Het grote iPhone Whatsapp topic

Het grote iPhone Whatsapp topic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) mijn whatsapp op mijn Blackberry 9700 doet het niet meer sinds gister. ik had hem verwijderd en opnieuw geprobeerd in te installeren, maar hij geeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1081  
Oud 1 October 2011, 08:38
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2011
Berichten: 1
Standaard bb

mijn whatsapp op mijn Blackberry 9700 doet het niet meer sinds gister.
ik had hem verwijderd en opnieuw geprobeerd in te installeren, maar hij geeft steeds een fout aan, namelijk:

Unexpected error: java.lang.RuntimeException;pushmodalscreen called by a non-event thread.

dit verschijnt al bij de beginschema met het invoeren van landcode en telefoonnnummer.
kan iemand mij aub helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #1082  
Oud 5 October 2011, 22:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Heb n maffe vraagje, graag een maffe antwoord

Bij iphones worden iedere video's opgeslaan maar verzonden video's vanuit samsung s2 kan ik niet opslaan.

Hoe kan ik voor zorgen dat ik hun video's opsla?
  #1083  
Oud 5 October 2011, 22:16
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zandhaas Bekijk bericht
Heb n maffe vraagje, graag een maffe antwoord

Bij iphones worden iedere video's opgeslaan maar verzonden video's vanuit samsung s2 kan ik niet opslaan.

Hoe kan ik voor zorgen dat ik hun video's opsla?

Waarom vraag je dat op een iPhone forum p?
  #1084  
Oud 6 October 2011, 15:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tommetje138 Bekijk bericht
Waarom vraag je dat op een iPhone forum p?
Omdat ik iphone4 heb....
  #1085  
Oud 6 October 2011, 15:24
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zandhaas Bekijk bericht
Omdat ik iphone4 heb....
Ooh je bedoelt dat je geen video's kunt opslaan die van een samsung galaxy 2 komen? Ik dacht dat je bedoelde dat je een Samsung hebt, en je weet niet hoe je videos moet opslaan.
  #1086  
Oud 6 October 2011, 21:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2010
Berichten: 16
Standaard

Ja idd, de video's dat van samsung komt wordt niet opgeslaan in camera roll. Geen idee waarom whatsapp ze niet opslaat.
wat rare is, als er video komt, moet ik HET downloaden. Nu komt de hamvraag, waar laat WA ze opbergen? Niet in camera roll neem ik het aan?
  #1087  
Oud 7 October 2011, 12:57
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Dat is gewoon een cache binnen het programma zelf. Waarom het echt opslaan niet werkt: stuur een mailtje
  #1088  
Oud 10 October 2011, 21:18
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 65
Send a message via twitter to paulhofman
Standaard Whatsapp na herstel zelfde nummer gebruiken

Hallo,

Ik had whatsapp op mijn iPod en toen heb ik mijn iPod herstelt. Kan ik nu hetzelfde nummer gewoon weer gebruiken op whatsapp?
  #1089  
Oud 10 October 2011, 21:18
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Volgens mij kan dat zonder problemen
  #1090  
Oud 10 October 2011, 21:53
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 65
Send a message via twitter to paulhofman
Standaard

Ok, maar als ik het probeer krijg ik de melding 'geen verbinding met WhatsApp server. Probeer later opnieuw'. Komt dit gewoon omdat de whatsapp server problemen heeft of omdat dit nummer als een keer is gebruikt?
  #1091  
Oud 11 October 2011, 17:04
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 2
Standaard Whatsapp

Is whatsapp ook mogelijk voor de T-mobile mobiel MDA compact 4?
  #1092  
Oud 11 October 2011, 17:08
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door warlion16 Bekijk bericht
Is whatsapp ook mogelijk voor de T-mobile mobiel MDA compact 4?
Die draait toch op WM6?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #1093  
Oud 12 October 2011, 00:59
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 11
Exclamation Whatsapp berichten uitlezen uit reservekopie

Is er een simpele (gratis) manier of programma om mn whatsapp berichten per contact uit te lezen uit de reservekopie op mn iMac ?

Zoiets als iTwin doet (Windows)

En eventueel te converteren naar een tekstbestand.

Thnx
  #1094  
Oud 12 October 2011, 11:57
tinos's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: 030
Berichten: 115
Standaard

Zou ik ook wel willen weten .
__________________
Elk Nadeel Heeft Zijn Voordeel
  #1095  
Oud 12 October 2011, 11:59
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.467
Standaard

Met iPhone Backup Extractor 1.2.4 voor OS X zou dat eventueel kunnen lukken.

EDIT:
Net geprobeerd. Ik heb een extract gedaan van net.whatsapp.whatsapp en dat lukt. De databases zijn wel SQLlite db's, dus je hebt nog een SQLlite DB manager nodig om de inhoud te kunnen lezen (maar die had ik al).
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)

Laatst gewijzigd door timosha; 12 October 2011 om 12:13.
  #1096  
Oud 12 October 2011, 15:32
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 2
Standaard Whatsapp

Weet ik zo niet?
  #1097  
Oud 13 October 2011, 11:26
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 8
Standaard

iemand ook problemen met ios 5? als je een berichtje typt komt het niet moor uit in het typvakje.
  #1098  
Oud 13 October 2011, 12:18
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Hier geen problemen!
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #1099  
Oud 13 October 2011, 16:57
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Raar, dan wacht ik wel op een update. of misschien ligt het aan iets anders.
  #1100  
Oud 14 October 2011, 01:31
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Thnx
Is gelukt

Heb ook nog iPhone die gesynchroniseerd wordt op Windows PC
Kan ik de backup mappen kopieren naar mn iMac en hetzelfde doen ?

Of moet deze via windows PC 'uitgelezen' worden ?
Reageren

Labels
afbeeldingen, app, apple account, appstore, berichten, berichtgeving, beveiliging, contact, contacten, crash, downloaden, error, foto, geluiden, gevey, help!, herstel, historie, ineens, ios7, iphone, iphone 4, iphone whatsapp status, iphone4s, iphone5, itunes, jailbreak, kosten, mail, meldingen, mobile me, niet, onveilig, probleem, push, pushberichtgeving, search, simonly, sms, sms backup, sms omzetten, trilfuncti, trillen, unlock, veiligheid, verwijderd, vodafone, wachtwoord, werkt, werkt niet, whats app, whatsapp, windows xp


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het grote iPhone 3G hardware unlock topic kansloos Unlock 1828 17 December 2009 12:30
Het Grote Goedemorgen topic sossienl Chat en geruchten 805 10 March 2009 10:33
Het Grote Payback Topic totalition iPhone Apps 21 9 March 2009 17:19
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:36.