RebelSim gekocht bij Stopsimlock

RebelSim gekocht bij Stopsimlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Dutchskill Ik ga toch maar de legale unlock kopen van T-mobile.... Dit werkt gewoon totaal niet stabiel waar ik me verschrikkelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 16 April 2009, 17:54
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dutchskill Bekijk bericht
Ik ga toch maar de legale unlock kopen van T-mobile....

Dit werkt gewoon totaal niet stabiel waar ik me verschrikkelijk aan erger..
Dan ben je in 1x van alle ellende af en kan je in het vervolg zonder zorgen updaten Goed besluit!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 16 April 2009, 17:55
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BladieBla Bekijk bericht
Sinds een paar dagen heb ik een Rebel Sim. De eerste 2 dagen deed die het aardig. Ik kon bellen, sms-en maar niet internetten (alleen via Wi-Fi). Ik vermoed dat ik nu ook het slachtoffer ben geworden van die "netwerk key" want ik heb geen netwerk meer. Ik heb de telefoon tig keer aan en uit gezet, vliegtuigmodus idem dito. Nog steeds geen netwerk. Telefoon geeft aan:
eerst: Geen simkaart geinstalleerd
enkele seconden later: Simlock actief (keuzes ok en ontgrendel)
Na ontgrendelen vindt die weer geen netwerk.

Ik heb T-mobile (geen iphone abonnement; los toestel)

Een andere slimmerik die intussen een handige oplossing heeft gevonden?
Uhm, nou wat ze aanraden is om je simpin eraf te halen zodat hij zichzelf kan herstellen. Wat ze in de handleiding zeggen is dat hij een aantal keer zichzelf moet/kan herstellen, maar als je pincode niet is ingevoerd werkt dit natuurlijk niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Dan ben je in 1x van alle ellende af en kan je in het vervolg zonder zorgen updaten Goed besluit!
Alleen jammer dat het zo achterlijk veel moet kosten

Laatst gewijzigd door iScorpio; 16 April 2009 om 17:57. Reden: Volgende keer de edit knop gebruiken!
  #123  
Oud 16 April 2009, 18:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Dan ben je in 1x van alle ellende af en kan je in het vervolg zonder zorgen updaten Goed besluit!
Mijn Iphone word nog wel gejailbreakt.. (2.2.1) zal dit voor problemen zorgen?

EN als je Iphone simlock vrij is moet je quickpwn gebruiken en als je Iphone een simlock heeft dan moet je custom firmware gebruiken toch..? Wat moet ik dan kiezen als ik de legale unlock heb?

En ik zit verder niet aan een abbo voor mijn Iphone (gekocht via marktplaats) dus kan ik dan eigenlijk wel de unlock aanvragen?

Heel erg bedankt
  #124  
Oud 16 April 2009, 18:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dutchskill Bekijk bericht

En ik zit verder niet aan een abbo voor mijn Iphone (gekocht via marktplaats) dus kan ik dan eigenlijk wel de unlock aanvragen?

Heel erg bedankt
Als het goed is kan je met een prepaid kaart van 120 een unlock aanvragen.
  #125  
Oud 16 April 2009, 18:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robin40 Bekijk bericht
Als het goed is kan je met een prepaid kaart van 120 een unlock aanvragen.
Ok, heel erg bedankt

En weet iemand nog antwoord op mijn andere vraag?

Citaat:
Mijn Iphone word nog wel gejailbreakt.. (2.2.1) zal dit voor problemen zorgen?

EN als je Iphone simlock vrij is moet je quickpwn gebruiken en als je Iphone een simlock heeft dan moet je custom firmware gebruiken toch..? Wat moet ik dan kiezen als ik de legale unlock heb?
  #126  
Oud 17 April 2009, 20:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marnix. Bekijk bericht
Helaas...2.2.1 erop gezet, maar geen resultaat. Heb een paar keer 5sec NL KPN gezien, maar daarna was het weer over...

Wel raar dat hij bij jou wel werkt. Misschien dat het komt omdat ik een nieuwe sim-kaart heb van Hi? Mn oude simkaart is geblokt helaas, maar die deed het voorheen wel...
Ik heb ook Hi en Usimkaart, dus vrij nieuw en werkt perfect met die rebelsim . Internet werkte niet, maar met de nieuwe update v63i werkt het nu wel. 3G nog niet, maar ik ben tevreden met gprs. Snel internetten is er trouwens toch niet bij bij Hi, dus ook niet met 3G
  #127  
Oud 19 April 2009, 12:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door northernstar Bekijk bericht
Ik heb ook Hi en Usimkaart, dus vrij nieuw en werkt perfect met die rebelsim . Internet werkte niet, maar met de nieuwe update v63i werkt het nu wel. 3G nog niet, maar ik ben tevreden met gprs. Snel internetten is er trouwens toch niet bij bij Hi, dus ook niet met 3G
Oke. Heb je die update er zelf op gezet met die flasher?
Zo ja, is dat eenvoudig te doen?
  #128  
Oud 19 April 2009, 13:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 57
Standaard

ja, dat is zeer eenvoudig te doen.
programma installeren binnen 2 minuten.
rebel sim met de "dummy"sim in die programmer, programma openen.
klikken op een knopje, en binnen een minuut is hij geflasht
  #129  
Oud 19 April 2009, 13:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 57
Stuur een bericht via MSN naar Sergioni Stuur een bericht via Skype™ naar Sergioni
Exclamation Rebel sucks!

Hey, ik heb ook zo'n kaart aangeschaft. Ik kan niet anders zeggen dan: " geld weggegooid"... advies: niet kopen. Het is absoluut geen structurele oplossing.
  #130  
Oud 19 April 2009, 13:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arash Bekijk bericht
ja, dat is zeer eenvoudig te doen.
programma installeren binnen 2 minuten.
rebel sim met de "dummy"sim in die programmer, programma openen.
klikken op een knopje, en binnen een minuut is hij geflasht
Oke Maar klopt het dat die v63i nog niet beschikbaar is? Zo wel, waar kan ik die vinden?
  #131  
Oud 19 April 2009, 13:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 57
Standaard

plaats je probleem, misschien kunnen de leden van iPhoneclub je helpen?
  #132  
Oud 19 April 2009, 13:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marnix. Bekijk bericht
Oke Maar klopt het dat die v63i nog niet beschikbaar is? Zo wel, waar kan ik die vinden?
v63i volgens mij nog niet, v64i wel.
  #133  
Oud 19 April 2009, 13:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marnix. Bekijk bericht
Oke. Heb je die update er zelf op gezet met die flasher?
Zo ja, is dat eenvoudig te doen?
herstel: het is v64i. Ik heb het laten doen bij de leverancier/importeur. Heb nu zelf wel zo'n stickje gekocht om te updaten. is vrij simpel hoor

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sergioni Bekijk bericht
Hey, ik heb ook zo'n kaart aangeschaft. Ik kan niet anders zeggen dan: " geld weggegooid"... advies: niet kopen. Het is absoluut geen structurele oplossing.
BS werkt hier toch ook perfect!? Je zal iets niet goed doen

Laatst gewijzigd door King1987; 19 April 2009 om 23:27. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #134  
Oud 19 April 2009, 14:17
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 7
Standaard

ik heb een iPhone 2.2.1 met Rebelsim
Provider: Proximus

Alles werkte prima, tot ik eventjes toevallig de 3G functie aanzette.
Plots kreeg ik meldingen van geen simkaart, geen service.
Simkaart eruit gedaan, in een andere gsm gestoken, allemaal geen baat.
Ik krijg telkens de eerste keer verbinding met het netwerk voor ongeveer 30 seconden, daarna telkens: geen service of geen simkaart. Oplossing ?
  #135  
Oud 19 April 2009, 17:48
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreeride Bekijk bericht
ik heb een iPhone 2.2.1 met Rebelsim
Provider: Proximus

Alles werkte prima, tot ik eventjes toevallig de 3G functie aanzette.
Plots kreeg ik meldingen van geen simkaart, geen service.
Simkaart eruit gedaan, in een andere gsm gestoken, allemaal geen baat.
Ik krijg telkens de eerste keer verbinding met het netwerk voor ongeveer 30 seconden, daarna telkens: geen service of geen simkaart. Oplossing ?
SIM resetten in een Nokia in 2G modus.
  #136  
Oud 19 April 2009, 23:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2009
Berichten: 16
Standaard

Ik had precies hetzelfde probleem, alleen heb ik het nu voor elkaar dat hij het doet, maar alleen het internet doet het niet... kan iemand mij helpen om het internet voor elkaar te krijgen? ik betaal nu 10 euro per maand en ik kan er niks mee...
  #137  
Oud 19 April 2009, 23:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2009
Berichten: 16
Standaard

Ik heb (Bijna) hetzelfde probleem. Alleen ik kan bellen en gebelt worden en smsen dmv de rebel simkaart. Het enige dat mij dwars zit is het internet. Ik heb een internet abbonement bij mijn t mobile 150 abbonement. Alleen ik kom niet op internet. Kan iemand mij uitleggen hoe ik dat moet regelen?
  #138  
Oud 19 April 2009, 23:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 57
Standaard

de APN settings instellen als ik het goed heb, deze staan hier:
www.simlockvrij.nu/apn.pdf
  #139  
Oud 20 April 2009, 00:06
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinstylo Bekijk bericht
Ik had precies hetzelfde probleem, alleen heb ik het nu voor elkaar dat hij het doet, maar alleen het internet doet het niet... kan iemand mij helpen om het internet voor elkaar te krijgen? ik betaal nu 10 euro per maand en ik kan er niks mee...
Wat je kan doen is in het netwerkmenu een verkeerd netwerk kiezen, iphone zegt dan netwerk is niet meer beschikbaar is. Dan iPhone opnieuw opstarten.
Daarna inderdaad de APN gegevens instellen.

Let wel: je hebt hier versie 64 voor nodig !

Laatst gewijzigd door kcaj; 20 April 2009 om 00:09.
  #140  
Oud 20 April 2009, 13:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 22
Standaard

Rebelsim besteld op 9 april, direct betaald met iDEAL. bij stopsimlock.nl Ik heb tot op heden NIETS onvangen. Is dit bedrijf een oplichtersbende?

Moet ik wachten? 2 emails onbeantwoord tot nu toe. Storneren?



Geen van deze bedrijven heeft een telefoonnummer, ik vind het maar een vage boel worden...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 bij BASE in Belgi gekocht, nu defect... stefmen Koopinformatie Belgi 37 7 August 2011 14:30
Unlock + Jailbreak Gekocht bij t-mobile, hi-simkaart Xuerio Archief 2 24 November 2009 23:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:48.