iPhone 3G/3GS: Blacksn0w voor firmware 3.1.2 - Verzameltopic

iPhone 3G/3GS: Blacksn0w voor firmware 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz moet lukken , ik kreeg in eerste instantie ook dat ie niks vond met geen enkele sim en na reboot ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 November 2009, 21:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
moet lukken , ik kreeg in eerste instantie ook dat ie niks vond met geen enkele sim en na reboot deed ie het
Heb inmiddels al enkele keren opnieuw opgestart.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 November 2009, 21:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Bij sources in Cydia voer je repo adressen in

Zie dat sommige gebruikers nog wat in te halen hebben wat betreft termen die we hier gebruiken

Toch blijft de iPhone met een simlock zitten, als ik eerst source blackra1n.com heb toegevoegd en vervolgens de blacksn0w RC1 die daarbij zit heb genstalleerd.

Heeft iemand hier een andere oplossing voor dan de telefoon compleet te herstellen met iTunes en dan blackra1n.exe uit te voeren?
  #23  
Oud 3 November 2009, 21:57
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 34teKEBr Bekijk bericht
@dhrprojectx is zit precies met hetzelfde, ik wilde ook naar de fabrieksinstellingen terug. En nu blijft hij hangen op het apple logo met het rondje, wat inmiddels niet meer draait.
Herkent iTunes de iPhone nog wel? Je kan altijd de firmware herstellen en de backup vanuit iTunes terug zetten. Maar daar hebben we andere topics voor om die problemen te behandelen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #24  
Oud 3 November 2009, 21:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Herkent iTunes de iPhone nog wel? Je kan altijd de firmware herstellen en de backup vanuit iTunes terug zetten. Maar daar hebben we andere topics voor om die problemen te behandelen

ja dat weet ik, maar ik probeer dus eigenlijk de iPhone vanuit cydia te unlocken, maar dat wil dus niet lukken..... een oplossing?
  #25  
Oud 3 November 2009, 22:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Herkent iTunes de iPhone nog wel? Je kan altijd de firmware herstellen en de backup vanuit iTunes terug zetten. Maar daar hebben we andere topics voor om die problemen te behandelen
Nee, zover komt ik dus nog niet. Ik krijg niet het 'plugin to itunes' logo, maar de bootscreen die je daarvoor krijgt, dus het apple logo. Daar staat nu zo'n rondje bij (want rond hoort te draaien).
  #26  
Oud 3 November 2009, 22:05
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 34teKEBr Bekijk bericht
Nee, zover komt ik dus nog niet. Ik krijg niet het 'plugin to itunes' logo, maar de bootscreen die je daarvoor krijgt, dus het apple logo. Daar staat nu zo'n rondje bij (want rond hoort te draaien).
Probeer eens de Home-button en Lock-button ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt (Hard Reset) en de iPhone opnieuw opstart.
  #27  
Oud 3 November 2009, 22:08
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Probeer eens de Home-button en Lock-button ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt (Hard Reset) en de iPhone opnieuw opstart.
Dit inmiddels meerdere malen geprobeerd, maar na enkele minuten komt het rondje er dan bij te staan, waarna deze vastloopt.
  #28  
Oud 3 November 2009, 22:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aeger Bekijk bericht
Toch blijft de iPhone met een simlock zitten, als ik eerst source blackra1n.com heb toegevoegd en vervolgens de blacksn0w RC1 die daarbij zit heb genstalleerd.

Heeft iemand hier een andere oplossing voor dan de telefoon compleet te herstellen met iTunes en dan blackra1n.exe uit te voeren?
Klopt gewoon je pin code invoeren en effe wachten dan zal je zien dat hij zich aanmeld in het netwerk. Ik zat met hetzelfde en dacht, nah dat werkt niet, maar ik tikte mijn pin en en whalla...

KPN
  #29  
Oud 3 November 2009, 22:20
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 34teKEBr Bekijk bericht
Dit inmiddels meerdere malen geprobeerd, maar na enkele minuten komt het rondje er dan bij te staan, waarna deze vastloopt.
Proberen of je de iPhone in DFU mode kan krijgen en dan via iTunes de firmware opnieuw herstellen. Lees (en zoek) op dit forum even over DFU
  #30  
Oud 3 November 2009, 22:54
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 32
Standaard

Komt de carrier logo nu ook weer terug met de laatste baseband versie?
  #31  
Oud 3 November 2009, 22:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 22
Standaard

Hier een duidelijke uitleg om te jailbreaken en unlocken!

iClarified - iPhone - How to Jailbreak and Unlock Your iPhone 3G, 3GS Using BlackSn0w [Windows]
  #32  
Oud 3 November 2009, 23:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: Meppel
Berichten: 58
Standaard

Ik heb hier een 3G met 3.0.1 (7a400) met modemfirmware 04.26.08.
Als ik hem upgrade naar 3.1.2 word dan je modemfirmware automatisch 05.11.07

En dan kan ik hem dus eindelijk unlocken??
__________________
A.F.C.A. Can''t Be Stopped
  #33  
Oud 3 November 2009, 23:11
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door boombastic Bekijk bericht
Ik heb een originele 3g die gejailbraikt en geunlockt is met baseband 04.26.08. Mij wordt afgeraden om te updaten naar de nieuwe firmware. Ik heb geen mac dus kan geen pwntool gebruiken. In december krijg ik van t-mobile de unlockcode dus ik heb nu eigenlijk geen unlock meer nodig was eigenlijk alleen nodig voor de vakantie. Als ik nu toch update naar de laatste firmware en daarna alleen jailbreak d.m.v.blacknra1n. Heb ik dan ook een probleem?
Als jij verder niet afhankelijk bent van een unlock (T-mobile) dan kan je gerust updaten en blackra1n alleen gebruiken voor de jailbreak.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stefandaman Bekijk bericht
Ik heb hier een 3G met 3.0.1 (7a400) met modemfirmware 04.26.08.
Als ik hem upgrade naar 3.1.2 word dan je modemfirmware automatisch 05.11.07

En dan kan ik hem dus eindelijk unlocken??
Klopt helemaal
  #34  
Oud 3 November 2009, 23:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hean Bekijk bericht
mijn iphone is al gejailbreaked via pwnagetool, kan ik nu gewoon in cydia via source blacksn0w toevoegen om hem te unlocken 3.1.2 is al gejailbreaked dus.

kan dit zo zonder problemeen?
misschien een modderator die mij hier antwoord op kan geven?

+ moet ik hem draaien met of zonder mijn hi simkaart?

Laatst gewijzigd door hean; 3 November 2009 om 23:18.
  #35  
Oud 3 November 2009, 23:23
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hean Bekijk bericht
misschien een modderator die mij hier antwoord op kan geven?

+ moet ik hem draaien met of zonder mijn hi simkaart?

Ik heb het gewoon gedaan met een SIM. Het lijkt me wel verstandig om eerst de eventuele SIM lock ervan af te halen.
  #36  
Oud 3 November 2009, 23:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Ik heb het gewoon gedaan met een SIM. Het lijkt me wel verstandig om eerst de eventuele SIM lock ervan af te halen.
oke, dus zonder code, maar nu is mijn vraag kan ik blacksnow gewoon toevoegen via cydia als mijn iphone is gejailbreaked via pwnagetool?
  #37  
Oud 3 November 2009, 23:25
Rrrrrr_'s schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Haarlem
Berichten: 2
Standaard

Het jailbreaken lukt me maar hij pakt mn 'Hi' simkaart niet. Hij zoekt heel even naar netwerk maar komt na 10 seconden weer met 'simlock actief'.

Jailbreak gedaan en daarna cydia + snow geinstalleerd.
  #38  
Oud 3 November 2009, 23:26
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hean Bekijk bericht
oke, dus zonder code, maar nu is mijn vraag kan ik blacksnow gewoon toevoegen via cydia als mijn iphone is gejailbreaked via pwnagetool?
Ja dat is geen probleem, eerst de source toevoegen en dan staat BlackSn0w gewoon in cydia
  #39  
Oud 3 November 2009, 23:26
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Ik heb even 2 vraagjes die ik nergens in dit topic ben tegengekomen:

- Ik heb zojuist mijn iPhone 3GS unlocked met blacksn0w op 3.1.2. Ik had nog blackra1n al op mijn telefoon staan vr 18:00 (RC2). Nu heb ik een upgrade van blackra1n gedaan op mijn iPhone zelf. Betekend dit dat deze opnieuwe gejailbreakt wordt incl. official tehtering (RC3)? Of moet ik daar op een andere manier aan komen?

- Ik heb een 3GS van na week 40 wat betekend dat ik een nieuwe bootrom heb en ik mijn telefoon steeds opnieuw moet jailbreaken zodra deze uit is geweest. Verlies ik hiermee niet mijn unlock (en mijn gegevens)? Of ik kan ik hem probleemloos blijven jailbreaken als hij perongeluk een keer uitvalt?

Hoop dat iemand me hierbij kan helpen! Alvast bedankt!
  #40  
Oud 3 November 2009, 23:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hean Bekijk bericht
mijn iphone is al gejailbreaked via pwnagetool, kan ik nu gewoon in cydia via source blacksn0w toevoegen om hem te unlocken 3.1.2 is al gejailbreaked dus.

kan dit zo zonder problemeen?
Ja dat kan ! Ik heb het met gedaan en het werkt prima !
Heb wel even moeite gehad om Blacksn0w te installeren. Hij gaf een paar error meldingen maar na een paar keer pakte hij 'm en ging de rest vanzelf. Succes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Unlock Ultrasn0w voor iPhone 4, 3GS en 3G is er! - Verzameltopic WDS001 Unlock 183 26 August 2013 17:26
iPhone: Jailbreak voor iPhone 3G, iPhone 3GS en iTouch 2 met iOS4.1 [Windows] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 213 13 November 2010 12:32
Wi-Fi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic RuttieBARCA Unlock 66 23 April 2010 01:06
Unlock - iPhone 3G/3GS - FW 3.1.2 - Blacksn0w via Blackra1n - [Windows/Mac OS X] Destiny Unlock 0 20 December 2009 22:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:45.