iHome: Startpagina voor de iPhone

iHome: Startpagina voor de iPhone discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo SossieNL, ook ik heb iHome op mn iPhone en vindt het prachtig. Knap gemaakt ook allemaal. Kan ik nu mijn eigen links editen, zodat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 8 February 2008, 07:07
Masterplace's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Regio Rotterdam
Berichten: 25
Standaard

Hallo SossieNL, ook ik heb iHome op mn iPhone en vindt het prachtig. Knap gemaakt ook allemaal. Kan ik nu mijn eigen links editen, zodat ik bij een foutje in de link niet helemaal opnieuw moet beginnen ?
Ik rij vaak met de trein vanaf Rotterdam, kan ik dat station ook al voorkeu ingeven ? Nu staat hij steeds op 's Hertogenbosch.
Bedankt alvast voor je reactie.
Groeten,
Masterplace
iPhone NL, 8 GB, 1,1,1
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 8 February 2008, 11:06
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sossienl Bekijk bericht
Het lijkt alsof niet alle cookies gewijzigd of verwijderd worden.
Nu vraag ik me af of meer mensen hier last van hebben, of dat je echt de enige bent.


Zijn er meer mensen met dit probleem?

Laat het even horen als het WEL / NIET werkt
Nergens last van! Werkt allemaal vlekkeloos.. Behalve dan als ik op een knop klik dat de tekst hiervan verdwijnt of was dit de bedoeling?
  #143  
Oud 8 February 2008, 12:13
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

psychonikeo welke rechten heeft de map /private/var/mobile/Library/Cookies bij jou?
Aangezien "R" veel problemen had met het bewaren van zijn cookies, zijn we dagenlang bezig geweest met testen.

De uiteindelijke oplossing lag em in de rechten van die map. Bij mij staan ze op 777. "R" heeft dit nu ook ingesteld en alles werkt naar behoren. Hij heeft zijn telefoon via de Dev methode (v3) Ge-Jailbreakt.

Ik heb, net zoals jou Nate's Jailbreak. Waarschijnlijk ligt het dus aan de manier van Jailbreaken (en dus ook de rechten van die map), dat cookies wel of niet werken..
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #144  
Oud 8 February 2008, 15:01
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Aangezien Advertenties vreselijk zijn (dit vind ik persoonlijk) heb ik gekozen voor een vrijwillige donatie via Paypal.

Door de knop boven in de balk (het handje), kun je door middel van een donatie blijk van waardering geven.

Via de iPhone is het misschien wat omslachtig om naar Paypal te browsen. Als je met een vaste PC / Mac naar http://iphone.sossie.nl gaat, zul je op de help pagina komen daar kun je tevens een knop vinden! (links onder)

Laatst gewijzigd door sossienl; 8 February 2008 om 15:06. Reden: EDIT: omslachtigheid
  #145  
Oud 8 February 2008, 15:15
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sossienl Bekijk bericht
psychonikeo welke rechten heeft de map /private/var/mobile/Library/Cookies bij jou?
Aangezien "R" veel problemen had met het bewaren van zijn cookies, zijn we dagenlang bezig geweest met testen.

De uiteindelijke oplossing lag em in de rechten van die map. Bij mij staan ze op 777. "R" heeft dit nu ook ingesteld en alles werkt naar behoren. Hij heeft zijn telefoon via de Dev methode (v3) Ge-Jailbreakt.

Ik heb, net zoals jou Nate's Jailbreak. Waarschijnlijk ligt het dus aan de manier van Jailbreaken (en dus ook de rechten van die map), dat cookies wel of niet werken..

Ik zal thuis eens kijken zit nu op mijn stage, maar dat lijkt me dus wel waarschijnlijk wat je zegt. Kan ik ook een kleine donatie via gewoon een rechtstreekse overmaak doen? Paypal heb ik namelijk niet en gebruik ik ook verder nooit.. mijn gebruikersnaam plus gmail.com om het te mailen mag altijd
  #146  
Oud 8 February 2008, 17:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

iHome is zo handig!! Super!
Die Chmod 777 voor de cookie map lijkt ook hier te werken ...
  #147  
Oud 8 February 2008, 21:48
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sossienl Bekijk bericht
Het lijkt alsof niet alle cookies gewijzigd of verwijderd worden.
Nu vraag ik me af of meer mensen hier last van hebben, of dat je echt de enige bent.


Zijn er meer mensen met dit probleem?

Laat het even horen als het WEL / NIET werkt
Beetje late reactie misschien, maar ik heb hetzelfde. Is in een andere post (en hier) een soortgelijk probleem gesignaleerd door destiny. Daar is nog geen oplossing genoemd, maar logischerwijs is dat dezelfde neem ik aan: rechten op 777 voor Cookies. Moet er nog iets met de in die map staande plist gebeuren vwb de rechten, zoals hier wordt gesuggereerd?

Edit: inmiddels opgelost dankzij ControlSje, oplossing staat hier
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 8 February 2008 om 23:36. Reden: opgelost dankzij ControlSje
  #148  
Oud 9 February 2008, 10:04
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Wiki ge-update! Thanx Butcher
  #149  
Oud 9 February 2008, 10:14
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

donatie onderweg!
  #150  
Oud 9 February 2008, 12:38
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Exclamation Wake on Lan

"R" bedankt voor je bijdrage!

Update! - Wake on Lan (Zet overal ter wereld je PC aan via een icon op je Springboard)
Wat heb je nodig?
  • Je MAC adres van de netwerkkaart van de PC
    • Start > Uitvoeren > cmd [ENTER] > ipconfig /all [ENTER] (zie screenshot)
  • Het EXTERNE IP adres. Dat is dus het IP adres van je internet verbinding.
  • Poort 7 geopend naar het INTERNE ipadres van je PC of het Broadcast adres (zie uitleg voor meer info).
    • het interne IP vind je ook terug in het lijstje waar je ook je MAC adres zoekt (zie screenshot)




Uitleg:
Je moet in je router/ modem poort 7 FORWARDEN naar het DHCP ip adres van je PC (zoals hierboven bijvoorbeeld 192.168.2.102).


Je kunt ook het broadcast adres (meestal x.x.x.255) gebruiken, dan stuurt hij naar elke PC het pakketje, maar schakelt alleeen de pc aan met het juiste MAC. Dit is handiger als je meerdere PC's wil kunnen aanzetten.
Voor de linksys routers is een truukje nodig (link) om daar het broadcast adres in te stellen, want je kunt maximaal maar tot 254, omdat de router het 'verbied' je het broadcast kanaal (in mijn geval 192.168.1.255) te gebruiken.

Vragen stellen kan gerust, misschien kunnen we elkaar helpen!
  #151  
Oud 9 February 2008, 13:33
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Moet je op een ASUS Maximus moederbord nog appart WOL activeren?


Laatst gewijzigd door Hunter; 9 February 2008 om 13:45. Reden: Image toegevoegd
  #152  
Oud 9 February 2008, 13:48
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Waarschijnlijk wel. Het zit er wel op in ieder geval. Je moet in de Bios even kijken naar "Wake-On-Lan", "WOL", "Power by LAN" onder Power Management. Die laatste zul je waarschijnlijk hebben. (ASUS).
  #153  
Oud 9 February 2008, 13:59
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Kan het niet vnden in BIOS.
  #154  
Oud 10 February 2008, 22:36
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Hi Sossienl,

Alles goed?
Zag dat je bij flitser info de layout wat hebt gewijzigd, de wegnummers zijn nu gemakkelijker herkenbaar. Er staat alleen bij de tijd geen datum, dat kan dus verwarrend werken. Wellicht kan je daar nog iets mee.
Is de layout wijziging ook doorgevoerd in file info? Kan die niet bekijken, er zijn (uniek voor NL) geen meldingen.......
  #155  
Oud 11 February 2008, 12:51
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Hi Sossienl,

Alles goed?
Zag dat je bij flitser info de layout wat hebt gewijzigd, de wegnummers zijn nu gemakkelijker herkenbaar. Er staat alleen bij de tijd geen datum, dat kan dus verwarrend werken. Wellicht kan je daar nog iets mee.
Is de layout wijziging ook doorgevoerd in file info? Kan die niet bekijken, er zijn (uniek voor NL) geen meldingen.......
Nope dat is niet zo bij de File info. Ik zal daar eens naar kijken.

Update!
Back up / Restore mogelijkheid
- Als je bijvoorbeeld een restore / update / downgrade van je iPhone doet, zijn je instellingen van iHome ook kwijt.
Door bij EDIT op Restore punt aanmaken te tappen worden al je instellingen bewaard (ook je eigen links). Tevens krijg je een persoonlijke code van 6 cijfers. Hiermee kun je vervolgens (bijv. na een update) je persoonlijke instellingen terug zetten.
  #156  
Oud 11 February 2008, 15:54
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hunter Bekijk bericht
Kan het niet vnden in BIOS.
Ga naar je BIOS setup(HIT DEL) , en controleer / wijzig deze opties

Ga naar – Power >APM Configuration

Enable …..
1 – Power on by PCI Devices, Als je WOL in LAN 1(in XP)
2 – Power on by PCIE Devices, Als je WOL in LAN2(in XP)

Zet beide op ENABLE. Vergeet niet op te slaan voordat je de bios verlaat.

Start XP normaal ….Ga naar je netwerk verbindingen and selecteer je active LAN connectie.
Klik met je rechter muisknop en selecteer Eigenschappen
Klik “Configureren”. Ga Naar Geavanceerd.

Selecteer;
1. Wake-Up Capabilities (of ziets) en zet deze op Alle, of als je deze niet hebt, Magic Packet.
2. Shutdown WakeUp en zet deze op ON

Druk op OK. Wanneer je nu de PC weer uit zet kun je kijken of je LAN LED blijft branden. En probeer het!

DEZE UITLEG KAN VOOR VEEL MOEDERBOARDEN GELDEN. DE CONFIGURATIE LIJKT VEEL OP ELKAAR
  #157  
Oud 11 February 2008, 17:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

Bij mij worden de instellingen van iHome ook niet bewaard. telkens krijg ik dus weer de melding dat er geen instellingen ontdekt zijn en dat de pagina een paar keer door zal laden.....
  #158  
Oud 11 February 2008, 17:12
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door graphsic Bekijk bericht
Bij mij worden de instellingen van iHome ook niet bewaard. telkens krijg ik dus weer de melding dat er geen instellingen ontdekt zijn en dat de pagina een paar keer door zal laden.....

Geef dit command via SSH of WinSCP:
chown -R mobile:mobile /private/var/mobile/Library/Cookies
  #159  
Oud 11 February 2008, 17:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

wat doet dat commando dan precies???

Laatst gewijzigd door sic139; 11 February 2008 om 17:19.
  #160  
Oud 11 February 2008, 17:19
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door graphsic Bekijk bericht
wat doet dat commando dan??
Die zet de owner rechten goed. Dit is een bug van de DEV Jailbreak

Laatst gewijzigd door sossienl; 11 February 2008 om 17:20. Reden: EDIT: USER moest OWNER zijn :)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wekkerradio voor de iphone IHOME IP99 truckdiver iPhone accessoires en onderdelen 3 9 August 2008 22:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:16.