Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mij is het na de 6e x opnieuw proberen wel gelukt. De firewal moet in iedergeval uit. Maar itunes had ik gewoon aanstaan!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 11 October 2009, 17:07
Drekepeteke's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Locatie: Urmond
Berichten: 99
Standaard

Bij mij is het na de 6e x opnieuw proberen wel gelukt.
De firewal moet in iedergeval uit.
Maar itunes had ik gewoon aanstaan!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 11 October 2009, 17:09
kja kja is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 4
Standaard

Hier ook standaard unlocked Iphone (Belgisch), laatste firmware. Bij het opstarten en het runnen van Blackra1n krijg in Blackra1n running,
op de iphone blijft de recovery (itunes logo met usb kabel) actief, geen afbeelding te zien van geohot. Dus hier niet te jailbreaken. Heb het ook geprobeerd met 3.1 maar ook dit lukt toen niet, heb dan ook een volledige restore moeten uitvoeren. (geen antivirus programma's actief)
  #163  
Oud 11 October 2009, 17:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leontjuh1 Bekijk bericht
Klopt, in de meeste gevallen is het belangrijk dat hij niet gejailbreaked is, anders vervalt de garantie. Je kunt de jailbreak simpel weghalen door je iPhone aan te sluiten en op Herstellen te drukken. Daarna kun je kiezen om je oude backup er terug op te zetten ;-)
Pardon? Ik heb nu 2x een Iphone retourneerd MET Jailbreak en in beide gevallen prima geholpen (nieuw toestel).

In welke gevallen zal T-mobile kunnen weigeren dan? Op basis van welke ervaringen / inzichten kun jij dit stellen?
  #164  
Oud 11 October 2009, 17:27
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Runaque Bekijk bericht
Dus als ik het goed begrijp kan je de jailbreak er via de iphone zelf afgooien zonder herstel te doen?
Blackra1n zelf kun je eraf gooien, de jailbreak zal er zelf nog op blijven staan(cydia en alle apps die je gedownload hebt) dus een herstel naar een eerdere backup zal noodzakelijk zijn als je hem eraf wilt hebben.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bimmer Bekijk bericht
Pardon? Ik heb nu 2x een Iphone retourneerd MET Jailbreak en in beide gevallen prima geholpen (nieuw toestel).

In welke gevallen zal T-mobile kunnen weigeren dan? Op basis van welke ervaringen / inzichten kun jij dit stellen?
Ik heb op dat gebied zelf geen ervaring, maar het is naar ik weet wel het beste om de jailbreak eraf te halen voor je hem retourneerd, Apple en T-Mobile kunnen nog al eens rare dingen doen..

Laatst gewijzigd door leontjuh1; 11 October 2009 om 17:30.
  #165  
Oud 11 October 2009, 17:29
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Drekepeteke Bekijk bericht
Bij mij is het na de 6e x opnieuw proberen wel gelukt.
De firewal moet in iedergeval uit.
Maar itunes had ik gewoon aanstaan!

Hier lukt het nog steeeds niet , wij hadden dezelfde probleem.. ik heb ook firewall uitgezet maar hoe zet ik verder alles uit?

Groet,
  #166  
Oud 11 October 2009, 17:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Berichten: 64
Standaard

Voor bij diegene waar het direct werkt, hebben jullie een 32 of 64 bits Windows.
Windows 7 of anders.

Ik ben er maar even mee gestopt totdat duidelijk wordt waarom het niet lukt of GeoHot een update heeft.
  #167  
Oud 11 October 2009, 17:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 143
Stuur een bericht via ICQ naar damnet
Standaard

tis tot zover gelukt (ging HEEEEL snel), alleen als ik met iPhonebrowser (v1.9.3.0) connect geeft iPhonebrowser de melding: not jalibroken (no afc2 service found)

En als ik SBSETTINGS wil installeren: The requested modifcations cannot be....
  #168  
Oud 11 October 2009, 17:33
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door damnet Bekijk bericht
tis tot zover gelukt (ging HEEEEL snel), alleen als ik met iPhonebrowser (v1.9.3.0) connect geeft iPhonebrowser de melding: not jalibroken (no afc2 service found)

En als ik SBSETTINGS wil installeren: The requested modifcations cannot be....
Voor dat eerste is een antwoord, dat tweede weet ik niet.

Dit zei Geohot vanmorgen: "@kalantz yup, afc2 service has been removed because the ramdisk was annoying. i'm sure theres a cydia app to restore #blackra1n "
  #169  
Oud 11 October 2009, 17:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 39
Standaard

Mischien een domme vraag, maar als je gaat jb raak je dan je telnummers kwijt? En hoe zit dat met de app die ik heb.
Dan nog iets, ik heb een MacBook en daar werkt het nog niet op maar kan ik blackra1n via de laptop van mijn dochter op mijn iPhone zetten?
  #170  
Oud 11 October 2009, 17:36
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door johra Bekijk bericht
Mischien een domme vraag, maar als je gaat jb raak je dan je telnummers kwijt? En hoe zit dat met de app die ik heb.
Dan nog iets, ik heb een MacBook en daar werkt het nog niet op maar kan ik blackra1n via de laptop van mijn dochter op mijn iPhone zetten?
Kijk voor dat laatste gedeelte even hier: https://forum.iculture.nl/f14/i...e-3g-3g-s.html
  #171  
Oud 11 October 2009, 17:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 24
Standaard

klopt het dat het running.... gedeelte lang duurt?
  #172  
Oud 11 October 2009, 17:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tazzie85 Bekijk bericht
Hier is het gelukt.. probeerde het nog een keer voor de zoveelste.. en ineens het plaatje van Geohot!!
Ik ben blij

Thanks voor alle uitleg hier op het forum!

Hoe heb je het precies gedaan ? misschien helpt jou ervaring met blackra1n ons ook vandaag nog
  #173  
Oud 11 October 2009, 17:38
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door muz0 Bekijk bericht
ik heb een iphone 3gs versie 3.1.2 heb het gekocht bij t-mobile abbo, maar gebruik een andere t-mobile simkaart kan ik dit gewoon jailbreaken?
Ligt eraan, heb je een jailbreak of unlock moeten uitvoeren om de simkaart te gebruiken die je er nu in hebt zitten? Zo nee, dan kun je gewoon jailbreaken, zo ja, dan NIET doen
  #174  
Oud 11 October 2009, 17:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 24
Standaard

blijft hangen in recovry mode. nu eerst even herstellen via i tunes en dan maar weer proberen.
doet het weer. heb de dfu methode geprobeert en hij gaat spontaan aan met alles erop nog. soms snap ik er niks van

Laatst gewijzigd door tetouani79; 11 October 2009 om 17:44.
  #175  
Oud 11 October 2009, 17:41
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tetouani79 Bekijk bericht
klopt het dat het running.... gedeelte lang duurt?
Antwoord volgens Geohot: "@kainaussie nope, reboot and try again...should take about 30 seconds #blackra1n"
  #176  
Oud 11 October 2009, 17:43
rufuskohn's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 10
Stuur een bericht via Instant Messenger naar rufuskohn Stuur een bericht via MSN naar rufuskohn Stuur een bericht via Skype™ naar rufuskohn Send a message via twitter to rufuskohn
Standaard

Ik heb op een windhoos laptop blackra1n genstalleerd. zodra ik op "make it ra1n" druk stopt het progje. enige suggesties?
ik heb een Dell die op xp draait zonder firewall (momenteel)
Progje starten, ik druk op "make it ra1n", iphone aansluiten, progje stopt niets gebeurt.
update 1
Na een herstart van de Dell ((relderel).... ..... ..... ..... ...... ...... ......
...... duurt een beetje lang ......... ....... mijn macbook start echt 6 keer zo snel op)
vrolijk windhoos deuntje
minder vrolijke windhoos gebruiker boekt ook na een herstart hetzelfde resultaat.

update 2
Ik kan niet "run as administrator" omdat het een werk laptop is

update 3
zal straks een emulatie op de mac draaien pff pfff

Laatst gewijzigd door rufuskohn; 11 October 2009 om 18:04.
  #177  
Oud 11 October 2009, 17:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Als ik op make it rain klik dan komt er een usb ding en een i-tunes logo op men iphone?

moet ik het dan gewoon afsluiten of maakt het niks uit?
  #178  
Oud 11 October 2009, 17:44
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rufuskohn Bekijk bericht
Ik heb op een windhoos laptop blackra1n genstalleerd. zodra ik op let it ra1n druk stopt het progje. enige suggesties?
ik heb een Dell die op xp draait zonder firewall (momenteel)
Probeer eens rechtermuisknop-run as administrator
  #179  
Oud 11 October 2009, 17:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Heb een 3GS 32Gb van T-Mobile. (nieuw,. niets mee gedaan qua unlock jailbreak.. etc etc)

Blackra1n gedownload.. handleiding gevolgd..
Maar Windows (7) zegt na "Make it rain" Blackra1n werkt niet meer .. blablabla...

Werkt dit niet op windows 7 machine ? Of zie ik iets over 't hoofd ? Iemand een idee ??

Werkt deze blackra1n ook op een mac ??

Hoor 't graag.. veel dank !!

O ja... Als administrator uitvoeren biedt ook geen oplossing ... ;(

Laatst gewijzigd door gb68; 11 October 2009 om 17:48.
  #180  
Oud 11 October 2009, 17:48
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: amsterdam
Berichten: 205
Standaard

hallo

als je een 3gs heb gejailbreaked en unlocked met ultrasn0w
3.0 en die officieel is geupdate naar 3.1
kan je deze dan met deze tool jailbreaken?
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:30.