Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team

Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Apart, klaar en na synchronizen heb ik weer precies dezelfde firmware als voorheen... Dan maar weer op upgrade gedrukt en nu gaat ie verder met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 3 February 2008, 10:07
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Apart, klaar en na synchronizen heb ik weer precies dezelfde firmware als voorheen...
Dan maar weer op upgrade gedrukt en nu gaat ie verder met mounten....
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 3 February 2008, 10:18
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Nu ging ie verder en klaar, inclusief synchro en behoud settings.
  #203  
Oud 3 February 2008, 10:23
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard

Hier kun je perfect volgen wat de schermen zouden moeten doen :

Hack that Phone - Jailbreak 1.1.3 firmware using the Installer
__________________
All work and no play makes Dirk a dull boy
  #204  
Oud 3 February 2008, 11:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

Juist nog een (domme ?) vraag : na update via Installer, geen Anysim meer nodig ? Maw jailbreak/anysim zitten in samen in deze update ?
  #205  
Oud 3 February 2008, 12:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 117
Standaard

even voor de duidelijkheid: bij terug gaan van oude 1.1.3. naar de nieuwe 1.1.3-3 hoeft mijn baseband toch niet gedowngrade te worden of anySIM gedraaid te worden ?
  #206  
Oud 3 February 2008, 13:58
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar jbott
Standaard

Upgrade succesvol uitgevoerd

Ben vertrokken van Bootloader 3.9 met Jailbreaked versie 1.1.2
- heb eerst alle geinstalleerde applicaties weggehaald
- daarna Upgrade 1.1.3 v3 geinstalleerd (tweemaal Yes geantwoord)
- dan bij terug inkoppelen van iTunes heb ik "restore" geselecteerd waardoor al mijn settings werden teruggezet
- alleen YouTube Activation moeten uitvoeren
- heb ook LocateMe applicatie geinstalleerd voor nieuwe functie Google Maps.

Alles werkt!!!

Arb, Thnks voor de POST
  #207  
Oud 3 February 2008, 15:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 118
Standaard

Mijn ervaring is dat Navizon veel nauwkeuriger is dan Locate Me.
  #208  
Oud 3 February 2008, 15:28
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Hebben meer mensen last van (o.a. ik), was een aparte thread over geopend, maar helaas direct dicht gegooid.
Het zij zo, no hard feelings.
Ik had het trouwens bij lle installs, rij of niet. Probeerde steeds een van de kleinste (Kb), maar nee dus.
(-.-)
Was dus gisteravond wl een probleem met Installer, meer in het bijzonder met een van de sources... Want waar vandaan komt Kb? Juist, van Ste -en die heeft problemen met de hosting. Mijn 'oplossing' berust dan ook op toeval.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #209  
Oud 3 February 2008, 15:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 82
Standaard na update to 1.1.3 alleen installer zichtbaat

Hallo,

ik heb de versie 1.1.3 geinstalleerd volgens te handleiding maar na de reboor zie ik alleen nog maar de installer als icoon. Ik zie wel dat de sim herkent wordt, vodafone is de provider.


iemand enig idee wat ik nu moet/kan doen ???

Gr Dave
  #210  
Oud 3 February 2008, 16:00
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 29
Standaard jammer .. en nu?

Halverwege de installatie van 1.1.3 is de verbinding soort van weggevallen.
Hij wilde aanvankelijk wel verder met downloaden, maar na de download kreeg ik een reboot en sindsdien zie ik continu de apple , daarna het loading-circle door het logo heen, en daarna (duurt ff) een reboot , en dit blijft hij loopen. Hoe kom ik hier nu uit? iTunes ziet hem niet, de iPhone zelf komt niet op het punt dat er een restore nodig is...
  #211  
Oud 3 February 2008, 16:03
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb vorige week mijn iphone 112/46 naar 113 omgezet met de eerste versie van het DEV Team. Alles werkt alleen heb heb ik het 2x gedaan. Sindsdien ben ik 2,5 Gb vrije gehuigenruimte kwijt (want er zijn 2x bestanden gecopieerd. Ik weet niet hoeveel de update gebruikt maar volgens mij is er teveel vrije ruimte weg.

Weet iemand hier iets over en kan mij helpen. Weet wel dat ik geen grote techneut ben.

Groeten Marco
  #212  
Oud 3 February 2008, 16:24
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Berichten: 10
Standaard

Heb gisteren ook geprobeerd om 113 erop te knallen maar bij is er ook iets fout gegaan kan nu alleen nog maar een noodoproep doen,ik heb er ook niet zoveel verstand van maar was wat baldadig na wat wijn ;-)
Is er nog een kenner in de buurt van Rotterdam die me weer op weg kan helpen wat de kosten zijn hoor ik wel..

Gr Rene
  #213  
Oud 3 February 2008, 16:47
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 29
Standaard

zojusit is het gelukt om via iTunes de phone te ' restoren' naar 1.1.3
dit betekent dat ik de baseband nu ook heb geupdate naar 1.1.3 als ik het goed heb.
Kan iemand mij de iPhoneClub Forum - link geven waar ik kan lezen hoe ik hem weer naar 1.1.2 zet? (zodat ik weer via de gebaande weg kan upgraden naar een 1.1.3 die ik wel kan gebruiken
  #214  
Oud 3 February 2008, 16:50
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whitehouse Bekijk bericht
zojusit is het gelukt om via iTunes de phone te ' restoren' naar 1.1.3
dit betekent dat ik de baseband nu ook heb geupdate naar 1.1.3 als ik het goed heb.
Kan iemand mij de iPhoneClub Forum - link geven waar ik kan lezen hoe ik hem weer naar 1.1.2 zet? (zodat ik weer via de gebaande weg kan upgraden naar een 1.1.3 die ik wel kan gebruiken
kijk eens in de eerste post van dit topic ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #215  
Oud 3 February 2008, 16:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 29
Standaard

lastig:

1. heb de AT&T sim niet meer (nodig voor die downgrade)
2. draai OSX , zodat ik die tool niet kan uitvoeren..
  #216  
Oud 3 February 2008, 16:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

jongens ik heb een probleempje
ik had openSSH verwijderd toen ik al m'n 3th party apps aan het verwijderen was. Maar aangezien de host van STE plat ligt kan ik hem er momenteel dus niet opzetten. Kan ik nu niet updaten? of is er een andere manier om SSH erop te zetten? daarnaast moet ik iWorld ook deleten als ik wil upgraden?
ten slotte, volgens mij is het handig om de sim uit de iPhone te halen zodat je niet gebelt kan worden. Volgens mij vind de installatie dit namelijk niet leuk

EDIT: Misschien heb ik SSH wel niet verwijderd springboard startte opnieuw en het icoontje SSH staat er nog. Maar bij uninstall van installer staat hij niet... misschien maak ik een domme fout maar ben even in de war.
wie kan mij helpen?

Laatst gewijzigd door MarkBender; 3 February 2008 om 17:02. Reden: toevoeging
  #217  
Oud 3 February 2008, 17:05
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 29
Standaard

hoe download ik ook al weer een oudere firmware ?
  #218  
Oud 3 February 2008, 17:08
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whitehouse Bekijk bericht
hoe download ik ook al weer een oudere firmware ?
Door de zoekfunctie te gebruiken, in de wiki te kijken, te googlen..
  #219  
Oud 3 February 2008, 17:08
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Berichten: 19
Stuur een bericht via Skype™ naar jbott
Standaard

In vorige post had ik gemeld dat alles OK was na upgrade.

Nu heb ik nog wat bijkomende applicaties geinstalleerd, en plots heb ik problemen met enkele belangrijke applicaties.

Volgende applicaties sluiten onmiddelijk na de het open: SMS, Calender, Maps.

Ik heb reeds dingen verplaatst met BossTool. (kan dit misschien de oorzaak zijn?)

Enig idee hoe ik dit opgelost krijg???
  #220  
Oud 3 February 2008, 17:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

weet iemand het antwoord op mijn vraag? sorry als ik een beetje opdringerig overkom maar zit helemaal klaar om te updaten alleen zie SSH niet staan bij uninstall van installer maar wel op springboard? Is SSH dan gewoon goed en geinstalleerd of is het een fout?

Edit: als ik SSH druk opent hij de app wel. en kan ik SSH uit en aan zetten. Vind het alleen vreemd dat ik hem niet zien bij uninstall van installer

Laatst gewijzigd door MarkBender; 3 February 2008 om 17:27.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
blackra1n of dev team? Buco Archief 2 20 October 2009 09:37
iPhone 3GS: ISP blokkeert dev team mvsteeg Unlock 23 1 August 2009 00:11
iPhone Dev Team iCulture Wiki - Begrippen 11 28 August 2008 21:46
Help Official 1.1.3-3 Upgrader Dev team nanoman Unlock [archief] 2 4 February 2008 17:59
Dev Team 1.1.3 met Turbosim lhy Archief 3 1 February 2008 02:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:19.