Geen internetverbinding!

Geen internetverbinding! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) grappemaker ik heb geen 3g he. (profiel) vreemd geneog is het nu weer goed, lijkt wel hapering bij kpn zelf, mogelijk?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 8 September 2008, 21:38
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

grappemaker ik heb geen 3g he. (profiel)
vreemd geneog is het nu weer goed, lijkt wel hapering bij kpn zelf, mogelijk?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 1 October 2008, 21:00
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2008
Locatie: Berkhout
Berichten: 7
Send a message via twitter to Bas1968
Standaard internetverbinding

Ik heb nu een paar dagen de iphone 3g en loop regelmatig tegen de melding aan dat er geen internetverbinding is.
Signaal sterkte is goed (bijna vol), 3G symbool is actief en toch maakt de applicatie een verbinding met het internet.
Dit is bij alle applicaties het geval dus email, safari en youtube.
Ik heb al bij instellingen gekeken maar daar is niets waar in de opbouw van de verbinding mee kan resetten oid
Heeft iemand hier ervaring mee ??

Bas
  #23  
Oud 1 October 2008, 21:02
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

je kan je netwerk instellingen wel reseten
ga naar instellingen-algemeen-stel opnieuw in-herstel netwerk instellingen.

dit had je ook kunnen vinden door te zoeken
  #24  
Oud 1 October 2008, 21:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2008
Locatie: Berkhout
Berichten: 7
Send a message via twitter to Bas1968
Standaard

Citaat:
slodo schreef:
je kan je netwerk instellingen wel reseten
ga naar instellingen-algemeen-stel opnieuw in-herstel netwerk instellingen.
Heb deze functie al gebruikt maar dan raak je alles kwijt dus ook de ingestelde Wi-Fi gegevens (en sleutel). Dit is niet wat ik bedoel.

Bas
  #25  
Oud 15 October 2008, 20:25
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 2
Unhappy geen dataverbinding

Hoi,

Vandaag nieuwe 3G binnen gekregen.
Bij mijn provider proximus 500MB 3G toegevoegd aan abonnement.

2 problemen :
- 3G werkt niet ( is misschien nog wat vroeg?, net geactiveerd )

- Mijn Wi-Fi netwerk thuis werk niet op 3G iphone, daar waar mijn oude blikke iphone het wel nog doet. Kan wel verbinden en paswoord ingeven, maar als ik safari, itunes of app store wil opstarten, krijg ik geen verbinding.

mmmm, ben niet zo een kenner van de iphone en beetje einde raad :-s

Bedankt aan de helpende lezers van mijn hulpkreet !

Dieter
  #26  
Oud 15 October 2008, 20:32
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Misschien zit er een op je router thuis een macadress check. Dus dat je iphone niet wordt toegelaten omdat je macadres niet is ingevoerd. Is een beveiliging die kan ingesteld worden op de router.
  #27  
Oud 15 October 2008, 22:36
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

@macfreaker dan kon hij toch niet zijn oude iPhone aansluiten of wel?

Heb je m al een keer gereboot?
En heb je al de instellingen al goed gezet? Staat je Wi-Fi aan?
  #28  
Oud 25 October 2008, 18:01
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard Geen netwerk meer

Mijn iPhone zegt nu regelmatig: Geen netwerk meer kies een andere, dan kan je kiezen tussen sluiten of naar insteling om een ander netwerk te kiezen.
heeft iemand enig idee hoe je dat verhelpt,

Bvd

Vassili
  #29  
Oud 26 October 2008, 11:51
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Probeer het eens door de netwerkinstellingen te herstellen: Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #30  
Oud 26 October 2008, 13:40
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

had ik ook al geprobeerd maar dat werkt niet. Als hij zegt 'geen netwerk meer' staat links boven gewoon t-mobile (vol bereik) erg raar
  #31  
Oud 26 October 2008, 13:42
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

En als je de optie op automatisch laat staan? Of geeft hij dan juist die melding?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #32  
Oud 26 October 2008, 13:44
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

hij stond idd niet op automatisch. misschien helpt dit, bedankt
  #33  
Oud 26 October 2008, 13:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Geen probleem, hopenlijk is dat de oplossing!
  #34  
Oud 26 October 2008, 19:45
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Waar kan je die instellingen op automatisch of handmatig zetten?
  #35  
Oud 26 October 2008, 19:56
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Instellingen/aanbieder - automatisch

  #36  
Oud 26 October 2008, 20:05
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

huh sorry maar ik snap je post niet
  #37  
Oud 26 October 2008, 20:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Op je iphone, instellingen openen, aanbieder kiezen, en daar kan je kiezen uit aanbieders, maar ook kan je daar kiezen voor automatisch!

Succes
  #38  
Oud 26 October 2008, 20:08
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

die optie heb ik helemaal niet, misschien doordat ik 3G heb?
  #39  
Oud 26 October 2008, 20:08
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hmmm, dat weet ik eigenlijk niet, ik heb namelijk nog geen 3G.

Kan iemand dit even bevestigen?
  #40  
Oud 26 October 2008, 20:13
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Hier wel een 3G, 'gewoon' Instellingen/Aanbieder. Gaat zoeken en daarna kun je voor 'Automatisch' kiezen, of een eigen keuze maken.
Reageren

Labels
datacommunicatie, geen, jailbreak, netwerk, verbinding


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internetverbinding meer :-( marvlierop T-Mobile 19 11 October 2010 14:15
Geen internetverbinding mikkedw iPad algemeen 4 27 September 2010 21:27
geen internetverbinding meer wil.kok iPhone algemeen 1 9 September 2010 10:15
geen internetverbinding amaryllida Archief 5 3 December 2009 11:08
Geen internetverbinding Bakka iPhone algemeen 3 9 August 2009 12:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:35.