Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Nou, ik probeer hetzelfde op mijn 3G, maar daar gaat het niet zoals op de 3GS Niks geen gezicht inderdaad en het stekkertje blijft in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 11 October 2009, 11:49
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Nou, ik probeer hetzelfde op mijn 3G, maar daar gaat het niet zoals op de 3GS

Niks geen gezicht inderdaad en het stekkertje blijft in beeld
__________________

Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 11 October 2009, 11:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Berichten: 9
Standaard

Voor mensen die problemen hebben met t gebruiken van blackra1n en of een white screen krijgen.

Reboot PC.
Sluit je iphone aan.
Sluit Itunes af

Open taskmanager
Kill Itunes.exe
Kill AppleMobileDeviceHelper.exe

Start nu Blackra1n!

Mocht het niet werken post dan idd ff je blackra1n.log
  #63  
Oud 11 October 2009, 11:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Het lijkt erop dat de iphone in recoverymode usb contact kwijtraakt...
Is hier een oplossing voor?
  #64  
Oud 11 October 2009, 11:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Berichten: 9
Standaard

@pacorabana.

Je PC verliest de USB verbinding, herstart je PC is en sluit alles van Itunes af!!
  #65  
Oud 11 October 2009, 12:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2009
Berichten: 17
Standaard

Dag allemaal,
Ik heb net even heel de topic door gelezen. Ik heb al een aantal dingen geprobeerd. Maar ik krijg men iphone niet gejailbreakt.
Ik ga als volgt te werk:
-Itunes en itunes helper afsluiten
-blackra1n starten, make it rain.
- Men iphone valt even uit, en dan komt het itunes logo+usb kabel op het scherm en dit blijft hele tijd staan. Ik heb al een half uur zitten wachten, er veranderd niks...
Ik heb hem al even herstart en opnieuw geprobeerd maar helaas.
Ik heb een Iphone 3G 3.1.2 gekocht in mobistarshop (met os 2.x) erop en heb zelf een prepaid bij mobistar. en ik heb een PC met vista home op.
  #66  
Oud 11 October 2009, 12:04
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 34
Standaard JB en Unlock

Ik heb het, denk ik, allemaal goed begrepen:

1. BR is alleen een JB en werkt op alle FW's 3.1 en 3.1.2
2. Een JB doen met BR belemmert geen toekomstige unlock
3. Stel dat er een unlock komt dan kan ik toch handmatig by T-Mob blijven

(vind gewoon een unlock wel leuk, ook altijd met mijn HTC's gedaan).

Corrigeer me svp als ik iets mis heb.
  #67  
Oud 11 October 2009, 12:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Ik kwam ook in recovery mode terecht.....Bleef hangen op wit scherm...
Wat ik de gedaan heb...weer herstellen met 3.1.2 daarna GELIJK blackra1n uitgevoerd toen deed die het wel....

Miischien dat ik iemand hiermee kan helpen
  #68  
Oud 11 October 2009, 12:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 6
Standaard

als het met een 3G op XP lukt..
dan is vaak het enige obstakel dat je in Vista even moet aanklikken: Uitvoeren als Administrator

Ga het zo proberen op vista en zal mijn bevindingen wel hier posten
  #69  
Oud 11 October 2009, 12:19
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thaantje Bekijk bericht
als het met een 3G op XP lukt..
dan is vaak het enige obstakel dat je in Vista even moet aanklikken: Uitvoeren als Administrator

Ga het zo proberen op vista en zal mijn bevindingen wel hier posten
compatibiliteitsmodus en uitvoeren als administrator, dat probeer ik nu , maar dat schiet ook niet echt op ......
  #70  
Oud 11 October 2009, 12:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Locatie: Goes
Berichten: 4
Standaard

Bij mij werkte het juist vlekkeloos toen ik iTunes open had staan! Daarvoor bleef hij bij mij hangen op "Running...", maar deed niks. Geen plaatje van Geohot, enkel maar dat iTunes logo + USB kabel.
  #71  
Oud 11 October 2009, 12:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skabaas Bekijk bericht
Bij mij werkte het juist vlekkeloos toen ik iTunes open had staan! Daarvoor bleef hij bij mij hangen op "Running...", maar deed niks. Geen plaatje van Geohot, enkel maar dat iTunes logo + USB kabel.

Ja en toen ?

Wat heb je toen gedaan en zie jij nu cydia ?
  #72  
Oud 11 October 2009, 12:23
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Ja en toen ?

Wat heb je toen gedaan en zie jij nu cydia ?
Je ziet geen cydia, maar een blackrain. Op blackrain klikken in je iphone, en heb je 3 keuze's oa cydia installen.
  #73  
Oud 11 October 2009, 12:26
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harley4 Bekijk bericht
Je ziet geen cydia, maar een blackrain. Op blackrain klikken in je iphone, en heb je 3 keuze's oa cydia installen.

Dat was bij de 3GS wel zo, maar ben nu al een half uur aan het prutsen met de 3G
  #74  
Oud 11 October 2009, 12:27
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Dat was bij de 3GS wel zo, maar ben nu al een half uur aan het prutsen met de 3G
Wel een TM-toestel of standaard unlockt?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #75  
Oud 11 October 2009, 12:28
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Wel een TM-toestel of standaard unlockt?
unlocked door TM
  #76  
Oud 11 October 2009, 12:42
pacorabanne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Berichten: 21
Standaard

Inmiddels mijn software moeten terugzetten na voor de zoveelste keer in de recovery mode te zijn beland.
Wachten op een oplossing lijkt me dan ook maar het beste.

Laatst gewijzigd door pacorabanne; 11 October 2009 om 12:44.
  #77  
Oud 11 October 2009, 12:44
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 37
Standaard jailbreak en unlock 2g

Is het al mogelijk 3.1.2 op een 2 g te instaleren en deze te jailbroken en unlocken??
  #78  
Oud 11 October 2009, 12:47
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

@toon JA
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #79  
Oud 11 October 2009, 12:54
i-1 i-1 is offline
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2008
Berichten: 19
Standaard

Hey,

Ik heb ook:
- Iphone 3G (software 3.1.2) van T-mobile niet geunlocked nog nooit gejailbreaked
- net blackra1n gedownload en volgens instructies op het knopje "make it rain"geklikt
- alle itunes processen gestopt in de task manager
- mijn iphone schiet in de modus met dat USB kabeltje en dat ik met itunes moet verbinden om em te activeren.
- en vervolgens doet ie niks meer
- het werkt due niet :-(

Iemand misschien een oplossing?
  #80  
Oud 11 October 2009, 12:55
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Nou ik geef het op met de 3G

Ik heb de telefoon al helemaal hersteld naar de fabrieksinstellingen en daarna blackrain geprobeerd.

Zo makkelijk het op de 3GS ging, zo NIET gaat het op de 3G
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:44.