Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Pienoet Ik heb een T-mobile met simlock erop ik heb hem nu ge-update naar 3.1.2. Ben nu ff bezig om me ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 11 October 2009, 11:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pienoet Bekijk bericht
Ik heb een T-mobile met simlock erop ik heb hem nu ge-update naar 3.1.2.
Ben nu ff bezig om me backup er weer op te zetten.

Daarna probeer ik het nog een keer.....

Heb het weer ff geprobeerd.
Hij spring in recovery (usb kabel met itunes logo) daarna zit weer tegen een wit scherm aan te kijken....
Hoe lang duurt het voor hij zich weer reboot?

minuten, seconden? pfff


Ik heb een otb 3.1 ge-update naar 3.1.2 en hij is gesimlocked
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 11 October 2009, 11:11
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Duurt nog geen minuut

Voor degenen met VISTA, misschien Gebruikersaccountbeheer uitzetten ??
__________________

  #43  
Oud 11 October 2009, 11:13
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Duurt nog geen minuut

Voor degenen met VISTA, misschien Gebruikersaccountbeheer uitzetten ??
En ook dat moet ik tegenspreken want dat ik heb ik ook aanstaan
  #44  
Oud 11 October 2009, 11:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 6
Standaard

Ik heb een paar vragen, hopelijk kan iemand mij helpen.

1. zit nu op 3.0 met JB, no unlock.. moet ik eerst updaten naar 3.1.2??
2. is deze uberhaupt te gebruiken als een gelockte heb (lees hier een daar dat alleen voor officiele geunlockte toestellen werkt.
  #45  
Oud 11 October 2009, 11:16
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Nogmaals: blackra1n is geen unlock voor de 3G(S). Heb je NIET een TM-iPhone of een fabrieksmatig unlockte iPhone uit bijv. Belgie, dan NIET blackra1n draaien. Je iPhone wordt weer gelockt!

En v.w.b. Vista: ik heb niks extra's hoeven doen om blackra1n werkend te krijgen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #46  
Oud 11 October 2009, 11:16
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2008
Berichten: 269
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thaantje Bekijk bericht
Ik heb een paar vragen, hopelijk kan iemand mij helpen.

1. zit nu op 3.0 met JB, no unlock.. moet ik eerst updaten naar 3.1.2??
2. is deze uberhaupt te gebruiken als een gelockte heb (lees hier een daar dat alleen voor officiele geunlockte toestellen werkt.
1. Zou ik wel doen. Weet niet of het persee nodig is.
2. Ik heb een simlock-toestel van T-Mobile. Hierop werkt het iig perfect
  #47  
Oud 11 October 2009, 11:21
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Wat een onzin de 2G modellen hebben al vanaf 2.0 dezelfde baseband. Ik zie trouwens gewoon Vodafone voorbij komen als hij op "slide for emergency" staat. Dus unlock blijft gewoon, alleen de activatie moet dus anders. Ik heb wel een alternatief, maar dan moet ik eerst naar 2.2.1 custom. hmm even testen maar. Als het werkt maak ik wel een handleiding ervan. Indien er nog geen activatie tool is inmiddels.
Ok, dus je kan en Jailbreaken en Unlocken, maar niet activeren via iTunes?
  #48  
Oud 11 October 2009, 11:22
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 2
Standaard

Ik heb een iPhone 3GS van T-Mobile met 3.1 er op.
Ik wil graag mijn Vodafone Simkaart erin gebruiken. Wat kan ik nu het beste doen?

Ik hoop dat iemand het heel duidelijk kan uitleggen. Ik begrijp uit dit forum dat iedereen al vergevorderd is, maar ik zou het ook graag willen begrijpen en uitvoeren op mijn telefoon.
  #49  
Oud 11 October 2009, 11:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

En voor de liefhebbers een plaatje....
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg blackra1n.jpg‎ (61,9 KB, 172x gelezen)
  #50  
Oud 11 October 2009, 11:26
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hapjesprins Bekijk bericht
Ik heb een iPhone 3GS van T-Mobile met 3.1 er op.
Ik wil graag mijn Vodafone Simkaart erin gebruiken. Wat kan ik nu het beste doen?

Ik hoop dat iemand het heel duidelijk kan uitleggen. Ik begrijp uit dit forum dat iedereen al vergevorderd is, maar ik zou het ook graag willen begrijpen en uitvoeren op mijn telefoon.
voor jou is er nog steeds geen oplossing, e.e.a staat op dit forum
jij moet namelijk unlocken en dat kan nog steeds niet op 3.1
  #51  
Oud 11 October 2009, 11:27
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eciruam Bekijk bericht
Ok, dus je kan en Jailbreaken en Unlocken, maar niet activeren via iTunes?
Nee het is echt alleen maar een jailbreak. En geen unlock of activatie. Echter als je al een unlock had dan blijft deze gewoon bestaan na een restore of update.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #52  
Oud 11 October 2009, 11:32
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Nee het is echt alleen maar een jailbreak. En geen unlock of activatie. Echter als je al een unlock had dan blijft deze gewoon bestaan na een restore of update.
Ik heb een 2G, firmware 3.01 met een JB en is unlocked. Kan ik nu updaten naar 3.1.2 en Blackra1n draaien. Is ie dan nog steeds unlocked? Nee toch?
  #53  
Oud 11 October 2009, 11:33
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eciruam Bekijk bericht
Ik heb een 2G, firmware 3.01 met een JB en is unlocked. Kan ik nu updaten naar 3.1.2 en Blackra1n draaien. Is ie dan nog steeds unlocked? Nee toch?
Unlocked wel echter geen activatie meer. Tip ? even wachten de ontwikkelingen zijn erg snel op dit moment.
  #54  
Oud 11 October 2009, 11:34
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 29
Standaard

Voor degene die net als ik na 4 keer proberen geohot zijn gezicht niet kregen. maar een blauw of wit scherm.. Ik ben in me instellingen menu gaan staan in info. en toen op make it rain gedrukt wonderbaarlijk deed hij het toen wel.
  #55  
Oud 11 October 2009, 11:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Berichten: 9
Standaard

Eerst een backup maken van je iphone!!!!!!!!!

Blackra1n downloaden, updaten naar 3.1.2 via Itunes !
Hierna Blackra1n starten, je krijgt een foto van Geohot te zien op je iphone !
Zou niet langer dan 30 sec. moeten duren !

Iphone start weer op, Itunes opstarten en je instellingen weer terug zetten. Klaar ben je!!

Mocht je Cydia e.d weer terug willen, ff Blackra1n aanklikken op je iphone en selecteren wat je geinstalleerd wilt hebben.

MAAR LET OP!!! Dit is om te Jailbreaken en NIET om je unlocken (unlocken = gebruiken maken van je iphone met een andere provider die NIET simlock vrij aangekocht is !!!)
  #56  
Oud 11 October 2009, 11:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 9
Standaard

alles werkt zoals het moet duurt inderdaad maar 30 sec maar als hij klaar is blijft hij in recoverymode hangen
of moet ik i-tunes zelf ook updaten ?
  #57  
Oud 11 October 2009, 11:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 34
Standaard

Hmm waarom krijg ik die foto van geohot niet? Hij gat gewon in recovery, en ik blijf staren op die usb kabel die wijst naar het itunes logootje. De exe zegt gewoon 'running'. Iemand ene idee
  #58  
Oud 11 October 2009, 11:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pacorabanne Bekijk bericht
Nogmaals:
Iphone 3g met software 3.1.2
Blackra1n aangeklikt ,daarna op make ik ra1n geklikt.
Telefoon ging rebooten en kwam in de recovery mode en itunes starte automatisch op en vroeg of ik software wilde herstellen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Greenfield82 Bekijk bericht
Voor degene die net als ik na 4 keer proberen geohot zijn gezicht niet kregen. maar een blauw of wit scherm.. Ik ben in me instellingen menu gaan staan in info. en toen op make it rain gedrukt wonderbaarlijk deed hij het toen wel.
Jammer maar ook dat werkt hier niet....
  #59  
Oud 11 October 2009, 11:43
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 22
Standaard

blackrain maakt een logfile aan daar staat denk ik wel in waar hij nu is
Openen met notepad
  #60  
Oud 11 October 2009, 11:45
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

zoals ik gemerkt heb, zijn er meerdere mensen die het probleem hebben dat ze in de recovery mode komen. Nu nog de oplossing vinden
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:45.