Custom 4.0 Firmwares alle iDevices

Custom 4.0 Firmwares alle iDevices discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb al wel 20 keer geprobeerd... iTunes nu opnieuw aan het installeren... Edit: Dat is dus blijkbaar niet het probleem :s...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 23 June 2010, 01:57
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 156
Standaard

Heb al wel 20 keer geprobeerd... iTunes nu opnieuw aan het installeren...

Edit: Dat is dus blijkbaar niet het probleem :s
__________________
Wanneer leren mensen nu eens dat het een iPhone is en geen Iphone? En dat het jailbroken is en niet gejailbreaked?

Laatst gewijzigd door The Doctor; 23 June 2010 om 02:01.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 23 June 2010, 02:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VonZescao Bekijk bericht
iBoot 359.3 is de oude, versie 359.3.2 is de nieuwe.

Toen je 3.1.3 per ongeluk erop zette, heb je deze gejailbreakt met Spirit? If so, voorgaande jailbreaks met Spirit is een no-go. Heb je hem goed in DFU (zoals in de OP staat) mode staan en niet per ongeluk in Recovery mode? Wellicht werkt het om eerst de officiele iOS4 erop te zetten om vervolgens te herstellen met de custom van Spysical.

Deze errors zijn ook enkele keren gemeld in topic "FW 4.x: Jailbreak voor iPhone 3G en 3GS met Redsn0w - Verzameltopic". Wellicht staat daar een oplossing. Ik zou het zo 1-2-3 ook niet weten.

Ik heb mijn Iphone na een update naar 3.1.3 altijd met Blackrain gejailbreaked. Maar een keer kreeg ik hem ermee niet meer gekraakt. (Bleef in infinite loop steken)
Daarna heb ik deze met spirit gejailbreaked en het probleem was opgelost.
Nu heb ik de Os 4 erop gezet, en ik kan deze niet meer met een custom firmware herstellen (fout 1600).
Is hier een oplossing voor?
  #63  
Oud 23 June 2010, 02:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 91
Stuur een bericht via Instant Messenger naar scantraxrootz Send a message via twitter to scantraxrootz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Pharaoh Bekijk bericht
Ik heb mijn Iphone na een update naar 3.1.3 altijd met Blackrain gejailbreaked. Maar een keer kreeg ik hem ermee niet meer gekraakt. (Bleef in infinite loop steken)
Daarna heb ik deze met spirit gejailbreaked en het probleem was opgelost.
Nu heb ik de Os 4 erop gezet, en ik kan deze niet meer met een custom firmware herstellen (fout 1600).
Is hier een oplossing voor?
je had spirit niet moeten gebruiken.. hier zijn conflicten mee. je kan nu niet jailbreaken omdat hij gejaibreakt is met spirit
  #64  
Oud 23 June 2010, 02:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Pharaoh Bekijk bericht
Ik heb mijn Iphone na een update naar 3.1.3 altijd met Blackrain gejailbreaked. Maar een keer kreeg ik hem ermee niet meer gekraakt. (Bleef in infinite loop steken)
Daarna heb ik deze met spirit gejailbreaked en het probleem was opgelost.
Nu heb ik de Os 4 erop gezet, en ik kan deze niet meer met een custom firmware herstellen (fout 1600).
Is hier een oplossing voor?
Als je je SHSHs on file hebt kun je downgraden naar 3.1.2 om deze vervolgens weer te jailbreaken met Blackra1n alvorens te herstellen met een custom iOS4. Lastige is dat je daarvoor ook weer iTunes v9.1.x nodig hebt.
  #65  
Oud 23 June 2010, 02:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Twente
Berichten: 21
Standaard

Wtf man.. Ik heb de firmware geinstalleerd voor mijn 3G en nu
zit ik in de emergency screen..! Ik had 3.1.2 blackra1n 05.11.07.
De simkaart in deze iphone is met een pin gelocked. Sim heeft helemaal
geen pin. Ga toch ff met ander sim proberen anders is het echt shit..
--------------------------------------------------------------------------
EDIT: Hij doet het! heb aan en uitgezet en is nu gewoon in beginscherm
ik ga nu unlock proberen
Edit 2: Ik heb cydia aangezet en na reloading data (heb verder niks gedaan)
kreeg ik in beeld, iphone is geactiveerd.

Laatst gewijzigd door memmox; 23 June 2010 om 02:58.
  #66  
Oud 23 June 2010, 02:59
Yahoejazz
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard Unlock, jailbreak en kopfschmerzen

vanavond een iphone 3gs overgenomen van iemand.. blijkt dat deze gast al gepgrade had naar 4.0. Ik zoek me rot hoe ik jailbreak en/of cydia ofzo er op kan krijgen. Herstelfunctie binnen I-Tunes doet 'ie niet, want dan begint 'ie gewoon weer opnieuw 4.0 te upgraden.

Ik ben nog redelijk groen hiero, maar eerder van de kopfschmerzen inmiddels, omdat ik door de bomen het bos niet kan zien.

Iemand een idee hoe ik nu toch nog kan jailbreaken en later te unlocken? Er staat firmware: 05.13.04 op... (volgens mij al de nieuwste...)

graag advies...

YahoeJazz
  #67  
Oud 23 June 2010, 03:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Twente
Berichten: 21
Standaard

Alles is gelukt alleen multitasking lukt niet? Als ik dubbel op home druk
krijg ik favorieten scherm van mn contacten. Enige idee waarom?
  #68  
Oud 23 June 2010, 03:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door memmox Bekijk bericht
Alles is gelukt alleen multitasking lukt niet? Als ik dubbel op home druk
krijg ik favorieten scherm van mn contacten. Enige idee waarom?
In Settings > Activator aangeven waarmee je ProSwitcher wilt activeren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yahoejazz Bekijk bericht
Iemand een idee hoe ik nu toch nog kan jailbreaken en later te unlocken? Er staat firmware: 05.13.04 op... (volgens mij al de nieuwste...)
Onderstaand de randvoorwaarden van het Dev Team.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dev Team
iPhone 3GS Summary: Currently, PwnageTool only works on previously jailbroken 3GS devices with the old bootrom.
  • If you have a Jailbroken iPhone 3GS with the OLD BOOTROM and you DID NOT use Spirit to jailbreak then you can create the ipsw with PwnageTool 4.0 and restore with your jailbroken recovery mode.
  • If you have an iPhone 3GS with the NEW BOOTROM this is NOT supported by PwnageTool 4.0
Aan die kerel vragen of je iDevice in het verleden een jailbreak heeft gehad. Spirit is een no-go. De bootrom versie achterhalen: versie 359.2 is goed. Als je iDevice voldoet herstellen met een custom firmware.

Laatst gewijzigd door VonZescao; 23 June 2010 om 03:18.
  #69  
Oud 23 June 2010, 03:14
junkyjump's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 71
Standaard

Bedankt voor de custom firmware!
Doet het perfect hier
  #70  
Oud 23 June 2010, 03:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2008
Berichten: 22
Standaard

Geweldig, bedankt voor deze custom.
Backup gedaan, shift+herstel gedaan zonder iphone in DFU te zetten. En was klaar.
  #71  
Oud 23 June 2010, 03:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Twente
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VonZescao Bekijk bericht
In Settings > Activator aangeven waarmee je ProSwitcher wilt activeren.
Proswitcher is toch via cydia? Ik bedoel de orginele ios4.0 multitasking.
Staat er niet tussen

Laatst gewijzigd door memmox; 23 June 2010 om 03:27.
  #72  
Oud 23 June 2010, 03:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door memmox Bekijk bericht
Er staat aleen Beginscherm, zoeken,
telefoonfavorieten, camera en iPod.

Geen proswitcher?
Naast Backgrounder gebruik ik ProSwitcher. Bij dubbel Home button (mijn instelling) krijg je dan een carousel van de openstaande apps. Middels Activator kun je aangeven waarmee je o.a. ProSwitcher wilt activeren bijv shake, slides, etc.

Ikzelf heb Backgrounder onzichtbaar gemaakt op mijn springboard middels SBsettings. Maar kun je niet in Backgrounder zelf aangeven hoe je deze wilt aansturen?

---

Oh, de iOS4 native multitask feature? Daar heb ik geen weet van. Op Engadget staat een filmpje waar deze functie wordt uitgelegd. Echter zijn er nog maar weinig apps die native multitask ondersteunen, zie http://spreadsheets.google.com/lv?ke...i_7HJxef0Vgg&f voor zowel Appstore als Cydia apps.

Laatst gewijzigd door VonZescao; 23 June 2010 om 03:33.
  #73  
Oud 23 June 2010, 03:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Twente
Berichten: 21
Standaard

Ik snap wat jij bedoeld bedankt daarvoor maar ik heb het over
de orginele multitasking wat gewoon bij os4 hoort. Heb het op de
3gs gewoon gelijk goed en nu op de 3g niet en ik heb
de firmware gedownload waar multitasking bij staat op pagina 1.
  #74  
Oud 23 June 2010, 05:15
The Doctor's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Tienen (Belgi)
Berichten: 156
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yahoejazz Bekijk bericht
vanavond een iphone 3gs overgenomen van iemand.. blijkt dat deze gast al gepgrade had naar 4.0. Ik zoek me rot hoe ik jailbreak en/of cydia ofzo er op kan krijgen. Herstelfunctie binnen I-Tunes doet 'ie niet, want dan begint 'ie gewoon weer opnieuw 4.0 te upgraden.

Ik ben nog redelijk groen hiero, maar eerder van de kopfschmerzen inmiddels, omdat ik door de bomen het bos niet kan zien.

Iemand een idee hoe ik nu toch nog kan jailbreaken en later te unlocken? Er staat firmware: 05.13.04 op... (volgens mij al de nieuwste...)

graag advies...

YahoeJazz
Zo is het bij mij gelukt: Downgrade firmware 3.1.3 naar 3.1.2 of eerdere versies - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPhone 3G en iPhone 3GS (Werkt ook voor downgrade van 4.0 naar 3.1.2)
Maar de custom 4.0 erop zetten is nog steeds niet gelukt...
  #75  
Oud 23 June 2010, 06:57
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 59
Standaard

Wow goed werk dat je doet, alleen vraagje.
Kan je ook maken:


iPhone 3G:
Download
- Activatie
- Multitasking
- Achtergrond
- Batterij percentage
- Cydia

Zonder die custom plaatjes op me iphone, zo lijkt hij nog meer orgineel?
Maar als ik hem met activatie wil, dan krijg ik geen baseband upgrade?
  #76  
Oud 23 June 2010, 07:12
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

Ik ga 3G zonder activatie gebruiken want die van mij is simlock vrij

heb nu modem 4.26.08 dan kan het toch gewoon?
  #77  
Oud 23 June 2010, 07:19
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StefV Bekijk bericht
Ik ga 3G zonder activatie gebruiken want die van mij is simlock vrij

heb nu modem 4.26.08 dan kan het toch gewoon?
Ik ben afhankelijk van ultrasnow, moet ik hem dan met activatie of zonder activatie downloaden?:$
  #78  
Oud 23 June 2010, 07:22
StefV's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Pdrecht
Berichten: 146
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peetduck Bekijk bericht
Ik ben afhankelijk van ultrasnow, moet ik hem dan met activatie of zonder activatie downloaden?:$
Dat ligt aan je baseband..
  #79  
Oud 23 June 2010, 07:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2008
Berichten: 7
Standaard

Even een vraagje...
Ik heb een iPhone 3GS met firmware 3.1 erop staan en Baseband 05.11.07, dan moet ik toch deze firmware nemen:

'iPhone 3GS:
download
- Activatie
- Cydia
- Costume Bootlogo (Pinapple)
- Costume Recoverylogo (Russisch mannetje)'

Als ik de firmware daarna binnen heb gewoon 'Shift + Update' klikken en dan dat bestand klikken..?

Alvast bedankt!
  #80  
Oud 23 June 2010, 07:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 4
Send a message via twitter to waterlock
Standaard

Super bedankt dat je dit doet voor alle windows gebruikers.

Ik heb ook interesse in de:

iPhone 3GS: Nog niet gemaakt
download
- Activatie
- Baseband Update
- Cydia


Wouter

Als we het toch over schrijfwijzes hebben (cf De Doctor):
Het gaat om custom logo's volgens mij ipv costume logo's.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad: Custom 4.1 + 3.2.2 (iPad) Firmwares spysical Jailbreak 237 13 February 2011 16:16
iPhone 3G: unlock zonder jailbreak en werkt voor alle firmwares derappe Unlock 5 31 January 2011 23:19
Custom Firmwares 4.2.1 bapovs Jailbreak 11 29 November 2010 14:05
Handige tip: zoeken in webpagina (alle firmwares) Smon iPhone algemeen 13 13 August 2009 10:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:42.