Hulp gevraagd.

Hulp gevraagd. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhoners, Ik volg het forum hier al een tijdje, veel lezen en zoeken, maar daar ik geen computerkenner(PC noch Apple) ben kan ik jammer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 December 2007, 20:23
» iPhone US 8GB
» Anders
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard Hulp gevraagd.

Beste iPhoners,

Ik volg het forum hier al een tijdje, veel lezen en zoeken, maar daar ik geen computerkenner(PC noch Apple) ben kan ik jammer genoeg niet veel inbrengen.

Ik ben reeds enige tijd in het bezit van een iPhone 1.1.1 US 8GB.
Ten gevolge van mijn beperkte kennis, heeft een vriend hem destijds ge-unlocked. (Met perfect Engelstalig resultaat) Nu heeft diezelfde persoon de iPhone vorige week proberen om te zetten naar de Nederlandse taal, met als gevolg dat de iphone gecrasht is. (Ik neem hem hierbij niets kwalijk natuurlijk)
Tijdens het proberen herstellen van de gecrashte iPhone is deze omgezet naar een 1.1.2 versie, in deze versie lijkt alles OK te zijn maar we krijgen hem niet meer ge-unlocked. We zijn ten einde raad en zoeken dus naar een helpende hand.
Ik ben woonachtig in de streek rond Gent.
Wie kan mij helpen?Alvast bedankt !!!

Guy, (MacPudding)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 December 2007, 21:04
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Als je onder 1.1.2 -> anysim (1.2.1u) gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je iPhone in Airplane staat, je pincode van je sim is gehaald en dat je Auto-Lock op OFF staat...

Dan moet het geen enkel probleem zijn om je simlock te verwijderen.
__________________
  #3  
Oud 4 December 2007, 21:08
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Hallo allemaal,
Ik wilde mijn toestel naar 1.1.2 zetten maar na jailbreakme blijft hij opnieuw opstarten. Blijft hangen op het opstartscherm (appeltje).
"HELP"
  #4  
Oud 4 December 2007, 21:13
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Wat gaf jailbreakme als melding ?
Had je oktoprep geinstalleerd ?
heb je een update gedaan of een restore ?
  #5  
Oud 4 December 2007, 21:16
» iPhone US 8GB
» Anders
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

@ ironmanixs, ik hoop dat mijn vriend dit leest, en dat dit ons een stap vooruit helpt.

Bedankt alvast!!

Guy.
  #6  
Oud 4 December 2007, 21:29
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik heb Jailbreakme gedaan, hij hoort daarna opnieuw op te starten maar dat doet hij niet, ja hij blijft opstarten met het appeltje in beeld
  #7  
Oud 4 December 2007, 21:33
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Tjah.. dan zou ik terug restoren naar 1.1.1 -> oktoprep -> update naar 1.1.2 -> Jailbreaken.
  #8  
Oud 4 December 2007, 21:52
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Maar hoe kom ik weer in het toestel ibrickr werkt niet omdat hij mijn toestel niet ziet
  #9  
Oud 4 December 2007, 22:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Berichten: 88
Standaard

is 't niet eerst een idee om een restore te maken naar 1.1.1?

Dat kan via recoverymode heel gemakkelijk in iTunes..

Wat ironmanixs zegt dus...

Pas als dat werkt jailbreaken en opnieuw unlocken... of wil je perse 1.1.2?
  #10  
Oud 4 December 2007, 22:07
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik zou graag willen maar Itunes ziet het toestel ook niet, een echt probleem...
  #11  
Oud 4 December 2007, 22:10
» iPhone US 8GB
» Anders
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

Wat mij betreft wil ik niet persť een 1.1.2, ik wil enkel een werkende iPhone.
Maar na het vastlopen kon ik enkel een systeemherstel doen en dat resulteerde in een upgrade naar 1.1.2.
Dus alle hulp is welkom... om de 1.1.2 te unlocken.
  #12  
Oud 4 December 2007, 22:12
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Probeer je iPhone in DFU mode te zetten (home en sleep ingedrukt blijven houden, totdat het scherm zwart wordt, hierna sleep loslaten.. home toets ingedrukt blijven houden totdat je iPhone weer verschijnt in iTunes, hierna restoren naar 1.1.1).
  #13  
Oud 4 December 2007, 22:14
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 9
Standaard

YES YES kan weer in het toestel BEDANKT !!!!!!!!
  #14  
Oud 4 December 2007, 22:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Berichten: 88
Standaard

vragen nou 2 verschillende mensen hier hulp bij hun iPhone?
ik raak nu ff in de war

Mac P, aangezien jij Topicstarter bent..
Volgens mij heb je nog een oude bootloader als je 1.1.1 erop had staan.

Ziet iTunes jouw iphone wel?
Zoja... restore naar 1.1.1...
Laat ff weten of itunes 'm ziet
  #15  
Oud 4 December 2007, 22:18
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

@Paul: mooi zo, dan kunnen we nu proberen MacPudding zijn probleem op te lossen

@Ruben: Yep klopt Ruben, Paul had eigenlijk een eigen topic moeten starten!
  #16  
Oud 4 December 2007, 22:23
» iPhone US 8GB
» Anders
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

De iPhone is momenteel bij die vriend van mij. itunes ziet hem nog maar de downgrade naar 1.1.1 geeft dan weer problemen bij herkennen in jailbrake. als ik het goed voor heb.
Mijne vriend zal zodra hij gedaan heeft met werken dit topic verder opvolgen.

@Paul, om verwarring te vermijden kan je misschien uw vraag in een nieuw topic starten...
  #17  
Oud 4 December 2007, 22:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Berichten: 88
Standaard

@Mac.
gebruikt die vriend dan wel het restore bestand?
je hebt 2 bestanden.
een update file (bijvoorbeeld nodig om van 1.0.2 naar 1.1.1 te updaten)
en een restore file... (om 1.1.1 te restoren)
Misschien dat 't iets uit maakt...

Het kan zijn dat je 't een aantal keer moet proberen... hebben meer mensen last van!
  #18  
Oud 4 December 2007, 22:27
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 9
Standaard

excusses, ben voor het eerst met een probleem bezig, zal het volgende keer anders doen met een nieuwe tropic
  #19  
Oud 4 December 2007, 22:33
» iPhone US 8GB
» Anders
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

Geen probleem Paul, tof dat je hier geholpen bent.
Groeten, MacPudding.
  #20  
Oud 4 December 2007, 22:36
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Citaat:
Het kan zijn dat je 't een aantal keer moet proberen... hebben meer mensen last van!
Klopt is bij mij ook voorgekomen.. daarna geen problemen meer gehad.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hulp gevraagd RickskeP Koopinformatie Nederland 0 20 December 2010 23:44
hulp gevraagd? jimmyneutron iPhone algemeen 23 25 August 2010 16:29
iPhone: Hulp gevraagd Jerome89 Jailbreak 3 28 July 2010 14:31
Hulp gevraagd Loet Unlock [archief] 14 11 May 2008 15:48
hulp gevraagd Djsean Unlock [archief] 8 6 January 2008 01:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:32.