Het grote iPhone Whatsapp topic

Het grote iPhone Whatsapp topic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door bluelightning76 Hij doet het bij mij weer Ineens uit het niets? of heb je iets speciaals gedaan?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1061  
Oud 26 September 2011, 19:17
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2011
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluelightning76 Bekijk bericht
Hij doet het bij mij weer
Ineens uit het niets? of heb je iets speciaals gedaan?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1062  
Oud 26 September 2011, 19:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2011
Locatie: Oosterhout
Berichten: 5
Standaard

Nee niks speciaals gewoon weer mijn nummer ingevoerd en toen startte hij wel door en kreeg ik die melding niet meer. Ow wacht ff ik heb wel de whatsapp op mijn BB verwijderd misschien komt het daar door.
__________________
De gezelligste en beste gamesite van nederland inthegamePUNTnl
  #1063  
Oud 26 September 2011, 19:24
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2011
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluelightning76 Bekijk bericht
Nee niks speciaals gewoon weer mijn nummer ingevoerd en toen startte hij wel door en kreeg ik die melding niet meer. Ow wacht ff ik heb wel de whatsapp op mijn BB verwijderd misschien komt het daar door.
Hm ja dat kan het bij mij niet zijn, op mijn blackberry heb ik een ander apple id dan op mijn iPhone..
  #1064  
Oud 26 September 2011, 19:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2011
Locatie: Oosterhout
Berichten: 5
Standaard

euh... een apple ID op je blackberry wist niet dat dat kon.
  #1065  
Oud 26 September 2011, 19:43
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2011
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluelightning76 Bekijk bericht
euh... een apple ID op je blackberry wist niet dat dat kon.
haha, nee, foutje.. ik heb hem op blackberry van de site gedownload, en deze op mn iPhone met men apple id maar dan kan t toch niet uitmaken of je het verwijdert op je blackberry?
  #1066  
Oud 26 September 2011, 20:39
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2011
Locatie: Twente
Berichten: 52
Standaard

gebruik je voor je blackberry dan t zelfde nummer als voor de iPhone?
  #1067  
Oud 26 September 2011, 20:41
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Tuurlijk, heeft nix met Apple of BB te maken, maar met de verbimding die maakt naar de Whatsappservers, er van uit gaande dat je hetzelfde gsmnr behoudt.
  #1068  
Oud 26 September 2011, 20:41
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2011
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 16
Standaard

Nope, ander nummer ook..
  #1069  
Oud 26 September 2011, 20:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2011
Locatie: Oosterhout
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Goldlocks Bekijk bericht
haha, nee, foutje.. ik heb hem op blackberry van de site gedownload, en deze op mn iPhone met men apple id maar dan kan t toch niet uitmaken of je het verwijdert op je blackberry?
Ja ik ook maar toen ik hem had verwijderd van mijn BB deed hij het weer dus.... en met hetzelfde tel. nummer
  #1070  
Oud 26 September 2011, 20:42
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2011
Locatie: Noord-Brabant
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rav3n Bekijk bericht
Tuurlijk, heeft nix met Apple of BB te maken, maar met de verbimding die maakt naar de Whatsappservers, er van uit gaande dat je hetzelfde gsmnr behoudt.
Ik snap je antwoord niet helemaal? Het is gewoon een andere nummer, andere gsm en andere emailadressen.
  #1071  
Oud 27 September 2011, 10:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2009
Berichten: 28
Standaard

er was storing gisteravond bij whatsapp
  #1072  
Oud 28 September 2011, 09:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Goldlocks Bekijk bericht
Ik snap je antwoord niet helemaal? Het is gewoon een andere nummer, andere gsm en andere emailadressen.
Dan zou het gewoon moeten werken.
Ik ging er van uit dat je hetzelfde 06-nr gebruikte, hetgeen mogelijk voor problemen zou kunnen zorgen.
Maar da's niet t geval.

Heb je al eens in de instellingen van Whatsapp gekeken bij de FAQ?
  #1073  
Oud 28 September 2011, 19:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 1
Standaard

misschien een hele stomme vraag, maar hoe krijg ik hem terug naar de oude versie?
met herinstaleren krijg ik weer fijn de nieuwe en het probleem gaat door
  #1074  
Oud 28 September 2011, 20:05
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 11
Standaard

Bij mij blijven de favorieten laden, ook al laat ik de app een paar uur aan staan, of installeer ik het opnieuw.. Heeft iemand een idee wat ik moet doen?
  #1075  
Oud 28 September 2011, 20:44
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Contact opnemen: support@whatsapp.com
  #1076  
Oud 28 September 2011, 20:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 11
Standaard

Al gedaan, 2x zelfs, geen antwoord..
  #1077  
Oud 29 September 2011, 02:54
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Hmm das raar, misschien omdat het bugs betreft waar ze geen idee hebben wat ze ermee aanmoeten.. Kan het misschien liggen aan je contactenlijst? Heb je misschien PkgBackup vanuit Cydia? Zo ja: heb je de back-up opgeslagen in je contactenlijst als een contact? Misschien is dat het probleem..

Vorige x dat ik WhatsApp emailde kreeg ik binnen een dag antwoord. Vandaag heb ik ze ook een (best wel erg lange) email gestuurd met daarin een aantal voorstellen, waaronder meer privacy settings en VoIP (vorige keer dat ze me antwoordden stelde ik VoIP overigens ook al voor).
  #1078  
Oud 29 September 2011, 15:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 11
Standaard

Ik wel dat pkgbackup, maar nog niet gebruikt.. En mn contactpersonen zijn wel allemaal gewoon geüpdate enzo..
Ik vind het toch maar raar hoor van whatsapp.. Zeg dan gewoon wat als je het niet weet
  #1079  
Oud 29 September 2011, 17:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 11
Standaard

Ja, heel leuk, ik heb nu een antwoord gekregen, maar volgens mij is het meer zo'n standaard bericht, want ze zeggen als oplossing dat ik de app moet verwijderen en opnieuw moet installeren (en dan gaan ze helemaal beschrijven hoe ik hem moet verwijderen, namelijk door op je scherm te drukken totdat het vibreert, en dan op kruisje drukken etc etc..)
Alsof ik dat niet wist het nog niet had gedaan..-_-
  #1080  
Oud 30 September 2011, 11:13
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Lol, ja dat is het beste wat je kan verwachten als ze niet tillen reageren

Maar ja het werkt nu dus?
Reageren

Labels
afbeeldingen, app, apple account, appstore, berichten, berichtgeving, beveiliging, contact, contacten, crash, downloaden, error, foto, geluiden, gevey, help!, herstel, historie, ineens, ios7, iphone, iphone 4, iphone whatsapp status, iphone4s, iphone5, itunes, jailbreak, kosten, mail, meldingen, mobile me, niet, onveilig, probleem, push, pushberichtgeving, search, simonly, sms, sms backup, sms omzetten, trilfuncti, trillen, unlock, veiligheid, verwijderd, vodafone, wachtwoord, werkt, werkt niet, whats app, whatsapp, windows xp


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het grote iPhone 3G hardware unlock topic kansloos Unlock 1828 17 December 2009 11:30
Het Grote Goedemorgen topic sossienl Chat en geruchten 805 10 March 2009 09:33
Het Grote Payback Topic totalition iPhone Apps 21 9 March 2009 16:19
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 13:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:15.