Vodafone BloX Internet

Vodafone BloX Internet discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Voor iedereen die problemen heeft met de volgende fout: could not activate EDGE DP authentication failure. Op de vodafone website staat; username: Vodafone password: Vodafone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 14 February 2008, 16:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 6
Standaard

Voor iedereen die problemen heeft met de volgende fout: could not activate EDGEDP authentication failure.

Op de vodafone website staat;
username: Vodafone
password: Vodafone

dit moet zijn;
username: vodafone
password: vodafone

Let dus op de hoofdletters!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 14 February 2008, 19:36
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 6
Standaard

ik heb de iphone 1.1.3 met sinds vandaag de vodafone blox. de juiste codes ingevoerd, APN live.vodafone.com, GBRNM vodafone, WW vodafone. maar krijg steeds t bericht pdp-identiteit niet geccepteerd. heb ook al m'n telefoon 5 min uitgedaan.

heedt iemand nog tips?

marco
  #103  
Oud 14 February 2008, 19:41
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Hmm en Wi-Fi doet het wel?
Anders even restoren denk ik....

Greetz, Stiruam
  #104  
Oud 14 February 2008, 19:48
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 6
Standaard

wat is restoeren? aan/uit zetten?
  #105  
Oud 14 February 2008, 19:59
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Een restore is de firmware er opnieuw opzetten dan moet je hem wel weer jailbreaken maar dat overleef je wel kijk maar eens in downgrade in de wiki

Greetz, Stiruam
  #106  
Oud 15 February 2008, 12:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marco knieriem Bekijk bericht
ik heb de iphone 1.1.3 met sinds vandaag de vodafone blox. de juiste codes ingevoerd, APN live.vodafone.com, GBRNM vodafone, WW vodafone. maar krijg steeds t bericht pdp-identiteit niet geccepteerd. heb ook al m'n telefoon 5 min uitgedaan.

heedt iemand nog tips?

marco
Zelfde probleem hier
  #107  
Oud 15 February 2008, 17:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Weet iemand hier de uitgaande instellingen voor de mail.

Ik kan wel mail ontvangen maar niet verzenden. Ik heb @home als internet en ontvang dus ook de mails van de servers van @home. Maar moet ze uiteraard versturen via Vodafone GPRS.

Iemand???

Ik mag aannemen dat dit op de Vodafone site staat.

Yup, paar klikjes: authsmtp.vodafone.nl
  #108  
Oud 18 February 2008, 19:50
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

[QUOTE=ihans;59147]Kost het dan eenmalig €0,79 als ik naar Frankrijk ga als starttarief of ieder kwartier opnieuw €0,79 als mijn mail automatisch gechecked wordt of als de telefoon opnieuw wordt opgestart[/QUOTE


Als de data verbinding dicht gaat, en hij opent opnieuw is het 0,79 per keer.
of te wel duur grapje
  #109  
Oud 18 February 2008, 19:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ny1985 Bekijk bericht
Zelfde probleem hier
En hier. Zou het fijn vinden als iemand enige hulp kon bieden...
  #110  
Oud 18 February 2008, 19:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ny1985 Bekijk bericht
Zelfde probleem hier
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smrman Bekijk bericht
APN: live.vodafone.com <<< dus niet .nl!!!
En dt had ik dus gewoon beter moeten lezen...
  #111  
Oud 19 February 2008, 00:22
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeroenw Bekijk bericht
En dt had ik dus gewoon beter moeten lezen...

ik heb de .com maar werkt nog steeds niets. ik ga maar weer es terug naar de vodafone winkel. hou jullie op de hoogte...
  #112  
Oud 20 February 2008, 10:38
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

Werkt het wel met een ander mobieltje ?
Waar ik op doel is dat de juiste APN op je simkaart staat.

Je hebt diverse apns, standaard zit er op een prepaid kaart / vodafone simkaart de live.vodafone.nl/com apn. Wat je in de praktijk nog wel eens tegenkomt is dat het niet lekker werkt. Wat we dan doen is de APN eraf halen, en opnieuw toevoegen.

Werkt het wel op een ander toestel dan is het dus de iphone die zit te k...en.
  #113  
Oud 20 February 2008, 11:28
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Blackherrie Bekijk bericht
Werkt het wel met een ander mobieltje ?
Waar ik op doel is dat de juiste APN op je simkaart staat.

Je hebt diverse apns, standaard zit er op een prepaid kaart / vodafone simkaart de live.vodafone.nl/com apn. Wat je in de praktijk nog wel eens tegenkomt is dat het niet lekker werkt. Wat we dan doen is de APN eraf halen, en opnieuw toevoegen.

Werkt het wel op een ander toestel dan is het dus de iphone die zit te k...en.
ik ga t probere\n op n ander toestel.

bedankt voor de tip. ik hou jullie op de hoogte

marco
  #114  
Oud 20 February 2008, 16:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 48
Standaard

Heb zojuist met vodafone gebeld en zij hebben mij verteld dat een sessie in het buitenland betekent 15 minuten.
Als ik dus 24 uur naar Belgie ga zou mij dat 24 uur x4 sesies x €0,79=€75,84 plus de kosten voor het dataverkeer kosten.
Zet het automatisch checken van je mail dus uit!!!
  #115  
Oud 20 February 2008, 17:05
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

En het roamen (functie in 1.1.3)
  #116  
Oud 12 March 2008, 15:48
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Hi guys-
It looks like Im having the same problems as some of you (see note below) from reading this thread with my limited dutch. Sorry to repost but if you've found a solution, can you please let me know in english
Thanks in advance.
Steve

I have have an unlocked 1.113 iphone and purchased a prepaid vodafone sim card with access to their 9.50 euro a month mobile internet plan.
In the settings/general/network/edge settings I have put the APN at live.vodafone.com with vodafone as the password as username as suggested my multiple other post.
Unfortunately I am only able to get very limited internet service- if any. It seems the graphics of any web page are not being delivered. My mail function works fine as I can send and receive mail from the accounts I set up on the iphone but no 'locate me now' function on the maps either. Vodafone is not actively supporting the iphone with the customer support so I am stuck.
Is it my settings or theirs which is set up incorrectly?
And yes the safari broswer works when connected to Wi-Fi
  #117  
Oud 12 March 2008, 17:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 24
Standaard

This is odd. Which web pages are you trying to visit that do not diplay images correctly? Is the Vodafone coverage in the place you live more than sufficient? (Should be..)

If this doesn't help, call Vodafone, tell them you can't always view images. Avoid the word "iPhone" at all times and they might help you
  #118  
Oud 12 March 2008, 17:29
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Shelldass- thanks for your reply.
My vodafone coverage is ok as I am able to make and receive calls- as well as send and receive email but when I go to any website- the text will load at a slow rate before being timed out and saying server stopped responding.
I will try calling and being discrete about the iphone

If anyone else has any suggestions, please respond!
Thanks
Steve
  #119  
Oud 13 March 2008, 21:40
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Berichten: 175
Standaard

Ik lees op de site van Vodafone het volgende:



Hoewel de BloX Zorgeloos Internet in het buitenland niet geldt, is er wel sinds 1 oktober 2007 een ander tarief voor internet van toepassing als je deze BloX hebt aangesloten.





Activiteit
Browsen op internetPrijsVerrekeningZonder BloX Zorgeloos Internet€ 0,59per 20 KBMt BloX Zorgeloos Internet€ 0,15per 20 KBHeb je naast de BloX Zorgeloos Internet ook Vodafone Passport, dan betaal je het tarief behorende bij Passport en niet bovenstaand tarief.



Dus als ik het nu goed begrijp moet je EN € 9,95 per maand betalen en nog eens € 0,15 per 20 KB of is dit alleen als je het internet in het buitenland gebruikt?

Iemand die hier ervaring mee heeft?

B.v.d.
Chicco
  #120  
Oud 13 March 2008, 22:52
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Als je goed leest gaat dit over de tarieven in het buitenland, niet over Internet BloX in Nederland.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone blox minifreakje Vodafone 1 27 February 2011 07:44
Vodafone zorgeloos internet blox probleem Cynt76 Vodafone 4 18 September 2010 00:00
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 14:03
vodafone blox traag nobody79 Vodafone 14 1 May 2008 01:31
EDGE Probleem Vodafone BloX Onbeperkt Internet hma Archief 9 23 April 2008 19:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:04.