[1.0] Pwnage 2.0 - Verzameltopic (OSX versie)

[1.0] Pwnage 2.0 - Verzameltopic (OSX versie) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door praseodym 1. Restore naar firmware 2.0 met iTunes , zodat je iPhone weer 'clean' is. 2. Voer PwnageTool uit, en antwoord ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #501  
Oud 20 July 2008, 14:48
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Nieuwegein-Noord
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door praseodym Bekijk bericht
1. Restore naar firmware 2.0 met iTunes, zodat je iPhone weer 'clean' is.
2. Voer PwnageTool uit, en antwoord 'No' op de vraag of je telefoon al ge-pwned is.
3. PwnageTool zal je telefoon nu pwnen.
4. iPhone uit, home button inhouden en iPhone in het dock zetten. Je krijgt dan het kabel-naar-iTunes-plaatje (restore mode).
5. Restore in iTunes met de custom firmware door middel van een option-click op de 'Restore' button.
6. Restore NIET de backup van oude settings. Kies voor 'Set up as new iPhone'.

@cmidden: zover ik weet kun je ook firmware 2.0 pwnen, restore naar 2.0 moet dus gewoon werken neem ik aan.
Je kan toch niet PwnageTool gebruiken op Windows? mijn OS is namelijk Windows XP Home
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #502  
Oud 20 July 2008, 14:48
berserkrico's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Berichten: 21
Standaard

Ok, zelfs met een normale restore krijg ik de errors 1601/1602, etc.. Ligt dus niet aan de Custom Firmware, toch een soort van opluchting... Waar kan het dan aan liggen? (Vista). Er moet een bestandje ergens zijn verstopt die dit tegenhoudt dacht ik zo.

En itunes COMPLEET verwijderen wil ik niet risceren, aangezien ik bang ben m'n backup van mn SMSjes, etc kwijt te raken..
  #503  
Oud 20 July 2008, 14:49
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 1
Smile Van 1.1.1 naar 2.0 : Hoe?

Hallo allen,

Jeetje, ik draai nog 1.1.1 op een 8 gig IPhone.

Ik heb net Pwnage Tool 2.0 gedownload, de custom FW uit deze thread, etc.

Kan ik zomaar overstappen op 2.0 met de tool of moet ik eerst wat
anders doen?

Een amateur
  #504  
Oud 20 July 2008, 14:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Almere
Berichten: 17
Standaard

@Michael: Ik heb jou instructies gevolgt. Echter bij het kiezen van het bootloader bestand krijg ik telkens de foutmelding "sorry, but that doesn't appear to be the proper file" Ik heb al verschillende bootloader .rar en .zip files van het net gehaald (incl. die jij aanbied) maar dat mag niet baten. Jij, of iemand, enig idee wat er fout gaat?
  #505  
Oud 20 July 2008, 14:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Overigens leuk detail: na de upgrade syncte mijn iPhone zonder het 'Sync in Progress' schermpje. Ik kon dus gewoon applicaties draaien terwijl 'ie aan het syncen was . De iPod-applicatie gaf zelfs een speciaal Syncing-schermpje, ik kon dus geen muziek luisteren. Nu lukt het me niet meer om dat voor elkaar te krijgen :-(.

Laatst gewijzigd door praseodym; 20 July 2008 om 14:52.
  #506  
Oud 20 July 2008, 14:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 53
Standaard

Oke, eerst had ik 1601 error.
Na het opnieuw installeren van iTunes heb ik nu een 1600 error.
What the ****, ksnap er niks meer van.

~altrnt
  #507  
Oud 20 July 2008, 14:51
Maurice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Enschede
Berichten: 365
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robmoh Bekijk bericht
1. Hoe krijg ik de OS weer in de Nederlandse taal?
2. Hoe krijg ik mijn contacten en andere data weer terug in mijn iPhone?
1: Gewoon via Algemeen=>Landinstellingen
2: Synchroniseren via iTunes als je bijv. de contacten in Outlook hebt opgeslagen.


Oh, en trouwens hartstikke bedankt Michael en het Dev Team voor de software
__________________
Voor het laatste game nieuws, check
www.xgn.nl

Laatst gewijzigd door Maurice; 20 July 2008 om 15:01.
  #508  
Oud 20 July 2008, 14:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colin_kuijntjes Bekijk bericht
Je kan toch niet PwnageTool gebruiken op Windows? mijn OS is namelijk Windows XP Home
Nee, dat zei je er net niet bij geloof ik Dan zul je toch echt op een Windows-oplossing moeten wachten (of iemand met een Mac vinden).

Of: Restoren naar 1.1.4, WinPwn gebruiken om te pwnen, en dan van iemand anders een 2.0 custom image downloaden. Zoek even naar de 'restore 2.0 to 1.1.4'-methodes, die leggen uit hoe je iTunes 7.5 terug kunt installeren en firmware 1.1.4 op je iPhone kunt zetten.

Laatst gewijzigd door praseodym; 20 July 2008 om 14:55.
  #509  
Oud 20 July 2008, 14:52
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 31
Standaard PwnageTool start niet

Hier, MacOS 10.5.4, iTunes 7.7, iPhone eerste generatie, firmware 1.1.4 (via iJailbreak), wil PwnageTool niet eens opstarten. Icoontje bounct een tijdje en vervolgens is de enige manier om hem weer te stoppen (menu's reageren niet) met een force quit. Ik wil de iPhone naar 2.0 brengen, jailbreaken en unlocken. Iemand tips? Bedankt!
  #510  
Oud 20 July 2008, 14:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

Had 114 al Gepwned met Winpwn
Bij installeren van de gedownloade 2.0 custum FW ook error 1601.
Simpel, gewoon even telefoon aan/uit en nadien geen probleem meer !
Voor diegene die problemen hebben om in DFU te geraken : gebruik Ziphone
  #511  
Oud 20 July 2008, 14:55
Laurens's schermafbeelding
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 19
Standaard

Nog even een vraag,

ik heb:

- Windows vista
- Een 8GB iphone met 1.1.4 firmware
- Ooit helemaal geunlocked met ZiPhone

Kan ik nu gewoon in itunes op shift-herstellen drukken en het custom 2.0 firmware bestand laden?

Is dat genoeg om 2.0 succesvol werkend te krijgen op mijn iPhone?
  #512  
Oud 20 July 2008, 14:55
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door altrnt Bekijk bericht
Oke, eerst had ik 1601 error.
Na het opnieuw installeren van iTunes heb ik nu een 1600 error.
What the ****, ksnap er niks meer van.

~altrnt
Zit je iphone nog steeds in dfu of zit je al in recovery
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #513  
Oud 20 July 2008, 14:55
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

ik ben sinds vanacht ook over op 2.0 maar heb wel een aantal puntjes:

* als ik alles op NL heb gezet en wil een tel nr intikken komt die met (062) .... ipv (06).
* Voicemail? kan ik gewoon weer de code intikken?
* Uitgaande gesprekken "doorschakeling actief" ... kunnen we dit alleen maar uitzetten via die tool van de installer?
* T9 heb wel rare woordkeuzes, terwijl ik alles alleen op Nl heb staan. Hebben jullie dit ook?

Ben nieuwsschierig naar jullie bevindingen...

PS: mijn grootse verlangen was toch PushMail. Heb t tot in de treuren getest met Wi-Fi / gprs maar het werkt subliem en daar ging t mij om.

SORRY ALS DIT DE VERKEERDE TOPIC IS ...
  #514  
Oud 20 July 2008, 14:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door praseodym Bekijk bericht
1. Restore naar firmware 2.0 met iTunes, zodat je iPhone weer 'clean' is.
2. Voer PwnageTool uit, en antwoord 'No' op de vraag of je telefoon al ge-pwned is.
3. PwnageTool zal je telefoon nu pwnen.
4. iPhone uit, home button inhouden en iPhone in het dock zetten. Je krijgt dan het kabel-naar-iTunes-plaatje (restore mode).
5. Restore in iTunes met de custom firmware door middel van een option-click op de 'Restore' button.
6. Restore NIET de backup van oude settings. Kies voor 'Set up as new iPhone'.

@cmidden: zover ik weet kun je ook firmware 2.0 pwnen, restore naar 2.0 moet dus gewoon werken neem ik aan.
Kan ik vanaf 1.1.2 zo over op 2.0 via deze tutorial of moet ik eerst mijn iPhone locken door in iTunes een reguliere upgrade naar 2.0 te doen, en dan PwnageTool te gebruiken?
  #515  
Oud 20 July 2008, 14:57
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digyourownhole Bekijk bericht
Kan ik vanaf 1.1.2 zo over op 2.0 via deze tutorial of moet ik eerst mijn iPhone locken door in iTunes een reguliere upgrade naar 2.0 te doen, en dan PwnageTool te gebruiken?
Je kan gewoon door naar 2.0
  #516  
Oud 20 July 2008, 14:57
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 8
Standaard

hij zegt dat mijn sim kaart niet niet ondersteund
  #517  
Oud 20 July 2008, 14:57
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 4
Standaard

Dank je wel
  #518  
Oud 20 July 2008, 14:57
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Je moet een restore doen in DFU-mode, als je deze ziet, zit je niet in DFU.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reinier Bekijk bericht
What the fucckk. Ik heb het hele topic doorgelezen, zag er allemaal duidelijk en netjes uit. Ben dus gestart met het upgraden vanaf mijn 1.1.4 naar 2.0.

Alles volgens plan gegaan, en deze handleiding gevolgd. Er verschijnt een PineApple bootlogo op mijn iPhone, dus ik denk ik kan gaan starten met app's installeren. Nu staat er:



Linksboven staat gewoon netjes NL KPN, maar als ik hem dan aansluit op mijn iMac zegt iTunes dat ik geen geldige simkaart heb. Kortom, ik mis de jailbreak of zo om in iPhone OS te komen?
  #519  
Oud 20 July 2008, 14:58
stig666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 78
Stuur een bericht via ICQ naar stig666 Stuur een bericht via MSN naar stig666
Standaard

heel hartelijk bedankt, ik koop wel een nieuw((
  #520  
Oud 20 July 2008, 14:58
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colin_kuijntjes Bekijk bericht
Je kan toch niet PwnageTool gebruiken op Windows? mijn OS is namelijk Windows XP Home
wat je nodig hebt is dan winpwn die is voor windows;-)
__________________
US 1.13 OTB 16GB -> 1.14 ZiPhone 2.5C -> ZiPhone 2.3 ->iPlus 1.1 |winpwn-> 2.0| 04.04.05_G | 4.6_M3S2 Fakeblank
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56
iPhone: [3G] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Jailbreak 283 20 November 2008 19:08
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Unlock 454 20 November 2008 18:22
iPhone: [3G] Pwnage 2.0.2 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Jailbreak 110 15 October 2008 15:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:20.