Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Zucht, zie mijn antwoord hierboven. Beste Scorpiosoft, Misschien is alles duidelijk voor jou maar ik heb er veel moeite mee ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 11 October 2009, 14:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Zucht, zie mijn antwoord hierboven.
Beste Scorpiosoft,

Misschien is alles duidelijk voor jou maar ik heb er veel moeite mee om alles te vinden. Het is zo veel wat ik lees en zie door de bomen het bos niet meer. Kan jij precies uitleggen (of waar ik het goed kan vinden op het forum) wat er gedaan moet worden om een perfecte jailbreak uit te voeren.

Hartekijk dank.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 11 October 2009, 14:53
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hakan54 Bekijk bericht
scorpiosoft, verwacht jij dat er snel een update zal komen van Blackra1n waarbij ook een ondersteuning zal komen voor de iPod Touch 3G 8GB model?
Ik heb geen directe banden met geohot dus ik kan je daar geen antwoord op geven. Maar ik verwacht wel een update omdat er wat 3G problemen zijn

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gijsje100 Bekijk bericht
Beste Scorpiosoft,

Misschien is alles duidelijk voor jou maar ik heb er veel moeite mee om alles te vinden. Het is zo veel wat ik lees en zie door de bomen het bos niet meer. Kan jij precies uitleggen (of waar ik het goed kan vinden op het forum) wat er gedaan moet worden om een perfecte jailbreak uit te voeren.

Hartekijk dank.
Firmware updaten naar 3.1.2 en dan iPhone aansluiten aan de PC en dan blackra1n draaien.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #123  
Oud 11 October 2009, 14:55
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 38
Standaard

Er kan dus geen JB uitgevoerd worden met een mac?!?! Maar ik
kan hem wel JB'en op de pc van een vriend????? Want ik heb toch geen iTunes modig om te JB'en???
  #124  
Oud 11 October 2009, 14:56
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door justme Bekijk bericht
Er kan dus geen JB uitgevoerd worden met een mac?!?! Maar ik
kan hem wel JB'en op de pc van een vriend????? Want ik heb toch geen iTunes modig om te JB'en???
Nee, je hebt als het goed is geen iTunes nodig. Alleen deze startte bij mij wel automatisch op. Gewoon proberen en je merk het vanzelf
  #125  
Oud 11 October 2009, 14:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 37
Standaard

Ik heb een iPhone 3G met 3.1.2 en heb de blackra1n gedownload en uitgevoerd waar iedereen 30 sec over doet , duurt bij mij veel langer en dan staat de blackra1n nog niet op mijn iphone, wat doe ik verkeerd.. hij is geunlocked, ik heb hem inmiddels weer gereset
  #126  
Oud 11 October 2009, 14:59
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tazzie85 Bekijk bericht
Ik heb een iPhone 3G met 3.1.2 en heb de blackra1n gedownload en uitgevoerd waar iedereen 30 sec over doet , duurt bij mij veel langer en dan staat de blackra1n nog niet op mijn iphone, wat doe ik verkeerd.. hij is geunlocked, ik heb hem inmiddels weer gereset
Misschien dat deze tip werkt.

Handleiding (engels).
  #127  
Oud 11 October 2009, 15:00
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 136
Standaard

Als ik hier lees hoe makkelijk het nu gaat om de iphone te jailbreaken, zal ik het ook maar es proberen h

Nog paar vraagjes:
- Mijn iphone (3GS dus) komt uit Belgi en is officieel simlock vrij, dit zal dus zo blijven h als ik het goed begrijp?
- Kan je de jailbreak daarna makkelijk ongedaan maken indien dit nodig moest zijn?
  #128  
Oud 11 October 2009, 15:00
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nfect Bekijk bericht
Als ik hier lees hoe makkelijk het nu gaat om de iphone te jailbreaken, zal ik het ook maar es proberen h

Nog paar vraagjes:
- Mijn iphone (3GS dus) komt uit Belgi en is officieel simlock vrij, dit zal dus zo blijven h als ik het goed begrijp?
- Kan je de jailbreak daarna makkelijk ongedaan maken indien dit nodig moest zijn?
Twee keer ja
  #129  
Oud 11 October 2009, 15:01
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Nee, je hebt als het goed is geen iTunes nodig. Alleen deze startte bij mij wel automatisch op. Gewoon proberen en je merk het vanzelf
Thanks... maar ik moet het wel zeker weten anders ga ik geen half uur in de bus zitten naar die vriend je hebt verder niks in iTunes hoeven doen tijdens de JB toch?
  #130  
Oud 11 October 2009, 15:02
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

nou dan maar voor de zesde keer opnieuw software der op zetten (lols)
Ook deze manier werkt niet na opnieuw opstarten en dan direct blackra1n opstarten en dan iphone connecten.
Ik stop ermee bah bah stijve nek
  #131  
Oud 11 October 2009, 15:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Locatie: Vlaams Brabant
Berichten: 46
Standaard

Het is op mijn 3G gelukt na een 2e poging.
Vertrokken van een 3.1.2 met win XP

Blackra1n bleef eerst altijd op running staan en de telefoon steeds in recovery mode.

Ik heb manueel alle processen gekilled die met Itunes te maken hadden.
- itunes.exe
- applemobiledeviceservice.exe
- applemobiledevicehelper.exe
- ipodservice.exe

Telefoon gereboot en Blackra1n opnieuw opgestart.
Nadien verliep alles vlekkeloos.

Nu terug in Cydia duiken om mijn gemiste apps te downloaden

Luc
  #132  
Oud 11 October 2009, 15:13
Sten's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: Drachten
Berichten: 32
Standaard

Blijft wel jammer dat er zoveel problemen met de 3G tot dusver zijn. Zelf heb ik een 3G met firmware 3.0, T-Mobile locked. Ik vraag me nu af of ik eerst een custom firmware naar 3.1 zal doen, of officieel via iTunes naar 3.1.2?
Als ik later evt. nog een unlock wil moet ik nu niet via iTunes naar 3.1.2 gaan, want dan update je de baseband toch? Hoe zit dat met die custom firmware?


Alvast bedankt
  #133  
Oud 11 October 2009, 15:17
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

zou het in de veilige modus mischien niet beter werken?
Na zes keer vraag ik me af of de zevende keer ook niet kan!!
  #134  
Oud 11 October 2009, 15:20
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Merkie Bekijk bericht
Ik heb blackra1n gebruikt op mijn 2G, alleen nu moet ik mijn iPhone activeren. Hoe doe ik dat?
Tja... volgens mij heeft blackra1n nog geen activation support.
Ik ben maar ff terug naar een customized 3.1 firmware.

Mocht iemand weten hoe alsnog activeert dan ben ik benieuwd.
  #135  
Oud 11 October 2009, 15:23
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Voor de 3G gebruikers onderons! Na het lezen van de threats doe het volgende. Maak een backup van je iPhone met iTunes. Dan herstel je iPhone met 3.1.2. Direct er na voor terugzetten van de backup blackra1n gebruiken na afsluiten iTunes en stoppen van iTunesDeviceHelper via de taskmanager. Alle antivirus firewalls uitzetten. Ik heb Windows 7 Ultimate x64 gebruik. Dan lukt het!

Op een 3GS kun je zonder herstel blackra1n installeren.

Laatst gewijzigd door QANQAN; 11 October 2009 om 15:52.
  #136  
Oud 11 October 2009, 15:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 44
Standaard

Ik heb net blackra1n erop gezet, reboot gedaan en nu start m'n iPhone 3gs niet meer op.
iemand een idee??
  #137  
Oud 11 October 2009, 15:25
markmg's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 104
Standaard

ik krijg het echt niet aan de praat op een 3GS, blackrain blijft op runnig staan.

Laatste firmware
Laatste itunes
Alle itunes processen uit gezet
blackrain opstarten dan iphone eraan hangen, en anders om
Andere computer getest
Blackra1n opnieuw gedownload
itunes opnieuw geinstaleerd
pc geboot

iemand nog een idee?
  #138  
Oud 11 October 2009, 15:25
Sten's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: Drachten
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QANQAN Bekijk bericht
Voor de 3G gebruikers onderons! Na het lezen van de threats doe het volgende. Maak een backup van je iPhone met iTunes. Dan herstel je iPhone met 3.1.2. Direct er na voor terugzetten van de backup blackra1n gebruiken na afsluiten iTunes en stoppen van iTunesDeviceHelper via de taskmanager. Alle antivirus firewalls uitzetten. Ik heb Windows 7 Ultimate x64 gebruik. Dan lukt het!
Oke bedankt! Maar, zoals jij het dus gedaan hebt, officieel updaten via iTunes, betekent dat je dus nooit meer kunt unlocken?
  #139  
Oud 11 October 2009, 15:28
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Hallo,
bij het installeren krijg ik de melding onherstelnare fout (13) gevolgd dat me iphine niet meer aanging.
wat bekend dit.
Ray
  #140  
Oud 11 October 2009, 15:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2008
Locatie: Oost-vlaanderen Belgi
Berichten: 1
Standaard

Ik heb een 3G FW3.1.2 van belgie (simlockvrij dus) met vista pc en itunes 9.0.1.8.
Tweede keer gelukt binnen 30 sec, waarna de eerste keer het maar bleef hangen in recovery mode.
1. Itunes helper in de processen beindigd, geen reboot van vista
2. blackrain gestart iphone aangekoppeld die normaal aanstaat en meteen op let it rain geklikt en 30 sec later alles ok.
3. thats it.
4. cydia is werkend

hopelijk helpt dit voor velen.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:39.