Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door iRian Dus als ik mijn 3GS wil jailbreaken moet ik van 3.0 naar 3.1.2 en dan blackra1n gebruiken? En kan ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 11 October 2009, 14:20
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iRian Bekijk bericht
Dus als ik mijn 3GS wil jailbreaken moet ik van 3.0 naar 3.1.2 en dan blackra1n gebruiken? En kan ik dan nog tethering activeren volgens de orginele manier?
Nee, je MOET niet updaten volgens mij. Ik zat nog op 3.1 en de Jailbreak werkte perfect. En nog 'n keer nee, je kan dan volgens mij niet tethering activeren via de mobileconfig manier
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 11 October 2009, 14:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Hallo, weet iemand of ik mijn zojuist aangeschafte 3 gs 32 GB officieel kan laten unlocken ?
  #103  
Oud 11 October 2009, 14:23
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Effe update.
Tot 5 maal toe software opnieuwe er op gezet.
Alle tips die hier vermeld staan werken niet.
Dus blackra1n werkt niet op 3g.
Wie het wel is gelukt, laat even weten hoe en wat je gedaan hebt.

Laatst gewijzigd door pacorabanne; 11 October 2009 om 14:25.
  #104  
Oud 11 October 2009, 14:25
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pacorabanne Bekijk bericht
Effe update.
Tot 5 maal toe software opnieuwe er op gezet.
Alle tips die hier vermeld staan werken niet.
Dus blackra1n werkt niet op 3gs.
Wie het wel is gelukt, laat even weten hoe en wat je gedaan hebt.
je bedoelt 3G denk ik
__________________

  #105  
Oud 11 October 2009, 14:26
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jobo Bekijk bericht
Hallo, weet iemand of ik mijn zojuist aangeschafte 3 gs 32 GB officieel kan laten unlocken ?
Ik neem aan dat je bedoelt via de blackra1n tool. Nee dat is niet mogelijk, alleen een jailbreak.

*** Mensen, neem even de moeite om de voorgaande pagina's ook even door te lezen. Nu komen dezelfde vragen steeds maar weer terug terwijl ze hier al beantwoord zijn ***
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #106  
Oud 11 October 2009, 14:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ik neem aan dat je bedoelt via de blackra1n tool. Nee dat is niet mogelijk, alleen een jailbreak.

*** Mensen, neem even de moeite om de voorgaande pagina's ook even door te lezen. Nu komen dezelfde vragen steeds maar weer terug terwijl ze hier al beantwoord zijn ***
Nee ik bedoel officieel via Iphone of t-mobile ??
  #107  
Oud 11 October 2009, 14:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 15
Standaard

hallo kan er misschien iemand een goede en simpele uitleg geven hoe ik nu moet jailbreaken. Ik heb nu veel gelezen maar snap er geen hout van. Ik zit nog steed op een oude en laatste jailbreak maar nu is er een nieuwe uit en ik weet niet hoe ik hem moet installeren.

Please Help
  #108  
Oud 11 October 2009, 14:30
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard re

Blackrain doet het niet bij mij, als ik een 3gs aansluit dat komt ie wel en recovery mode maar voor de rest gebeurt er niks, ik zie alleen running.... staan.... iemand een idee wat het kan zijn?
  #109  
Oud 11 October 2009, 14:32
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mdv1980 Bekijk bericht
hallo kan er misschien iemand een goede en simpele uitleg geven hoe ik nu moet jailbreaken. Ik heb nu veel gelezen maar snap er geen hout van. Ik zit nog steed op een oude en laatste jailbreak maar nu is er een nieuwe uit en ik weet niet hoe ik hem moet installeren.

Please Help
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markmg Bekijk bericht
Blackrain doet het niet bij mij, als ik een 3gs aansluit dat komt ie wel en recovery mode maar voor de rest gebeurt er niks, ik zie alleen running.... staan.... iemand een idee wat het kan zijn?
Heren, gewoon eerst updaten naar de 3.1.2 firmware en dan jailbreaken met blackra1n
  #110  
Oud 11 October 2009, 14:35
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 34
Standaard back up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macgreek Bekijk bericht
hoe doe je stap 3 & 4? wil je aub uitlegen?thanxxx
Als je op je iPhone klaar bent met jb'n dan opent BR zelf een venstertje met drie opties, kies daarvan Cydia, en na een paar keer herstarten (doet Cydia zelf, dan open je Cydia en zie je in de bovenste regel staan:
"This device has a 3.1 (of 3.1.2) ECID SHS on file"

Het zelf doen op je eigen pc zie je hier beschreven. Echter alleen in het Engels.Ik heb het nergens in het NL kunnen vinden.
  #111  
Oud 11 October 2009, 14:36
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Klopt het dat wanneer je iPhone gejailbreaked is, apps die je voor de jb origineel hebt 'gekocht' niet meer kunt gebruiken?

Al mijn oude apps starten namelijk niet meer op..
  #112  
Oud 11 October 2009, 14:39
scarface32sa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 31
Standaard

help,mijn iphone is dood na winterboard installatie.
  #113  
Oud 11 October 2009, 14:42
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Klopt het dat wanneer je iPhone gejailbreaked is, apps die je voor de jb origineel hebt 'gekocht' niet meer kunt gebruiken?

Al mijn oude apps starten namelijk niet meer op..
Als je ze origineel hebt gekocht kan je ze weer installeren via de App Store zonder extra kosten
  #114  
Oud 11 October 2009, 14:43
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Als je ze origineel hebt gekocht kan je ze weer installeren via de App Store zonder extra kosten
Ok, maar het klopt dus dat ze niet meer opstarten na een jailbreak.. Met andere woorden, dit ligt dus niet aan de jailbreak..
  #115  
Oud 11 October 2009, 14:44
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Ok, maar het klopt dus dat ze niet meer opstarten na een jailbreak..
Heb ik hier geen last van.
  #116  
Oud 11 October 2009, 14:47
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ricola Bekijk bericht
nog steeds niemand die weet waarom blackra1n niet op een 3g werkt ?
Zou wel moeten werken. Maar ik kom meer berichten regen dat het op een 3G met 3.1.2 niet altijd werkt.
  #117  
Oud 11 October 2009, 14:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 198
Standaard

Ik heb blackra1n gebruikt op mijn 2G, alleen nu moet ik mijn iPhone activeren. Hoe doe ik dat?
  #118  
Oud 11 October 2009, 14:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2009
Berichten: 17
Standaard

Ik heb goed nieuws voor de 3G mensen onder ons. Ik ben al hele dag aan het prutsen met men iphone. En ik ben er nu net in geslaagd om hem te jailbreaken.
Ik heb windows vista, moet ook wel rekening mee gehouden worden. Ik ben als volgt aan het werk gegaan:
-Ik weet niet of het er toe doet, maar ik zeg het er toch even bij... Ik heb men firewall en virusscanner even uit gezet.
-Dan heb ik mijn computer heropgestart. (iphone losgekoppeld) Dan heb ik Blackra1n geopend.
-iphone aangekoppeld en direct op 'make it rain gedrukt' (als je te lang wacht is itunes je voor, en neemt hij die dll in beslag)
-even geduld en jouw iphone is gejailbreakt.

nog even voor alle duidelijkheid, mijn iphone stond gewoon aan. Niet in de recovery mode ofzo. Veel succes 3Gers
  #119  
Oud 11 October 2009, 14:52
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 3
Standaard

scorpiosoft, verwacht jij dat er snel een update zal komen van Blackra1n waarbij ook een ondersteuning zal komen voor de iPod Touch 3G 8GB model?

Ik begrijp niet hoe moeilijk mensen het vinden om dit programma te gebruiken.
blackra1n
Je hoeft het alleen de downloaden, door onderaan de pagina op het windows logo te klikken. Vervolgens sluit je itunes en klik je op blackra1n.exe die je hebt gedownload.
Vervolgens klik je op de butten "make it rain" en klaar ben je, tenminste met een beetje geduld.

Ik hoop dat er snel een update komt om ervoor te zorgen dat ik toch mijn ipod touch kan jailbreaken.
  #120  
Oud 11 October 2009, 14:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 86
Standaard

Ik heb een T-Mobile iPhone 3GS met 3.1 er nu op staan(me iphone is gepwnd)
Ik zou graag naar 3.1.2 willen om zo die 3 grote bugs van 3.1(3g verbinding die wegvalt, crashende telefoon en nog 1tje) op te lossen.

Is het nou wel slim om met Blackrain te updaten of niet ?
zo ja, moet ik dan eerst in itunes me iphone restoren op de normale manier(dus met officele 3.1.2 firmware) of moet ik een 3.1.2 custom restore maken op me mac met pwnagetool waarmee ik ook 3.1 custom heb gemaakt ?

alvast bedankt
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:39.