[1.0] Pwnage 2.0 - Verzameltopic (OSX versie)

[1.0] Pwnage 2.0 - Verzameltopic (OSX versie) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) @ GXNS Ik bedoelde het niet bot, maar ik opende al 4 topics waar nagenoeg dezelfde vraag in stond...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1341  
Oud 5 August 2008, 14:32
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

@GXNS
Ik bedoelde het niet bot, maar ik opende al 4 topics waar nagenoeg dezelfde vraag in stond
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1342  
Oud 5 August 2008, 21:55
OwBeeGee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar OwBeeGee
Standaard 2.0 met pwnagetool.

Na een debiele update te doen van 1.1.4 naar 2.0.1 met te snel klikken zonder te kijken.. heb ik uren lopen schelden en toen met deze tool binnen half uur ofzo 2.0.0 erop gezet en vind het wel leuk zo... jammer van installer nog maar cydia vind ik ook wel werken. Tis even puzzelen nog en me vriendin is depressief naar bed gegaan omdat iZoo van me springboard is verdwenen
Verders een best simpele tool!!!

of dit nou sociaal praatje is of omdat ik trots ben dat ik als n00b gewoon een iPhone kan "hacken" geen idee. LoL veel info valt er ook niet uit dit bericht te halen, behalve dat iedere mongool dus een iPhone kan fixxen.
__________________
[ The dreams in which I'm iPhoning are the best I'd ever had! ]
  #1343  
Oud 5 August 2008, 22:14
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Ik heb mijn iPhone geupdate naar 2.0.1 maar aangezien Cydia nu verwijderd is weet ik niet of de EDGE uitgeschakeld is.

Hoe kan ik hier achter komen of dit uitgeschakeld is
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #1344  
Oud 5 August 2008, 22:35
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
Ik heb mijn iPhone geupdate naar 2.0.1 maar aangezien Cydia nu verwijderd is weet ik niet of de EDGE uitgeschakeld is.

Hoe kan ik hier achter komen of dit uitgeschakeld is
Als je bij netwerk geen username en wachtwoord invult werkt het niet en staat edge uit
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #1345  
Oud 5 August 2008, 23:09
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Als je bij netwerk geen username en wachtwoord invult werkt het niet en staat edge uit
Oke dank je
  #1346  
Oud 5 August 2008, 23:18
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Als je bij netwerk geen username en wachtwoord invult werkt het niet en staat edge uit
Die vlieger gaat bij KPN klanten helaas meestal niet op. GPRS werkt, ookal vul je niets in. Als je met KPN belt kun je nepgegevens invullen in het veld APN, dan kan je iPhone geen contact maken met internet.
  #1347  
Oud 5 August 2008, 23:25
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 29
Standaard Slaat stap over met handleiding

Ik heb de handleiding voor het upgrade naar 2.0 gelezen en uitgeprint en nu wil ik precies volgens het stappen plan mijn iPhone updaten naar 2.0
Na het ingeven van de fireware 2.0 zou stap 7 moeten komen om nog de bootloader te selecteren. Bij mij slaat hij deze stap over en gaat gelijk door met stap 9.
Nu heb ik het proces afgemaakt en is mijn iPhone gelockt

Wie kan mij helpen?!?!

AUB
  #1348  
Oud 5 August 2008, 23:36
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schuurar Bekijk bericht
Ik heb de handleiding voor het upgrade naar 2.0 gelezen en uitgeprint en nu wil ik precies volgens het stappen plan mijn iPhone updaten naar 2.0
Na het ingeven van de fireware 2.0 zou stap 7 moeten komen om nog de bootloader te selecteren. Bij mij slaat hij deze stap over en gaat gelijk door met stap 9.
Nu heb ik het proces afgemaakt en is mijn iPhone gelockt

Wie kan mij helpen?!?!

AUB
heb je de shift knop wel gebruikt toen je de custom erop wilde zetten?
  #1349  
Oud 5 August 2008, 23:36
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 40
Standaard Nu heb ik echt serieus hulp nodig

Mijn iphone is dood. Ik heb echt heel veel geprobeerd, maar ik krijg iedere keer weer een andere foutcode. Downgraden naar welke firmware dan ook, lukt niet. Originele fimware: niks, gepwande: niks, Herstel modus...daar krijg ik em niet eens in, hij is te ver heen. DFU modus..blijft ie in zitten. En ik kom daar ook niet uit. Ik krijg de volgende codes: 2001, 1604, 1603, 1600, 6 en 9.
Ik woon in Bergen op Zoom maar werk in Den Haag. Is er iemand die mij wil helpen hierbij..ik ben (na 2 avonden en nachten) in staat om het ding het raam uit te gooien...
  #1350  
Oud 5 August 2008, 23:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Die vlieger gaat bij KPN klanten helaas meestal niet op. GPRS werkt, ookal vul je niets in. Als je met KPN belt kun je nepgegevens invullen in het veld APN, dan kan je iPhone geen contact maken met internet.
Dat is dan niet zo netjes van KPN Zit je zo op internet en voordat je het weet heb je een rekening
  #1351  
Oud 6 August 2008, 09:46
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Die vlieger gaat bij KPN klanten helaas meestal niet op. GPRS werkt, ookal vul je niets in. Als je met KPN belt kun je nepgegevens invullen in het veld APN, dan kan je iPhone geen contact maken met internet.
Maar hoe kom ik er dan achter of EDGE aanstaat?????
Ik zit dus bij KPN en wil niet me scheel betalen aan internetkosten.
  #1352  
Oud 6 August 2008, 09:50
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
Maar hoe kom ik er dan achter of EDGE aanstaat?????
Ik zit dus bij KPN en wil niet me scheel betalen aan internetkosten.
Nou dat mag duidelijk zijn als je niets invult staat het aan bij KPN
  #1353  
Oud 6 August 2008, 10:38
erv erv is offline
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Als je een 2g iphone update naar 2.0.1, weet iemand dan of je autocorrectie nog steeds is uitgeschakeld (als je dat in 2.0 hebt uitgezet met bijvoorbeeld asKB)? Of biedt apple eindelijk die functionaliteit zelf aan...?

Ik heb er naar gezocht, maar kan hier niks over vinden - en na de 2.0.1 bugfix release wil ik toch graag mijn 1.1.4 iphone updaten
  #1354  
Oud 6 August 2008, 11:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macmichel Bekijk bericht
Maar hoe kom ik er dan achter of EDGE aanstaat?????
Ik zit dus bij KPN en wil niet me scheel betalen aan internetkosten.
Kijk naar het tekentje dat achter NL KPN bovenaan staat. Is het een Wi-Fi teken, dan heb je op dat moment verbinding met Wi-Fi, is het een G of een vierkantje, dan gebruik je op dat moment GPRS. Met Bossprefs kun je dat met de hand aan en uit zetten.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0021.PNG‎ (96,6 KB, 8x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0023.PNG‎ (23,2 KB, 8x gelezen)
  #1355  
Oud 6 August 2008, 11:50
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Op de een of andere manier kom ik maar niet uit de cirkel van error 6 en error 20. Iemand een tip?
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #1356  
Oud 6 August 2008, 12:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Mierlo
Berichten: 65
Standaard

Even een klein vraagje,
ik heb hier een iphone van iemand liggen en daar stond firmware 2.0 met cydia op.
maar geen custom logo's kun je dan met zekerheid zeggen dat hij voorheen gepwned is ?

kweet het vrijwel zeker maar nu moet ik een restore doen en begin ik te twijfelen

wat gebeurt er eigelijk met een iphone waar je custom firmware 2.0 opzet die nog nooit gepwnd is?
  #1357  
Oud 6 August 2008, 14:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 49
Standaard

Was er al een custom 2.0.1 firmware ergens te downloaden?

;-)
  #1358  
Oud 6 August 2008, 14:23
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Die kun je zelf maken met pwn
  #1359  
Oud 6 August 2008, 14:25
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fexion Bekijk bericht
Even een klein vraagje,
ik heb hier een iphone van iemand liggen en daar stond firmware 2.0 met cydia op.
maar geen custom logo's kun je dan met zekerheid zeggen dat hij voorheen gepwned is ?

kweet het vrijwel zeker maar nu moet ik een restore doen en begin ik te twijfelen

wat gebeurt er eigelijk met een iphone waar je custom firmware 2.0 opzet die nog nooit gepwnd is?
Als het firmware 2.0 is, en er staat cydia op, dan issie 100% ge"pwnt"

Ik heb (gelukkig) ook niet zo'n lelijk bootlogo

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Die kun je zelf maken met pwn
Ow ja?? 2.0.1???
  #1360  
Oud 6 August 2008, 14:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 49
Standaard

Ik kan mij herinneren dat "Michael" een mooie custom 2.0 te download had gemaakt en dat je die via itunes kon installeren. Is dit nu ook geen prettige optie?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56
iPhone: [3G] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Jailbreak 283 20 November 2008 19:08
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Unlock 454 20 November 2008 18:22
iPhone: [3G] Pwnage 2.0.2 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Jailbreak 110 15 October 2008 15:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:20.