Geen internetverbinding!

Geen internetverbinding! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) huh wat raar, ik heb bij Instellingen helemaal geen optie Aanbieder ofzo? Zouden jullie misshien een screenshot willen posten? Gr. Victor...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 26 October 2008, 20:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

huh wat raar, ik heb bij Instellingen helemaal geen optie Aanbieder ofzo? Zouden jullie misshien een screenshot willen posten?

Gr. Victor
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 26 October 2008, 22:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Heb je wel gewoon netwerk bereik. Aanbieder staat er niet tussen als je geen netwerk hebt.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #43  
Oud 26 October 2008, 23:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

ja heb gewooon bereik. NL kpnicon staat er. Maar geen optie Aanbieder?:S
  #44  
Oud 26 October 2008, 23:28
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

ik heb ook gewoon een 3g ik ga naar instellingen dan staat daar aanbieder (Eerst: vliegtuigmodus dan Wi-Fi en dan aanbieder


Edit: Mijn probleem is trouwens opgelost door hem op automatisch te zetten
Bedankt!!!
  #45  
Oud 27 October 2008, 10:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

huh wat raar,heb vliegtuigmodus dan Wi-Fi en dan nieuwe gegevns die op 'push' staat
  #46  
Oud 27 October 2008, 11:58
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vsteegman Bekijk bericht
huh wat raar,heb vliegtuigmodus dan Wi-Fi en dan nieuwe gegevns die op 'push' staat
Heb je een jailbreak uitgevoerd op je iPhone?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #47  
Oud 27 October 2008, 15:33
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Heb je een jailbreak uitgevoerd op je iPhone?
Jailbreak maakt niet uit, die van mij is ook gejailbreakt
  #48  
Oud 27 October 2008, 15:39
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vassili Bekijk bericht
Jailbreak maakt niet uit, die van mij is ook gejailbreakt
Is het niet zo dat je met bijv. BossPrefs bepaalde zaken kunt verbergen, ook in het instellingenmenu? Mogelijk is dat de oorzaak van het ontbreken van de Aanbieder-optie....
  #49  
Oud 2 November 2008, 01:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Berichten: 2
Standaard Geen netwerk beschikbaar

Goedeavond/nacht,

Heel onbeschoft zonder mij eerst voor te stellen in het voorsteltopic post ik toch deze dringende vraag:
in een poging mijn adresboek van de ene telefoon te kopieren naar mijn iPhone 3G heb ik een simkaart (Vodafoneicon) van die telefoon in de iPhone gedaan. Werkte niet natuurlijk, dus daarna heb ik mijn t-mobileicon kaart in die andere telefoon gedaan, daar alle adressen op gekopieerd en vervolgens de kaart weer in de iPhone gedaan.
De adressen zijn nu prima gekopieerd, maar ik heb nu ineens geen netwerkverbinding meer. Wanneer ik deze handmatig in wil stellen krijg ik de melding "geen netwerk meer. Het geselecteerde mobiele netwerk is niet langer beschikbaar".
Opnieuw opstarten helpt niet, evenals kaartje er opnieuw in doen en een volledig herstel van de fabrieksinstellingen via iTunes.
Ik ben het antwoord op mijn vraag nog niet tegen gekomen hier na enig speurwerk, dus ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast heel erg bedankt!
  #50  
Oud 2 November 2008, 08:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Netwerkinstellingen op nieuw instellen misschien? Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
Anders even kijken bij Instellingen/Aanbieder. Als het goed is gaat ie zoeken als je dat aanklikt. Succes!
  #51  
Oud 2 November 2008, 08:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Berichten: 2
Standaard

Verdorie, net nu ik wil posten dat je tip geholpen heeft, vliegt de verbinding er weer uit
Na het terugzetten heeft hij 5 minuten gedaan over 'activeren' ( waarvan?) en toen had ik ineens weer bereik, wat nu weer weg is.. Ligt aan tmobileicon dus misschien? Heb nog niet eerder nerwerkproblemen gehad thuis, dus dit is wel apart.
  #52  
Oud 20 December 2008, 21:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 3
Standaard Slechte verbindingen iphone

Ik heb dus dezelfde problemen, niemand een oplossing?
  #53  
Oud 21 December 2008, 07:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2008
Locatie: Berkhout
Berichten: 7
Send a message via twitter to Bas1968
Standaard

Ik denk dat er geen antwoord (anders dan bovenstaand) op gaat komen. Appel heeft het OS goed dichtgespijkerd en er mogen geen apps geinstalleerd worden die dit soort beheer mogelijk maken.
Heb inmiddels mn telefoon laten jailbreaken, ook hiermee kom ik niet verder.
Erg teleurstellend, had zeer hoge verwachtingen van de iPhone en daarom ook deze smartphone gekozen. Nu LG, Samsung enz. soortgelijke telefoons op de markt brengen en veel meer vrijheid aan de gebruiker geven vraag ik me af of ik de goede keuze heb gemaakt.
  #54  
Oud 21 December 2008, 11:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Bas erg jammer dat je teleurgesteld bent. Het probleem dat je hebt is niet echt iets dat normaal is en met de info die je hebt verstrekt moeilijk op te lossen.
Kun je aangeven of je een foutmelding krijgt, zoja wat de melding is.
Kun je aangeven of je wel via Wi-Fi verbinding hebt?

reset kan wel zonder data verlies door de homebutton en powerknop enige tijd ingedrukt te houden. de iPhone herstart dan "schoon"

Aangezien je een jaibreak hebt zou je ook kunnen overwegen om als redmiddel een nieuwe custom FW te installeren. dit is vrij makkelijk en je data wordt behouden.
Elders op het forum staat dat uitgebreid beschreven.

suc6
  #55  
Oud 21 December 2008, 12:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Gisteravond heb ik wel 10 keer alleen de netwerk verbinding opnieuw hersteld op de iPhone.
Soms had ik 1x verbinding en dan was de verbinding weer weg.
Ik heb toch ook zeer sterk de indruk dat het aan het netwerk van t-mobileicon ligt.
Zie ook de zeer wisselende resultaten hieronder.
Met mijn wireless modem doet hij uberhaupt niets en ik heb geen zin om allemaal instellingen te gaan uitproberen.
Toch blijven webpagina's relatief vrij traag openen, zeker als je de snelheden ziet.
Ik heb net een testje gedaan, daarbij zijn er ook zeer grote verschillen vind ik.
Ik heb 3G ingeschakeld en ook dataroaming.

Download 2154.5 KByte/sec (=17236 kbps)
Upload 9.6 KByte/sec (=77 kbps)
Connection 72.0 Conn/min

Download 9416.1.5 KByte/sec (=75329 kbps)
Upload 6.6 KByte/sec (=53 kbps)
Connection 68.0 Conn/min

Download 8201.1 KByte/sec (=65609 kbps)
Upload 17.7 KByte/sec (=142 kbps)
Connection 98.0 Conn/min

Ping test Nederland Niet beschikbaar (onderhoud)

Instellingen:
Wi-Fi heb ik uitgezet, omdat de phone volgens mij niets doet met mijn wireless, dus als hij die wel pakt, maar niet gebruikt werkt het alleen averrechts.
Aanbieder is T-Mobile (bovenin staat 3G)

Ik zat nog te denken aan een andere browser bijvoorbeeld.
Gisteravond kwam ik ook niet bij de store, mail, internet, dus er was echt geen verbinding.
Nu werkt alles weer wel, maar het grote verschil in snelheden blijft raar, daar kan dan dus misschien ook wel een snelheid van 0 komen...............

Voor tips houd ik mij aanbevolen.
  #56  
Oud 21 December 2008, 12:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2008
Locatie: Berkhout
Berichten: 7
Send a message via twitter to Bas1968
Standaard

Ik zal mn "probleem" hier zo duidelijk als mogelijk uit proberen te leggen.

Wi-fi staat eigenlijk altijd aan, of het moet zo zijn dat de batterijen bijna leeg zijn en ik geen oplaadpunt voor handen heb. Dan zet ik zoveel mogelijk uit (bluetooth, gps en wi-fi) maar dan gebruik ik ook geen internet dus is dat niet van toepassing.
Ik log in op verschillende netwerken die mij toegang geven op het internet, maar onderweg in de auto is dit meestal niet mogelijk, dus is 3G de verbinding die over blijft.
Regelmatig krijg ik de melding bij bv. het surfen (safari) dat er geen internetverbinding is. Dit is dan ook het geval bij andere app's zoals NU.nl, Teletext, en een app genaamd File info. Alle zijn officieel via itunes gekocht en geinstalleerd.
Er staat wel een 3G symbool boven in het scherm en het ontvangst is ook 3 of meer streepjes.
Het sluiten van de app of opnieuw opstarten van de telefoon heeft geen resultaat. Uitzetten van wi-fi geeft ook geen oplossing en dus op dat moment geen internet verbinding dus. Bellen en gebeld worden is geen probleem.
Dit probleem lost na een tijdje zn eigen op, er is dan ineens wel verbinding en alles gaat weer als normaal.

Ben geen it-er maar een oplossing leek me als je opnieuw de verbinding kon opbouwen (resetten).

Inmiddels vanmorgen mn telefoon weer fabriek af gemaakt (hersteld), aangezien de Jailbreak ook geen verbetering gaf.
  #57  
Oud 21 December 2008, 12:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Nog even een reactie op Bas, ik heb precies hetzelfde, daarom verdenk ik ook voornamelijk t-mobileicon, soms is er wel en soms is er geen verbinding, de mooie paarse plattegronden van T-mobile over dekking geloof ik dus echt niet.
De verbinding kwam vannacht pas tot stand toen ik de hond ging uitlaten en nog eens het een en ander probeerde.
Ik denk dus dat de verbinding toen weer goed opgebouwd kon worden, het opnieuw herstellen van de verbinding had mij eerder niets opgeleverd.
Dan nog iets, ik heb denk ik al 20 jaar een mobiele telefoon (buitendienst mannetje he........) en eigenlijk altijd via mijn werkgevers kpnicon gehad, ik heb nu een half jaar T-mobile en de verbinding is nog nooit zo slecht geweest, ook op mijn Nokia E61, dus T-mobile heb ik het niet meer zo op, maar misschien is hier wat anders aan de hand.

Nu de iPhone goed werkt ben ik wel eens benieuwd of de snelheid nu een beetje klopt van de internet pagina's, als dit de snelheid is, dan kan het misschien niet beter, op zich ben ik nu al heel blij, maar op mijn Nokia E61 had ik een zeer traag internet, nu zou het snel moeten zijn, maar is onderstaande snel?

www.startpagina.nl = na 17 seconden is hij helemaal geladen en stopt het radartje.
iphone-webprogramma's 16 seconden (in bladwijzers)
iphone-gebruikershandeiding 17 seconden (in bladwijzers)
Apple 22 seconden (in bladwijzers)

Laatst gewijzigd door crmtd; 21 December 2008 om 12:25.
  #58  
Oud 10 January 2009, 23:26
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Berichten: 79
Standaard geen internet verbinding

ik heb sinds erg kort mijn iPhone 3g + telforticon surf & mail onbeperkt als data optie en heb een newbee vraag:
bemerk nu dat wanneer ik wil internetten hij het alleen doet wanneer er een Wi-Fi verbinding is. vlg mij wanneer er 3g is doet 'ie het ook.

zijn er instelligen die ik moet invoeren??

3g staat ingeschakeld
data roaming ook aan
vpn niet geconfigureerd (waar is dit voor?)

hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven
  #59  
Oud 19 January 2009, 14:57
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 92
Stuur een bericht via MSN naar Pdeb1993 Stuur een bericht via Skype™ naar Pdeb1993 Send a message via twitter to Pdeb1993
Standaard Kan niet op het internet komen

Hoi mijn probleem is.

Mobiel data netwerk actieveren niet mogelijk: U hebt geen abonnement op een mobiel dataservise.


Betekent dit dat je alleen met een abonnement op je iPhone internetten kan?

Graag Zie ik reacties van mensen waar ik wat mee kan.

Bij voorbaat dank.

Grt, pdeb
  #60  
Oud 19 January 2009, 14:59
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

misschien even meedelen wat je provider is en welk soort abo je hebt.
Reageren

Labels
datacommunicatie, geen, jailbreak, netwerk, verbinding


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internetverbinding meer :-( marvlierop T-Mobile 19 11 October 2010 14:15
Geen internetverbinding mikkedw iPad algemeen 4 27 September 2010 21:27
geen internetverbinding meer wil.kok iPhone algemeen 1 9 September 2010 10:15
geen internetverbinding amaryllida Archief 5 3 December 2009 11:08
Geen internetverbinding Bakka iPhone algemeen 3 9 August 2009 12:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:48.