Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een groot probleem: ik heb een 3GS met T-Mobile simlock, ik dacht vandaag ik ga eens updaten van 3.0 naar 3.1.2 en dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #321  
Oud 12 October 2009, 15:19
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Lelystad
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Benny
Standaard

Ik heb een groot probleem: ik heb een 3GS met T-Mobile simlock, ik dacht vandaag ik ga eens updaten van 3.0 naar 3.1.2 en dan een jailbreak doen.. dat ging goed maar nu heb ik krijg ik geen verbinding meer met 3G :S wel met GPRS maar als ik 3G dan inschakel blijft ie op 'zoeken' staan of op 'geen service' .. ik heb al 2x restore gedaan en opnieuw jailbreak gedaan, zonder succes..

iemand die weet waarom 3G connectie ineens niet meer werkt ? en is er een manier om van 3.1.2 te downgraden naar 3.0 ? want ik lees net dat tethering nog niet mogelijk is op 3.1.2 en daar baal ik eigenlijk wel van..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #322  
Oud 12 October 2009, 15:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

staat het 3G knopje wel aan
__________________

  #323  
Oud 12 October 2009, 15:22
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Als je de topics leest over 3.1.2 dan zul je zien dat veel meer mensen met een 3G problemen hebben, zelf had ik dit ook.

pas na een aantal keer is het mij gelukt

home+power ingedrukt houden moet ie op reageren
Dat is ook het trucje van Geohotz. Hij tweetie vandaag dat de mensen met een 3G het gewoon steeds opnieuw moeten proberen tot het werkt.


Citaat:
3g support is flaky, but it does work, just keep trying #blackra1n
  #324  
Oud 12 October 2009, 15:23
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Lelystad
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Benny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
staat het 3G knopje wel aan
ja..

ik quote mezelf:
"maar als ik 3G dan inschakel blijft ie op 'zoeken' staan of op 'geen service' .. ik heb al 2x restore gedaan en opnieuw jailbreak gedaan, zonder succes.."
  #325  
Oud 12 October 2009, 15:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 14
Standaard geen mobiele verbinding meer

Aargh, ik heb de iPhone 3G gejailbreaked met blackra1n en alles werkte prima. De volgende dag, geen service, geen verbindin gmet mijn provider. Andere mensen wel dus het licht niet aan mijn provider. Ik zie dat meer mensen dit probleem hebben. Is hier al een oplossing voor? Ik kan nu niet meer bellen en niet meer gebeld worden.


  #326  
Oud 12 October 2009, 15:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2008
Berichten: 48
Standaard blackrain

Eindelijk gelukt. Tig pogingen gedaan maar niets hielp. Toen iTunes open laten staan en blackrain gedraait, werkte toen perfect. binnen 10 sec gedaan.
  #327  
Oud 12 October 2009, 15:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 39
Standaard

Hier ook gelukt
nog een vraag, kan ik nu evengoed nog mijn iPhone synchroniseren met iTunes ?, of raak ik dan alles kwijt.
  #328  
Oud 12 October 2009, 15:42
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door impulse Bekijk bericht
Aargh, ik heb de iPhone 3G gejailbreaked met blackra1n en alles werkte prima. De volgende dag, geen service, geen verbindin gmet mijn provider. Andere mensen wel dus het licht niet aan mijn provider. Ik zie dat meer mensen dit probleem hebben. Is hier al een oplossing voor? Ik kan nu niet meer bellen en niet meer gebeld worden.


Probeer dit eens: home en sleep knop ingedrukt houden tot je het Apple logo zie en dan loslaten.
Laat hem dan even opstarten en kijken als hij het dan weer doet.
Heb je trouwens ook een t- mobile abbo ?
  #329  
Oud 12 October 2009, 15:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

Welke programma in Cydia gebruiken jullie om applicaties te downloaden?

Ik ben nog niet bekend met Cydia.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 12 October 2009 om 16:45.
  #330  
Oud 12 October 2009, 15:45
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Benny Bekijk bericht
ja..

ik quote mezelf:
"maar als ik 3G dan inschakel blijft ie op 'zoeken' staan of op 'geen service' .. ik heb al 2x restore gedaan en opnieuw jailbreak gedaan, zonder succes.."
netwerkinstellingen herstellen, misschien helpt dat

ik merk ook bij 3.1.2 dat ie anders omgaat met het switchen tussen gsm en umts, zit zelf bij Vodafone

heb je op geen enkele plek 3G ?
  #331  
Oud 12 October 2009, 15:54
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Bekijk bericht
Welke programma in Cydia gebruiken jullie om applicaties te downloaden?

Ik ben nog niet bekend met Cydia.
Je gebruikt Cydia zelf om apps te downloaden. Als je BR heb gedraaid dan krijg je de optie om te kiezen uit drie apps. Als je Cydia kiest dan zet BR dat op je desktop , klik vervolgens Cydia aan en dan kom je op de Cydia site terecht en kan je browsen naar apps.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 12 October 2009 om 16:45.
  #332  
Oud 12 October 2009, 15:59
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Bekijk bericht
Welke programma in Cydia gebruiken jullie om applicaties te downloaden?

Ik ben nog niet bekend met Cydia.
In cydia zie je rechtsonder "search"

Daar kun je dus zoeken op programma's die hier besprroken worden.

Soms moet je eerst via manage/sources een repo toevoegen, maar zo standaard kun je ook heel veel vinden.
  #333  
Oud 12 October 2009, 15:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Lelystad
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Benny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
netwerkinstellingen herstellen, misschien helpt dat

ik merk ook bij 3.1.2 dat ie anders omgaat met het switchen tussen gsm en umts, zit zelf bij Vodafone

heb je op geen enkele plek 3G ?
netwerkinstellingen herstellen had ik ook al gedaan..

net naar andere kant van de stad gereden en daar had ik wel gewoon volle 3G bereik.. blijkbaar dus een plaatselijke storing van t-mobile..

gelukkig maar, was al bang dat ik me iphone had gesloopt

edit: nu ineens heb ik thuis ook weer gewoon 3G bereik heel vreemd

Laatst gewijzigd door Benny; 12 October 2009 om 16:08.
  #334  
Oud 12 October 2009, 16:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door floa1512 Bekijk bericht
Probeer dit eens: home en sleep knop ingedrukt houden tot je het Apple logo zie en dan loslaten.
Laat hem dan even opstarten en kijken als hij het dan weer doet.
Heb je trouwens ook een t- mobile abbo ?
bedankt voor je snelle antwoord.

Ik heb inderdaad een tmobile abbo. De vorige firmware versie de simlock eraf gehaald, omdat ik naar china moest en daar een simkaart erin heb gedaan.

Net jou suggestie gedaan. Vreemd dat hij heel langzaam 'fadend' uitging. Dat is nog nooit gebeurd. Het hielp trouwens niet. Nog steeds: 'geen service' kan niet bellen. Al herstel gedaan van netgwerkinstellingen in het hoofdmenu. Ai AI . dis is dus echt DE reden om niet te jailbreaken.
  #335  
Oud 12 October 2009, 16:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door razrx Bekijk bericht
Ook voor mij was dit de enige manier om de JB te laten werken (windows XP home,) onder windows 7 RC (64 bit) wilde blackra1n.exe niet eens werken, ook niet wanneer ik um starte as administrator (ik begrijp nu dat dit veroorzaakt wordt door het ontbreken van een dll sinds er geen iTunes installatie op m'n windows 7 staat!)
Kwam van FW 3.1 met JB (Pwnagetool met oude BB), update naar 3.1.2 gedaan.
blackra1n gestart, make it rain, (waiting for phone), toen m'n iPhone 3G aangesloten maar kreeg na meerdere pogingen, reboots enkel het "connect to iTunes" logo te zien ipv GeoHot screen.
Ervoor gekozen om power + home butten ingedrukt te houden tot scherm zwart werd, blackra1n.exe afgesloten en opnieuw opgestart, meteen weer op 'make it rain' geklikt (gedurende deze stappen was iPhone altijd via USB verbonden).
Na een aantal pogingen kreeg ik uiteindelijk het GeoHot screen te zien.
Inmiddels staat Cydia er weer op, heb de beruchte repos weer toegevoegt, aptbackup weer geinstalleerd en vanuit aptbackup een restore gedaan.
Al m'n Cydia apps staan er weer op en werken
Bovenstaande werkte voor mij. Ik heb er wel zo'n 5 x over moeten doen en elke keer kwam ik een stukje verder. Zo ging hij een aantal keren over op "running" en uiteindelijk kwam die pic GeoHot op mijn scherm.

Ik heb blackra1n op vista gedraaid en niet aangepast naar xp compatible.

Thanx voor deze oplossing.
  #336  
Oud 12 October 2009, 16:20
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Jep. Gisteren via Blackra1n mijn iPhone (3GS, FW 3.1) gejailbreaked en vanochtend Winterboard er op gezet. Werkt naar behoren!
Dank je, net de aanmoediging die ik nodig had. Net geinstalleerd en het werkt fluitend!
  #337  
Oud 12 October 2009, 17:52
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Nou ik heb na een tig keren de hoop opgegeven.
iphone 3g 8gig.
  #338  
Oud 12 October 2009, 17:59
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Ben vanmiddag bezig geweest met een 3G 16GB die ook niet echt wilde, na talloze malen proberen is het uiteindelijk gelukt. Cydia genstalleerd en blackra1n verwijderd en verder er wat andere zaken erop gezet. Toen ik de telefoon aan mijn laptop wilde hangen om het bestandssysteem te benaderen kreeg ik een melding in DiskAid dat ik geen toegang kreeg tot de root omdat de iPhone geen jailbreak zou hebben
Iemand een idee ?
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #339  
Oud 12 October 2009, 18:03
pvdp116's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 17
Standaard Geeft Cydia problemen?

Alle Appletjes,

Weet iemand of Blackra1n (voor Cydia) problemen geeft op een Italie simlockvrije 3G? Wil graag de mooie Cydia apps proberen maar wil geen problemen. Is het bijvoorbeeld er weer af te halen?

Nou ik hoor graag jullie antwoord.

Thanks.
  #340  
Oud 12 October 2009, 18:09
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Topics samengevoegd.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:39.