RebelSim gekocht bij Stopsimlock

RebelSim gekocht bij Stopsimlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Schuren zodat de simkaart dunner wordt en past. Is het een originele sim -tray, dus met de serienummer erop? Anders contact opnemen met de support ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 2 April 2009, 23:14
R-S R-S is offline
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 14
Standaard

Schuren zodat de simkaart dunner wordt en past. Is het een originele sim-tray, dus met de serienummer erop?

Anders contact opnemen met de support van StopSimlock.nl
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 2 April 2009, 23:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Ja, het is de orginele met Serienummer.
Als je hem schuurt, gaat die dan niet kapot oid? Of werkt die alleen van het print plaatje ofzo?
  #63  
Oud 2 April 2009, 23:19
R-S R-S is offline
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 14
Standaard

Het is natuurlijk niet de bedoeling om het helemaal te schuren, maar een klein beetje. Er moet wel druk op blijven, zodat de simkaart contact blijft maken met de iPhone via de Rebel-Sim.
  #64  
Oud 2 April 2009, 23:44
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Oei tricky, straks kun je een nieuwe simkaart aanvragen. Maar het is het proberen waard
  #65  
Oud 3 April 2009, 00:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Had ook een sim besteld om stopsimlock. Werkt dus echt niet bij mij. Alles geprobeerd... Op een gegeven moment deed hij het maar als ik dan naar een andere plaats ging viel hij weer weg en begon het hele plan weer opnieuw. Heb nu een andere en die werkt wel! istorm 3G sim. Valt heel af en toe weg maar hersteld zich dan vanzelf weer na minder dan een minuut. Is voor mij nu een goede oplossing...
  #66  
Oud 3 April 2009, 02:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Zou nog even laten weten als mijn Rebelsim binnen was. Nou bij deze.

Iphone 3G eerst geactiveerd met quickpwn + jailbreak. de volgende stappen uitgevoerd:

1) 3G: uit
2) data Roaming :aan
3) Airplane: Aan

Rebelsim erin en aangezet en had gelijk netwerk. Als je 3g wilt gebruiken kan je ipv uit natuurlijk aanzetten

Op het moment geen problemen. kan bellen/ gebeld worden/sms sturen en ontvangen.

Eens even kijken hoelang het zonder problemen werkt. Bij problemen natturlijk een update.
  #67  
Oud 3 April 2009, 02:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dutchskill Bekijk bericht
Ik vind het inderdaad raar.. ik heb verschillende filmpjes bekeken en iedereen klikte hem er zo in.. ik kan drukken wat ik wil, maar wil niet verder! Qua oppervlakte zijn de Vodafone kaart & rebelsim even groot..
Dit probleem heb ik ook. Ik heb een iPhone 3G uit Zwitserland en het schijnt dat de simingang iets smaller is dan de meeste iPhones. Had ook mijn simkaart superdun moeten vijlen voordat ik het eindelijk erin kreeg, een hoop werk aangezien je goed moet uitkijken dat je je simkaart niet verkl**t.

Het is dus gelukt, maar nog gaan ze er met moeite in wat ertoe heeft geleid dat de simtray en mechanisme naar de mallemoer zijn. Laten repareren dus en gaat in de verkoop!! Ik hou het nu bij de iPhone 2G, is ook een stuk mooier
  #68  
Oud 3 April 2009, 11:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 4
Standaard

It's really sad that the rebel card do not work with 3G.
I do not recommend buying them.





Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phylax1 Bekijk bericht
Zou nog even laten weten als mijn Rebelsim binnen was. Nou bij deze.

Iphone 3G eerst geactiveerd met quickpwn + jailbreak. de volgende stappen uitgevoerd:

1) 3G: uit
2) data Roaming :aan
3) Airplane: Aan

Rebelsim erin en aangezet en had gelijk netwerk. Als je 3g wilt gebruiken kan je ipv uit natuurlijk aanzetten

Op het moment geen problemen. kan bellen/ gebeld worden/sms sturen en ontvangen.

Eens even kijken hoelang het zonder problemen werkt. Bij problemen natturlijk een update.
  #69  
Oud 3 April 2009, 17:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Vandaag het kaartje binnen gekregen maar niet echt succes.
Had een paar seconde NL KPN maar daarna bleef hij staan op geen service. Ik heb een simkaart van HI. Af en toe springt ie ook naar geen simkaart.
Iemand misschien nog suggesties?

Gr Robin
  #70  
Oud 3 April 2009, 17:57
MaartenW's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2009
Locatie: Beverwijk
Berichten: 70
Standaard

Heb de RebelSim nu 3 dagen en moet eerlijk zeggen dat het (erg) goed gaat.
Toestel is 1x z'n bereik kwijt geraakt, maar draait nu erg soepel.

Bereik kwijt/ problemen --> veel vliegtuigmodus aan/uitzetten --> bij komende simfout --> toestel uitzetten en weer aanzetten.
  #71  
Oud 3 April 2009, 18:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MaartenW Bekijk bericht
Heb de RebelSim nu 3 dagen en moet eerlijk zeggen dat het (erg) goed gaat.
Toestel is 1x z'n bereik kwijt geraakt, maar draait nu erg soepel.

Bereik kwijt/ problemen --> veel vliegtuigmodus aan/uitzetten --> bij komende simfout --> toestel uitzetten en weer aanzetten.
Heb jij nog iets speciaals gedaan voordat je de sim+rebelsim erin hebt gedaan?
Deed hem net in een ander toestel en heb hem op handmatig netwerk gezet. Daarna terug in de iphone en had weer 6 seconde verbinding. Nu weer steeds geen service

edit: Zojuist alles opnieuw erin gedaan en opgestart. Kreeg eindelijk kpn in de netwerklijst te zien en nu heb ik verbinding. Net een test gesprek gedaan dus dat werkt. Morgen de grote test als ik naar de autorai ben.
Laat het uiteraard even weten hier. Alvast bedankt voor je hulp MaartenW

Laatst gewijzigd door Robin40; 3 April 2009 om 18:32.
  #72  
Oud 3 April 2009, 18:32
MaartenW's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2009
Locatie: Beverwijk
Berichten: 70
Standaard

handmatig verkeerd netwerk selecteren, daarna goede, simkaart meteen uit "oude" toestel (PIN UITZETTEN)--> simkaart in Iphone, wachten op bereik --> geen bereik --> vliegtuigmodus aan/uitzetten. Kan allemaal wel lang duren, wacht minimaal 10 minuten!
  #73  
Oud 3 April 2009, 18:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MaartenW Bekijk bericht
handmatig verkeerd netwerk selecteren, daarna goede, simkaart meteen uit "oude" toestel (PIN UITZETTEN)--> simkaart in Iphone, wachten op bereik --> geen bereik --> vliegtuigmodus aan/uitzetten. Kan allemaal wel lang duren, wacht minimaal 10 minuten!
Tot nu toe werkend gelukkig. Bedankt alvast voor je hulp!!
  #74  
Oud 3 April 2009, 18:43
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Alphen a/d Rijn
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar Mart-in Send a message via twitter to Mart-in
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robin40 Bekijk bericht
Tot nu toe werkend gelukkig. Bedankt alvast voor je hulp!!
Ik ben benieuwd of hij het bij jou wel langer dan 30-40 uur doet, bij mij met Hi namelijk niet
  #75  
Oud 3 April 2009, 19:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart-in Bekijk bericht
Ik ben benieuwd of hij het bij jou wel langer dan 30-40 uur doet, bij mij met Hi namelijk niet
Ik hoop het wel. Dit weekend blijft ie erin zitten dus zal hier neerzetten als er problemen zijn. Deze iphone is niet van mij(heb zelf de 2G) en er gaat uiteindelijk een vodafone kaartje in.
  #76  
Oud 3 April 2009, 20:35
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Ik heb er ook veel problemen mee. Maar bij orange (waar ik mijn iphone heb gekocht) kan ik mijn na 6 maanden mijn iphone gratis laten unlocken, dus ik wacht maar.
  #77  
Oud 3 April 2009, 21:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2009
Berichten: 10
Standaard

Hij heeft bij mij nog geen moment verbinding gehad. Ik heb de handleiding van stopsimlock precies gevolgd. Bijzonder vervelend aangezien ik niet op de hoogte was van deze situatie (dacht dat ie makkelijk simlockvrij te maken was!). Nu heb ik voor niets geld uitgegeven aan een iPhone.....

Geld terugvragen bij stopsimlock heeft zeker geen zin...
  #78  
Oud 3 April 2009, 23:52
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 94
Standaard

Ik heb ergens een reactie gelezen van een simkaartje genaamd iStorm. Dit kaartje hersteld zelf weer de verbinding mocht deze wegvallen. Het is niet de oplossing, maar het scheelt een hoop ergernis.
  #79  
Oud 5 April 2009, 20:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Berichten: 6
Standaard

Bij mij werkt het (min of meer) met de rebelsim. Soms valt de verbinding weg, flightmode paar keer aan en uit, soms herstart lost het meestal op.

Wel ontdekt (FW 2.2.1 nieuwste baseband, Vodafone, Iphone 3g, jailbroken):
Als je eerst de sim in een andere telefoon doet en volgens de instructie de netwerkkey incl 3G instelt werkt alles incl de 3G.
In het buitenland werkt het niet wat je ook doet.
Met 3g en edge uit kun je gebeld worden, werkt alles goed.
Als je de Wi-Fi uitzet en de edge en 3g aan kun je niet gebeld worden. Met Wi-Fi aan (al is er geen verbinding met een netwerk) kan ik, ook al staat edge en 3g aan, wel gebeld worden. (Toggelen tussen Wi-Fi, edge,3g doe ik met SBSettings.)
Pincode op je simkaart uitzetten zorgt ervoor dat ie zichzelf kan herstellen.
Dataroaming en Locatie staat aan.

Misschien heb je er wat aan. Netwerkkey resetten in een andere telefoon met 3g heeft bij mij uiteindelijk geholpen. Op de site van rebelsimcard.com staat een pdf handleding die ik precies gevolgd hebt en sindsdien werkt het (meestal).
  #80  
Oud 7 April 2009, 11:59
MaartenW's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2009
Locatie: Beverwijk
Berichten: 70
Standaard

Werkte wel aardig, nu doet ie niks meer (geen service) etc etc.
GPRS werkte ook totdat ik van zendmast wisselde (denk ik)
daarna was het over met de pret

Hele installatie maar weer opnieuw doen....
Hoop echt snel op "normale" unlock
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 bij BASE in Belgi gekocht, nu defect... stefmen Koopinformatie Belgi 37 7 August 2011 14:30
Unlock + Jailbreak Gekocht bij t-mobile, hi-simkaart Xuerio Archief 2 24 November 2009 23:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:12.