Vodafone BloX Internet

Vodafone BloX Internet discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok I figured it out- maybe with this post I can also help some other people out with the same problem. I had the tzones ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 17 March 2008, 18:22
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Ok I figured it out- maybe with this post I can also help some other people out with the same problem.
I had the tzones proxy hack installed on my phone from the US but once I uninstalled this, my vodafone internet worked fine.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 23 March 2008, 14:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjedemich Bekijk bericht
Oke dankje!
Ik hoop dat het klopt en dat ik aan het eind van de maand geen enorme schulden heb . Maar dat merk ik dan wel weer

Groetjes!
je kan om kosten te voorkomen in edge bij het wachtwoord de laatste letter weg halen Edge werkt dan niet en als je via gprs/edge weer wilt internetten zet je hem er weer bij. ook verstandig om dit inhet buitenland te doen
  #123  
Oud 25 March 2008, 08:41
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar RDiel
Standaard Blox/internet Vodafone

Beste Greatwhitexxl,

Mij is het wel gelukt en het werkt prima! Werkt het bij jou!


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Greatwhitexxl Bekijk bericht
Ik heb Vodafone en een Blox-abonnement genomen maar ik heb nog geen bit kunnen downloaden. Waar moet ik dat instellen dan? Ik zou denken bij General / Network. Maar daar vind ik het niet...
  #124  
Oud 25 March 2008, 17:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 133
Standaard

in hemelsnaam ga NIET internetten in het buitenland.

Minder dan 2 weken gemiddeld gebruik in Belgie leverde mij een rekening van 900 euro op!!!! (zie ook pocket info forum)



NIET doen dus.
  #125  
Oud 25 March 2008, 18:45
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Damn... K neem aan dat ik het met mijn prepaid echter wel kan maar das goed zuur ja... Ik dacht dat ze de prijzen voor internetionaal gebruik hadden verlaagt

Greetz, Stiruam
  #126  
Oud 26 March 2008, 13:58
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Net ff Blox geactiveerd om een maandje te proberen voor die 9,50 per maand.

Heb via GPRS ALLEEN even nu.nl opgehaald, en zit op een verbruik van 40kb verzonden en 260kb ontvangen.

Dit voor n pagina, Ik ga dus maar even goed het verbruik op my vodafone in de gaten houden. Niet dat ik straks een dikke rekening heb
  #127  
Oud 26 March 2008, 17:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Net ff Blox geactiveerd om een maandje te proberen voor die 9,50 per maand.

Heb via GPRS ALLEEN even nu.nl opgehaald, en zit op een verbruik van 40kb verzonden en 260kb ontvangen.

Dit voor n pagina, Ik ga dus maar even goed het verbruik op my vodafone in de gaten houden. Niet dat ik straks een dikke rekening heb
Dat idee had ik in het begin ook, maar het valt reuze mee.

Ten eerste is het best lastig om over het limiet van 250 MB heen te gaan als je gewoon normaal internet (dus altijd Wi-Fi als er Wi-Fi is, en dan niet elke 5 min youtube kijken op gprs).

Ten tweede krijg je na 250 MB gewoon een waarschuwing dat je je verbruik moet minderen, na drie waarschuwingen wordt er verplicht dat je je abonnement omzet in een soort internet abbo op maat.

* bovenstaande info door meerdere mensen van klantenservice van vodafone bevestigd.
__________________
Hoor JIJ het verschil tussen een 128 en een 320 kbps mp3?
Test jezelf nu op: mp3ornot.com
  #128  
Oud 26 March 2008, 23:58
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb zelf ook Vodafone blox en heb geen problemen. Ik zit toch vrij dicht tegen de 200 a 250 mb per maand aan. Maar hoor niks van Vodafone
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #129  
Oud 29 March 2008, 22:39
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 5
Standaard

Hallo

Ik heb nu zo'n 3 weken een (prepaid) vodafone kaartje in gebruik.
De eerste 2 weken heb ik 'm in mijn samsung SGH i600 gebruikt als modem voor mijn laptop. Dit toestel beschikt over HSPDA en heb in 2 weken 6 GB aan data naar binnen getrokken. Nu sinds 1 week een iphone (helaas geen UMTS of HSDPA ), en ook al zo'n 300 mb verbruikt.
Ik heb "zorgeloos internetten" van 9,95 ingeschakeld.
Tot op heden nog niets vernomen van Vodafone ivm extreem mobiel dataverkeer.
Mijn broer doet dit al een paar maanden en heeft ook iedere maand een paar gig aan dataverkeer.

Gr. Schmia

Laatst gewijzigd door schmia; 29 March 2008 om 22:50.
  #130  
Oud 30 March 2008, 17:12
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Heheh ja ik heb er 600mb doorgeen getrokken in 1,5 maand dus ze komen pas na 2 3 maanden

Greetz, Stiruam
  #131  
Oud 31 March 2008, 09:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 70
Standaard

Nou ik probeer het nog maar eens: na maanden geprobeerd te hebben, lukt me de uitgaande mail van vodafone nog steeds niet. Die instellingen kan ik nergens vinden.

Wie weet raad?

Heb al vanalles gedaan, wat wel werkt is inkomende mail, safari enz...
  #132  
Oud 31 March 2008, 12:33
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

de uitgaande is smtp.vodafone.nl poort 25
Gebruikersnaam is meestal je voornaam + achternaam aan elkaar.
Wachtwoord is je wachtwoord die je gebruikt om in te loggen op de vodafone site

Anders kun je altijd nog Vodafone zelf bellen. Dat had ik ook gedaan. Bij mij werkt ie prima
  #133  
Oud 2 April 2008, 20:09
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 8
Standaard geen internet vodafone

Hallo, heb vandaag mn iphone opgehaald! (zie grample op dit forum) werkt perfect, behalve internet van vodafone.

ik had het keurig werken op mn p1i, maar ik krijg het niet voor elkaar op mn iphone (1.1.4)
kheb de gegevens ingevoegd bij edge
(apn: live.vodafone.com, user & pw: vodafone)
(allemaal in kleine letter!)

maar mn safari 'kan de server niet vinden'
het vreemde vind ik is dat ik geen 'bewaar' knop heb als ik de gegevens invoer
verder heb ik wel G naast mn provider staan, en zelfs al even mn iphone een paar minuten uitgezet (zelf even op flight mode gezet)

maar dit mag allemaal niets helpen :'(

iemand enig idee wat het euvel kan zijn?

alvast bedankt!
Daniel
  #134  
Oud 2 April 2008, 20:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 4
Standaard

wat voor abonnement heb je van vodafone? en de geinstaleerde taal op je iphone? De mijne werkt ook op 1.1.4 en vodafone (scherp abonement) maar werkt op edge goed. nergens komt een G voor ook niet als ik bij het wachtwoord de laatste letter weghaalt om ongewenst data binnen te halen, te voorkomen. Als je return drukt na het wachtwoord ingevuld te hebben kan je bovenin terug gaan met netwerk en dan is alles netjes opgeslagen. Heb je per ongeluk geen spatie voor de namen gezet dan doet hij het ook niet. Ook geen : invullen
  #135  
Oud 2 April 2008, 21:47
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door symbiot Bekijk bericht
ik had het keurig werken op mn p1i, maar ik krijg het niet voor elkaar op mn iphone (1.1.4)
kheb de gegevens ingevoegd bij edge
(apn: live.vodafone.com, user & pw: vodafone)
(allemaal in kleine letter!)

maar mn safari 'kan de server niet vinden'
het vreemde vind ik is dat ik geen 'bewaar' knop heb als ik de gegevens invoer
verder heb ik wel G naast mn provider staan, en zelfs al even mn iphone een paar minuten uitgezet (zelf even op flight mode gezet)
Daniel
volgens mij heb je sowieso niet versie 1.1.4. Er zit namelijk geen G logo in het systeem dus zou je een blauw blokje moeten krijgen. Dat van het ontbreken van die saveknop klopt wel. Dat hoort zo. gewoon gegevens invullen en gaan.
Wat voor Vodafone abonnement heb je? daar zou het namelijk aan kunnen liggen...
__________________
...
  #136  
Oud 3 April 2008, 00:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 8
Standaard geen internet vodafone

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sausje Bekijk bericht
volgens mij heb je sowieso niet versie 1.1.4. Er zit namelijk geen G logo in het systeem dus zou je een blauw blokje moeten krijgen. Dat van het ontbreken van die saveknop klopt wel. Dat hoort zo. gewoon gegevens invullen en gaan.
Wat voor Vodafone abonnement heb je? daar zou het namelijk aan kunnen liggen...
ik heb wl versie 1.1.4 (4A102) (heb het ff nagekeken), en heb wel degelijk een blauwe G naast mn provider staan.
ik heb een vodafone basis 35 abo+ internet blox (die van 9,95 p/m)
verder ben ik er ook achter gekomen dat ik geen wireless verbinding op kan zetten (na het invullen van de juiste sleutel krijg ik de melding dat de iphone geen verbinding kan maken met het netwerk :S

ik ben bang dat er iets goed mis is, want ik kan niets van dat alles uninstallen (package download failed: can't find host!)
-----------------------------------
de volgende zooi is al geinstalleerd (wat met gprs te maken heeft) :
GPRS icons (vervangt het standaard GPRS blokje in statusbar - vandaar de G)
Youtube GPRS fix 1.1.4 (fix om youtube met gprs te laten werken)
--------------------------------------
voor de rest is geinstalleerd:
NL nummerherkenning (1.5)
NL Taalcorrectie [T9] (1.1)
NL Taalpakker (1.1.4)
SIMPORT (1.0)
BSD Subsystem (2.1)
Installer (3.01)

hopelijk maakt dit allemaal iets meer duidelijk

[edit 4 hermanb]
ik heb de gegevens ingevoerd zonder spaties en :
alles in kleine letters
=====================================
fijn, ik kan ook helemaal geen resources opnieuw laden laat staan installeren

Laatst gewijzigd door symbiot; 3 April 2008 om 01:47. Reden: reactie op hermanb
  #137  
Oud 3 April 2008, 02:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 8
Standaard

ik heb inmiddels de wireless verbinding aan de praat gekregen (lees: de sleutel goed ingevoerd (wpa2 sleutel)
  #138  
Oud 3 April 2008, 03:44
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Berichten: 8
Standaard gelukt

ik heb de firmware terug gezet naar 1.1.3 en toen weer naar 1.1.4
waarschijnlijk is er toch iets mis met de GPRS tools...
  #139  
Oud 6 April 2008, 21:41
dfo dfo is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 3
Standaard Wachten helpt (soms)

Even voor de mensen die ook problemen hebben met Internet via Vodafone (Blox). De tip eerder gegegeven om de telefoon een paar minuten uit te doen en dan weer op te starten werkte bij mij uiteindelijk ook.

Werkt met 1.1.2 en de instellingen zoals al een paar keer genoemd:
live.vodafone.com
vodafone
vodafone

Alleen email werkt nog niet, ondanks de instellingen gegeven door Vodafone:
Server voor het verzenden van e-mail: authsmtp.vodafone.nl
Gebruikersnaam: Gebruikersnaam van My Vodafone
Wachtwoord: Wachtwoord van My Vodafone
Poort25

Als iemand nog tips heeft?
  #140  
Oud 6 April 2008, 21:48
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je gebruikersnaam van My Vodafone hoeft NIET je gebruikersnaam te zijn voor de email instellingen. Daarvoor moet je effe vodafone opbellen om te vragen wat je gebruikersnaam is voor de mail

Wachtwoord is WEL je wachtwoord van My Vodafone.
Poort 25 of 110 werkt Bij mij is het altijd poort 25
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone blox minifreakje Vodafone 1 27 February 2011 06:44
Vodafone zorgeloos internet blox probleem Cynt76 Vodafone 4 17 September 2010 23:00
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 13:03
vodafone blox traag nobody79 Vodafone 14 1 May 2008 00:31
EDGE Probleem Vodafone BloX Onbeperkt Internet hma Archief 9 23 April 2008 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:05.