Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Al je instellingen enzo worden bewaard? En stel ik wil straks weer naar een non jb firmware dan gaat het ook zonder problemen?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 11 October 2009, 11:28
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Al je instellingen enzo worden bewaard? En stel ik wil straks weer naar een non jb firmware dan gaat het ook zonder problemen?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 11 October 2009, 11:29
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
(...)

Maar ik heb nog een vraagje. Is het mogelijk om via Blackra1n de jb te doen en via Ferosiousbird de unlock te installeren? Of gaat dit niet samen.
Is je iPhone standaard gelockt, blijf dan van blackra1n weg. geohot geeft heel duidelijk aan dat het geen unlock is. Of een andere unlock nu al gaat werken betwijfel ik. Er zijn er tot nu toe geen beschikbaar voor 3.1.2 c.q. voor de huidige baseband.
Even wachten op appuloha1l -en op de eerste reactie daarop....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #23  
Oud 11 October 2009, 11:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik heb mijn iphone geupdate naar 3.1.2 en probeer nu met Blackra1n de jailbreak door te voeren. De iphone gaat netjes in recoverymode, ik krijg de itunes/kabeltje scherm te zien en Blackra1n is running. Dit blijft een half uur zo en er gebeurd verder niets.
Iemand tips?
  #24  
Oud 11 October 2009, 11:31
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Is je iPhone standaard gelockt, blijf dan van blackra1n weg. geohot geeft heel duidelijk aan dat het geen unlock is. Of een andere unlock nu al gaat werken betwijfel ik. Er zijn er tot nu toe geen beschikbaar voor 3.1.2 c.q. voor de huidige baseband.
Even wachten op appuloha1l -en op de eerste reactie daarop....
Mijn iPhone is inderdaad nog niet ge-unlocked, en ik wil deze juist erg graag ge-unlocked hebben. Ik las inderdaad dat wanneer je upgrade naar 3.1.2 unlock niet meer mogelijk wordt, dus het verstandigste is dus om even te wachten op Appuloha1l.

Bedankt Butcher!
  #25  
Oud 11 October 2009, 11:32
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gbblr Bekijk bericht
Ik heb mijn iphone geupdate naar 3.1.2 en probeer nu met Blackra1n de jailbreak door te voeren. De iphone gaat netjes in recoverymode, ik krijg de itunes/kabeltje scherm te zien en Blackra1n is running. Dit blijft een half uur zo en er gebeurd verder niets.
Iemand tips?
Werkt niet op een standaard gelockte iPhone 3G(S) zoals al vermeld in dit topic.
Hij zal nu weer gelockt zijn. Hou appoluha1l in de gaten....
  #26  
Oud 11 October 2009, 11:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 15
Standaard

Net blackra1n uitgevoerd op een 3gs met fw 3.1.2 en cydia is zich aan het installeren.. Wat is die George toch weer goed bezig!
__________________
"Sommige mensen zeggen dat ik gek ben, maar gekken horen toch thuis is het gekkenhuis? of ben ik nou gek..?"
  #27  
Oud 11 October 2009, 11:39
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pacorabanne Bekijk bericht
waarom moeten wij resn0w draaien en anderen niet?
blackra1n is een jailbreak, geen unlock. Kennelijk ben jij je unlock weer kwijt na de jailbreak. Omdat jij een eerste generatie iPhone hebt zul je, zoals ik er tegenaan kijk, opnieuw moeten unlocken.

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 11 October 2009 om 11:41. Reden: quote toegevoegd
  #28  
Oud 11 October 2009, 11:41
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik ben nu ook bezig om mijn 2G model te updaten naar 3.1.2, ben benieuwd of het goed gaat. Unlock is niet zo'n probleem denk ik als hij al weg is dan kun je via cydia altijd bootneuter weer installeren en draaien.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #29  
Oud 11 October 2009, 11:43
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Maar de vraag is nu waarom de iphone bij sommigen van ons in de recovery mode komt, na het aanklikken van make it ra1n???
  #30  
Oud 11 October 2009, 11:46
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gbblr Bekijk bericht
Ik heb mijn iphone geupdate naar 3.1.2 en probeer nu met Blackra1n de jailbreak door te voeren. De iphone gaat netjes in recoverymode, ik krijg de itunes/kabeltje scherm te zien en Blackra1n is running. Dit blijft een half uur zo en er gebeurd verder niets.
Iemand tips?
Precies hetzelfde hier

Eerst van 3.01 naar 3.12 geupdate, blackrain uitgevoerd. Staat nu al een tijdje op running.

Is een belgische simlockvrije 3G
  #31  
Oud 11 October 2009, 11:48
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
blackra1n is een jailbreak, geen unlock. Kennelijk ben jij je unlock weer kwijt na de jailbreak. Omdat jij een eerste generatie iPhone hebt zul je, zoals ik er tegenaan kijk, opnieuw moeten unlocken.
Nogmaals:
Iphone 3g met software 3.1.2
Blackra1n aangeklikt ,daarna op make ik ra1n geklikt.
Telefoon ging rebooten en kwam in de recovery mode en itunes starte automatisch op en vroeg of ik software wilde herstellen.
  #32  
Oud 11 October 2009, 11:49
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dan moet je nergens op klikken

Op je iPhone zie je het gezicht van Geohot, dan moet je rustig wachten.

bij mij rebootte de iPhone zichzelf weer
__________________

  #33  
Oud 11 October 2009, 11:49
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pacorabanne Bekijk bericht
Nogmaals:
Iphone 3g met software 3.1.2
Blackra1n aangeklikt ,daarna op make ik ra1n geklikt.
Telefoon ging rebooten en kwam in de recovery mode en itunes starte automatisch op en vroeg of ik software wilde herstellen.
In je profiel staat dat je een 2G hebt....
Niet dus, en de 3G is alleen op 3.1.2 te jailbreaken met blackra1n als ie standaard unlockt is.
  #34  
Oud 11 October 2009, 11:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 23
Standaard

Als ik nu van 3.01 JB update naar 3.1.2 official en dan de jailbreak toepas, ben ik wel al mijn cydia updates enzo kwijt? Alle packages die ik via Cydia heb geinstalleerd?
  #35  
Oud 11 October 2009, 11:55
» iPhone 6s 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 274
Standaard

Mensen,

Ik heb een 3GS, origineel Simlock vrij. Kan ik nu gerust naar fw 3.1.2. updaten en dan de tool van GeoHotz (die blackrain ) gebruiken? Als ik dat progje gebruikt heb dan is mijn JB een feit. En hoef ik er verder niks meer op uit te doen? That's all dus? Verder geen andere terug kerende handelingen die je moet toepassen naar de JB?

Bedankt!
__________________
Doe mij maar 10 bier! *Overigens; iPhone 6S 16GB & iPad 4 16GB.
  #36  
Oud 11 October 2009, 11:58
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RioolDokter Bekijk bericht
Mensen,

Ik heb een 3GS, origineel Simlock vrij. Kan ik nu gerust naar fw 3.1.2. updaten en dan de tool van GeoHotz (die blackrain ) gebruiken? Als ik dat progje gebruikt heb dan is mijn JB een feit. En hoef ik er verder niks meer op uit te doen? That's all dus? Verder geen andere terug kerende handelingen die je moet toepassen naar de JB?

Bedankt!

Volmondig ja, heb het net gedaan
  #37  
Oud 11 October 2009, 12:00
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bart013 Bekijk bericht
Als ik nu van 3.01 JB update naar 3.1.2 official en dan de jailbreak toepas, ben ik wel al mijn cydia updates enzo kwijt? Alle packages die ik via Cydia heb geinstalleerd?
Je zult ws. alle packages kwijt zijn. Maar ook daar is via Cydia weer een oplossing voor (aptbackup oid)
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koosie Bekijk bericht
ik heb een t-mobile gesimlockte otb 3.1 3gs moet ik eerst updaten naar de laatste firmware of 3.1 jailbreaken
Updaten en dan de jb doen, heb je gelijk van alles het nieuwste...
  #38  
Oud 11 October 2009, 12:01
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Willem89 Bekijk bericht
Iemand die sbsettings al werkend heeft gekregen?
JA hoor werkt gewoon
  #39  
Oud 11 October 2009, 12:06
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Nog een keer geprobeerd.
Na het drukken make it rain staat er bovenin entering recovery mode.
En daar blijft hij ook hangen.
Gaat niet werken dus
Gebruik windows vista kan het daar aan liggen?
  #40  
Oud 11 October 2009, 12:07
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pacorabanne Bekijk bericht
Nog een keer geprobeerd.
Na het drukken make it rain staat er bovenin entering recovery mode.
En daar blijft hij ook hangen.
Gaat niet werken dus
Gebruik windows vista kan het daar aan liggen?
Nee want ik heb ook Vista en Blackra1n deed het gewoon
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 02:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:02.