Het grote iOS5 topic

Het grote iOS5 topic discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door royvierwind Ik blijf deze foutcode krijgen..! Ik weet dat er problemen zijn wegens de drukte echter heb ik niet te maken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1121  
Oud 13 October 2011, 12:07
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door royvierwind Bekijk bericht


Ik blijf deze foutcode krijgen..! Ik weet dat er problemen zijn wegens de drukte echter heb ik niet te maken met een foutcode '3200' of internal errror oid. maar deze melding!
Hoe heb je de firmware gedownload?

------------------------

Anders heb je hier de directe link!: http://appldnld.apple.com/iPhone4/04...4_Restore.ipsw
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1122  
Oud 13 October 2011, 12:07
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Hier je FW downloaden: iPod, iPhone and iPad Firmware Download
Vervolgens 're-name' je het bestand van .zip naar .ipsw en vervolgens shift + herstellen en dan de goede versie pakken en dan is het geregeld!
Zonder heel erg dom over te komen, hoe "re-name" ik? Vroeger ging je op het bestand staan en kon je de extensie aanpassen, hoe gaat dat nu, omdat ik niet heb .zip achter de naam!

Bassmanjunior
__________________
iPad 64Gb 3G, New iPad 32Gb 4G, iPad Air 2 64Gb Wi-Fi, iPhone 7, iPod nano 5, Apple TV2, Apple TV4, Apple Watch 2
  #1123  
Oud 13 October 2011, 12:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 25
Send a message via twitter to royvierwind
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door insanity83 Bekijk bericht
Hoe heb je de firmware gedownload?
Zowel via iTunes als shift en herstellen geprobeerd.. in DFU mode allemaal zonder resultaat! Wanneer ik de fout 'this device isn't eligible for the requested build' google, kom ik niet echt tot een oplossing. Wel bemerk ik dat dit een vaker voorkomend probleem is niet in relatie met druktes op de servers van apple. ..
  #1124  
Oud 13 October 2011, 12:15
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door royvierwind Bekijk bericht
Zowel via iTunes als shift en herstellen geprobeerd.. in DFU mode allemaal zonder resultaat! Wanneer ik de fout 'this device isn't eligible for the requested build' google, kom ik niet echt tot een oplossing. Wel bemerk ik dat dit een vaker voorkomend probleem is niet in relatie met druktes op de servers van apple. ..

Hoi Roy,

je moet het toestel niet in DFU zetten maar in Restore mode. Dit zijn twee verschillende dingen.

Bij deze mijn post die dat uitlegt:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...tml#post714396

Succes !
  #1125  
Oud 13 October 2011, 12:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 25
Send a message via twitter to royvierwind
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door insanity83 Bekijk bericht
Hoi Roy,

je moet het toestel niet in DFU zetten maar in Restore mode. Dit zijn twee verschillende dingen.

Bij deze mijn post die dat uitlegt:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...tml#post714396

Succes !
Sorry maar ook dit het ik al geprobeerd! probeer het nu nog maar eens bedankt voor je reactie iig..

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 oktober 2011 om 12:19 ----------

Nee opnieuw dezelfde foutcode..
This device isn't eligible for the requested build.
  #1126  
Oud 13 October 2011, 12:20
Shiney's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Raamsdonksveer
Berichten: 15
Standaard

Oeps weer iets goeds gedaan. Viber er af gegooid en opnieuw erop gezet en ja hoo werkt weer. Alleen mij agenda werkt nog niet goed. Alles werkt weer en het gekke is alleen in de lijst staan de afspraken fout, want als ik bij dag of maand kijk staan ze wel goed. Iemand een oplossing voor dit groot probleem. Zijn er meerdere mensen mt dit probleem. Ik geruik mijn agenda dagelijks
__________________
Groetjes
  #1127  
Oud 13 October 2011, 12:26
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bassmanjunior Bekijk bericht
Zonder heel erg dom over te komen, hoe "re-name" ik? Vroeger ging je op het bestand staan en kon je de extensie aanpassen, hoe gaat dat nu, omdat ik niet heb .zip achter de naam!

Bassmanjunior
Dit is wel erg, ik ga mezelf vertellen hoe het moet. Bij de mapopties moet het vinkje uitgezet worden zodat de extenties zichtbaar zijn!

Bassmanjunior
  #1128  
Oud 13 October 2011, 12:29
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bassmanjunior Bekijk bericht
Dit is wel erg, ik ga mezelf vertellen hoe het moet. Bij de mapopties moet het vinkje uitgezet worden zodat de extenties zichtbaar zijn!

Bassmanjunior

Hahaha, blijft de beste methode om te leren he?
  #1129  
Oud 13 October 2011, 12:31
leootje's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2010
Berichten: 47
Standaard

Zonder problemen is het gelukt om de mijne te updaten naar Ios 5
Super !!
morgen maar eens kijken of het met de iPad 1 ook gaat lukken
  #1130  
Oud 13 October 2011, 12:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Earth
Berichten: 13
Standaard

Na update naar iOS 5 krijg ik de volgende melding:

De SIM-kaart in deze iPhone is met een PIN gelocked.

Vervolgens heb ik de iPhone ontgrendeld maar verder niks gedaan.

t-mobileicon zegt dat ik de iPhone moet loskoppelen, uitzetten, weer aanzetten en verbinden met iTunes.

Ik ben bang dat de iPhone dan opnieuw gaat synchroniseren en mijn goede back-up gaat overschrijven.

Uit voorzorg heb ik nu een back-up gemaakt van de back-up locatie op mijn PC.

Wie weet wat ik moet doen??

Bij voorbaat dank!
  #1131  
Oud 13 October 2011, 12:34
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Sound_of_Silence Bekijk bericht
Na update naar iOS 5 krijg ik de volgende melding:

De SIM-kaart in deze iPhone is met een PIN gelocked.

Vervolgens heb ik de iPhone ontgrendeld maar verder niks gedaan.

t-mobileicon zegt dat ik de iPhone moet loskoppelen, uitzetten, weer aanzetten en verbinden met iTunes.

Ik ben bang dat de iPhone dan opnieuw gaat synchroniseren en mijn goede back-up gaat overschrijven.

Uit voorzorg heb ik nu een back-up gemaakt van de back-up locatie op mijn PC.

Wie weet wat ik moet doen??

Bij voorbaat dank!

Kun je iets specifieker zijn met dat het "niets doet"? Wat zie je niet?
Op het moment dat je iPhone gaat synchroniseren zal hij dat doen op basis van wat jij in iTunes hebt staan.

Tevens maakt hij met de synchronisatie juist een back up

Succes !
  #1132  
Oud 13 October 2011, 12:36
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2010
Berichten: 112
Standaard

van geen van alle apps doen de notificaties het nog... heeft die update mooi verziekt notifcatie center deed het al niet alleen bij me mail maar bij de andere apps bijv. twitter of facebook of al me andere apps doet en het notificatie center het niet en die pop up meldingen.... wat een drama update!
  #1133  
Oud 13 October 2011, 12:38
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Lightbulb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hollywoodthehell Bekijk bericht
van geen van alle apps doen de notificaties het nog... heeft die update mooi verziekt notifcatie center deed het al niet alleen bij me mail maar bij de andere apps bijv. twitter of facebook of al me andere apps doet en het notificatie center het niet en die pop up meldingen.... wat een drama update!

Staat alles wel goed ingesteld bij Instellingen ==> Berichtgeving ?
  #1134  
Oud 13 October 2011, 12:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 1
Standaard

Ik heb gisterenj IOS5 op mijn Iphone4 gezet. Het was gelukkig goed gegaan, en toen begon mijn telefoon de back-up van icloud er weer op te zetten. Toen heb ik te lang niet achter mijn mac gezeten, en die is in slaap gevallen. Nu zijn al mijn apps weg, en heeft mijn tel een nieuwe icloud back-up gemaakt. Hoe kan ik er voor kiezen om een oude icloud back-up te pakken, in plaats van de nieuwste?
  #1135  
Oud 13 October 2011, 12:39
Shiney's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Raamsdonksveer
Berichten: 15
Standaard

Nou werkt bijna alles mijn agneda doet het ook weer na wat afspraken te hebben veranderd, pakt hij alles gewoon weer op.
Alleen nu nog 1 ding en dan is mijn dag weer goed. Als er een foto in fotostreamalbum staat hoe verwijder ik die foto daar uit???
  #1136  
Oud 13 October 2011, 12:43
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Red face

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shiney Bekijk bericht
Nou werkt bijna alles mijn agneda doet het ook weer na wat afspraken te hebben veranderd, pakt hij alles gewoon weer op.
Alleen nu nog 1 ding en dan is mijn dag weer goed. Als er een foto in fotostreamalbum staat hoe verwijder ik die foto daar uit???
Op je iPhone ga je naar Camera.

Links onderin zie je een klein vakje wat je kunt "aanklikken"

Selecteer de foto die je wilt verwijderen

Tap 1 keer op de foto zodat je de opties te zien krijgt, en "klik" op het prullenbakje

-----------------

Zoals fotostream beschreven word zou de foto gelijk van je complete account verwijderd moeten zijn

Succes !
  #1137  
Oud 13 October 2011, 12:47
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 109
Standaard

is het mogelijk om de whatsapp berichten in het toegangsscherm ook zonder inhoud te tonen, zoals dat ook met een SMS kan? Nu wordt het gehele bericht getoond als de iPhone in rust is...
  #1138  
Oud 13 October 2011, 12:47
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2010
Berichten: 112
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door insanity83 Bekijk bericht
Staat alles wel goed ingesteld bij Instellingen ==> Berichtgeving ?
heb ik allemaal aangevinkt maar er komen geen notificaties binnen!!
  #1139  
Oud 13 October 2011, 12:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 21
Standaard

mijn app store is nu in het frans, hoe kan ik dit terug naar nederlands brengen.
  #1140  
Oud 13 October 2011, 12:49
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hollywoodthehell Bekijk bericht
heb ik allemaal aangevinkt maar er komen geen notificaties binnen!!

Echt bizar :S Dus je ontvangt berichten, maar terwijl je toestel in de lockscreen staat krijg je niks te zien?
Reageren

Labels
ios5 updaten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 17:12
Het grote sportarmbanden-topic antimaterie iPhone accessoires en onderdelen 29 4 November 2010 09:40
Het Grote Goedemorgen topic sossienl Chat en geruchten 805 10 March 2009 09:33
Het grote Push Topic tbeumer@ iPhone algemeen 2 15 August 2008 23:52
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 00:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:56.