redsn0w: (Un)Tethered Jailbreak voor iOS5.0 (behalve iPad2, 4S) - Verzameltopic

redsn0w: (Un)Tethered Jailbreak voor iOS5.0 (behalve iPad2, 4S) - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Dat staat (misschien wat onhandig) in de 1e regel: met redsn0w....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #641  
Oud 6 November 2011, 17:49
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Dat staat (misschien wat onhandig) in de 1e regel: met redsn0w.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 6 November 2011, 17:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik lees op het internet dat het met sn0wbreeze moet.. Hoe heb jij dat gedaan? En ik werk met windows en als ik op die knop drukt staat er: not available for windows yet
  #643  
Oud 6 November 2011, 17:53
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stylo Bekijk bericht
Ik lees op het internet dat het met sn0wbreeze moet.. Hoe heb jij dat gedaan? En ik werk met windows en als ik op die knop drukt staat er: not available for windows yet
Zie mijn vorige post... (en eventueel een redsn0w tutorial op dit forum)
  #644  
Oud 6 November 2011, 17:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Is die van jou tethered? Want als ik in redsn0w klik op custom IPSW, dan staat er: This feature is not yet available on Windows redsn0w
  #645  
Oud 6 November 2011, 18:01
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Mijn JB is untethered.

Je hebt daar geen custom firmware nodig.

Nogmaals: lees je nou eens in op ons forum.
  #646  
Oud 6 November 2011, 18:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Geloof me dat doe ik al sinds 12 oktober maar ik kom er gewoon niet uit!.. Maar nog een paar korte vragen en kan je die aub straightforward antwoorden want dan heb ik wat duidelijkheid
1. Moet ik rekening houden met SHSH blobs en baseband?
2. Ik moet dus select IPSW aanklikken in plaats van Custom IPSW
3. De juiste volgorde is dus: reservekopie maken -> herstellen -> updaten naar ios 5 -> jailbreaken -> reservekopie terugzetten -> mijn jailbroken apps met pkgbackup terugzetten?

Alvast bedankt!
  #647  
Oud 6 November 2011, 19:02
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Welke Apps?
  #648  
Oud 6 November 2011, 19:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 14
Standaard

vergeet die apps
  #649  
Oud 6 November 2011, 19:40
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

lmfao
  #650  
Oud 6 November 2011, 20:41
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

hallo,
ik heb een iphone 4 met simlock (volgens mij spaanse provider weet het niet zeker)
ios5 erop gezet krijg dan het apple logo op de telefoon en itunes vraagt om de originele sim.
Die hebben we dus niet dus redsn0w erover heen die gene die het beste tot nu toe voor me gewerkt heeft is 0.9.9b8, maar toch maar eens geprobeerd met b4 werkte ook niet
itunes blijft vragen om originele sim, toestel komt niet verder dan het apple logo. gisteren nog een 3GS i0s5 op gezet ging uiterst soepel met redsn0w b7.
snap hier echt niks van. Telefoon blijft ook steeds opstarten beeld springt uit en dan komt het logo weer te voorschijn. Iemand hier een suggestie voor?
alvast bedankt
  #651  
Oud 6 November 2011, 20:41
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stylo Bekijk bericht
vergeet die apps
Tenzij ik je fout begrijp: vergeet mijn/onze hulp...
  #652  
Oud 6 November 2011, 21:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Tenzij ik je fout begrijp: vergeet mijn/onze hulp...
Klopt, laat maar. Ik heb geen zin om te smeken voor hulp. Je gaf ook alleen maar vage antwoorden.Op deze manier hoeft het niet van mij.

En trouwens het is al gelukt na een maand. Zonder jouw hulp in ieder geval.
  #653  
Oud 6 November 2011, 21:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stylo Bekijk bericht
Klopt, laat maar. Op deze manier hoeft het niet, en trouwens het is al gelukt na een maand. Zonder jouw hulp in ieder geval.
Kijk eens aan, dan hebben de educatieve lessen in zelfredzaamheid van ons geliefde Moderator XIII toch geholpen
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #654  
Oud 6 November 2011, 21:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NicolaasR Bekijk bericht
hallo,
ik heb een iphone 4 met simlock (volgens mij spaanse provider weet het niet zeker)
ios5 erop gezet krijg dan het apple logo op de telefoon en itunes vraagt om de originele sim.
Die hebben we dus niet dus redsn0w erover heen die gene die het beste tot nu toe voor me gewerkt heeft is 0.9.9b8, maar toch maar eens geprobeerd met b4 werkte ook niet
itunes blijft vragen om originele sim, toestel komt niet verder dan het apple logo. gisteren nog een 3GS i0s5 op gezet ging uiterst soepel met redsn0w b7.
snap hier echt niks van. Telefoon blijft ook steeds opstarten beeld springt uit en dan komt het logo weer te voorschijn. Iemand hier een suggestie voor?
alvast bedankt
Volgens mij moet je je iphone unlocken. Probeer dit eens Unlock iOS 5 iPhone 4, 3GS With Ultrasn0w 1.2.4 (HOW TO)

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 6 november 2011 om 21:17 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Kijk eens aan, dan hebben de educatieve lessen in zelfredzaamheid van ons geliefde Moderator XIII toch geholpen
Ik heb maar gegokt op wat ik al wist, die hele maand lang maar niet durfde te doen uit angst voor verlies van mijn gegevens, ik moet ook die van iemand anders voor morgen doen dus moest het eerst op die van mij uitproberen. Dus nee ik heb geen hulp gekregen, behalve die van mezelf ja
  #655  
Oud 6 November 2011, 21:18
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

Zou het dan niet handig zijn als je in de telefoon kan? Ik kom niet uit een ei, maar ultrasn0w unlocken doe je via cydia en aan gezien ik niet verder kom dan het apple logo is het niet het juiste antwoord wat ik zoek.
  #656  
Oud 7 November 2011, 10:43
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2010
Berichten: 4
Standaard

pod2g twitter zojuist: "Hey jailbreaking friends, I've found a bug that can untether iOS 5. Don't expect a release soon, but I'm gonna work hard in it."
  #657  
Oud 7 November 2011, 11:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 7
Standaard

Allen,

Als ik me iPhone 4 (IOS5) wil "just booten" met redsn0w onder Windows XP (0.9.9b8), crashed redsn0w na een minuutje....

Iemand hier ervaring mee? (op mn iMac heb ik hier geen last van, maar nu niet tot mijn beschikking).

Gr.
  #658  
Oud 7 November 2011, 11:06
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

Nee dat nog niet mee gemaakt alleen mijn telefoon wil niet unlocken en opstarten, hij blijft opstarten en komt niet verder dan het apple logo.
  #659  
Oud 8 November 2011, 10:00
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2011
Locatie: Emmen
Berichten: 21
Stuur een bericht via MSN naar SpeedDemon
Standaard

@Fezz run je redsnow als admin? Dat was voor mij de oplossing namelijk.
  #660  
Oud 8 November 2011, 11:58
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 117
Standaard

iedereen, ik zit met een groot probleem.
Had al een tijdje ios 5 incl jailbreak thethdred en nu wou ik een update in Cydia doen en moest mijn iphone opnieuw opstarten. Heb ik Redsnow gebruikt door Just boot now te doen. dan doe ik alles volgens plan en dat gebeurd dit:
Hij blijft hangen op de ananas logo. Redsnow zegt dat ie klaar is maar er gebeurd niets. na een tijdje (paar minuten) en dan komt er een rondje die je wel eens ziet die beweegt maar deze beweegt niet.
Ik kan me iphone dus niet opstarten! heb volgens mij al van alles geprobeerd en ook het forum nagezocht. graag snel hulp!!!
alvast bedankt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.1 (behalve iPad2) - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 456 22 January 2012 21:06
redsn0w: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.3 (behalve iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 323 21 December 2011 21:33
Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.2 (behalve iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 290 30 October 2011 16:31
Alle iDevices: redsn0w: Tethered Jailbreak voor iOS4.3.4/4.3.5 (behalve iPad2, ATV2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 88 13 October 2011 12:40
iPhone: Jailbreak voor iPhone 3G en iTouch 2G iOS4.0 met Redsn0w - Verzameltopic spysical Jailbreak 1372 19 September 2010 18:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:10.