Vodafone BloX Internet

Vodafone BloX Internet discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb je bij Vodafone Blox geen limiet van 2MB per maand? Kom je daar snel overheen, of lukt dat wel? En, de iPhone download automatisch ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 6 April 2008, 22:06
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 588
Standaard

Heb je bij Vodafone Blox geen limiet van 2MB per maand?
Kom je daar snel overheen, of lukt dat wel?
En, de iPhone download automatisch ook gewoon gegevens. Haal je de gegevens voor GPRS dan ook steeds weg, of laat je je iPhone dat gewoon allemaal downloaden?
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 6 April 2008, 22:11
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

2MB kan niet . Effe surfen en je hebt al 2MB

Ik heb gemiddeld 150-200MB per maand. Ik hoor er niks van. En daarbij: als je erover komt krijg je eerst 2 waarschuwingen. En als je op je springboard bent download je iPhone niks aan gegevens. Tenminste als je mail op handmatig hebt staan
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #143  
Oud 7 April 2008, 16:33
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 588
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
2MB kan niet . Effe surfen en je hebt al 2MB

Ik heb gemiddeld 150-200MB per maand. Ik hoor er niks van. En daarbij: als je erover komt krijg je eerst 2 waarschuwingen. En als je op je springboard bent download je iPhone niks aan gegevens. Tenminste als je mail op handmatig hebt staan
Oh, oke.. Dacht dat ergens gelezen te hebben.
Dan ga ik maar weer terug naar Vodafone, aangezien ik het dan een maandje wel, en weer een maandje niet kan doen.

Hopelijk kan ik mn nummer behouden.
  #144  
Oud 14 April 2008, 20:34
Bertje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 157
Standaard

Ik ga over een paar weken 3 weken naar Amerika. Ik kan dan het beste Blox internet/Sms uitzetten neem ik aan.
Als ik het 30 april uit zet en 20 mei weer aan moet dat toch lukken>? Scheelt weer wat geld, aangezien ik in Amerika er toch niks aan heb.
  #145  
Oud 16 April 2008, 10:25
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Net ook ff Blox erop gezet.
Wat is dat tergend langzaam zeg:| Vindt het totaal niet fijn, mja het is wel fijn dat je nu overal ff snel je mail kan checken of iets dergelijks. rg jammer dathet zo traag is, hierdoor ga ik het na een maand niet meer verlengen
  #146  
Oud 16 April 2008, 10:38
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Tja je logt in op de dichtbijzijnde gprs antenne, en als daar nog meerdere op in gelogt staan dan deel je de snelheid met zijn allen. Dus dat is het nadeel. Ikzelf heb op mijn werk erg snel gprs verbinding sochtends doordat er nog niet zoveel mensen op ingelogt hebben. Als ik smiddags ga checken is het ook rete traag. Moet je snachts maar eens proberen, dan heb ik uber snelheid. Maar ja bij iedereen is het anders

En ik heb geen download limiet, ik heb al een paar maanden zorgeloss internet en zit per maand op een goed 150mb. Niks over gehoord en heb het daarna eens nagevraagd bij Vodafone. Die zeggen ook dat er geen limiet op zit.
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked

Laatst gewijzigd door PauluS87; 16 April 2008 om 10:40.
  #147  
Oud 16 April 2008, 16:11
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik heb effe snel een vraagje. Kun je in NL Dataroaming beter aan of uit zetten ? En bij welke van de 2 settings heb je sneller GPRS. Of maakt dat niets uit ?
Ik heb op dit moment dataroaming uit staan.
  #148  
Oud 16 April 2008, 16:39
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Dataroaming werkt in nederland alleen als je geen vast netwerk hebt, dus volgens mij maakt het niet uit of je het aan of uit hebt staan. Qua snelheid maakt het iook niets uit: roaming is een trucje van je phone om het snelst beschikbare netwerk te selecteren om mee te bellen/internetten als je geen vast netwerk hebt of ergens komt waar je eigen provider geen bereik heeft.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #149  
Oud 3 May 2008, 12:57
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 3
Standaard EDGE vodafone

Ik heb gisteren al meerdere malen alles ingevuld voor vodafone, maar als ik dan terug ga, (ik druk gewoon weer op netwerk linksboven om terug te gaan) terwijl het toetsenbordje om alles in te vullen nog open staat.

Maar als ik dat dan heb gedaan en vervolgens weer klik op EDGE dan is alles weg, in iedergeval er staat niks meer op de regels bij APS gebruikersnaam en wachtwoord. Als ik dan weer op APS klik om te typen dan start de oplichtende cursor halverwege de regel, betekent dit dan dat er toch iets staat wat ik niet kan zien of is dit gewoon altijd zo.

Kan iemand mij helpen of stap voor stap uitleggen wat ik moet doen om edge aan de praat te krijgen. Vind het namelijk zo zonde als ik sinds gisteren betaal voor zorgeloos internet en ik kan er geen gebruik van maken.
  #150  
Oud 3 May 2008, 18:04
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zoek even naar een GPRS fix. Via dit forum of via Hackint0sh.
Anders zou je even moeten restoren en GEEN backup terugzetten, maar een nieuwe iPhone aanmaken
  #151  
Oud 3 May 2008, 20:08
» iPod touch 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 15
Standaard

Als de 3G iPhone komt heb je dan nog steeds iets aan deze Blox, of word dat weer duurder?
  #152  
Oud 3 May 2008, 20:30
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee zal hetzelfde blijven, maar dan wel met UTMS snelheden.
  #153  
Oud 4 May 2008, 00:07
» iPod touch 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 15
Standaard

Is er dan ook een mogelijkheid voor HSDPA of is dat dan weer duurder?
  #154  
Oud 4 May 2008, 11:30
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik weet niet wat de nieuwe iPhone allemaal gaat bieden
  #155  
Oud 8 May 2008, 16:52
galip91's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar galip91
Standaard

Heb ff opgezocht hoe het nou zat met die datalimiet:

Vodafone BloX - voor Mobiel Internet
* Zorgeloos = vrijwel onbeperkt surfen binnen Nederland op het internet via je mobiel: surfen, chatten en e-mailen. Het datagebruik mag niet regelmatig 10x zoveel (of meer) per maand zijn dan het gemiddelde datagebruik van alle gebruikers.

Dus je mag niet meer dan 10x zoveel data gebruiken als de gemiddelde gebruiker. dus als anderen gemiddeld 150mb gebruiken is het datalimiet 1,5gb. En daarboven krijg je eerst nog twee waarschuwingen voor je daadwerkelijk word 'bestraft'.

Niet slecht toch?
  #156  
Oud 8 May 2008, 18:03
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door galip91 Bekijk bericht
Heb ff opgezocht hoe het nou zat met die datalimiet:

Vodafone BloX - voor Mobiel Internet
* Zorgeloos = vrijwel onbeperkt surfen binnen Nederland op het internet via je mobiel: surfen, chatten en e-mailen. Het datagebruik mag niet regelmatig 10x zoveel (of meer) per maand zijn dan het gemiddelde datagebruik van alle gebruikers.

Dus je mag niet meer dan 10x zoveel data gebruiken als de gemiddelde gebruiker. dus als anderen gemiddeld 150mb gebruiken is het datalimiet 1,5gb. En daarboven krijg je eerst nog twee waarschuwingen voor je daadwerkelijk word 'bestraft'.

Niet slecht toch?
Word pas interessant als we weten wat de gemiddelde gebruiker verbruikt.
misschien verstookt de gemiddelde gebruiker maar 30 mb ?

ik merk wel dat ik minder internet op de iphone na een paar maanden(via gprs). gebruik van een paar honderd mb is drastisch terug gelopen naar een bescheiden 15 mb.
En thuis ga ik niet op de iphone browsen als ik een groot scherm heb
  #157  
Oud 13 May 2008, 20:52
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: rdam
Berichten: 15
Standaard

ik heb bijna een half jaar gebruik gemaakt van internet van vodafone via de blox. Nu van de een op andere dag (sinds vandaag) werkt het niet meer. Ik heb geen waarschuwing oid gehad en ik heb ook geen instellingen gewijzigd. Die staan nog steeds goed.

meer mensen met dit probleem??

edit
ondertussen weet ik dat het een landelijke storing is en dus niet aan mijn instellingen ligt.

Laatst gewijzigd door Stevwonder; 13 May 2008 om 21:04.
  #158  
Oud 14 May 2008, 00:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Groesbeek
Berichten: 9
Standaard

dat is dan beter nieuws, ik kon sinds gisterenmiddag ook ineens niet meer online terwijl het dan een half uurtje voor het gebeurde gewoon nog prima kon dpd error iig

dank voor de info stevwonder
  #159  
Oud 2 July 2008, 17:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Kerkrade
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar RHochstenbach Stuur een bericht via Yahoo naar RHochstenbach Stuur een bericht via Skype™ naar RHochstenbach Send a message via twitter to RHochstenbach
Standaard

Ik gebruik ook die Blox van Vodafone, en ben er erg blij mee. Helaas wel een trage verbinding vanwege GPRS, maar dat zal met de 3G versie wel beter gaan hoop ik

@Stevwonder, bij mij werkt de verbinding nog prima.
  #160  
Oud 7 July 2008, 21:03
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2008
Berichten: 4
Standaard

ok, niet zo'n slimme opmerking waarschijnlijk maar ik vraag t lekker toch eens even
als ik wi-fi aanzet dan gaat mijn edge verbinding automatisch "uit" neem ik aan??
en moet dat edge ook uitgezet worden als ik buiten loop en internet niet gebruik? heb niet zo'n zin om dingen te gaan betalen die ik niet doe, en ik heb niet zlke hele goede ervaringen met mobiel internet ..
tnx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone blox minifreakje Vodafone 1 27 February 2011 06:44
Vodafone zorgeloos internet blox probleem Cynt76 Vodafone 4 17 September 2010 23:00
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 13:03
vodafone blox traag nobody79 Vodafone 14 1 May 2008 00:31
EDGE Probleem Vodafone BloX Onbeperkt Internet hma Archief 9 23 April 2008 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:39.