Vodafone BloX Internet

Vodafone BloX Internet discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) met de vodafone internet blox heb je geen tegoed. Na een maand moet je opnieuw 9,5 doneren en kun je weer "onbeperkt" internetten met je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 14 January 2008, 14:09
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

met de vodafone internet blox heb je geen tegoed. Na een maand moet je opnieuw 9,5 doneren en kun je weer "onbeperkt" internetten met je mobiel.
Of bedoel je dit niet ?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 14 January 2008, 14:13
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 5
Standaard

Je heb helemaal gelijk als het om een telefoon internet verbinding gaat! Ik had en heb het over een Wi-Fi verbinding.

Evert
  #63  
Oud 14 January 2008, 15:09
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

via safari mailen bedoel je dan (Sign In) ?
Wi-Fi komen geen kosten bij. Of je moet gebruik maken van een hotspot, waarbij je een prepaid kaart koopt om even te kunnen internetten.
  #64  
Oud 15 January 2008, 08:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Ok bedankt! Want ik heb zat laatst de keynote van Steve Jobs nog een keer te kijken en daar zei hij dat je met Yahoo helemaal gratis kon mailen ofzo? Dus ik vroeg me af hoe het dan met de andere zat, maar bedankt voor de hulp
__________________
iPhone: 21-01-2008,
Fw. 3.0 NL
  #65  
Oud 15 January 2008, 13:54
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Kan Youtube gewoon ook via GPRS onbeperkt met zorgeloos?
  #66  
Oud 15 January 2008, 21:11
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard vodafone blox

hoi

ik ben nieuw op het forum en heb neit veel verstand van forums.
ik heb een iphone.
1.1.1

heb vodafone als provider en ik wil er graag op internetten net zoals ik deed met mijn n95.
dit moet via gprs maar hoe stel ik het toestel in hij zegt dat ik geen edge abbonement heb of zoiets.

martjindk1983@zonnet.nl
  #67  
Oud 16 January 2008, 08:57
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

De apn moet zijn : live.vodafone.com Niet zoals je op de N95 live.vodafone.nl hebt staan

dus live.vodafone.com instellen.

@amp:
Youtube loopt ook gewoon over de blox. Alle internet content loopt over de blox.
No worries. Ik gebruik het ook, maar kwaliteit is niet zo goed als via Wi-Fi. En je moet iets meer geduld hebben via GPRS.
  #68  
Oud 16 January 2008, 10:26
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

thnx het werkt.
  #69  
Oud 20 January 2008, 20:38
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 6
Stuur een bericht via ICQ naar smrman Stuur een bericht via MSN naar smrman Stuur een bericht via Skype™ naar smrman
Standaard

Citaat:
APN:live.vodafone.com
username:vodafone
password: vodafone
hmm, ik zag dat ook op Bel.nl, maar mijn iPhone komt dan toch echt met een DPD / PDP (effe kwijt ;-) auth error terug, iemand suggesties ? Ik vind t trouwens vaag dat op t edge config scherm vd iPhone geen "save" buttontje zit.
  #70  
Oud 21 January 2008, 20:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 22
Standaard

heb alle instelling geprobeerd van .com etc. maar geeft aan dat de pdp niet juist is. en als ik.nl invoer heb ik geen edge abb. zegt hij maar heb echt een abb. iemand een idee ???? bdankt

Laatst gewijzigd door paashaasr1; 21 January 2008 om 22:39.
  #71  
Oud 22 January 2008, 08:28
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 6
Stuur een bericht via ICQ naar smrman Stuur een bericht via MSN naar smrman Stuur een bericht via Skype™ naar smrman
Standaard

OK, hier is wat ik denk: EGDE <>GPRS (Edge - enhanced GPRS), en US modellen van iPhone zijn met EDGE uitgerust, wat wil zeggen dat met US modellen je het op de ouwe GPRS netwerken kunt schudden.

Dat zijn mijn bevindingen ook met mn eigen iPhone.

Succes verhalen met iPhone op live.vodafone.com instellingen werken dan ook waarschijnlijk alleen met EU modellen van de iPhone.

Tenzij iemand hier iets anders over weet ?

hasta
  #72  
Oud 22 January 2008, 11:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smrman Bekijk bericht
OK, hier is wat ik denk: EGDE <>GPRS (Edge - enhanced GPRS), en US modellen van iPhone zijn met EDGE uitgerust, wat wil zeggen dat met US modellen je het op de ouwe GPRS netwerken kunt schudden.

Dat zijn mijn bevindingen ook met mn eigen iPhone.

Succes verhalen met iPhone op live.vodafone.com instellingen werken dan ook waarschijnlijk alleen met EU modellen van de iPhone.

Tenzij iemand hier iets anders over weet ?

hasta
Ik gebruik het al sinds begon oktober op mijn USA OTB 1.0.2 iPhone en het werkt prima.

Zoals ik zelf aan het begin van dit topic ergens zeg:

Citaat:
Je kan BloX instellen bij: settings > general > network > edge:

APN: live.vodafone.com <<< dus niet .nl!!!
user: vodafone
pass: vodafone
Pasgeleden heb ik trouwens geupdate naar 1.1.1 en dara wild het in het begin niet werken omdat hij steeds de instellingen verwijderde. Met de EDGE setting fix die je met de source Unlock the iPhone - the simple tutorial! via installer kunt krijgen los je dit probleem op.


Ook logisch dat het werkt, anders zou een tourist uit amerika hier geen gebruik kunnen maken van draadoos internet, en het is al meerdere malen bewezen dat dat wel kan (door mesnen die met hoge rekeningen thuis kwamen...)
  #73  
Oud 22 January 2008, 13:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Ik heb een vraagje,

Als ik thuis of op school zit en ik ga daar op het al bestaande draadloze netwerk internetten, kost het me dan geld of is dat gratis?

Tjedemich

Laatst gewijzigd door Tjedemich; 22 January 2008 om 13:23.
  #74  
Oud 22 January 2008, 13:24
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjedemich Bekijk bericht
Ik heb een vraagje,

Als ik thuis of op school zit en ik ga daar op het al bestaande draadloze netwerk internetten, kost het me dan geld of is dat gratis?

Tjedemcih
Als je inlogt op een Wi-Fi netwerk wordt EDGE (of GPRS in NL) automatisch uitgeschakeld en hoef je daar dus ook niets voor te betalen. Als je geen GPRS hebt werkt het uiteraard ook.

Let wel dat je soms op schiphol, hotels etc. moet betalen voor Wi-Fi, maar tuis en op school lijkt me dat niet het geval.
  #75  
Oud 22 January 2008, 13:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door profit42 Bekijk bericht
Als je inlogt op een Wi-Fi netwerk wordt EDGE (of GPRS in NL) automatisch uitgeschakeld en hoef je daar dus ook niets voor te betalen. Als je geen GPRS hebt werkt het uiteraard ook.

Let wel dat je soms op schiphol, hotels etc. moet betalen voor Wi-Fi, maar tuis en op school lijkt me dat niet het geval.
Oke dankje!
Ik hoop dat het klopt en dat ik aan het eind van de maand geen enorme schulden heb . Maar dat merk ik dan wel weer

Groetjes!
  #76  
Oud 22 January 2008, 13:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjedemich Bekijk bericht
Oke dankje!
Ik hoop dat het klopt en dat ik aan het eind van de maand geen enorme schulden heb . Maar dat merk ik dan wel weer

Groetjes!
Je kunt voor de zkeerheid gewoon onzin invullen bij je edge settings. Als je dan Wi-Fi uitzet en even test of hij echt NIET werkt weet je zeker dat hij geen verbinding maakt met edge/gprs en weet je zeker dat je geen kosten gaat maken.
  #77  
Oud 22 January 2008, 13:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Als ik mn Wi-Fi uitzet en bij EDGE zoiets invul: 'jkhdfyuu.nl' en een soortgelijk wachtwoord dan zegt 'ie bij safari: 'Could not activate EDGE, you are not subscribed to EDGE'. En daarna zegtie. 'Safari can't open the page because it can't find the server'

Goed teken dus?
  #78  
Oud 22 January 2008, 13:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjedemich Bekijk bericht
Als ik mn Wi-Fi uitzet en bij EDGE zoiets invul: 'jkhdfyuu.nl' en een soortgelijk wachtwoord dan zegt 'ie bij safari: 'Could not activate EDGE, you are not subscribed to EDGE'. En daarna zegtie. 'Safari can't open the page because it can't find the server'

Goed teken dus?
perfect!!! (nooit gedacht dat ik perfect zou zeggen als iemand een error krijgt)
  #79  
Oud 22 January 2008, 13:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Haha! Heel erg bedankt he!
  #80  
Oud 22 January 2008, 14:54
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 6
Stuur een bericht via ICQ naar smrman Stuur een bericht via MSN naar smrman Stuur een bericht via Skype™ naar smrman
Standaard

APN: live.vodafone.com <<< dus niet .nl!!!


dat had ik nog net wel bevonden, maar in de spaarzame tijd die ik Vodafone niet wilde gunnen om me Blox in rekening te brengen die niet zijn gebruikt was ik de EDGE fix niet tegen gekomen. THNX ! Zal t later proberen.

Wat me al wel opviel in dat scherm is dat t erg buggy was

Cheers
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone blox minifreakje Vodafone 1 27 February 2011 06:44
Vodafone zorgeloos internet blox probleem Cynt76 Vodafone 4 17 September 2010 23:00
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 13:03
vodafone blox traag nobody79 Vodafone 14 1 May 2008 00:31
EDGE Probleem Vodafone BloX Onbeperkt Internet hma Archief 9 23 April 2008 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:53.