RebelSim gekocht bij Stopsimlock

RebelSim gekocht bij Stopsimlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Net ff op me iphone reservekopie gezet en nu ben ik de verbinding met kpn kwijt. Hij zegt steeds dat het netwerk niet meer beschikbaar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 7 April 2009, 18:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Net ff op me iphone reservekopie gezet en nu ben ik de verbinding met kpn kwijt.
Hij zegt steeds dat het netwerk niet meer beschikbaar is!
Iemand suggesties?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 7 April 2009, 19:24
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Stop je simkaart in een unlockte telefoon (geen iphone) en maak verbinding, stop hem daarna met je unlock kaart in je iphone, bij mij werkt het dan!
  #83  
Oud 7 April 2009, 19:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Helaas dat helpt ook niet. Krijg weer de melding "geen netwerk meer".
Ga denk ik de iphone ff herstellen en kijken of het helpt.

Edit: Werkt weer. Even nog een keer in andere telefoon en paar keer opnieuw opgestart en heb weer verbinding.
Thnx voor de hulp!

Laatst gewijzigd door Robin40; 7 April 2009 om 20:00.
  #84  
Oud 8 April 2009, 10:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Ik maak sinds een week gebruik van de Rebelsim van Stop Simlock.nl(in combinatie met versie 2.2 met baseband 2.30.03).
Na wat proberen heeft het op het 3G na redelijk goed gefunctioneerd met mijn Hi Kpn abonnement.

Tot ik vandaag mijn nieuwe sim-kaart(UMTS sim-kaart) binnenkreeg, en gewoon weer de stappen beschreven in de handleiding heb gevolgd.
Na 5 uur proberen heb ik nog geen verbinding tot stand kunnen brengen.

Ik zou echt niet weten wat ik er nu nog aan kan doen.
  #85  
Oud 8 April 2009, 13:04
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door francebramie Bekijk bericht
Stop je simkaart in een unlockte telefoon (geen iphone) en maak verbinding, stop hem daarna met je unlock kaart in je iphone, bij mij werkt het dan!
Probeer dit is, bij mij deed hij het hierna pas.
  #86  
Oud 8 April 2009, 13:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Heb dit inderdaad al een paar keer geprobeerd, maar helaas zonder resultaat.

Heb net een mailje binnen van stopsimlock.nl, zal als ik thuis ben het mailtje even pasten hier.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marnix. Bekijk bericht
Ik maak sinds een week gebruik van de Rebelsim van Stop Simlock.nl(in combinatie met versie 2.2 met baseband 2.30.03).
Na wat proberen heeft het op het 3G na redelijk goed gefunctioneerd met mijn Hi Kpn abonnement.

Tot ik vandaag mijn nieuwe sim-kaart(UMTS sim-kaart) binnenkreeg, en gewoon weer de stappen beschreven in de handleiding heb gevolgd.
Na 5 uur proberen heb ik nog geen verbinding tot stand kunnen brengen.

Ik zou echt niet weten wat ik er nu nog aan kan doen.
Dit gehoord van de helpdesk van Stop Simlock naar aanleiding van bovenstaand probleem:

"Ik ga contact opnemen met de leverancier voor dit probleem. Er is een
nieuwe versie uit van de software die dit mogelijk zou moeten oplossen
(versie v63i), maar deze is nog in BETA. U hoort spoedig weer van me".

Laatst gewijzigd door iMario; 8 April 2009 om 16:58. Reden: Edit-knop en/of MQuote gebruiken in het vervolg a.u.b.
  #87  
Oud 9 April 2009, 17:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Heerlen
Berichten: 8
Standaard Stom stommer stomst

Ik ben zo stom geweest om de update 2.2.1. op mijn geunlockte Iphone te zetten en toen was hij weer gelocked

Meteen heb ik een Rebelsim besteld. Deze is vandaag aangekomen maar ik blijf de melding: No sim card installed krijgen

Herkent hij niks of is dit helzelfde probleem als waar jullie tegen aan lopen.

FW: 2.2.1
Iphone 3G 16 gig
Nieuwe Baseband

Heb de handleiding gevolgd maar zonder resultaat. 19.95 naar de malle ....

p.s. als ik gewoon mijn SIM er in duw probeert hij te zoeken en in een andere telefoon werk mijn SIM wel
  #88  
Oud 9 April 2009, 18:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guido85 Bekijk bericht
Ik ben zo stom geweest om de update 2.2.1. op mijn geunlockte Iphone te zetten en toen was hij weer gelocked

Meteen heb ik een Rebelsim besteld. Deze is vandaag aangekomen maar ik blijf de melding: No sim card installed krijgen

Herkent hij niks of is dit helzelfde probleem als waar jullie tegen aan lopen.

FW: 2.2.1
Iphone 3G 16 gig
Nieuwe Baseband

Heb de handleiding gevolgd maar zonder resultaat. 19.95 naar de malle ....

p.s. als ik gewoon mijn SIM er in duw probeert hij te zoeken en in een andere telefoon werk mijn SIM wel
[FONT=Trebuchet MS]Beste Guido,

1) Schakel de iPhone aan zonder netwerk simkaart erin.
[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]
[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]2) Ga naar Instellingen>Schakel Vliegtuigmodus uit.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS] Ga naar Instellingen>Algemeen> Schakel 3G uit.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS] Ga naar Instellingen>Algemeen> Schakel Data Roaming in.
[/FONT][FONT=Trebuchet MS]
3) Schakel de iPhone uit en stop uw netwerk simkaart met de Rebel-Sim in de iPhone. Na het opstarten gaat de iPhone nu automatisch naar een netwerk zoeken. Binnen een paar minuten heeft de iPhone verbinding met een netwerk. De eerste keer kan dit wat langer duren dan normaal. [/FONT]

Dit ook al geprobeerd?

Greetz,
  #89  
Oud 9 April 2009, 18:05
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2009
Berichten: 13
Standaard

Waarom filpt mijn post zo erg?
  #90  
Oud 9 April 2009, 20:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door doomzie Bekijk bericht
Waarom filpt mijn post zo erg?
Je hebt geplakt vanuit Microsoft Word. Als je je post wilt voorbereiden kun je beter het Kladblok gebruiken, dan komen die opmaakcodes niet mee als je je tekst in dit forum plakt.
  #91  
Oud 9 April 2009, 20:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Heerlen
Berichten: 8
Standaard

Beste Doomzie,

Bedankt voor de reply! maar helaas helpt dit ook niet. zojuist geprobeerd.

Ik krijg de melding "geen sim kaart geinstalleerd", hij zoekt niet eens naar een netwerk naar mijn mening. hij komt direct met de melding dat er geen SIM aanwezig is.

hij herkent de Sim met rebel sim niet terwijl hij, als ik de sim gewoon er in doe deze wel min of meer ziet zitten zonder netwerkverbinding en ik geen melding krijg.

Heel vreemd.

Het zou ZOOOO simpel zijn. Main naar stopsimlock zie ik niet zitten na de reacties op dit forum. ik ga eens verder zoeken.

Mochten er nog tips zijn!! GRAAG!!

bedankt,

Guido

Nog even een kleine update,

zojuist dit document gevonden:
http://www.freewebs.com/uzw/Gebruiks...%203G%20v7.pdf

Hier staat: mocht u de melding "geen sim" steeds weer krijgen flash dan de rebel sim naar v54i.

Volgensmij kan ik dit niet eens aangezien ik geen "hardware" hab om zo een kaart te flashen.

tevens weet ik niet wat de huidige firmware is.

Tips zijn wederom welkom!

Guido "gefrustreerd"

ziet nog altijd de text op Stopsimlock dat het werkt op alles Iphones incl. 2.2.1 met nieuwe baseband. pffffffff

Laatst gewijzigd door King1987; 10 April 2009 om 01:35. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #92  
Oud 9 April 2009, 22:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door doomzie Bekijk bericht
[FONT=Trebuchet MS]Beste Guido,

1) Schakel de iPhone aan zonder netwerk simkaart erin.
[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]
[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]2) Ga naar Instellingen>Schakel Vliegtuigmodus uit.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS] Ga naar Instellingen>Algemeen> Schakel 3G uit.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS] Ga naar Instellingen>Algemeen> Schakel Data Roaming in.
[/FONT][FONT=Trebuchet MS]
3) Schakel de iPhone uit en stop uw netwerk simkaart met de Rebel-Sim in de iPhone. Na het opstarten gaat de iPhone nu automatisch naar een netwerk zoeken. Binnen een paar minuten heeft de iPhone verbinding met een netwerk. De eerste keer kan dit wat langer duren dan normaal. [/FONT]

Dit ook al geprobeerd?

Greetz,
Ik zie als ik dit probeer voor 5sec NL KPN met vol bereik, maar daarna geeft hij weer aan dat er geen sim kaart aanwezig is.
Ik wacht nog (rustig) even of ik een mail terugkrijg van Stop Simlock.nl zoals ik een aantal posts hiervoor heb aangegeven.

Anders ga ik misschien die iStorm 3G eens proberen...iemand die daar positief over is?
  #93  
Oud 10 April 2009, 10:38
Nikos1984's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 135
Send a message via twitter to Nikos1984
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guido85 Bekijk bericht
Beste Doomzie,

Bedankt voor de reply! maar helaas helpt dit ook niet. zojuist geprobeerd.

Ik krijg de melding "geen sim kaart geinstalleerd", hij zoekt niet eens naar een netwerk naar mijn mening. hij komt direct met de melding dat er geen SIM aanwezig is.

hij herkent de Sim met rebel sim niet terwijl hij, als ik de sim gewoon er in doe deze wel min of meer ziet zitten zonder netwerkverbinding en ik geen melding krijg.

Heel vreemd.

Het zou ZOOOO simpel zijn. Main naar stopsimlock zie ik niet zitten na de reacties op dit forum. ik ga eens verder zoeken.

Mochten er nog tips zijn!! GRAAG!!

bedankt,

Guido

Nog even een kleine update,

zojuist dit document gevonden:
http://www.freewebs.com/uzw/Gebruiks...%203G%20v7.pdf

Hier staat: mocht u de melding "geen sim" steeds weer krijgen flash dan de rebel sim naar v54i.

Volgensmij kan ik dit niet eens aangezien ik geen "hardware" hab om zo een kaart te flashen.

tevens weet ik niet wat de huidige firmware is.

Tips zijn wederom welkom!

Guido "gefrustreerd"

ziet nog altijd de text op Stopsimlock dat het werkt op alles Iphones incl. 2.2.1 met nieuwe baseband. pffffffff

Hardware kan je hier bestellen (kost maar een tientje): Rebel Simcard Benelux
Had mijne de volgende dag al in huis...

Rebel software is hier vandaan te halen: Unlock Zuid-West

Succes!
  #94  
Oud 10 April 2009, 15:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 6
Standaard

Ik had een unlockcard besteld een aantal weken geleden op unlockcard.nl deze kaart werkte niet(ik kreeg toen de melding geen simkaart). Nu heb ik een nieuwe versie ontvangen die deze week is uitgekomen en deze werkt echt perfect!! echt een aanrader
  #95  
Oud 10 April 2009, 15:04
MaartenW's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2009
Locatie: Beverwijk
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steef54321 Bekijk bericht
Ik had een unlockcard besteld een aantal weken geleden op unlockcard.nl deze kaart werkte niet(ik kreeg toen de melding geen simkaart). Nu heb ik een nieuwe versie ontvangen die deze week is uitgekomen en deze werkt echt perfect!! echt een aanrader
inclusief 3G??
welke provider?
  #96  
Oud 10 April 2009, 18:40
Banned
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 4
Stuur een bericht via ICQ naar Rebel Simcard Benelux Stuur een bericht via MSN naar Rebel Simcard Benelux
Standaard

Modbreak:

Het forum is niet bedoeld als supportkanaal voor leveranciers, de post is verwijderd.


Laatst gewijzigd door "R"; 15 April 2009 om 01:08. Reden: plaatsen modbreak
  #97  
Oud 11 April 2009, 01:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MaartenW Bekijk bericht
inclusief 3G??
welke provider?
provider t-mobile
en 3g hoort het als het goed is ook te doen (heb zelf geen 3g abbo)
  #98  
Oud 12 April 2009, 13:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rebel Simcard Benelux Bekijk bericht
Je kunt nu beter naar V63i flashen.
Die heeft een beter ondersteuning voor veel KPN en Vodafone kaarten.
Iemand die zijn of haar ervaring kan delen met het flashen van de sim kaart? Is dit eenvoudig en wat zijn de kosten hiervan?
  #99  
Oud 12 April 2009, 16:06
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Unhappy V63i alleen voor Rebelsim dealers....

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rebel Simcard Benelux Bekijk bericht
Je kunt nu beter naar V63i flashen.
Die heeft een beter ondersteuning voor veel KPN en Vodafone kaarten.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marnix. Bekijk bericht
Iemand die zijn of haar ervaring kan delen met het flashen van de sim kaart? Is dit eenvoudig en wat zijn de kosten hiervan?
Ik heb inmiddels een updater gekocht voor 9,95 om eea uit te proberen. Wilde dat dan ook eens proberen. Krijg ik de melding dat V63i vooralsnog alleen voor Rebelsim dealers beschikbaar is ?!?!
Kan je dus nog niet vertellen hoe dit gaat, misschien dat Rebel Simcard Benelux hier duidelijkheid over kan geven.....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #100  
Oud 12 April 2009, 16:43
Banned
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 4
Stuur een bericht via ICQ naar Rebel Simcard Benelux Stuur een bericht via MSN naar Rebel Simcard Benelux
Standaard

Modbreak:

Het forum is niet bedoeld als supportkanaal voor leveranciers, de post is verwijderd.


Laatst gewijzigd door "R"; 15 April 2009 om 01:08. Reden: geplaatste modbreak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 bij BASE in Belgi gekocht, nu defect... stefmen Koopinformatie Belgi 37 7 August 2011 14:30
Unlock + Jailbreak Gekocht bij t-mobile, hi-simkaart Xuerio Archief 2 24 November 2009 23:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:11.