een Belkin Router.
zelfde probleem.

setup: airport express die internet krijgt via ethernet, een draadloos netwerk aanmaakt, waarmee ik met mijn macbook en iphone op internet kan. Maar remote werkt niet.
  #163  
Oud 2 February 2010, 07:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb nu het volgende gedaan en het werkt al een paar dagen goed, ik juich nog niet te vroeg, maar misschien kan het sommige helpen:

- itunes bibliotheek opgeruimd en geordend (Archief -> Bibliotheek -> Orden Bibliotheek)
- bij firewall itunes verwijderd en opnieuw toegevoegd (Systeemvoorkeuren -> Beveiliging -> Firewall -> Geavanceerd -> itunes verwijderen en dan opnieuw toevoegen en sta inkomende verbindingen toe instellen)

Vooral na dat laatste werkte het bij mij opeens wel, volgens mij heeft het iets te maken met de versie van itunes, misschien opent hij de poort voor versie 8.0 ofzo terwijl je itunes 9 gebruikt.
Gisteren heb ik dit gedaan en alles werkte, vanochtend de itunes-update uitgevoerd en het werkte niet meer. Itunes vervolgens verwijderd bij firewall en opnieuw toegevoegd en het werkte weer.
Ik gebruik osx 10.6.2
  #164  
Oud 8 March 2010, 09:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo jongens,

ook ik heb het "library not found" probleem op een Vista machine/iPhone 3GS.

Heb alles toegepast wat ik op het net gevonden heb: iTunes opnieuw als firewall exceptie, poorten TCP3689+UDP5353 in router en Winfirewall, Wireless Portable Devices toestaan, remotes gewist en alle software is actueel.

Het lijkt een beetje alsof het ligt aan een bekabelde pc, want ik heb WinXP en MacOSX laptops op die het wel doen. Het zou bekabeld moeten werken, want Apple stelt dat de iPhone een Wi-Fi verbinding moet hebben (op hetzelfde netwerk), niet de pc.

Heeft iemand nog ideeen?

Bedankt,

Paul.
  #165  
Oud 9 March 2010, 21:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Tegelen
Berichten: 10
Standaard

bij mij gebeurd er ook helemaal niks

ik kan de code invoeren en dan zoekt die, daarna word het zoeken afgebroken en springt het beeld naar het begin scherm... niks kunnen proberen

weet iemand hoe het wel werkend te krijgen is?


gr Rob
  #166  
Oud 10 March 2010, 02:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door goodfella Bekijk bericht
bij mij gebeurd er ook helemaal niks

ik kan de code invoeren en dan zoekt die, daarna word het zoeken afgebroken en springt het beeld naar het begin scherm... niks kunnen proberen

weet iemand hoe het wel werkend te krijgen is?


gr Rob
Ja lees mijn reactie paar regels naar boven.
  #167  
Oud 10 March 2010, 10:44
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Tegelen
Berichten: 10
Standaard

- itunes bibliotheek opgeruimd en geordend (Archief -> Bibliotheek -> Orden Bibliotheek)

waar staat dit? Dat heb ik gisteren niet kunnen vinden. Ik zal het vnd eens proberen als jij mij verteld waar ik dit kan vinden. Hoop dat het dan wel lukt wanbget is echt een handig app.

Mvg Rov
  #168  
Oud 5 April 2010, 01:01
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem, heb echt alles geprobeerd maar er verschijnt niks in iTunes!
  #169  
Oud 5 April 2010, 10:24
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #170  
Oud 5 April 2010, 13:14
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard

Het is gelukt. Je moet eerst op je iPhone bibliotheek selecteren, en dan pas iTunes openen!
  #171  
Oud 11 April 2010, 20:06
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 2
Standaard

superdope app dit!! lig gewoon op bed mn nummertjes te regelen
  #172  
Oud 12 May 2010, 21:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Berichten: 7
Angry

Ook ik heb problemen...

Ik heb het al is eerder geprobeerd maar heb toen uit frustratie na een half uur Remote er af gegooid. Maar vandaag had ik alle moed bij elkaar verzameld, heel dit topic doorgelezen en zo goed als alles geprobeerd, maar helaas.
Het werkt @#$%^& niet. Niet op mijn iMac en niet op mijn Macbook
Mijn iPhone en iMac hebben dezelfde router ip gegevens. Mijn Firewall staat uit, ik heb de schijfbevoegdheden hersteld, aangevinkt dat iTunes zoekt naar remotes & de router uit/aan gezet. Maar helaas, nog steeds staat mijn iPhone niet in iTunes.

Iemand suggesties?
Ik heb iTunes 9.1, Mac osx 10.6 en mijn iPhone zelf heeft softwareversie 3.1.2
  #173  
Oud 13 May 2010, 21:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2009
Berichten: 16
Standaard

Is er een remote dat ik mijn ipod kan bedienen vanaf mijn iPhone? Weet niet of dit topic geschikt is voor deze vraag, maar hoop dat iemand me kan helpen. Zou graag van iphone de ipod touch willen bedienen, volgende nummer, artiesten, alle nummers enz.
  #174  
Oud 14 May 2010, 00:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Locatie: Heerde
Berichten: 340
Stuur een bericht via MSN naar I Xyzyx I
Standaard

Bij mij werkte hij gewoon in 1 x.. had de iPhone aan de pc aangeslote, app er op gezet, app gestart en er verscheen een code.. vervolgens stond er onder mn normale iphone een balkje met het tekentje van de app.. daarop klikken en code invullen.. en klaar..
  #175  
Oud 24 May 2010, 00:45
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 107
Standaard

Bij mij werkt het soms wel, soms niet...
  #176  
Oud 4 August 2010, 20:15
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Berichten: 20
Standaard Remote app

De remote app voor de iPod Touch wil bij mij niet werken, hij kan de bibliotheek maar niet vinden. Ik gebruik een Thomson Speedtouch 780, de computer met iTunes is daarop met een kabel aangesloten en de iPod natuurlijk via Wi-Fi (WPA+WPA2). Ik kan gewoon de code invullen in iTunes en dan geeft hij ook aan dat hij gebruikt kan worden, dan begint de iPod te zoeken naar de muziekbibliotheek maar kan deze niet vinden.
  #177  
Oud 4 August 2010, 20:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

\\Topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #178  
Oud 29 August 2010, 19:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Locatie: Leiden
Berichten: 9
Send a message via twitter to pjotrvdh
Standaard

bij mij wilt de remote app niet werken met mijn desktop pc..
pc is verbonden met een lan kabel naar mijn (wireless) router...
pc en ipod touch zijn in het zelfde netwerk.
als ik een bibliotheek wil toevoegen komt dat ook in itunes te staan en moet ik die 4 cijfers invoeren.
hij laat hierbij geen naam zien van de bibliotheek en kan er ook niet mee verbinden.
heb dit heel makkelijk geprobeert op me klapcomputer en daar doet hij het wel gewoon.
mijn pc draait Windows 7 64bit Pro (deze heeft een statisch ip adres)
mijn klapcomputer draait Windows 7 32bit Pro
hoe kan ik Remote werkend krijgen met mijn desktop pc?
  #179  
Oud 2 September 2010, 23:11
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 6
Standaard Probleem met Remote in iTunes

Ik heb het volgende probleem:

De app REMOTE van apple om iTunes via de iPhone te besturen heb ik op de iPhone geďnstalleerd.

Ik volg alle stappen om REMOTE te koppelen met mijn iTunes, maar het gaat mis als ik in iTunes moet klikken op mijn iPhone (linker kolom). Dan zou er een menu moeten komen waarin ik de 4 cijferige code moet typen die de app REMOTE op mijn iPhone laat zien. Maar dit gebeurt niet.

Ik kan dus niet de 4 cijferige toegangscode invoeren, want het scherm om het in te vullen verschijnt niet.

Firewall gecheckt, Bonjour staat aan, Systeemvereisten o.k. (iPhone 3.1.3 Windows 7), "Zoek naar iPhone en iPod touch Remote-afstandsbedieningen" is ingeschakeld...

Wie weet raad?
  #180  
Oud 21 September 2010, 22:09
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 3
Standaard

Ik heb hetzelde probleem, kan bilbiotheek niet vinden.

Gedaan wat hier staat maar geen resultaat iemand een idee wat ik verkeerd doe

( firewall uitgezet,iPhone hersteld naar fabrieks instellingen en app opnieuw geinstalleerd, i-tunes opnieuw geiinstaleerd, poort open gezet )

Maar nog steeds vind remote geen bibliotheek
Reageren

Labels
apparaten, itunes, remote


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic mdiersma2 Unlock 812 4 January 2012 23:12
Alle iDevices: iDetector - Verzameltopic The Unbelievable Jailbreak 4 29 June 2010 21:23
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
WinPwn 2.0 - Verzameltopic JLT Jailbreak [archief] 226 18 October 2008 05:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:44.