RebelSim gekocht bij Stopsimlock

RebelSim gekocht bij Stopsimlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Mart-in Bovenstaande al geprobeerd? Werkte bij mij helaas.......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 1 April 2009, 17:06
MaartenW's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2009
Locatie: Beverwijk
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart-in Bekijk bericht
Bovenstaande al geprobeerd? Werkte bij mij
helaas....
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 1 April 2009, 17:07
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Hmm, het blijft sowieso een gepiel. Contact opnemen met Stopsimlock lost ook totaal niets op..
  #43  
Oud 1 April 2009, 17:13
MaartenW's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2009
Locatie: Beverwijk
Berichten: 70
Standaard

heel frustrerend allemaal.
Vanochtend werkte alles perfect! nu helemaal niets meer...
  #44  
Oud 1 April 2009, 17:17
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Klopt, af en toe werkt het bij mij ook niet meer, krijg ik na een reboot ineens zo'n schermpje in beeld dat ik 'm op iTunes moet aansluiten. Als ik dan nog een keer reboot doet 'ie het wel weer gewoon, en staat er ineens in beeld dat de iPhone geactiveerd is.
en bij sommige punten in Nederland stopt hij met werken. Bijvoorbeeld met de trein van Leiden naar Schiphol, valt het signaal weg op n of andere manier. Weer gereboot en alles (weer werkend). Kom ik Utrecht binnenrijden, weer geen signaal.

Helaas pindakaas Alleen beter dat m'n T-Mobile abbo bijna ingaat, geen problemen meer
  #45  
Oud 1 April 2009, 17:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Ik heb gisteren een Rebelsim besteld uit duitslands. Ze hebben hier over een software versie van 27-03-2009 V61en als kijk bij stopsimlock hebben ze over een versie dd 16-02-2008 -V61i.
Alleen Stopsimlock heeft over Iunlock en op de website waar ik het besteld heeft over Rebelsim en over eenGevey. Is die van Stopsimlock.nl ook daadwerkelijk een Rebelsim?

Krijg die van uit duitsland van de week binnen dan maar eens gaan testen.

Laatst gewijzigd door Phylax1; 1 April 2009 om 17:19.
  #46  
Oud 1 April 2009, 17:19
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Voor zover ik weet is die van Stopsimlock een Rebel ja, ben wel benieuwd naar je bevindingen.
  #47  
Oud 2 April 2009, 14:09
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb vandaag de Rebelunlock kaart ontvangen en deze in de Iphone gedaan; alles werkt in principe, bellen etc. Helaas alleen het smsen niet, weet iemand een oplossing daarvoor?

Ik heb firmware 2.2.1 en modemfirmware: 02.30.03

Alvast bedankt
  #48  
Oud 2 April 2009, 14:12
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door linrulez Bekijk bericht
Ik heb vandaag de Rebelunlock kaart ontvangen en deze in de Iphone gedaan; alles werkt in principe, bellen etc. Helaas alleen het smsen niet, weet iemand een oplossing daarvoor?

Ik heb firmware 2.2.1 en modemfirmware: 02.30.03

Alvast bedankt
Handig als je je provider er bij vermeld.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #49  
Oud 2 April 2009, 14:18
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Deze is Vodofane, maar volgens mij is het probleem al verholpen, ik ontving zojuist een SMS (ik heb namelijk 3G uitgezet). Kan het kloppen dat dit het probleem was?
  #50  
Oud 2 April 2009, 14:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Heb eergister ook een rebelsim bestelt. Deze zal vandaag waarschijnlijk komen. Ik ga hem proberen met vodafone en HI dus ben benieuwd (hoelang) het werkt.
Zal mijn bevindingen hier neerzetten.
  #51  
Oud 2 April 2009, 15:39
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 18
Standaard

bij mij doet hij het voor de rest wel.
ik heb alleen geen 3g, dat is dan wel weer jammer.
hij valt wel om de 2 dagen ongeveer een keer weg, dan ga je een beetje klooien met flight modus tot hij zegt geen netwerk meer, dan zet je hem uit en dan ga je weer klooien met flight modus tot hij zegt fout met simkaart of ongeldige simkaart ofzo, dan zet je hem weer uit en aan en dan verbind hij hem..
ik heb een hi abbonement
ik hoop dat 3g het nog een keer gaat doen met een nieuwe firmware
of dat yellowsnow met 3.0 met een unlock komt
  #52  
Oud 2 April 2009, 20:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Ik krijg de rebelsim & vodafone simkaart niet in m`n Iphone...

What to do? Ik heb een Iphone 3G
  #53  
Oud 2 April 2009, 21:07
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Als het goed is moet hij passen, in het begin kreeg ik 'm ook niet dicht, maar ik was blijkbaar te voorzichtig. Zorg wel dat je de kaartjes goed in het 'laatje' hebt liggen. Eerst de Rebel, daarna de eigen kaart erop. Zou moeten passen
  #54  
Oud 2 April 2009, 21:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart-in Bekijk bericht
Als het goed is moet hij passen, in het begin kreeg ik 'm ook niet dicht, maar ik was blijkbaar te voorzichtig. Zorg wel dat je de kaartjes goed in het 'laatje' hebt liggen. Eerst de Rebel, daarna de eigen kaart erop. Zou moeten passen
Ik was ook nogal voorzichtig, maar al duw ik nog zo hard, hij blijft er een klein stukje uitsteken.. en de Iphone pakt hem dus ook niet.
  #55  
Oud 2 April 2009, 21:27
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Zijn de simkaart en de Rebelsim wel even groot? Vreemd dat het niet past, zou toch geen probleem moeten geven..
  #56  
Oud 2 April 2009, 21:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Ik vind het inderdaad raar.. ik heb verschillende filmpjes bekeken en iedereen klikte hem er zo in.. ik kan drukken wat ik wil, maar wil niet verder! Qua oppervlakte zijn de Vodafone kaart & rebelsim even groot..
  #57  
Oud 2 April 2009, 21:44
R-S R-S is offline
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 14
Standaard

De Rebel-Sim's kunnen wel wat hebben, de iPhone sim-tray ook. Als alles goed opelkaar zit, kun je hem er zo in duwen. Als dit wat lastiger gaat, probeer dan de simtray richting het scherm te trekken terwijl je hem erin stopt.

Succes
  #58  
Oud 2 April 2009, 23:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Ik kan zo hard duwen als ik wil, maar krijg hem niet verder ..

Heeft niemand zulke problemen ondervonden?
  #59  
Oud 2 April 2009, 23:10
R-S R-S is offline
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 14
Standaard

Bij de meeste iPhone's kun je ze er zo in klikken...

Weet je zeker dat de chip naar de onderkant gericht is? Dus niet naar het scherm...

Anders de netwerksimkaart met een nagelvijltje een klein beetje schuren.
  #60  
Oud 2 April 2009, 23:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R-S Bekijk bericht
Bij de meeste iPhone's kun je ze er zo in klikken...

Weet je zeker dat de chip naar de onderkant gericht is? Dus niet naar het scherm...

Anders de netwerksimkaart met een nagelvijltje een klein beetje schuren.
Ik heb eerst gewoon de rebel & daarop de Vodafone.. aangezien er een driehoekje af is, kan die er maar op 1 manier in..

Wat bedoel je met stukje schuren?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 bij BASE in Belgi gekocht, nu defect... stefmen Koopinformatie Belgi 37 7 August 2011 14:30
Unlock + Jailbreak Gekocht bij t-mobile, hi-simkaart Xuerio Archief 2 24 November 2009 23:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:12.