Het grote iOS5 topic

Het grote iOS5 topic discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zojuist tot 4 keer tevergeefs geprobeerd mijn iPad 2 te upgraden (Error 3200) Vervolgens de PINCODE uitgezet Daarna een soft-reset (home + on/off ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #521  
Oud 12 October 2011, 23:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 1
Standaard iPad 2 succes!

Ik heb zojuist tot 4 keer tevergeefs geprobeerd mijn iPad 2 te upgraden
(Error 3200)

Vervolgens de PINCODE uitgezet
Daarna een soft-reset (home + on/off button ingedrukt houden)

Hierna is het gelukt, wellicht helpt het iemand anders!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #522  
Oud 12 October 2011, 23:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joey988 Bekijk bericht
Steeds nadat die bij mij de software aan het uitpakken is krijg krijg ik die foutcode 3002 al 3 keer geprobeerd??
ik zei al 11 keer is scheepsrecht... blijven proberen, of een andere keer proberen... het is overbelasting op de servers
  #523  
Oud 12 October 2011, 23:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2010
Berichten: 31
Standaard

Wat nu?

Eerst iPhone herstellen naar fabriek en dan updaten naar iOS5?
  #524  
Oud 12 October 2011, 23:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 6
Standaard

Ik heb de iphone in vliegtuig modes gezet, en nu krijg ik de foutcode niet meer!!!
  #525  
Oud 12 October 2011, 23:01
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 25
Standaard

IK heb een ipod touch 4g.
Ik wou dus ios 5 op mijn ipod zetten zodra het uit was. Ik heb itunes 10.5 dus dat zit goed.
maar ik heb het er nu nog steeds niet op.

als ik namelijk mijn ipod aan mijn computer koppel dan komt itunes.
Maar dan krijg ik een pop up van: Er is een nieuwe ipod software beschikbaar. Alleen dan gaat het over ios 4.3.5 en niet over ios 5 Dat is dus mijn probleem. Dus ik krijg een pop up van ios 4.3.5 dat ik die kan downloaden maar ik wil ios 5.
Heeft iemand een idee hoe ik dit oplos en ik ios 5 er op kan zetten????

Alvast bedankt, Gr adriaan
  #526  
Oud 12 October 2011, 23:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Locatie: Tilburg
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem... Hij pakt het pakketje uit, gaat kijken bij Apple, bereid iPhone voor en *BOEM* foutmelding (3014, maar heb meer dan genoeg ruimte op mijn internal HDD )
  #527  
Oud 12 October 2011, 23:01
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2010
Berichten: 27
Standaard

Naar al zeker 20 x het te hebben geprobeerd loopt het steeds wel dat balkje, maar net op het laatste moment kapt ie ermee en krijg ik code 3200..
Had ik maar nooit nu willen updaten
  #528  
Oud 12 October 2011, 23:01
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeterPastoor Bekijk bericht
Hij begint wel op de iPhone te herstellen....maar komt dan in 1 keer weer met foutcode 3200.

Ik zit nu vast in de DFU mode nadat ik het nu 2 keer geprobeerd heb.

Iemand tips om er uit te komen of om de update klaar te krijgen?

Anders zitten we net als die Blackberries met onbruikbare apparaten
Gebruik TinyUmbrelle en dan uit Recovery mode komen. Of houd home en lock knop allebei 20 seconden in
  #529  
Oud 12 October 2011, 23:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 55
Standaard

na 5 keer proberen dacht ik yes het lukt maar nu ineens geeft tie aan fabrieksinstellingen en zet nu ineens reservecopie terug..geen idee wat er nu aan de hand is
  #530  
Oud 12 October 2011, 23:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Delft
Berichten: 107
Standaard

Lolwut!

Citaat:
Er zijn 1723 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (270 leden en 1453 gasten)
__________________
iPhone: 21-01-2008,
Fw. 3.0 NL
  #531  
Oud 12 October 2011, 23:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 10
Standaard An internal error occurred bij update

Zowel op mijn vrouw Iphone3GS, als op die van mij zelf (ook3GS), verschijnt na het uitpakken van de software volgende foutmelding : "An internal error occured".
Zou dit te maken hebben met de overbelasting van de servers of ligt het aan de instellingen van onze Iphone ?

Graag steun, reactie, tips...

Edtowapi
  #532  
Oud 12 October 2011, 23:02
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Eerst 4.3.5 erop zetten dan 5
sorry dat ik mijn reactie nog een keer postte ik ga het nu proberen bedankt .
  #533  
Oud 12 October 2011, 23:02
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Berichten: 10
Standaard

halloo, ik krijg ik die melding ook 3194 snap er even niks van
  #534  
Oud 12 October 2011, 23:02
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 17
Standaard

Na heel veel gekloot met foutcode 3200 en maar blijven proberen is het me dan toch eindelijk gelukt. IOS 5 staat er op en is nu bezig al me apps terug te zetten.
  #535  
Oud 12 October 2011, 23:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2011
Berichten: 7
Standaard

Ga het proberen ! Thanks
  #536  
Oud 12 October 2011, 23:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Locatie: Hoboken
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Welke melding wordt er gegeven
"De Iphone "Iphone van Glenn" kan niet worden hersteld. An internal error occurred"
  #537  
Oud 12 October 2011, 23:03
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 4
Standaard

Is onbekende fout 0014 trouwens ook gewoon een server overbelasting? Die heb ik er voor de afwisseling inmiddels al 2x tussendoor gekregen.
  #538  
Oud 12 October 2011, 23:03
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2011
Berichten: 2
Standaard

zelfde hier dacht dat aan mijn iphone lag gelukkig ben nie alleen hoopelijk lukt het nu
  #539  
Oud 12 October 2011, 23:03
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb al een backup gemaakt en deze apart gezet. Is het echt veilig?
  #540  
Oud 12 October 2011, 23:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Jaaa!! vliegtuigmodus heeft mij ook geholpen. Of gewoon geluk gehad!
Reageren

Labels
ios5 updaten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote sportarmbanden-topic antimaterie iPhone accessoires en onderdelen 29 4 November 2010 10:40
Het Grote Goedemorgen topic sossienl Chat en geruchten 805 10 March 2009 10:33
Het grote Push Topic tbeumer@ iPhone algemeen 2 16 August 2008 00:52
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:45.