Vodafone BloX Internet

Vodafone BloX Internet discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) de instellingen password etc weet ik inmiddels wel, maar ik krijg de foutcode pdp. iemand een idee btw ik heb een us 1.1.2 november 2007...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 22 January 2008, 18:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 22
Standaard

de instellingen password etc weet ik inmiddels wel, maar ik krijg de foutcode pdp. iemand een idee

btw ik heb een us 1.1.2 november 2007
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 22 January 2008, 19:12
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 6
Stuur een bericht via ICQ naar smrman Stuur een bericht via MSN naar smrman Stuur een bericht via Skype™ naar smrman
Standaard

Citaat:
Pasgeleden heb ik trouwens geupdate naar 1.1.1 en dara wild het in het begin niet werken omdat hij steeds de instellingen verwijderde. Met de EDGE setting fix die je met de source Unlock the iPhone - the simple tutorial! via installer kunt krijgen los je dit probleem op.
Edge fix geinstalleerd maar nog nul succes. Dat edge settings scherm, hoe verlaat je dat na intikken instellingen ? Ik zie nog altijd geen "save" wat wil zeggen dat je of de home toets, of het "network" knopje linksboven moet klikken. Beide geprobeerd, geen EDGE connect

Citaat:
Ook logisch dat het werkt, anders zou een tourist uit amerika hier geen gebruik kunnen maken van draadoos internet, en het is al meerdere malen bewezen dat dat wel kan (door mesnen die met hoge rekeningen thuis kwamen...)
Hier ontgaat de logica in het achteloos logisch intikken. Logisch is niks, waar standaarden mekaar bijten :110 - 220volt, breedte spoorlijnen, 2G, 2.5G, 2.75G en 3g netwerken, waarbij 3G niet betekent dat ook de lagere varianten ermee kunnen worden bedreven, en ik denk dat je als je om je heen kijkt nog wel wat meer ziet. Zijn mobieltjes niet eerst single band,toen via double 900-1800 , toen triple en als ik me niet vergis nu ook quad band tot een wat meer aanvaardbare standaard gekomen ? Probeer met een 900 Mhz band mobiel maar eens in de grote US of A te bellen, veel succes.
  #83  
Oud 22 January 2008, 19:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smrman Bekijk bericht
Hier ontgaat de logica in het achteloos logisch intikken. Logisch is niks, waar standaarden mekaar bijten :110 - 220volt, breedte spoorlijnen, 2G, 2.5G, 2.75G en 3g netwerken, waarbij 3G niet betekent dat ook de lagere varianten ermee kunnen worden bedreven, en ik denk dat je als je om je heen kijkt nog wel wat meer ziet. Zijn mobieltjes niet eerst single band,toen via double 900-1800 , toen triple en als ik me niet vergis nu ook quad band tot een wat meer aanvaardbare standaard gekomen ? Probeer met een 900 Mhz band mobiel maar eens in de grote US of A te bellen, veel succes.
Ik zei logisch, omdat die mensen anders niet met die rekeningen thuis konden komen. Er zijn veel verhalen op het internet van mensen met gigantische telefoon rekeningen omdat ze in het buitenland (europa) met hun iphone gegprs't hebben. Als het hier niet zou werken, zouden die rekeningen er niet zijn.

Maar goed, ik geef toe, het logisch is misschien iets overdreven....In ieder geval werkt het bij mij prima.

Wat me trouwens net te binnen schiet: Weet je zeker dat je vodafone als user en pass met kleine letters schrijft? Standaard maakt je iphone van de 1e letter namelijk een hoofdletter en dan werkt het volgens mij niet....
__________________
Hoor JIJ het verschil tussen een 128 en een 320 kbps mp3?
Test jezelf nu op: mp3ornot.com
  #84  
Oud 22 January 2008, 19:55
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 6
Stuur een bericht via ICQ naar smrman Stuur een bericht via MSN naar smrman Stuur een bericht via Skype™ naar smrman
Standaard

Citaat:
Wat me trouwens net te binnen schiet: Weet je zeker dat je vodafone als user en pass met kleine letters schrijft? Standaard maakt je iphone van de 1e letter namelijk een hoofdletter en dan werkt het volgens mij niet....
Daar had ik al aan gedacht, alhoewel de autocaps op dat scherm niet inkickt

Hoe moet je dat scherm verlaten zodat die instellingen blijven hangen ? Home ? Of blijven ze pas bewaard na een 1e succesvolle aanmelding, zoals in modem-Windows dagen met de dial in login .. wat een horror was dat zeg
  #85  
Oud 22 January 2008, 20:10
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smrman Bekijk bericht
Daar had ik al aan gedacht, alhoewel de autocaps op dat scherm niet inkickt

Hoe moet je dat scherm verlaten zodat die instellingen blijven hangen ? Home ? Of blijven ze pas bewaard na een 1e succesvolle aanmelding, zoals in modem-Windows dagen met de dial in login .. wat een horror was dat zeg
Ik sluit het scherpje altijd af met het network knopje linksboven...

Maar even wat dingen die je kunt doen (gevonden na wat gegoogle, je bent niet de enige met het probleem blijkbaar.....)

- SIM kaart eruit en dan na een paar min weer erin.
- Vodafone bellen en zeggen dat blocks gedeactiveerd en daarna weer geactieerd moet worden.
- Airplane mode aan/uit
- Checken of data roaming uit (als in, niet geactiveerd) staat.
- Heb je ooit een progje als services gedownload (via bv installer) en daarmee edge uitgezet? Zoja, herinstalleer et prog en zet het weer aan. Controleer voor de zekerheid, misschien is het zonder dat je het wist uitgezet.
- is er wel dekking in het gebied waar je woont?

Hopelijk lost een van bovenstaande tips je probleem op.....
  #86  
Oud 22 January 2008, 20:13
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 6
Stuur een bericht via ICQ naar smrman Stuur een bericht via MSN naar smrman Stuur een bericht via Skype™ naar smrman
Standaard

Citaat:
Ik sluit het scherpje altijd af met het network knopje linksboven...
Maar even wat dingen die je kunt doen (gevonden na wat gegoogle, je bent niet de enige met het probleem blijkbaar.....)

- SIM kaart eruit en dan na een paar min weer erin.
- Vodafone bellen en zeggen dat blocks gedeactiveerd en daarna weer geactieerd moet worden.
- Airplane mode aan/uit
- Checken of data roaming uit (als in, niet geactiveerd) staat.
- Heb je ooit een progje als services gedownload (via bv installer) en daarmee edge uitgezet? Zoja, herinstalleer et prog en zet het weer aan. Controleer voor de zekerheid, misschien is het zonder dat je het wist uitgezet.
- is er wel dekking in het gebied waar je woont?

Hopelijk lost een van bovenstaande tips je probleem op.....

Muchos te proberen, een paar lijken me zeker zinvol om te controleren, dat appje dat Wi-Fi / edge en BT managed vond ik sowieso al buggy, eraf ermee

Ik meld me nog
  #87  
Oud 23 January 2008, 08:02
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Hey, ik ga morgen voor een lang weekend naar rome, en aangezien jullie allemaal Vodafone gebruikers zijn..
Hoe duur is internetten vanuit het buitenland?
  #88  
Oud 24 January 2008, 11:12
-Rick's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 25
Standaard

Ter info:
Ik heb net m'n rekening van Vodafone binnen gekregen.
In m'n usage-scherm ben ik ruim over de 50 MB heen gegaan. (87 MB) , maar op de factuur berekenen ze keurig de 9.95 euro voor Internet Blox. geen cent meerrr

Primaaaaaaa !!
  #89  
Oud 24 January 2008, 16:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 48
Standaard

InternetBlox is alleen voor Nederland.
Als je via gprs/edge internet in het buitenland dan kom je voor grote verrassingen te staan qua kosten.
  #90  
Oud 27 January 2008, 16:54
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 4
Standaard

Ben benieuwd naar me rekening.. zit nu in Amerika
  #91  
Oud 28 January 2008, 12:14
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

Tarief per 20 kb:

Met Vodafone Passport in een Passport land€ 0,05 (€ 2,50 per 1 MB) Start tarief :€ 0,79

Zonder Vodafone Passport in een Passport land€ 0,15 (€ 7,50 per 1 MB) Start tarief : n.v.t.

Buiten Passport landen€ 0,30 (€ 15 per 1 MB) Start tarief : n.v.t
  #92  
Oud 28 January 2008, 16:08
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Locatie: x
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Hey, ik ga morgen voor een lang weekend naar rome, en aangezien jullie allemaal Vodafone gebruikers zijn..
Hoe duur is internetten vanuit het buitenland?

Ik zou als ik jou was geen internet gebruiken in het buitenland.
Ik was een tijdje terug in milaan en gebruikte naar mijn weten zeer weinig internet maar kreeg toch een eurotje of 50 aan extra kosten binnen :s
  #93  
Oud 1 February 2008, 10:51
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2008
Berichten: 2
Standaard can't find the server

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gewoongoed Bekijk bericht
Hoi Destiny,

Dat is nu juist het probleem, want de gprs/EDGE instellingen van vodafone had ik al goed overgenomen. En ze staan er nog steeds.

Maar hij zegt nog steed:
safari can't open the page because it can't find the server. Wat moet ik hier nu weer mee??

en bij youtube zegt die: could not activate EDGEDP authentication failure.
Hi,
ik heb precies hetzelfde probleem. Hoe heb jij het op jou iphone opgelost ?
groet Maarten
  #94  
Oud 7 February 2008, 13:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 5
Standaard

Bedankt het werkt!!! snel is anders maar toch helemaal top!!
  #95  
Oud 7 February 2008, 22:20
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Weet iemand hier de uitgaande instellingen voor de mail.

Ik kan wel mail ontvangen maar niet verzenden. Ik heb @home als internet en ontvang dus ook de mails van de servers van @home. Maar moet ze uiteraard versturen via Vodafone GPRS.

Iemand???
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #96  
Oud 9 February 2008, 10:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 48
Standaard Vodafone passport kosten

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blackherrie Bekijk bericht
Tarief per 20 kb:

Met Vodafone Passport in een Passport land 0,05 ( 2,50 per 1 MB) Start tarief : 0,79

Zonder Vodafone Passport in een Passport land 0,15 ( 7,50 per 1 MB) Start tarief : n.v.t.

Buiten Passport landen 0,30 ( 15 per 1 MB) Start tarief : n.v.t
Kost het dan eenmalig 0,79 als ik naar Frankrijk ga als starttarief of ieder kwartier opnieuw 0,79 als mijn mail automatisch gechecked wordt of als de telefoon opnieuw wordt opgestart
  #97  
Oud 9 February 2008, 12:46
hma hma is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 23
Standaard

Ik heb ook net de vodafone BloX onbeperkt internet aangezet, en wat blijkt? Ik probeer de APN, user etc in te vullen

dus live.vodafone.com dan probeer ik de user en password in te vullen maar dan valt hij opeens terug naar mijn iPhone home screen.. wat is er hier aan de hand =X
  #98  
Oud 9 February 2008, 19:59
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Damn net afgesloten de snelheit is geweldig! 2 seconde buggertijd voor google maps en 10 voor google.com/m! Dat valt me alles mee!

Greetz, Stiruam
  #99  
Oud 11 February 2008, 20:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 12
Standaard

Zit te twijfelen tussen T-mobile webnwalk en Vodafone BloX

Verschillen ze qua snelheid? Misschien iemand die met beide ervaring heeft?
  #100  
Oud 11 February 2008, 20:55
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Nja vodafone support 1600 kbs en das 20x sneller dan dat de iphone kan dus zoiezo zit je met vodafone aan de max snelheit

Greetz, Stiruam
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone blox minifreakje Vodafone 1 27 February 2011 06:44
Vodafone zorgeloos internet blox probleem Cynt76 Vodafone 4 17 September 2010 23:00
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 13:03
vodafone blox traag nobody79 Vodafone 14 1 May 2008 00:31
EDGE Probleem Vodafone BloX Onbeperkt Internet hma Archief 9 23 April 2008 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:39.